برادران عزیز شب ها قبل از دانلود رایگان باید مودم رو روشن خاموش کنیم ؟!!!!!!!
من دیروز استفاده خاصی نکردم زده 550 مگابایت استفاده کردی ، از حجم کم کرده !!!
فقط شب حدود 1 گیگ دانلود داشتم .
Printable View
برادران عزیز شب ها قبل از دانلود رایگان باید مودم رو روشن خاموش کنیم ؟!!!!!!!
من دیروز استفاده خاصی نکردم زده 550 مگابایت استفاده کردی ، از حجم کم کرده !!!
فقط شب حدود 1 گیگ دانلود داشتم .
بهتره همیشه در مواقعی که واقعا نیازه اینکار انجام بشه نه هر لحظه . اینطوری میشه که کسی واقعا نیاز داره پشت خط بیشتر میمونهنقل قول:
منکه هرموقع صفحه مرورگرم ارور بده پشتیبانیرو میگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پشتیبانان فکر نکنید خبره هایی هستند که نشستند، چیزی که بهشون ابلاغ بشه اعلام می کنند.
دانلود 512 برای من 67-70 بود.دانلود یک مگ 130-140 هستشنقل قول:
برای من هم اول سه تا بود شد دوتا.ده سانت بردمش بالاتر دوباره شد سه تا :31:نقل قول:
نه لازم نیست.ولی برای چک کردن حسابتون اول باید مودم رو خاموش روشن کنید تا آپدیت بشه.نقل قول:
برای استفاده از دانلود رایگان هنگام ساعت 2 شب حتما باید مودم را خاموش و دوباره روشن کنی منم قبلا همینطوری میشد
---------- Post added at 01:32 AM ---------- Previous post was at 01:31 AM ----------
اگه وسط ماه حجم تموم بشه به نظرتون بهتر حجم بخریم یا از پول کلی را بدیم مثل سرعت 1 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینید ، در حالی که هیچ دانلودی نداشتم 60 مگابایت کم کرده .
مشکل چیه ؟
برای من هم گاهی وقت ها توی ساعت های رایگان 50 -60 مگی کم می کنه فکر نکنم کاریش بشه کرد .نقل قول:
مثلا یه بار ساعت 3.5 صبح شارژم تموم شده
اگه واقعاً این مورد باشه. حجم دزدی محسوب میشه!لطفاً بیشتر بررسی کنید و اعلام دقیق کنید تا گزارش کنیمنقل قول:
بررسی لازم نیست . عکس هایی که بالا گذاشتم رو نگاه کن .نقل قول:
راحت متوجه میشی .
اقا من مودم رو همون جا كه بود ( روي ميز) به حالت خوابونده گذاشتمش شده 3 تا:8:نقل قول:
اينجوري كه اشكال نداره؟؟
این تصویری که شما گذاشتید از 23:28 روز 10/7
تا 7:1 روز 10/8
بین ساعت 23:28 روز 10/7 تا تا 02:00 روز 10/8 65 مگ مصرف کردید و بقیه را محاسبه نکرده است
حداقل از تصویر اینجور میشه فهمید