راهمای خرید دستگاهی که فرمت فيلم Mkv و زير نويس Srt و صدای Mp4 را کامل پخش کند و نظر سنجی راجع به دستگاه Maxeeder :
ديروز 92/2/10 برای خرید دستگاه دجیتال رفتم میدان امام خمینی که مدل های مختلف را دیدم که از همه بيشتر Maxeeder توی بورس بود نامی که در اين در اين مقاله اسمی از ان به ميان نيامده ( ولی يکی از فروشندگان اجازه داد تا تست کنم و توقعات من را برآورده کرد ) همچنين مدل های مانند شاتل ( که ان را هم تست کردم ) و .... به هرحال هدف من به طور خلاصه شامل اين موارد می شود :
دستگاه علاوه بر ويژگی های خوب عمومی مانند کارکرد عالی سخت افزار و نرم افزار و... گارانتی ( Maxeeder پنج سال گارانتی دارد ) پخش کامل و بدون عيب فرمت های فيلم بخصوص فرمت Mkv همراه با صدای بدون عيب و نقص و زير نويس ( بخصوص زير نويس Srt ) به طوری که ريز نبوده و قابل تنظيم نيز باشد همچنين پخش فرمت صدای Mp4 که برای من اين موارد از همه مهمتر است . داشتن تايمر و امکان ديدن يک کانال و ضبط کانال ديگر و... هم در درجه دوم اهميت البته مهم است حال سوالی که دارم :
در مورد Maxeeder , شاتل هم توضيح دهيد و آيا ايستر و سما که به عنوان بهترين از آن نام می بريد ايا توقعات من را برآورده می کنند و مشکلی ندارند با توجه به اين که اين مقاله حدود يک سال پيش نوشته شده ایا مطالب ان هنوز هم به قوت خود باقی است يا نه لطما مرا راهنمائی کنيد .