پراید هاچ بک دارم چند روزه آبپاش برف پاک کن کار نمیکنه چیکار کنم؟
Printable View
پراید هاچ بک دارم چند روزه آبپاش برف پاک کن کار نمیکنه چیکار کنم؟
موتور آبپاش برف پاک کن را بازکن،توش یکم روغن ترمز بریز؛دوباره امتحانش کن!!!برای من همیشه اینطور جواب میداده
سلامنقل قول:
چی کار نمیکنه دقیقاً ؟
پمپش صدا میده اما آب نمبپاشه ؟
یا اصلاً پمپ کار نمیکنه و هیچ صدائی نمیده ؟
اگر پمپ صدا میده پس آرمیچرش سالمه . پس یا پروانه اش کنده شده یا شکسته و یا یه جا شیلنگ آب گرفته .
اگر اصلاً پمپش کار نمیکنه , پس یا فیوزش سوخته یا فیشهاش از پمپ جدا شده یا سیمش یه جائی قطع شده .
باید با سیم جدا از مثبت باتری بزنین بهش و از بدنه ی ماشین یا منفی باتری هم بزنین به منفیش . باید کار کنه .
اگر کار کرد پس آرمیچر سالمه و سیمی که از کلید رفته برای پمپ مشکل داره یا فیوز سوخته
اگر آرمیچر با برق مستقیم هم کار نکرد دیگه باید باز بشه تا علت پیدا بشه .
یا اینکه یه آرمیچر نو یا اوراقی سالم براش بخرین
اگر آرمیچر سالمه اما نرم کار نمیکنه باید با یک میخ یا چوب کبریت یک قطره روغن بچکانید توی محورهای سر و تهِ آرمیچر تا محور نرم بشه
همیشه آب مقطر مخصوص باتری بریزید توی منبع آب شیشه شور و یا آب تصفیه شده ی جوشیده ی سرد شده و لایه ی نازک گچش که میاد روی آب و اون گچها رو هم جمع کنین قبل از ریختن آب در منبع .
آب معمولی خیلی گچ داره و رسوبش آرمیچر رو سر آبپاش رو خراب میکنه
با سلام پراید 80کاربرات دارم ترموستات نداره میخوام بندازم چی بگیرم بهتره پارسال76 روش بود بخاریش گرم نمیشد شما چی پیشنهاد میکنید ممنون.
از کشویی می تونه باشه اما قبل از اون اول راد های دنده رو چک کنید که بیرون و با هزینه کم قابل تعویضندنقل قول:
میزانخلاصی دنده ها چقدره یعنی مثلاوقتی دنده 1 هستید دستههدنده چقدر خلاصی داره؟
و کلاچ هم تنظیم باشه تا بعد برسیم به اون که هزینه باز و بستش همون زیادست
نداشتن ترموستات در فصل گرم و سرد کار درستی نیست دوست گرامینقل قول:
گرم نشدنن بخاری پراید ( دیر گرم شدن ) و اینکه پراید فقط از پایین و شیشه هوای گرم رو داره و شاید سیم تنظیم دریچه گرمش و یا رادیاتورش باشه
برای مدل ماشین شما همون 76 خوب هست ولی اگهاصرار به گرمای بیشتر دارید میتونید 80 ولی 90 دیگه زیاده
نقل قول:
بطور معمول هر جسمي كه حركت دوراني داره بايد توازن و بالانس داشته باشه تا لرزش و تكانهاي اضافي حذف بشه.
در مورد موتور اتومبيل، قطعات زيادي هست كه در حال چرخش و گردش هستند، از جمله ميل لنگ، ميل سوپاپ، پولي سر ميل لنگ، پولي سر ميل سوپاپ، پولي دينام، پولي كمپرسور كولر، پولي پمپ هيدروليك فرمان، مجموعه ديسك و صفحه كلاچ.
آيا مطمئن هستين كه صرفا در حال حركت و با همان دور موتور اين لرزش بوجود مياد؟
در حالت توقف دور موتور را به 3800 برسانيد و در همان موقع وضعيت موتور را چك كنين، بخصوص قطعات در حال گردش ( پولي هاي سر ميل لنگ و دينام و پمپ هيدروليك و...) و ببينين آيا لرزش و تكان اضافي در اونها بوجود مياد؟
ممكنه لرزش از چرخها هم باشه و با يك بالانس ساده مشكل حل بشه.
همينطور وجود ايرادي در پلوسها هم ميتونه در سرعتهاي مختلف باعث چنين تكانها و صداهايي باشه.
نگاهي به پلوسها و سر پلوسها بندازيد و وضعيت اونها را از نظر سلامت چك كنين. سالم بودن گردگيرها هم خيلي مهمه چون در غير اين صورت گريس موجود در بخش داخل سرپلوسها و سه شاخه پلوسها بيرون ريخته ميشه و خاك و شن و غبار و آب وارد بخشهاي متحرك اونها شده و باعث فرسودگي زودرس و خرابي و در نتيجه ايجاد سرو صدا در سرعتهاي مختلف خواهد شد.
پرشیا 88
مشکوکم به سیستم برق کشی.
گویا خرابه
باطری سبز و سالمه
ولی استارت میخوایی بزنی به زور تر تر می کنه
خاموش که می کنی، چراغ دکمه های شیشه بالابر ها خاموش نمیشه.
مه شکن های جلو از کار افتاده
عجیبه.
چطور بفهمم سیستم برقم خرابه یا نه؟
سلام دوستان
ماشین ریو چه اتفاقی براش میفته که پمپ بنزینش میسوزه؟!
تو یک ماه گذشته این باره سومه که پمپ میسوزه !! (یعنی دوتا پمپ خریدم که به فنا رفته و امروز سومی رو باید بخرم!!! )
دیگه هر چقدر هم جنس آشغال باشه دیگه 10 روز که بیشتر باید کار کنه!
دیشب دیدم روشن نمیشه ماشین ، امروز به یک سیمکش زنگ زدم اومد نگاه کرد گفت پمپش سوخته...
الان زنگ زدم به اون آقانقل قول:
گفتم چی شد چرا نیومدید؟! (پمپ بنزینو باز کرده بود برده بود با خودش...) (گفته بود این سوخته و باید یک جدید بیارم براتون...)
الانکه زنگیدم گفت این درست بوده و یک اشگالی داشت تعمیرش کردم... تموم بشه میام...
مشکوک نیست؟! :n01: