سیسیکم هم مشکل دار شده با این اوضاع فیلترینگ و کندی سرعت که البته بیشترش واسه اولیه
Printable View
سیسیکم هم مشکل دار شده با این اوضاع فیلترینگ و کندی سرعت که البته بیشترش واسه اولیه
استفاده از تخفیف شبانه برای مشترکین طرح زرین شرکت مخابرات استان اصفهان
لینک خبر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من چیزی ندیدم کسی تست کرده ؟نقل قول:
مشترکین طرح زرین شرکت مخابرات استان اصفهان می توانند از ابتدای اردیبهشت ماه سال 92 می توانند از تخفیف شبانه استفاده کنند .
به گزارش روابط عمومی شرکت مخابرات استان اصفهان هر گیگا بایت حجم ADSl طرح زرین شرکت مخابرات استان اصفهان از 25000 ریال به 35000 ریال تغییر یافته است . بنابر این گزارش مشترکین این طرح از ساعت 2 لغایت 6 بامداد از سی درصد تخفیف شبانه نیز می توانند استفاده کنند .
لازم به ذکر است در صورت خرید هر گونه حجم اضافه این مبلغ با 6 درصد مالیات ارزش افزوده اعمال می گردد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینترنت کلا رو هواس شماها فکر دانلودید؟!!!! کل فیل کشا رو نابود کردن تو یه همچین اینترنتی کم اهمیت ترین چیز دانلوده .نقل قول:
این شورای عالی فضای مجازی منحوس داره با سرعت نور پروژهء کره شمالیزه کردن اینترنت در ایران رو اجرا میکنه .
عزیزان کسی نیست مارو راهنمایی کنه؟؟!! دمتون گرم....نقل قول:
گند زدن به اینترنت یه ایمیل نمیشه چک کردن اه:n21:
دوستان اگه راهی واسه این اوضاع پیدا کردن ما رو هم خبر کنن:n13:
فعلا راه حل درست حسابی وجود نداره . باید منتظر بود تا برنامه نویسان فیل کشها برای این مشکل جدید راه حل ارائه بدن ..نقل قول:
در برخی سایتها دو سه تا راه حل دیدم اما کاملا مشخص بود ایمن نیست و تنها دنبال بدست آوردن یوزر و پسورد و دزدیدن اطلاعات کاربران اون روشها هستند ..
سلام
بچه ها یکی از آشناها میخواد سپاهان شهر ADSL بگیره
چی بگیره ؟ مصرفشم بالا نیست 128 براش بسه
گفتم فقط از مخابرات نگیره :n02:
باید ببینه سرعت واقعی سرویس چقدره؟ مثلا ۱۲۸ مخابرات دزد در حقیقت یک مگه . (توی سپاهان شهر دو مگه)نقل قول:
حالا اوشون از هر شرکتی خواست بگیره قبلش باید اینو ازش بپرسه . اگه سرعت واقعی ۱۲۸ باشه به درد نمیخوره .
به نظر من سرعت واقعی حداقل باید ۵۱۲ باشه.
در مورد شرکت ها هم تا جایی که شنیدم صبانت و شاتل بد نیستند . (هر شرکت داغونی باشه بیه از مخابراته!) برای مقایسه باید بری سایت خود این شرکتها و تعرفه هاشونو بخونی . اگه مطمئنی مصرف این بنده خدا زیاد نیست ، سرویس اکوی شرکتها رو باید بگیره .
سلام دوستان. من قبلا اینترنت منخابرات داشتم. بعد اسباب کشی کردیم و خونه جدید رفتیم. و دوباره 2020 زنگ زدم و ثبت نام کردم و خط هم برام رانژه شد! و از همون یوزر و پسووردی که شماره تلفن خونه قبلی بود استفاده میکردم و میتونستم کانکت بشم! اما یه چند روزه که دیگه با اون یوزر و پاس نمیشه کانکت شد! و ارور 691 میده! کسی از دوستان میتونه بگه الگوی یوزر و پاس شرکت مخابرات به چه صورت هست!؟ الگوی قبلی که به صورت 311 و بعد شماره تلفن خونه بود! اما ظاهرا الان که میزنم جواب نمیده! کسی از دوستان اگه الگو رو بهم بگه ممنون میشم!
شما چرا تماس نمیگیرید پشتیبانی؟نقل قول:
الگو؟
اول کد شهر بپد بعد شماره خونه....اگرم مودمتون رو در حالت اتوماتیک کانغیگور کنید دیگه به ساخت کانکشن نیاز ندارید.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2