خواهر سوئیت رو میگی؟نقل قول:
وقتی ناراحت میشه یه زیرنویس میاد شما یه شات بزار ازاش
Printable View
خواهر سوئیت رو میگی؟نقل قول:
وقتی ناراحت میشه یه زیرنویس میاد شما یه شات بزار ازاش
حل شد......میخواد تو منطقه های خطرناک باشه.
الان یه چیز دیگه:اومدم تو یه شهر کوچیک یه دختره هست داره تیر اندازی میکنه......اولش رفتم گفت که چرا اینقدر عضله داری صبحونه استرویید میخوری؟
بعد لاغر کردم با رمز حالا میگه تیپت رو نمی پسندم:n04:با این چی کار کنم؟
راهنمای جی اف ها در اینترتت است و اینکه علایق اونها چی است در مورد اون دختره هم فقط عضله نیست و شاید چاقی و لاغری هم تاثیر داره در نگاه اون دختر به شمانقل قول:
شما باید رمز عضله رو میزدید صفر بشه. در اینترنت بزنی gta sa gf interests علایق هرکدم از دخترا میاد دستت :n05:
واقعا بهترین بازی تاریخ است فوق العاده است حیف با وجود ساخت 2 بازی چی تی ای بعد سان اندریاس بازم به گرد پای این بازی نمیرسند:n34:
سلام دوستان! من چطور میتونم اون مرحله که تو سان فیرو هست رو با علامت W رد کنم؟؟؟ همش میگه نیاز به تمرین شنا داری
چطور میتونم با میشل کنس که دوس دخترمه دوست شم؟
سلام دوستان من در مرحله رقص ماشین گیر کردم و هر چقدر هم فلش هارو درست میزنم باز میبازم. یعنی فلش رو که داخل دایره میزنم رنگش فرق نمیکنه. لطفا سیو اون مرحله رو بدید تشکر!
:n12:
بیــا داداش گلم ایشاءالله درست باشه :n02:نقل قول:
کد:http://shatelland.com/upload/files/570a9f25-43f3-4e65-be82-72ebdef2a2cd
دمت گرم رفیق!
:n16:
سلام داداش شرمنده من هرچی عملیات با فلش هست رو کیبوردم درست نمیزنه لطفا تو جی تی ای 5 اون مرحله که کنار ساحل با دوس دخترش میرقصه هست سیو اون مرحله رو لطف کنید دمتون گرررم
احتمالا اون دکمه هاش جای دیگه است از دکمه های جهت استفاده می کنی؟(همون علامت فلش ها)نقل قول:
شاید باید از دکمه های numpad استفاده کنی.numlock رو فعال کن بعد از 8 برای علامت بالا 2 پایین 4 چپ و 6 راست استفاده کن.می تونی به تنظیمات کیبورد هم بری و به دلخواه تنظیم کنی.
درضمن اون دوس دخترش نیس باهاش میرقصه:n02: