شرمنده دوست من پستاتو ندیدم
1 بله از پچ هست ولی از مپ نیست چون اگه شما مپی رو نداشته باشید وار اوتوماتیک از هاست شروع به دان میکنه شما اگه تو رووم 2 ایران یبای اونجا اکثرا دارن با پچ 1.22 بازی میکنم ولی شما فکر میکنم پچتون 1.23باشه تو صیه من اینه که شما یه کپی از فولدر وارتون بگیرید اسمش رو عوض کنید و اون رو با پچ 1.22 منطبق کنید (همین کاری که من کردم) درسته, پچ من 1.23 هست. ببخشید من دقیق متوجه قسمتی که مشخص شده, نشدم. اینکاری که شما گفتید, نیازی به دانلود پچ 1.22 که نداره؟ بعدش هم ایا اختلالی تو بازی با پچ 1.23 من که به وجود نمیاره؟ و درآخر اگه تمام جوابهاتون با شرایطی که گفتم میخونن, ممنون میشم بصورت کامل این روش رو توضیح بدید.
2 نشون دادن خطا چند دلیل داره یکی پر بودن اون بازی دومی بن شدن شما توسط اون هاست سوم بالا بودن پینگ شما با اون هاست
3 بله هر روومی با سرور اون منطقه کانکت میشه و این کانکت شدن برای ما که یوزر هستیم پینگ پایین تری به وجود میاره اگه شما تو لابی روم روی اسم هاست کلیک کنید و اسم اون رو توی لیسا اسمای سمت راست پیدا کنید روی اسم اون کلیک راست کنید و گزینه پینگ رو بزنید اکه پینگ شما بین 47 تا 150 باشه میتونی بازی بدون درد سری (لگ و دیلی ) داشته باشی ولی اگه بالا باشه باید با لگ و دیلی بسازی
من خودم با دیال بازی کردم تو اوروپا چون اون موقع رووم ایرانی در کار نبود بعضی هاستا کیک میکردن ولی یه سریاشون که بازیمو میدیدن اجازه میدادن که تو بازی دوباره جوین بشم میخواستم بدونم چطوری باید متوجه IIII یا II بودن پینگ شد, چون امروز که تو رووم ایران هیچکسی رو با پچ 1.23 پیدا نکردم رفتم تو رووم روسیه اما اونها جلوی اسم هاستشون پینگ مورد نیاز هم مینوشتند که من مال خودم رو بصورت II یا امثال این نمیدونستم (تو قسمت پینگ من N/A یا یک همچین چیزی نوشته) حالا چطوری باید متوجه این مورد شد؟
چطور میشه متوجه پچ هاستهای یک روم قبل از ورود به بازی شد
دوست من شما مزاحم نیستید ما اینجا جمع شدیم اطلاعاتمون رو به اشتراک بذاریم:10:این نظر لطفتونه, بازم از کمک هاتون ممنونم
شاد باشید