سالام من چند تا سوال دارم؟
1.headphoneخودش رو باید فعال کرد اگه اره چجوری ؟
2.این داشبر که شکل محیط داشبورد رو عوض میکنه چنده ؟
3.از یکی از مغازه ها داشبوردو ریختم تو فلش چجوری باید نصبش کنم؟
بهترین داشبورد چنده ؟
با تشکر
سالام من چند تا سوال دارم؟
1.headphoneخودش رو باید فعال کرد اگه اره چجوری ؟
2.این داشبر که شکل محیط داشبورد رو عوض میکنه چنده ؟
3.از یکی از مغازه ها داشبوردو ریختم تو فلش چجوری باید نصبش کنم؟
بهترین داشبورد چنده ؟
با تشکر
سلامنقل قول:
1. باید وصلش کنی به کنترلر.. زیر کنترلر یه شکافی در نظر گرفته شده برای این کار...
2. پولی نیست. باید دانلودش کنید از سایت رسمی مایکروسافت به صورت مجانی.
3.4. داشبورد پولی نیست و حتی خود مایکروسافت هم گفته میشه پولکی هست این رو مجانی گذاشته روی سایتش.. و من نمیدونم چطور و از کدوم مغازه داری این رو خریدی!نقل قول:
- فایل رو استخراج یا extract میکنید.
- فایلی به اسم systemupdate$ رو مشاهده میکنید. این رو بدون تغییر روی cd یا کول دیسک کپی کنید.
- کنسول رو روشن کنید. Cd یا کول دیسک رو داخل دستگاه بذارید، دستگاه رو خاموش کنید، دوباره روشن کنید. حالا پیغام آپدیت ظاهر میشه. کنسول رو آپدیت کنید و از قابلیت های این دشبورد - که بهترینش به نظر من کپی کردن بازی ها روی هارد هست - لذت ببرید!.
موفق باشی
آخرین داشبورد کدومه من یه قدیمی داشتم و آپ کردم البته پاییز آیا جدیدتر هم هست؟
نه دیگهنقل قول:
فعلا اخریشه
می خواستم ببینم با توجه به نصب بازی روی هارد ارزش داره به جای 2500 = t-gate بریم دیسک 4300 =verbatim بخریم؟
t gate که کیفیتش خیلی خوبه کیفیت playbox خوب نیس که اونم با داشبورد جدید به نظر من مشکلی نداره حالا تا دیگر دوستان چه نظری داشته باشندنقل قول:
جديدا بعضي فروشنده ها t gate رو ارزون ميدن (2500) ميگن زياد خوب نيست نميدونم t gate كه همه ازش تعريف ميكردن مگر اينكه تقلبيش اومده جديدا
آره ميگن به سرعت خش بر ميداره و باعث ميشه تا بازي براي اجرا شدن با مشكل مواجه بشه !!!
واقعا؟نقل قول:
t-gate هم ارز این مشکلا داره؟:13:
دوستان شرمنده دوباره مزاحمتون شدم
من شنیدم xbox 360 مدل آرکید با مین برد جاسپر 220 تومن هست!
حقیقت داره؟
چه فرقی به مدل های بالاتر داره؟
به نظرتون ارزشش رو داره بخرمش؟
ممنون