pami jan .safeye monitoram vasate kar shatranji mishe.ba chand bar restart kardane lap tap tap dorost mishe.mikhastam bebinam age geraphik ro format konam dorost mishe
Printable View
pami jan .safeye monitoram vasate kar shatranji mishe.ba chand bar restart kardane lap tap tap dorost mishe.mikhastam bebinam age geraphik ro format konam dorost mishe
من یه مشکل با شارژر اچ پی دارم
امروز وقتی به برق زدم ، آداپتورش بوق میزد
چند دقیقه صبر کردم بوقش قطع شد
ولی قسمتی که تو عکس هست وقتی جابجا میشه جرقه های ریز میزنه و صدای جرقه میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آداپتور باید عوض بشه؟؟؟
اگه کسی میدونه قیمت آداپتور اصل چنده بگه
ممنون
سلام به همه اساتید محترم.
من یه لپ تاپ دل مدل M1530 دارم چند روز پیش یه ویروسی اوفتاد رو سیستمم من هم مثل گذشته میخواستم ریکووری کنم تا مشکل حل شه دیدم که ویروس دقیقا روی درایو d که همون درایو ریکووری هست افتاده و همه پوشه ها رو به صورت هیدن و غیر قابل دسترس کرده.
به یه طریقی محتویات درایو رو کپی و بعد درایو رو فرمت کردم ولی الان متوجه شدم حجم محتویات درایو 11.1 گیگ بوده در حالی که حجم درایو 10 گیگه!! قبلا چطور جا شده بود نمیدونم؟!
حالا موندم که چی کار کنم؟
ببخشید اگه طولانی شد.
لطفا راهنمائی کنید.
متشکرم.
:11:
سلامنقل قول:
احتمالا اون قسمت از سيم قطع شده
معمولا به خاطر باز و بسته كردن زياد سيم و تا خوردن بيش از حد سيم باعث بريدگي سيم ميشه
اگه حرفه اي هستي بازش كن و اون قسمت از سيم كه بريده و قطع و وصل ميكنه ببر و كوتاهترش كن و مجددا اتصالها رو برقرار كن
اگر بلد نيستي بده بيرون برات درستش ميكنن
لازم نيست دوباره بخري
بهتره كه سريعا اقدام بشه چون نوسان و قطعي مكرر ممكنه آسيب برسونه
دوست عزیز ، ممنون میشیم نوشتار فارسی استفاده کنید .نقل قول:
ریست کردن کارت گرافیک معنی نداره ، ایراد شما سخت افزاری باشه باید ببرید تعمیرگاه
خب شما با برنامه هایی مثل آکرونیس میتونید حجم درایو رو Extend کنید ، از درایو C کم و به D اضافه کنید .نقل قول:
1-آیا یاطری رو هنگام اتصال به برق در بیارم؟چیزهایی که شنیدم این بوده که در بیار باطری رو بزن برق کار کن
چون اکثرا یعنی نزدیک 99 درصد من خونه باهاش کار می کنم
2-باطری رو برای اولین بار که میگن 10 ساعت بزنید برق زدم ولی 100 درصد شارژ نشد و وقتی نزدیک 70 درصد بود استفاده کردم نزدیک 1 ساعت یک نرم افزار آموزشی که فیلم بود رو نپاه کردم 40 درصد حدودا از شارژش کم شد این طبیعیه؟
3-من در روز بسیار زیاد از لپ تاپ استفاده می کنم یعنی شاید بعضی روزها بیشتر از 12-13 ساعت میشه. اولا مشکلی ایجاد نمیشه؟
دوما برای راندمان بهتر و عدم ایجاد مشکل پیشنهادتون چیه؟
ممنون از وقتی که میگذارید و جوابهای بنده رو میدید __________________
سلام دوستان
یه لپ تاپی به دستم رسیده که داغونه. dell 1525
روش ویستا نصبه که بهم ریخته! میخام روش xp نصب کنم.
سوالم این بود که چجوری میشه همین ویستا رو ریکاوری کرد؟ با f10 یا کلید دیگری؟؟؟
2_ بعد نصب xp به کدوم درایور ها نیاز دارم؟ دقیقا کدوم درایور ها رو دانلود کنم؟
1- من اکثرا باتری رو در میارم و استفاده میکنم ، هرچند ریسک بیشتری داره اما باتری عمر بیشتری میکنه ، هر 2 هفته یکبار تا 100% شارژ باید بشه و استفاده بشه تا 30% بعد دوباره تا 2 هفته دیگه ( این الگوریتم استفاده منه )نقل قول:
2- تقریبا طبیعی هست
3- مشکلی پیش نمیاد ، اگر امکان داره یک کول پد مناسب تهیه کنید
باتری رو هیچ وقت تا آخرین میزان خالی نکنین و بزارید کنار ، روی 30% جدا کنین .
لپ تاپ های قدیمی دل با ترکیب CTRL+F11 به منوی ریکاوری میره تا جایی که یادمه ، البته اگه پارتیشن ریکاوری و اطلاعاتش روش باشه .نقل قول:
برای درایورها برید سایت دل
نقل قول:
رفتم سایت dell ، کلی مورد هست! کدوم ها رو دانلود کنم؟
سلام ...
من یه لپ تاپ VPCF132FX سونی به تازگی خریدم ....
جدیدا یه مشکلی برام پیش اومده که شروع کرده به هنگ کردن ... نمیدونم علتش چیه ! بعضی وقتا بعد از یکی دو دقیقه از شروع کار هنگ میکنه و بعضی وقتا هم بهد از 2 - 3 ساعت ... البته بعضی وقتا هم مشکلی پیش نمیاد . منتها میخواستم بدونم علتش چیه ؟
اینم بگم که من نرم افزار کاربردی تقریبا زیادی روش نصب کردم حدود 20 الی 30 مورد (که خب اون همشون هم توی درایو ویندوز نصب شدن) ... ولی خب این لپتاپ هم لپ تاپ ضعیفی نیست که بگیم بخواد مشکلی براش پیش بیاد .
لطفا منو راهنمایی کنید . ممنونم