نمیشه. به مفهوم کلمه online دقت کنید.نقل قول:
Printable View
نمیشه. به مفهوم کلمه online دقت کنید.نقل قول:
این مشکل توسط خود بنده حل شد.نقل قول:
اگه شما هم هم چنین مشکلی رو دارین.بگین بگم:27::31:
مشكل من اينه كه تقريبا 3 هفته هست من نميتونم وارد ميل باكس خودم كه از سرويس دهنده Yahoo هست بشم در ضمن همين مشكل رو براي Yahoo Messenger *هم دارم و نميتونم وارد بشم و با پيغام اينكه ID شما مشكل داره مواجه ميشم و پسوورد و هم نميتونم تغيير بدم.
مطمئنم كه ID من دچار مشكل شده و مشكل از من نيست و از سرويس دهنده هست (اينو بعد از 3 هفته تست روي چند تا سيستم ميگم).
و من تنها چيزي كه ميخوام اينه كه يك ايميل از اين سايت پيدا كنم كه بهش بگم ID من خراب شده و رسيدگي بشه ولي من چنين چيزي از اين سرويس دهنده پيدا نكردم..
ممنون ميشم راهنمايي كنيد..
سلام,من امروز که با ایدیم تو یاهو لوگین شدم بعد که وارد روم شدم این پیغام برام اومد و یوزر و پسورد ازم می خواست علتش چیه؟هک که نشدم!؟البته با یه ایدیه دیگه هم این اتفاق افتاد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما ایمیل help , custumer care یاهو رو میخواین؟نقل قول:
تو این بخش یاهو ایتدا بخش مورد نظر رو پیدا کنید و مشکل مربوطه رو مطرح کنید
کد:https://login.yahoo.com/config/login?.src=ym&.intl=us&.help=1&.v=0&.u=bvkk1fp4srft0&.last=&.last=&promo=&.bypass=&.partner=&pkg=&stepid=&.pd=ym_ver%253D0%2526c%253D%2526ivt%253D%2526sg%253D&.ab=&.done=http%3A//mail.yahoo.com
این که اصلا برای سایت پارسا اسپیش هست و مربوط به یاهو نمیشه احتمالا home page شما روی این آدرس قرار گرفته ولی تا اطمینان حاصل نشده یوزر و پسورد خودتون رو وارد نکنیدنقل قول:
يه سوال
وقتي تو ياهو ميخوام يه متني رو كپي كنم اين ارور رو ميده ، مشكل چيه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ورژن یاهو رو ارتقاء بدید و همچنین انیترنت اکسپلورر خود رو آپدیت کنیدنقل قول:
از منوی tools و internet option و سپس advance یکبار تنظیمات رو Reset کنید
یکی توضیح میده چطوری میشه با یک آی دی دیگه تبادل اددلیست کرد؟
مرسی
شما اول برای اون شخصی که میخوای باهاش تبادل ادلیست کنی صفحه چت کردنش رو میاری و بعد اونجا کلید های ctr+shift+m رو میزنی و بعد کسایی رو که میخوای انتخاب میکنی و بعد برای طرف مقابل میفرستی باید این نکته رو هم در نظر داشته باشی که روزی بیشتر از 50 نفر رو نفرسستی چون بعد 50 قبول نمیکنه(البته میگن تا 80 تا هم راه داره):46:نقل قول: