fear رو توی xp نمیتونی به غیر از c نصب کنینقل قول:
اقا ما بایوشاک رو نصب کردیم مرحله سوار اسانسور میشه مرحله یک میپره بیرون...fear رو میخام نصب کنم کلید کرده رو c میخاد اونجا نصب کنه چه کنیم؟
ولی توی ویستا میشه
Printable View
fear رو توی xp نمیتونی به غیر از c نصب کنینقل قول:
اقا ما بایوشاک رو نصب کردیم مرحله سوار اسانسور میشه مرحله یک میپره بیرون...fear رو میخام نصب کنم کلید کرده رو c میخاد اونجا نصب کنه چه کنیم؟
ولی توی ویستا میشه
دوست عزیز! ای کاش مشخصات سیستمتون رو عنوان میکردید... به هر حال...نقل قول:
در مورد Bioshock اگه بازی رو دوباره لود کنید به احتمال زیاد این ایراد بر طرف میشه.
ولی توصیه میکنم که آخرین پچ باری رو نصب کنید که با این جور مشکلات روبه رو نشید.
در مورد F.E.A.R فکر میکنم منظورتون F.E.A.R. Perseus Mandate هست ...
بعضی از نسخه ها که در ایران منتشر میشه طوری در اومده که فقط در درایو C نصب میشه و هیچ چاره ای نیست که فقط در همون درایو نصبش کنید.
البته مواردی هم وجود داره که تو ی Xp به غیر از C نصب نمیشه ولی تو ویستا امکان داره... ممنون از namber_one عزیز!
من نسخه فارسی جی تی ای 5 گرفتم
بازی بالا میاد ولی بعضی از نقاط مپ لک مینداره مثلا اطراف خونه big smoke
سرعت بازی پایین میاد
البته من سه روز این بازی نصب کردم امروز که خواستم بازی کنم به جاهایی که قبلا میرفتم لک مینداخت حالا ارور میده و از بازی خارج میشه
من چی کار کنم؟//
سلام
بازیsims 2 را اینستال کردم ولی باز نمیشود پیغام میده directx 9 را نمیتواند پیدا کند و باید directx 9 یا ورژن جدیدترش را داشته باشم. directx 9 را هم دانلود کردم ولی باز همان پیغامو داد. یک ماه قبل همین بازی را اینستال و بازی کردم و بعدش پاکش کردم ولی ایندفعه به مشکل خوردم. سیستمم windows xp است. از استادان عزیز خواهش میکنم راهنماییم کنند. تشکر
معمولا نسخه های بازی هایی که شرکت های نامعروف آنها را دوبله می کنند این مشکلات را دارند.نقل قول:
اگر امکان داره یک عکس از پیغامی که می دهد در سایتی مثل آدرس زیر آپلود کن و لینک عکسش را اینجا بذار :نقل قول:
کد:http://tinypic.com
دوست عزيز شما سيستمت را بنويس در شمن بايد Directx9 را نصب كنيد ورژن كارت گرافيكتون را آپديت كنيد.نقل قول:
اگه مشكلتون حل نشد ويندوزتون را عوض كنيد به احتمال قوي مشكل از ويندوز شما هست.
دوست عزيز شما ويندوزت را عوض كن مشكلت حل ميشه من هم همين مشكل را داشتم.:46:نقل قول:
سلام
بازیsims 2 را اینستال کردم ولی باز نمیشود پیغام میده directx 9 را نمیتواند پیدا کند و باید directx 9 یا ورژن جدیدترش را داشته باشم. directx 9 را هم دانلود کردم ولی باز همان پیغامو داد. یک ماه قبل همین بازی را اینستال و بازی کردم و بعدش پاکش کردم ولی ایندفعه به مشکل خوردم. سیستمم windows xp است. از استادان عزیز خواهش میکنم راهنماییم کنند. تشکر
:41::41::41::41::41:نقل قول:
با عرض سلام و ادب
پس از نصب بازی و کرک ، Neighbours From Hell 2اجرا نمی شود.
من Stranglehold را نصب کردم و باز هم میشه ولی وقتی مخواهم برم تو بازی صفحه سیاه میشه و همین طور می مونه
graphic: geforce 7300
ram:1024MB
cpu: 3GHz
در صورتی که به هیچ وجه بازی اجرا نشه:نقل قول:
ایراد از کرک بازی هست و یا اینکه ایراد از CD یا DVD بازی بوده. (فایلهای بازی خراب هست)
دوست عزیز! سیستم شما حداقل امکانات لازم برای اجرای بازی رو نداره.نقل قول:
کارت گرافیک حداقل باید NVIDIA GeForce 7800 GT 256MB باشه و رم هم باید 2 GB باشه.