آفرین راستی آبی پر رنگه یا کم رنگ:13:نقل قول:
:40:
Printable View
آفرین راستی آبی پر رنگه یا کم رنگ:13:نقل قول:
:40:
آبیش مثه اون رم 64 فابریک خود گوشیهنقل قول:
من مموري مشكي 1ْGb دارم و يك ساله دارم ازش استفاده مي كنم ، تا الان هيچ مشكلي هم نداشته الن مي خوام 2 بخرم... چرا ميگين آبي بخر ؟ مشكي خوب نيست ؟
اولا که سعی کن sandisk بگیری ... من از هر کی پرسیدم اینو پیشنهاد داده ... میگن sony ها بیشترش تقلبی هست .نقل قول:
در ضمن وقتی خود SE توو پک گوشی sandisk آبی میزاره حتما خوبه که میزاره دیگه . (این نظر منه):5:
منم جدیدا یه 2 گیگ آبی پر رنگ خریدم خوب بود. البته برای خودم نه برای یه W810 خریدم.ولی اگه خراب باشه فکر نکنم تو گوشی های مختلف فرقی بکنه. فکر کنم 14 هزار تومن قیمتش بود.از علاءالدین هم خریدم.
موفق باشید.
سلامنقل قول:
بک آپی که گرفتین میره توی پوشه other توی مموری . درسته؟
شما برای برگردوندن شماره هاتون دو تا راه دارین:
1- خیلی راحت میرین توی پوشه Other و روی اون فایل بک آپ کلیک میکنین.
2- میرین توی contact و از منو بالا گزینه contact manager و بعد Restore رو انتخاب میکنین.
برای رفتن به سرویس منو نیازی به نصب مجدد فلیپ ندارین.
باز دو راه براتون مینویسم:
1- اگه گوشیتون رو هک کرده باشین و اون هک مربوط به استارت منو که خیلی کامل بود رو ریخته باشین همونجا گزینه سرویس منو هست.
2- از صفحه اصلی phone رو بالا بیارین و به این ترتیب عمل کنین:
بالا - ستاره - پایین - پایین - ستاره - پایین - ستاره
منظور از بالا و پایین چرخاندن جاگ به طرف بالا و پایین هست.در ضمن فرق مستر ریست با فورمت اینترنال دیسک اینه که تو دومی از شما پسوورد لاک گوشی رو نمیپرسه و بهتر هست و هیچی باقی نمیزاره.
موفق باشید.
نقل قول:سلام وحید جون....:40: چطوری؟نقل قول:
بستگی به این داره که : سیم کارتت چیه؟ و منطقه تون کجاست؟
مال منم مثل این سرماخورده ها بوق میخوره.:31:هی وسطش صداش میگیره.البته برای من ایرانسله.
با هک صدای اسپیکر زیاد میشه و مواظب باش وسط کار سوتی ندی که حتما آپدیت رو افتادی.من دو بار به خاطر افزایش صدا مجبور شدم آپدیت کنم و الانم بیخیالش شدم.:27: یه جای کار سوتی بدی دیگه گوشیت بالا نمیاد.
موفق باشی.
یه سوال داشتم
من گوشی p990 دارم یه چند وقتی هست که وقتی عکس میگیرم اصلاً قبول نمیکنه یا ارور میده
بهدشم آهنگهای توی رمش هم نمیشناسه
شما بگید من چی کار کنم.
ممنون
نقل قول:بهتره سوالاتتو تو يك پست بنويسي . مشكل از مموريته ، مموري رو يه گوشي ديگه امتحان كن يا يه مموري ديگه بذار تو گوشيت ببين درست ميشه يا نهنقل قول: