jamo 428 تو تهران موجود هست ؟ قیمتش چنده؟ با چه آمپلی بهتر برای فیلم ست می شه؟
Printable View
jamo 428 تو تهران موجود هست ؟ قیمتش چنده؟ با چه آمپلی بهتر برای فیلم ست می شه؟
سلام دوستان..
من کل این صفحات رو خوندم...
از بینه این 4 مدل
الکومکس mv200 2011
الکومکس mv200 2012
بلوسنس+t14
لومکسی 3605
الکومکس mv200 2012 رو تونستم تو شهرستان(ساری) گیر بیارم،فرقش با مدل 2011 اینه که از 1080p پشتیبانی میکنه...
اینم بگم ، اینجا بیشترین فروش رو این مدلا دارن..مارشال کمبو 5019،5020،5021 و takvision مدل TK-120 HD..
با توجه به همه این شرایط، الکومکس mv200 2012 بخرم خوبه ؟؟؟؟؟
کسی با الکومکس mv200 2012 کار کرده؟؟
لطفا راهنمایی کنید
سلام
دوستان آقاي برزين تو وبلاگشون يك نظر سنجي در مورد تي وي مورد علاقه ما گذاشتند. گفتم به شما هم خبر بدم :20:
[HTML]http://hometheater.blogfa.com/[/HTML]
سلام دوستان
قیمت امپلی فایر denon avr-1611 با باند jamo 606 و ساب jamo 250چقدر هست؟جدا جدا قیمتش بگید...ایا مدل 1612 هم پیدا میشه؟شماره و ادرسی جایی که داشته باشه؟
شماره تلفن و ادرس فروشگاه راستین رو لطفا بدین.
سلام دوستان .
1- در تصاویر Full HD با چه فرمتی تصویر کیفیت بالاتری داره؟کدام Codec مناسبتره؟
2- تفاوت کدک و فرمت در چیه؟
3- کدام فرمت برای صدا مناسبتر و با کیفیت تره؟ mpeg? aac? dts? flac?...?
با سپاس.
--
مارشالهای ساری خوب جواب میدن؟نقل قول:
سلامنقل قول:
چون خودم ساوری هستم و الان هم ساکن هستم جواب سوال تون رو میدم
بله . تو ساری مارشال خوب جواب داره ( کمبو هاش هم فروش خوبی دارن )
تو ساری 16 کانال ( به استثنای جام جم ) که بعد اومدن کانال نمایش قطع شد و 10 شبکه رادیویی دریافت میشه
تو ساری مدل هایی که دوستمون فرمودن
هم موجوده و هم فروش داره ولی هر جا که بری پیشنهاد اول هر فروشنده ایی xvision هست . علت اش رو هم ساخت ایران بودن و پشتیبانی قوی اش می دونند . لازم به ذکر هست , دوستان یک کم دیدگاه خودشون رو در مورد گیرنده دیجیتال تغییر بدن . گیرنده دیجیتال شبکه ها رو که دریافت کنه , پس کار اصلی اش رو درست انجام داده . حالا امکانات جانبی هم داشته باشه چه بهتر ولی نمیشه امکانات جانبی رو علت انتخات دونست . ولی من جای دوستان بودم (پس از روزها تحقیق و پرسش از خیلی از فروشندگان و حتی کارمندان فنی صدا و سیما که از دوستان خودم هستن ) دنبال مدل های متفرقه نمی رفتم و یک مدل از همین xvision رو می گرفتم . مثلا همین 333 هم از لحاظ طراحی خیلی بهتر شده و هم از لحاظ پشتیبانی فرمت و .... برای پخش صدا و تصویر .کد:الکومکس mv200 2011
الکومکس mv200 2012
بلوسنس+t14
لومکسی 3605
1.از HD با فرمت avi . دوستان توجه داشته باشن , HD یک استاندارد تصویری هست نه یک فرمت واسه همینه که واسه HD فرمت های مختلفی ارائه میشه . به طور مثال شما در تصاویر HD میگید با کیفیت HD نه با فرمت HDنقل قول:
2.هر فرمت , سایز بندی ها و استاندارهای مختلفی بر حسب اون فرمت ارائه می کنه , به همین دلیل از عبارت کدک برای بیان ویژگی های مختلف اون فرمت استفاده میشه ( کدک کلاس های مختلف یک فرمت حساب میشه )
3. تو صدا هیچکدوم از فرمت هایی که شما فرمودید بهترین نیستند . بهترین فرمت برای صدا WAV هست که با استفاده از اون دیسک های آلبوم خواننده ها رایت میشه . فرمتی با BITRATE بالا که میتونه بالاترین کیفیت صوتی رو در اختیار شما قرار بده .
..............................
سلام...نقل قول:
راستش اینطوری که از فروشنده ها شنیدم ، گفتن مارشال خوبه و کیفیت تصویر خوبی داره..
میخواستم بگیرمش،فقط به خاطر پلیرظعیفش نظرم عوض شد .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بلوسنس تو ساری و قائمشهر نمایندگی داره ، زنگ زدم گفتن تموم کردیم ، گفتن الکومکس 2012 موجود داریم..
راجب xvision میگن که داغ میشه ، خلاصه موندم چیکار کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حال حاظر با اینهمه مطالبی که گفته شد و تو این چند مدل موجود ، کدومشو بگیرم که هم تیونر قوی داشته باشه
هم پلیر خوبی باشه.....
ممنونم از همه دوستای عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]