راست میگی؟نقل قول:
به من بیلیون رو دادن 60 تومن:2:
وقتی میگی یه مودم از یکی دیگه بهتره، این یعنی چه؟؟؟
یعنی چیش بهتره؟؟:13:
Printable View
راست میگی؟نقل قول:
به من بیلیون رو دادن 60 تومن:2:
وقتی میگی یه مودم از یکی دیگه بهتره، این یعنی چه؟؟؟
یعنی چیش بهتره؟؟:13:
vroom راست میگه، تا آخر استفادش کن، اگه متوجه شدن که 18900 رو میدی و خلاص، اگرم نفهمیدن که شیرینش رو به ما میدی!:31:نقل قول:
مهدی جون باید میگفتی همه چی از یه نگاه شروع شد، از ""آرت 1 شروع شد"" چیه دیگه!!:13:نقل قول:
منم پریشب 1200 حدود مگ دانلود داشتم،اما دیشب جالب نبوده، همش 600 مگ!!! :41:نقل قول:
حالا نمیدونم adrive قاط زده دیشب یا شاتل افت سرعت داشته! البته یه دلیل مهم دیگه هم داره: vroom چشمم زد!
:16::16::21:نقل قول:
منم پریشب 1000مگ دانلودیدم البته idm را تنظیم کردم 2 تا لینک را همزمان دانلود کنه:8:
دیشب هم دیر رسیدم خونه دیگه نشد بزارم برای دانلود!
دانلود رایگان از ساعت 1 محسوب میشه یعنی یوزر یا پسوردت رو نباید عوض کنی؟
بعد چا اینقدر سرعت دانلود از ساعت 1 به بعد گند میشه من 128 دارم سرعتم از 5 به بالا نمیره
نه لازم نیست خودش از 1 تا 7 را رایگان حساب میکنه!نقل قول:
:41:نقل قول:
بعد چا اینقدر سرعت دانلود از ساعت 1 به بعد گند میشه من 128 دارم سرعتم از 5 به بالا نمیره
منم تقریبا همین مشکل را دارم البته چند شبه خیلی بهتر شده!
شما با پشتیبانی 1 تماسی بگیر.
مي دوني سر چي با مخابرات گير كرده بودند ؟ شايد مشكل من هم همينا باشه.نقل قول:
برا من از وقتی پولو دادم، 2 ماه طول کشید تا بیان نصب کنن. گیرشونم مخابرات بود، اینها مقصر نبودند.
امروز صبح دیگه تمام شد نگذاشت استفاده کنم!شارژش کردم ولی همون حجم که استفاده کردم هست و 512 و 2.5 گیگ هست یعنی 3 ماهه نشده باید زنگ بزنم درستش کنن!نقل قول:
در کل واقعا صبانت نسبت به شاتل خدائئیه برا خودش
من بیشتر موقع ها سرعت دانلودم 80-100 بود(با اینکه اکانتم 128 بود)
حيف كه مركز مخابراتي ما فقط شاتل و پارس آنلاين داره ! وگرنه من همه رو امتحان مي كردم !نقل قول:
در کل واقعا صبانت نسبت به شاتل خدائئیه برا خودش
من بیشتر موقع ها سرعت دانلودم 80-100 بود(با اینکه اکانتم 128 بود)
بله صبانت از لحاظ سرعت سرویسهاش بهتره ... اگر تو speedtest هم ببینید همیشه صبانت اول هست با بیشترین سرعت ...نقل قول: