سلام یک هارد اکسترنال بگیر دستگاه رو آپدیت کن بعد به وسیله دستگاه پارتیشن بندی کن بازی ها رو نصب کن روی هارد به همین سادگینقل قول:
سلام یک هارد اکسترنال بگیر دستگاه رو آپدیت کن بعد به وسیله دستگاه پارتیشن بندی کن بازی ها رو نصب کن روی هارد به همین سادگینقل قول:
برو بچ dead space 2 رو تموم کردم! (چقدرم بد گفتم پشت سرش!)
یکی از اصلی ترین دلایلی که بازی رو تموم کردم این بود که 6 تومن پولشو داده بودم:31:
و یه سوال : من الان میخوام به لایو وصل بشم و میدونم که بن میشم
اگه بن بشم بجز اخراج از شبکه مشکل دیگه ایی واسه کنسولم پیش نمیاد؟ یا شاید مشکلی در اینده؟
نه من هارد مخصوص ایکس باکس گرفتم اما ارجینال نیست.آیا همین هارد مخصوص ایکس باکس غیر ارجینال هم باعث بن میشه؟نقل قول:
سلام اساتید.کیفیت پخش کابلهای hd قیمت 7_8 تومنی با 25تومنی فرق داره؟یاباز اینم ازجوکهای کاسب کارای شیادپدرسوخته است که از ارواح خاک جدشون تا جون کوچکترین عضو خانوادشونو قسم میخورن چیزی جز حقیقت نمیگن
داداش تونستی از این استوک ها برای الیت یا پریموم بگیر البته تست کن سالم باشهنقل قول:
داداش ممنون راهنمایی کردی.من کابلhd دارم 12تومن خریدم امروز یارو میگفت اینا روکش طلایه تصاویرو باکیفیت خیلی بهتری پخش میکنه منم گفتم گور بابات:27:اول برم از بچه های سایت یک آماری بگیرم ببینم راسته.چون این پدرسوخته ها همه حرفاشون دروغه.نقل قول:
با یه تیکه آلومینیوم هم میشه -یا نقره ی مایع - همه ی الکتریکی ها ماژیکش رو دارند .نقل قول:
---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:22 PM ----------
من یه کابل 60 یورویی خریدم ، یه 4 یورویی - کوچکترین فرقی توی کیفیت تصویر با هم ندارند . فقط پول اسم (چون گرونه مارکش فیلیپسه) و یک کمی کیفیت مواد اولیه رو میخورند . همین .نقل قول:
جواب بدین ثواب داره:31:نقل قول:
اگه بن بشم بجز اخراج از شبکه مشکل دیگه ایی واسه کنسولم پیش نمیاد؟ یا شاید مشکلی در اینده؟
بهترین حالت همونه که او چیزی رو بخری که تو بسته بندی ارجینال هستنقل قول:
پس بازم دروغ گفت واقعااینا به فکر پاک بودن درآمدشون نیستن این همه دروغ باورکنین هیچ جای دنیانیست.اتفاقافیلیپسومیگ ت 35و سونی رو میگفت 30 خوب شد نخریدم پس همش یکیه؟ممنوننقل قول:
تاریخ انتشار Gears of War 3 اعلام شد
همان طور که اپیک قول داده بود اخبار مهمی در مورد شماره ی سوم از بازی گیرز او وار 3 اعلام شد. به گفته ی مایکروسافت این بازی 20 سپتامبر 2011 (29 شهریور 1390) در همه ی نقاط دنیا منتشر خواهد شد.
دیروز مارک رین در توییتر خودش خبر از یک خبر مهم از گیرز آو وار داد که همان طور که در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خواندید امروز قرار بود اعلام شود. همان طور که علاقه مندان به بازی گیرز آو وار3 می دانند اول قرار بود این بازی بهار 2011 به بازار بیاید که بعدا اپیک اعلام کرد انتشار این بازی را تا پاییز عقب می اندازد. اما خبر خوشحال کننده برای طرفداران مایکروسافت و ایکس باکس 360 این است که گیرز3 زودتر از پاییز امسال و در پایان تابستان عرضه می شود. همچنین اطلاعات بیش تری در مورد بازی اعلام شد که شامل سلاح های جدید Bayonet Charge، The Retro Lancer، The Sawed Off Shotgun، The OneShot، The Incendiary Grenades، The Digger Launcher و نسخه های تغییر یافته ای از سلاح های قدیمی hammerburst و Classic Lancer می شوند. با سلاح OneShot می توان به یک شلیک هر دشمنی را از پا در آورد. هر سلاح یک حرکت کشتن از نزدیک ویژه ی خاص خودش را هم دارد!
همچنین مایکروسافت نقشه های جدیدی برای بخش چند نفره معرفی کرد که شامل Trenches، Overpass، Mercy، Checkout و Thrashball هستند. از دیگر خصوصیات بازی، بازی چند نفره ی 5 در برابر 5 و بخش مالتی Beast Mode است که در آن می شود فرماندهی گروه لوکاست ها را بر عهده گرفت.
نسخه ی ژاپنی گیرز آو وار 3 دو روز بعد از عرضه ی جهانی یعنی در 22 سپتامبر منتشر خواهد شد. دنیای بازی آخرین اخبار مربوط به این بازی را برای تان منتشر خواهد کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - Gears of War 3
سازنده: Epic Games
ناشر: Microsoft Game Studios
سبک: اکشن سوم شخص
پلتفرم: Xbox360 انحصاری
تاریخ انتشار: پاییز 2011 میلادی
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
، هدست جدید و بی سیم مخصوص ایکس باکس 360
شرکت ریزر هدست Chimaera را در نمایشگاه CES رونمایی کرده بود. این هدست که از صدای 5.1 کاناله به طور کامل پشتیبانی می کند اخیرا امکان پیش خرید آن مهیا شده است.
هم چنین این هدست به صورت بی سیم خواهد بود و برای ارتباط از فرکانس 5.8 گیگاهرتزی استفاده می کند. شرکت ریزر دو مدل استریو و 5.1 را عرضه خواهد کرد که هر دو بی سیم خواهند بود اما در مصرف انرژی آن ها تفاوت زیادی وجود دارد. به طوری که هدست استریو می تواند 12 ساعت به صورت پیاپی برای شما کار کند و این رقم برای نسخه ی 5.1 هشت ساعت خواهد بود.
هر دو مدل به طور کامل با ایکس باکس360 هماهنگ هستند و مدل 5.1 با قیمت 199 دلار و مدل استریو با قیمت 129 دلار عرضه خواهند شد.
در زیر نیز می توانید عکس هایی از این هدست زیبا مشاهده کنید.
نه فرقی نداره ، البته یک عده شون هم از روی بیسوادی این حرف رو میزنند .نقل قول:
HDMI تصاویر رو به صورت آنالوگ نمیفرسته - این درست همون داستانیه که میگن اگر از یه سی دی 3 بار کپی کنی کیفیتش میاد پایین !
من 3تا خونه دارم ...
xbox360 - hd player- hp laptop
دوتاش که روی دستگاه بودن ....
یکی فقط برای xbox گرفتم 10 تومن مارکش هم marshal هست ... خیلی خوبه
بینشون تفاوت خاصی وجود نداره ....
همون 10 تومنی بگیر ...
محشر این هدفون :8:نقل قول:
آره المینیوم رو میدونستم میلاد ولی این ماژیک نقره رو ندیده بودم تا حالا :31:نقل قول:
واسه تعمیر مدارهایی که قطع شده استفاده میشه خط میکشی میچسبونی دو سر مدار . گرون هم هست . فلز داخلش بعد از اینکه با هوا تماس پیدا میکنه خشک میشه . نمیدونم مکانیزمش چیه ولی خیلی باحاله :31:نقل قول:
والا میلاد راست میگه , از روی بی سوادی زیاد حرف میزنن ولی یه جورایی راست میگن , چون HDMI هایی که از روکش طلا درست شدننقل قول:
برای طی کردن فاصله های زیاد طراحی شدن و تو فاصله های عمومی 1 متر یا 2 متر با جنس معمولی اختلاف ندارن.
عجب چیزه جالبیه !!نقل قول:
میلاد تو خمیر سیلیکون چه نوع هایی سراغ داری ؟
سلام خدمت دوستان اين هدست واسه شنيدن صداي بازي در حالت افلاين هست؟ يا اينكه مثل هدست هاي قبلي فقط واسه live كاربرد داره ؟نقل قول:
بدترین زمان ممکن !:31:نقل قول:
همان طور که اپیک قول داده بود اخبار مهمی در مورد شماره ی سوم از بازی گیرز او وار 3 اعلام شد. به گفته ی مایکروسافت این بازی 20 سپتامبر 2011 (29 شهریور 1390) در همه ی نقاط دنیا منتشر خواهد شد.
---------- Post added at 12:57 PM ---------- Previous post was at 12:56 PM ----------
یعنی کل تابستون بیکاری !:31:
سلام دوستان ...
يه مشكلي داشتم مي خواستم ببينم كسي از دوستان ميدونه اشكال از كجاست!
مشكل اينه كه من 3 تا DVD گيم Fable 3 از جاهاي مختلف گرفتم منتها هيچ كدوم اجرا نشد!!
البته كنسول آپديت هست ... اين گيم Assassin Creed : Brotherhood رو بازي كردم كامل !!
کنسول شما چه Update هایی رو داره ؟ منظورم اینه که هم داشبورد رو update کردین و هم درایو رو ؟ +LT هست ؟نقل قول:
درسته سعيد جان ... جفتش رو داره ... هم LT + و هم آپديت داشبورد ... بردم پيش JoyKiller360 ...ميثمنقل قول:
حتي من اساسين جديد رو هم باهاش بازي كردم ... نميدونم مشكل اين گيم چيه ...
یه بار دیگه جواب منو ندین یه 20 لیتری بنزین میارم کل 2159 صفحه رو اتیش میزنم:4:نقل قول:
حمید داداش جزء اینکه ورژن درایوت با بازی مشکل داشته باشه چیزه دیگه ای به ذهنم نمیرسه !!نقل قول:
دستگاهت ماله چه سالی هست ؟ بازی هایی که گرفتی Patch شده بودن ؟ الان اگه بازی هارو داری با نرم افزار abgx360 تست کن ببین
بازی هات همه مثل هم هستن یا اینکه تو قسمت های مختلف اطلاعاتشون با هم فرق میکنه.
تاپیک abgx360 :
اینم لینک دانلود آخرین ورژن که برات UP کردم :کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=258083
کد:http://www.mediafire.com/?pi4ebmx6koakpii
---------- Post added at 04:59 PM ---------- Previous post was at 04:56 PM ----------
داداش چرا جوش میاری خب :31: !!نقل قول:
نه عزیز مشکلی پیش نمیاد , فقط دیگه نمیتونی بری LIVE .
راستش هیچ وقت کارم با سیلیکون نیوفتاده - چیزی در بارش بارم نیست :31:نقل قول:
:31: این PS3 رو باز کرده بودم برای گرفتن عکس برای آموزش ,خمیر سیلیکونش رو پاک کردم , اینی که خودم دارم مثل اینکه انتقال گرمای پایینی داره !! دستمو که میزارم پشت دستگاه باد نسبتا گرم میزنه ولی Fan دستگاه داره جر میده کنسول رو !! :31:نقل قول:
دو جور خمیر سیلیکون هست سفید یکی هم سیاهنقل قول:
سیاه صنعتی هست دمای خیلی بالا
سفید عمومی کلا شما خمیر سیلیکون رو از هر جا بخری می تونی استفاده کنی مارکی یادم نمی یاد که بگم
تو شرکت ما نیم کیلو خریدن اونم باز بود
ممنون از اطلاعات . من سفیدوش گرفتم 40 تومن !!نقل قول:
اینه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با USB Flash گذاشتم که اندازش معلوم بشه :31:
اینطور که من شنیدم میگن چند مدل مخلوط با فلز هست که هم خیلی بد گیر میاد و هم خیلی گرونه !!! مثل مخلوط با نقره یا مس !!
ببخشید 40 هزار تومان باور نمیشه ؟ :41:نقل قول:
مگه چیکار می خوای بکنی بابا :18:
آخه هم یکم قدیمیه (قدیما گرون بوده) و اینکه جنش سرامیک هست و هم اینکه خب من زیاد استفاده میکنم.نقل قول:
ولی الان نمیدونم خمیر ها تاریخ مصرف دارن یا نه ؟ اگه داشته باشن که فکر کنم باید بندازمش دور.
سلام دوستان و اساتید.
من یک کاربر غیر حرفه ی کنسول هستم.
ما چند ماه پیش یک هارد 120 خریدیم (اکسترنال) ولی بعد از دو روز دیگه دی تکت نشد! حالا میخوام بدونم مشکل از کجاست!!
و اگر لینکی برای آموزش رفع مشکل هست بدید ممنون میشم.
هارد رو با پسی تست کن اگه سالمه فرمت کن بعد دوباره با دستگاه فرمت کن:5:نقل قول:
اگه به کامپیوتر وصل نشد ببر گارانتی :31:
چجوری با پی سی باید تست کرد؟! من هارد خودش و میگم ها!!!! که روی دستگاه بسته میشه.نقل قول:
آخه مسئله اینجاست که ما صد سالی یک بار فیفا میزنیم فقط باهاش!!! زیاد مهم نبوده برامون. حالا چند وقتی ازش گذشته.
اصلا نمیشناسه یا بازی رو اجرا نمی کنه توضیح بده قشنگنقل قول:
کلا نمیشناستش.نقل قول:
سلامنقل قول:
منم مثه خودتونم مهم نیست!:31:
هارد رو که در هنگام روشن بودن دستگاه خارج نکردین که !؟نقل قول:
ما چند ماه پیش یک هارد 120 خریدیم (اکسترنال) ولی بعد از دو روز دیگه دی تکت نشد! حالا میخوام بدونم مشکل از کجاست!!
و اگر لینکی برای آموزش رفع مشکل هست بدید ممنون میشم.
اما این مشکل میتونه دلایل زیادی داشته باشه دوست عزیز! که خوب نظر قطعی دادن در موردش خیلی سخته!
ولی چون یک دفعه این مشکل به وجود اومده میشه گفت بیشتر مربوط میشه به اتصالات !
مثلا ممکنه ایراد از اسلات کنسول باشه!
یا اتصالات خود هارد!
در هر صورت اگه هر کدام از دو مشکل بالا ایجاد شده باشه شما باید برای تعمیر کنسول یا هارد رو نزد تعمیر کار ببرین.
سلام با این سرعت نمیشه سرچ کرد، واسه همین میپرسم. من واسه اولین بار کنسول رو وصل کردم به لایو بعد همون اول ارور آپدیت داد، باید چیکار کنم آپدیت کنم؟ اینم بگم پچ جدید رو کنسول نصب هست.
Update کن عزیز هیچ باکت نباشه :31:نقل قول:
فقط اگه سرعتت بالای 128 هستا !! با Dialup یک قرن طول میکشه .
xboxElite هایی که الان تو بازار هست آخرین مدلش برای چه تاریخی هست ؟؟؟ 2011 نداره الیت ؟؟؟؟
برای xbox هرسال یه بار آپدیت میاد ؟؟؟؟؟ برای الیت که حالا حالا ها آپدیت میاد یا اونهم ممکنه تا یکسال دیگه نسلش منقرض بشه و بعد نشه بازیها رو اجرا کرد ؟؟؟؟؟
با این اوضاع کلا باید دور ارزون شدن الیت رو خط بکشیم ؟؟؟؟؟ رو همون 450 مونده ؟؟؟؟ بعد عید یا تابستون پایین نمیاد قیمتها ؟؟؟؟؟؟ اصلا الیت پیدا میشه اونموقع ؟؟؟؟؟؟
اقا میثم شما که برات همیشه به روز xbox میاد !!!!الیت هم به روزه یا قبل 2011 هست همشون ؟؟؟؟ درایو این الیت ها چه مارکیه الان ؟؟؟؟ بهترین درایو چه مارکی هست ؟؟؟؟؟ با کینکت که مشکلی نداره الیت ؟؟؟؟ بعد شما که تو سایتتون زدید با 2 تا بازی اورجینال ؟ این بازیها رو کجا میذارن تو پک xbox؟؟؟؟؟ شما میدونی چه بازیهایی هست تو هر پکی ؟؟؟ فرق میکنه بازیها تو هر پک ؟؟؟؟
و در نهایت تا قبل از عید قیمتها تغییری میکنه ؟؟ ( کم میشه ؟ ) اسلیم و الیت ؟؟؟؟
میگن به طرف رو میدی با کفش میاد رو فرش حکایت منه :31:نقل قول:
کلا با این وضعیت بن ( با توجه به اینکه تا حالا لایو نرفتم ) می ارزه لایو رفت یا نه؟ میدونم که لایو خوش میگذره، کلی میگم