نقل قول:
بدسکتورهارو میتونید با نرم افزار hdd regenerator تعمیر و ریکاوری کنید
Printable View
نقل قول:
بدسکتورهارو میتونید با نرم افزار hdd regenerator تعمیر و ریکاوری کنید
دوستان من یک هارد اکسترنال Hitachi دارم ( XL1000 )
این هارد اون اون گنده ها هست که پشتشم نوشته مثلا Solid.
بعد یه روز این از فاصله 20cm افتاد و دیگه بالا نیومد!! رفتم تعمیرگاه گفت احتماله درست شدنش کمه ( هارد رو ندید ، یعنی بر اساسه اطلاعاته قبلی گفت )
به نظرتون یعنی هیچ راهی نداره درست شه؟
در ضربه بیشتر هد و پارکینگ هد آسیب میبینه احتمالا هم مشکلش از همین باشه اگه از همین باشه یا پارکنیگ هد مشکل داره یا هد باید عوض بشهنقل قول:
با نام خدا و سلام
دوستان هارد لپتاپم خراب شده ... یعنی ارور a disk read error occurred رو میده ... اطلاعاتی که روش دارم واسم خیلی مهمه ... میخوام بدونم واسه ریکاوری میشه با خود لپتاپم کاری کنم . با هارد اکسترنال و اطلاعات رو روی اون بریزم . یا حتمن باید هارد رو به یه pc دیگه وصل کنم واسه ریکاوری ؟؟/
با live ubuntu تونستم بیارمش بالا که پارتیشن های هاردم رو هم داره ولی نمیتونه بازشون کنه و ارور میده
میتونید یک عکس از تب HEALTH نرم افزار HD TUNE بزارید اینجانقل قول:
رو نصب ویندوز نمیتونید ببرید ؟
این برنامه رو چجوری رانش کنم ... اصن ویندوز نمیآد بالانقل قول:
cd هایی هم که bootable هستند رو که میزارم وارد بووتشون نمیشه به غیر از windows 7 که میخواد بیاردش بالا ولی روی اون صفحه اول ویندوز که 4 رنگ معروفه مایکروسافت هست گیر میکنه
با سلام خدمت عزیزان واساتید فن
من تعمیرکار نرم افزار گوشی هستم .یکی از سیستمها که حدود 4سال هست دارم و همیشه ویندوز ایکس پی روش نصب میکنم چند وقتی هست که مشکل پیدا کرده.
اولا که بیشتر از ده روز ویندوز روش دوام نداره و باید بعد از 10روز مجددا ویندوز عوض کنم .تا اینکه چند روز پیش پس از نصب ویندوز متوجه شدم که سرعت ویندوز خیلی پایین اومده و دیگه حتی کپی پیست هم با سرعت بسیار پایین انجام میشه .
طبق معمول اقدام به نصب ویندوز کردم.در ضمن پارتیشن بندی هم کردم و متاسفانه بعد از نصب و راهاندازی متوجه شدم سرعت باز هم پایین هست .مجددا با یک ویندوز دیگه اقدام به نصب کردم که متاسفانه متوجه شدم سیستم بوت نمیشه و قادر به نصب ویندوز نیستم .
سیستم رو به تعمیرکار نشون دادم و قرار شد واسم ردیفش کنه اما هنوز نتونسته کاری بکنه .وطبقه گفته ایشون mbr هارد مشکل داره .
:sq_3:لطفا در صورتی که احتمال داره بتونم از این هارد مجددا استفاده کنم بنده رو راهنمایی کنید.
مشخصات سیستم=هارد 320 سی پی یو 3.7 رم 1گیگ
با تشکر از شما عزیزان
ببینید هارد در بایوس دیتکت شده یا نهنقل قول:
اگه دیتکت شده و رو نصب ویندوز هم نمیتونید ببرید
ببینید با hdd regenerator میتونید سیستم رو بوت کنید یا نه
اگه باز هم نشد هارد مشکل داره بیشتر میتونه از بافر باشه یا بدسکتور زیاد
اگر mbr هارد مشکل داشته پارتیشن های هارد به هم میریزهنقل قول:
شما هارد رو به یک سیستم دیگه که هارد داره بزنید یعنی هارد به هارد و یک عکس هم از disk management و هم تب health نرم افزار hd tune بزارید اینجا و ببینید همچنین هارد در بایوس دیتکت میشه یا نه
ممنون بابت جوابتوننقل قول:
خب تو bios داخل system information که رفتم داخل قسمت device information و primary hard drive اطلاعات هاردم رو نوشته بود ... پس تو بایوس دیتکت کرده
فقط یه سوال کار این hdd regenerator دقیق چیه و اطلاعاتم رو که از بین نمیبره ؟؟؟؟
اگه امکانش هست یه لینک دانلود و یه آموزش کوچیکم بدید که دیگه عالی میشه
با سپاس