تایم اوتش در حد 4 یا 5 ثانیست تا بفهمی که چرا صفحه باز نشده دوباره وصل میشهنقل قول:
Printable View
تایم اوتش در حد 4 یا 5 ثانیست تا بفهمی که چرا صفحه باز نشده دوباره وصل میشهنقل قول:
من شاتل بودم تازه اومدم مخابرات.همین مخابرات بمونی بهتره اما اگه میخوای پول خوب هزینه کنی برو شاتل.نقل قول:
خوب اگر اینطوری باشه که از نامحدود برای من بهتره چون من هر سه ماه تقریبا ۶۵ تومن میدادم و سرعت ثابت ۶۴ کلیوبایت بود هر چند اگر تمام روز دانلود میکردم تا ۵ گیگ هم میشد ولی من به ندرت اینقدر دانلود دارم همون ۱ گیگ اگر نرم افزاری بخوام برام بسه و روز ها هم سرعت بیشتر دارم با هزینه کمتر در هر حال من انتخاب دیگه ای هم ندارمنقل قول:
دوستان adsl گرفتم. طرح بعثت! وقتی لب تاپ رو میذارم رو hibernate دوباره که روشن می کنم هیچ صفحه ای رو باز نمی کنه! باید حتما ری استارت کنم! تازه بعدش هم با وی پی ان صفحه رو سریع باز می کنه! شما همین مشکلو دارید؟ آخه من وا مکس مبین نت رو هم دارم اما اصلا اینطوری نیست!
احتمالا مشکل از تنظیمات کارت شبکه باشه اول از همه ببین که روتر داره IP میده یا دستی تنظیم شده(منظورم بررسی فعال بودن DHCP هست) باید بری توی properties کارت شبکه و ببینی الان IP و Default Gateway روی چه چیزی تنظیم شده اگر همه چیز به نظر درست بود ببین با پینگ روترت مشکل داری یا نه بعد از اون IP های زیر رو برای DNS وارد کننقل قول:
207.67.220.220
8.8.4.4
اگر باز هم نشد احتمال IP Conflict در شبکت وجود داره یک IP دستی به کارت شبکه بده
احتمالا مشکل مربوط به یکی از دلایل بالا باشه و باید حل بشه
سلام دوستان , بهترین سرویس نا محدود تو مشهد چیه؟ ارت های شاتل خوب هستند؟
یک مشکلی که دارم اینه که نمیشه با کانکشن های ویندوز کانکت و دیسکانکت کنم و حتماً باید برم از خودِ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کانکت کنم !
معمولاً هم ویندوز بالا میاد خودبخود کانکت میشه که نمیخوام اینطوری بشـه .
چیکارش کنم اینو ؟
بچه ها پینگ طرح بعثت چه جوریه؟ نوع سرویسش چه جوریه ؟ منظورم اینه که pppoe هست یا باید کانکشن بسازی؟
سرعت طرح بعثت من امروز رسیده به 15 !!!!!
دیشب که در حد 10 بود.شاتل با همین دوازده سیزده تومن سرعت روزانش تا 400 میره.این مخابرات دیگه شورشو دراورده.
عجب دزدیه این مخابرات.هرکار بخواد میکنه ما هم که.....اول که سرعتو از 300 آورد به 100 حالا هم به 15.حالا کاری نداریم پینگش روز به روز بدتر و قیمتش هرسال بیشتر میشه.....ما هم فیبر نوری هستیم نمیذاره از جای دیگه بگیریم.
من چند وقت پیش دیدم سرعتش خوبه یکساله گرفتم.حالا اومدم میبینم سرعت شده 15 به این میگن دزدی تو روز روشن.
اول که نامحدودها رو برداشتن حالا هم که اوضاع بعثتو اینطوری کردن
دوستان اگه کاری نکنیم مخابرات تا چند وقت دیگه همین طرح های باقی مونده هم بر میداره میگه همون دایال آپ هم از سرتون زیاده.....
دوستان اعتراض خودتونو اینجا مطرح کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینبار دیگه جلو مخابرات کوتاه نمیایم....