زاکسل کیم دی بابا :21:نقل قول:
مودم فقط ایسوز
آره راست میگن داغ میکنه نه به اندازه ماتحته زایکسل :27::31:
میخوای خرجتو دوبله کنی اصلا برو تی پی لینک اشغال بگیر تا بفهمی کیفیت یعنی چه :27:
اصلا این ملت لیاقتوتشون جنسهای دست چندم چینیه که بخرن خونه بعد از دو روز بندازن جلوی گربه :27:
آخه پروفسور کی گفته ایسوز داغ میکنه یه ذره داغ میکنه همش اندازه یه اتوی ولرم مگه بده ؟
مگه امسال سال اصلاح الگوی مصرف نیست میز سیستمم کنار پنجره است هوا سرد میشه دستمو میگیرم روش گرم میشه به این خوبی بازم بگو بده.....:27:
ولی در کل جدا از شوخی بهترین مودم همین ایسوزه
قیافه نداره که داره
سایت جوابگو نداره که داره ( الحق که تو جواب دادن روی تمام پشتیبانیهای عالم رو کم کردن توی سه سوت ایمیل رو جواب میدن )
هزارتا حرف و حدث پشت سرش نیست که هست ( اون هم به خاطر اینه که تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها )) خیلی ناراحتی تی پی لینک بخر بیست تومن :31:
داغ کردنی هم نداره کافیه یه جایی بزارینش که هوا در زیر و بالاش در جریان باشه مثه این کتابخونه مشبکها من گذاشتم و عجب خنکه دمش گرم از وقتی که از روی میز بلندش کردم بزنم به تخته خوب خنک میشه
فقط قطعی زیاد دارم که اون هم مال سرویس دهنده است
مال من 604 g هست که وایرلس داره
چندوقت پیش عمل کرده بودم مجبور بودم تختمو جابجا کنم برم توی یک اتاق دیگه اونجا یه تخت بهتری داریم روی اون استراحت کنم و سیستم هم که مدام روشن بود و میدانلودید .... باورتون میشه چیکار کردم لپتاپم دی وی دی درایو نداره میرفتم دی وی دی میزاشتم توی کیس با ویرلس درایو رو شیر کرده بودم از توی لپتاپ توی اتاق با رموت دسکتاپ دانلودهامو کنترلم یکردم و ازا ونور هم فیلم میدیدم اونجا بود که با بدن نصفه فلج داد زدم رحمت بر پدرت استکبار
آره داداش ایسوز یعنی این :31::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::27::2 7::27::27::27::27::27::27::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31: