اره اینو که خودم میدونم ولی از ایرانسل بعیده پهنای باند کم بیاره چون ماشلله وضعشون که خیلی خوبه و پارتیشونم کلفت که زیر بخواد سنگ اندازی بکنه ^^ . احتمالا یک دستکاری دارن تو شبکه میکنن که توش موندن حالا.
Printable View
اره اینو که خودم میدونم ولی از ایرانسل بعیده پهنای باند کم بیاره چون ماشلله وضعشون که خیلی خوبه و پارتیشونم کلفت که زیر بخواد سنگ اندازی بکنه ^^ . احتمالا یک دستکاری دارن تو شبکه میکنن که توش موندن حالا.
طرح 1 ساله با مودم رایگان رو من خودم طرح قسمت طرح تشویقی برای پائیز دیدم. نمایندگی به دوستم گفته که تا 20 روز دیگه قیمت ها ارزان تر میشه ولی نمیدونم خود اینترنت یا مودم چون طرح که همون طرح تا آخر پائیز هستش.نقل قول:
آدم رو گیج میکنن چیکار کنه.
در ضمن من با دیدن ایراد این مودم ها موندم چیکار کنم. اگر usb که خوبه بگیرم دیگه خواهرم نمیتونه همزمان استفاده کنه اگر 2 تا usb بگیرم که باز هم همزمان میگین نمیشه. اگر وای فای ها هم اینجوری باشه که سرعتش پائین باشه یا قطع بشه یا با وی پی ان کار نکنه پس من چیکار کنم؟؟؟ اینترنت بدون وی پی ان هم به درد نمیخوره.
ﻣﻦ ﺗﻮﯼ ﺷﺮﮐﺖ ﺑﺎ ﮔﻮﺷﯿﻢ ﺑﻪ ﻣﻮﺩﻡ ﻭﺍﯼ ﻓﺎﯼ ﻭﺻﻞ ﻣﯿﺸﻢ ﺑﺪﻭﻥ ﻣﺸﮑﻞ ﮐﺎﻧﮑﺖ ﻭ ﺳﺮﻋﺖ ﺍﺯ ﻭﯼ ﺑﯽ ﺍﻥ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﯽﮐﻨﻢ.
ﺳﻮﺍﻝ ﺻﻔﺤﻪ ﻗﺒﻠﻤﻮ ﻟﻄﻔﺎ ﺟﻮﺍﺏ ﺑﺪﯾﻦ...
عزیز من ایرانسل تو کار تعویض و ... اینکارا نیست...دوستت میتونه مودم رو با اکانتش رو به یکی بفروشه...و بره واسه خودش دوباره مودم فضای باز با اکانت بخره.نقل قول:
ولی مودم فضای باز که خیلی گرونه...adsl بگیره واسش بهتره...
سلام دوستان من میخوام وایمکس ایرانسل 512 بگیرم میخواستم ببینم دوستان راضی هستن یا نه؟
خونمونم فلکه 3 تهرانپارسه دوستان همسایه آنتن دهی و کیفیتشون چطوره؟
در ضمن میخواستم ببینم برای این سرعت چه مدارکی میخوان با کارت دانشجویی میدن یا نه؟
مرسی
سلام. من 512 دارم در کل میتونم بگم که راضی هستم. در مورد قطعی یا اختلال هم باید عرض کنم که هر موقع قطعی یا اختلال همه گیر باشه برای من هم اختلال داشته. خونه ما هم تهران نو ایستگاه دفتر هستش، البته یکبار به کل قطع شده بود که متوجه شدم که داشتن روی آنتن کار میکردن و بعد از اون دیگه مشکل افت یا قطعی سیگنال نداشتم. در مورد وضعیت سیگنال تو ناحیه شما توصیه میکنم که حتما نقشه ایرانسل نگاه کنید تا مطمئن بشید. با کارت دانشجویی هم 512 میدن خیالت راحت باشه.نقل قول:
دوستم پارس انلاین گرفته 256 سه ماه 24 تومان شبا هم رایگانه میگه دانلودش 70 هست و گاهی به 160-170 هم میرسه .
وایمکس شبانه رایگان نداره.
و این که میگین اطرافمون امواج زیاده درسته ولی شما که نزدیک دکل نیستین چون نزدیک انتن فرستنده امواج خیلی مضر هست و مودم وایمکس هم فرستنده هست دقیقا مثل دکل و نزدیک منبع امواج بودن خطر داره! به نظر من خطرش مثل موبایل هست ولی شما در روز مگه چند ساعت با موبایل میحرفین ولی ممکنه 4-5 ساعت از وایمکس استفاده کنید
پس چرا میگین ای دی اس ال خوب نیست؟
من میخوام از 128 برم 256 چیکار باید کنم؟ از کی باید توی سایت ایرانسل درخواست بدم؟
نامه از دانشگاه گرفتم اما کجا باید بفرستم؟باید اسکن کنم ؟کدوم قسمت سایت ایرانسل اپلودش کنم؟
راستی من با وی چی ان و هم با نرمافزار تور سرعتم کم میشه ولی توی فیسبوک دیگه خیلی خیلی سخت وارد میشه بعضی وقتا هم وارد نمیشه گیر میکنه چیکاتر میشه کرد؟
رفتم این نمایشگاه مزخرف رسانه های دیجیتال ببینم چه خبره رسیدم به غرفه ایرانسل
یه قسمتش برای وایمکس بود. رفتم یه کم با یارو صحبت کردم ازش پرسیدم چرا ایرانسل طرح دانلود رایگان تو شب ها نداره؟
گفت قراره به زودی بذاریم و دقیق نمیدونم کی اما میذاریم
خواستم همینطوری بگم حال کنید :27:
اگه این رو بذاره دیگه کی میره سراغ مبین نت درب و داغون
نقل قول:
دوست عزیز مطمئن شدی ما را هم خبر کن منم برم یه مودم usb بخرم.بدون V*p*nکه به هیچ عنوان نمیشه کار کرد.خواهشن اگر کسی راه حلی چیزی داره ارائه بده.
شما میتوانید از مرورگر AOL استفاده کنىد.نقل قول: