برای نشون دادنشو با x-polre میتونی ببینی ...اما مشکل اینه که نمیشه پاکشون کرد ....نقل قول:
Printable View
برای نشون دادنشو با x-polre میتونی ببینی ...اما مشکل اینه که نمیشه پاکشون کرد ....نقل قول:
عزیز من بیدلیل رو روی هوا حرف نمیزنم ..شما باور نداری برو توی سایت نوکیا نگاه کن میبینی که تا 4 گیگ ساپورت میکنه ...نقل قول:
شيشه ي صفحه نمايش 5700 من ترك برداشته! ميخواستم بدونم امكان تعويض شيشه اش هست يا بايد كل قاب رو عوض كنم؟ رفته بودم دنبال تعويض قاب. چندجا بهم گفتن قاب اصلش رو دارن! اما بعدا فهميدم اينم قاب اصل نيست و يه قاب كره ايه كه كيفيتش نسبت به قاب هاي ديگه ي اين گوشي بهتره. دوستان ميدونن قيمت اين قاب چنده؟ آخه من كه پرسيدم قيمت هاي متنوعي براش بهم دادن! 11 تومن و 30 تومن و 15 تومن! مي خواستم بدونم اصلا قاب اصلش وجود داره يا نه؟ و قيمت هاش چطوره؟
برنا مه ای اومده واسه عکسبرداری بی صدا که رو 5700 هم نصب میشه
توp 30 download . com
صفحه اول می تونین دانلود کنین
نقل قول:
بنا به این دلایل ::::
cpu 369 mhz
ram64 mb
البته اگه تا کله پرش نکنی!!!
خوب حالا مینویسم چجوری در حالت عادی میشه دکمه حای مدیا پلیر رو راه انداختنقل قول:
اول این آدرس رو برید setting>general>security>phone and simcard<phone autolock period
بعد رو هر چند دقیقه که میخاین تنظیم کنید .
حالا گوشی رو بچرخونید تا دکمه هاش رو مدیاپلیر بیاد و مدیاپلیر باز بشه
حالا یک بار دکمه خاموش کردن یا تغییر پروفایل رو بزنید و گزینه lock phone رو انتخاب کنید.
حالا گوشی رو بچرخونید و قفل رو باز کنید
الان اون دکمه ها در حالت شماره گیر هم کار میکنه و میتونید تو هر جا که هستید از اونا استفاده کنید .
یا حق:27:
آقایون علما سلام
لطفا بهترین هندزفری موجود واسه این گوشیو معرفی کنید البته مدل دقیق و با قیمت
من هدفون خودم خراب شده میخوام یکی دیگه بخرم
فقط لطفا سریع جواب بدید
مردم از بی هدفونی
عزیز مطمئنا کمپانی نوکیا خودش از این چیزای که شما گفتی اطلاع داره !!:27::27:نقل قول:
اونا که همینطوری روی هوا حرف نمیزنند ...برو بخون نگاه بکن ببین نوشته 4 گیگ بعد بیا الکی بگو تا 8 گیگ
بنده 4 تا هرفون تست کردم هیچ کدومشون مثل این آخری که گرفتم جواب نداد...حتی سری دبلیو ها ...نقل قول:
بهترینش Creative EP-630 ..
عکسش هم توی همین تاپیک هست و با یه سرچ کوچیک توی گوگل هم پیدا مکنی ...:46:
نقل قول:
داداش چرا ناراحت میشی!!! اصلا چه دلیلی داره که من شما رو سر کار بزارم..:13:یکی از دوستام 5700 داره با رم 8گیگ البته انوقت که من دیدم 7.5گیگشو بیشتر پر نکرده بود ..سرعت گوشی هم خوب بود..:21: