عالیهنقل قول:
میگم این پینگ آسیاتک هست؟
عالیهنقل قول:
میگم این پینگ آسیاتک هست؟
سرویس 512 برنزی نامحدود آسیاتک اصفهان با سرور لندن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس 512 برنزی نامحدود آسیاتک اصفهان با سرور اصفهان :
نمی خوام بحث خارج تاپیک رو ادامه بدم اما مجبور شدم یه چیزهایی رو نقل قول کنم.
عزیزم شما یا ایران نیستی یا نمی دونی چجوری داریم خرج میکنیم.حقوقهای ماهیانه که از 5 تا 10 درصد مالیات داره تازه حقوقهای تا 1 میلیون.یه کم بره بالاتر ضریب مالیات هم میره بالا.بشدت...اون آب و برق و گاز و... هم که مالیات داره روی خودش...بعد دقت کرده باشه یه چند سالیه یه مالیات روی همه چیز دقت کن،همه چیز آوردن به اسم ارزش افزوده،الان هرچی بخری از اینترنت گرفته تا لوازم خانگی،وسیله نقلیه،بلیط،جوراب پفک آدامس خرسی و... بجز قیمت خودش،6% مالیات و عوارض شهرداری باید بپردازی.نقل قول:
نه عزیز.گیر نمیده.اگه اینجوری بود که این همه سایتهای دانلود و کرک خارجی نبود که.البته تورنت اکثر جاها مشکل داره.نقل قول:
شما نامحدود دانلود رو 70 داری،مبین نت 512 حجمی رو این میده:نقل قول:
کلا با burst پدرگشتگی داره این مبین نت.
نه راست میگه گیر میدند دانلود و کرک داستانش فرق داره اینها همگی یک منبع مادر و اصلی دارند بماند توضیح زیاده دست به دست شده رسیده فلان جانقل قول:
انجا گیر میدهند سر دانلود و کپی رایت دستگیری و جریمه بالایی داره مگر جاهایی که خصوصی و security و...بالایی داره
من دوستان خارجی بسیاری دارم 500 نفر میشوند همگی تو کشورهاشون این معضل را اشاره کردند که سرعت میاند براشون نصف میکنند و....البته مهم نیست طرف سرعتش 6 مگابایت معادل 6000 کیلو بایت اینجاست بکنند 3 مگابایت :n08:
باز 1000% از ایران جلوتره :n08:
یا بهشون اخطار میدهند نگاه نگن اینجا تو ایران همگی کرکند انجا نیستند کاملا هم نیستند برعکس اگر بود که اصلا چیزی منتشر نمیشد واسه خرید و....
به شخصه با وجود همه این مشکلات کوفتی اینترنت ایران دانلود -- و کرک و...خوبه مشت هم به امریکا و FBI میزنیم
کلا الان در عرض 8 / 9 ماه 2.5 ترابایت دانلود کردم به هرکی تو خارج میگم اینجوری میشه :n13: خود یارو تو خارج این قدر نگرفته
الان هم تمامی بانکهای دنیا و امریکا را دارم -- میکنم :n26:
اینم اینترنت دانشکده فنی!!:n08:
بازم نشد تست بگیرم.
.
نقل قول:
در واقع ما ایرانی ها اینجوری وقت میگذرونیم.
50درصد خواب
25 درصد کار
5درصد تفریح و غیره.
20درصد هم الاف لود شدن صفحات اینترنت ( Page Loading )
من به شخصه امتحان کردم.یه نفر تو آمریکا از موقعی که آدرس FB رو توی مرورگرش زد تا موقعی که رفت توی پروفایلش کلا 1.5 ثانیه بیشتر طول نکشید.
ولی من که این کار رو کردم خدا شاهده 35 ثانیه طول کشید.
من بعضی موقع ها یه دیقه طول میکشه کامل صفحه لود بشه...نقل قول:
یاهو میل که دیگه میرم یه دوری میزنم توو خونه میام کامل لود شده... ( حداقل یه خورده از اون قسمت تفریح استفاده میکنم :n08:)
مگه نشنیدی میگن نشستن پای اینترنت ایران آدم پیر میکنه... ما اقتصاد 16 جهانیم :n04: ( به گفته وزیر محترم ) ولی سرعت اینترنت از آخر 16 ام هستیم :n04::n08: مثل اینکه قبلش وزیر محترم اقتصاد و وزیر محترم ازتباطات با هم صحبت نکرده بودن :n02: