به به باريكلا :12:نقل قول:
منم توي همه ي شخصيت ها به جر كرازر و هانك 5 ستاره گرفتم و بيشترين امتيازم مال ---- بود:31:
Printable View
به به باريكلا :12:نقل قول:
منم توي همه ي شخصيت ها به جر كرازر و هانك 5 ستاره گرفتم و بيشترين امتيازم مال ---- بود:31:
متشکرم سعی میکنم یه عکس هم واسه اثبات بزارم
الان من همه رو 5 ستاره گرفتم ..... میشه بگید اون Secret ی که قرار بود آزاد بشه چیه ...؟
نقل قول:
خوب معلومه اسلحه خفن هندكنن (handcannon).
ميتوني بازي رو دوباره شروع كني و از بازرگان اين اسلحه رو بخري اگر هم تقويتش كني بينهايت ميشه.
موفق باشي
Completion bonuses:
Successfully complete the game to unlock the Separate Ways and Mercenaries-mini-games; the Professional difficulty setting; the Leon's Raccoon City Police Department costume, Ashley's pop star costume, and Ada's black costume; the Mathilda handgun and Infinite Rocket Launcher for purchase (for 1 million Pesetas), and the Tactical Vest (for 60,000 Pesetas); and an alternate title screen.
Successfully complete the Separate Ways mini-game to unlock Ashley's knight costume and Leon's gangster costume. Ashley's suit of armor is bullet and damage proof. She cannot get hurt by anything and it is so heavy she cannot be carried away. You do not have to worry about giving her First Aid Sprays, Herbs, or shooting Ganados trying to pick her up.
Alternate ending sequence:
Successfully complete Assignment Ada and watch the credits. They will be in gray scale. However, if you select "Yes" when asked "Watch the ending movie again?", it will be replayed in color in a smaller frame. If you watch it once more when prompted, it will play is full wide screen color. They will alternate each time you choose to replay the credits.
كسي هست كه اين دو تا قسمتي كه براي اويل چهار هست رو تجربه كرده باشه؟
ترينر بل حال كسي سراغ نداره
؟
سلام
من مجبور شدم ويندوزم رو عوض كنم.
يه فايل سيو ديتا بودش كه اونو كپي كردم نگه داشتم.
الان اگه اونو تو پوشه بازي پيست كنم حله و اون قسمتاي آزاد شده بازي رو بازم مي تونم داشته باشم؟
من اين كار رو كردم و كاملا هم جواب داد و هيچ مشكلي پيش نيومد.نقل قول:
من که تموم اسلحه ها رو آزاد کردم از لیزری بگیر برو آخر
دقيقا منم تمام اسلحه ها رو ازاد كردم هم مال ---- هم مال ايدا:46:نقل قول:
من توي پلي استيشن 2 ديده بودم كه اين بازي زيرنويس فارسي داره.براي نسخه كامپيوتر هم اين قابليت هست؟
واسه pcکه نسخه ی فارسی از شرکت دارینوس هستش ولی نمیدونم با زیر ن.یس هستش ا نه ولی
خیلی ها میگن که حتی منوهاش هم فارسی کردن!
مال دارینوس دوبله شده ولی زیاد جالب دوبله نکردن
كسي براش لينك دانلود داره؟
واقعا؟:18:نقل قول:
نقل قول:این عالیه.کد:http://demoman.persiangig.com/TRN/asx-re4.rar
آره من دوبله شو ديدم حتي مكالمه هاي بيسيمش با هانگان رو هم دوبله كردن ولي صداهاشون خيلي ضايعه:31::31:نقل قول:
بچه ها سلام.من هم بالاخره evil4 رو تموم کردم.(البته بگم همشو ها!!!)
واسه همین به فکرم زد که در مورد اویل 5 تحقیق کنم و یه تاپیک زدم در مورد اطلاعات اویل5.خودم یک سری عکس و اطلاعات ازش گذاشتم و میذارم،ولی شما هم بیاین کمک تا بهتر بشه.
اینم آدرسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا بیاین نظر بدین و کمک کنید تا کامل تر بشه.
مرسی از همگی.
آقا کسی نمیدونه این اسلحه شارژی چطوری برا لئون آزاد میشه؟
یه سری هم به تاپیک residentevil5 بزنید:
دوست عزیز فکر کنم 2 بار بازی رو تموم کنی بهت میده .
بله البته با سختش بايد بري
نقل قول:نقل قول:
مرسی از همگی.ولی مگی جان این پروفشنالش خیلی سخته که.
حالا ببینم این اسلحه شارژی هم باید براش دائم خشاب پیدا کنی یا بهت حال میده؟:21:
سلام به همگی.یه عکس از Resident Evil 5 میذارم براتون حالشو ببرید.اگه اطلاعات و عکسای بیشتر میخواین و یا دارید و میخواین ارائه بدید،یه سر به فروم زیر بزنید:
[http://forum.p30world.com/showthread.php?t=152682[/URL]
اینم یه عکس:
کیفیتو داری!!!!
نه ديگه خشاب نمي خواد و در كل اسلحه جالبي نيست.نقل قول:
نه براي جاهاي شلوغ به درد ميخوره ! مثلا 10 دشمن پشت سرهم رو از ناحيه شكم سوراخ ميكنه ! ( تا آخرش هم از اون ورشون در ميره !!!!! )نقل قول:
نه ديگه خشاب نمي خواد و در كل اسلحه جالبي نيست.
درسته بيشتر تو همين جاها بدرد ميخوره ولي من اصلا نتونستم تو هيچ جايي ازش استفاده كنم.نقل قول:
خودم قبلا دست به کار شدم و برای اویل 5 تایپیک زدم. (آینده نگری!!!)نقل قول:
تایپیک مخصوص بازی Resident Evil 5
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=1445168#post1445168
شما که گفتی هموشو تموم کردی!نقل قول:
نه!نقل قول:
تایید میشه.نقل قول:
همه اولش میگفتن سخته ولی همونا به راحتی تا آخرش رفتن!نقل قول:
ولی من زیاد با شما موافق نیستم!نقل قول:
آره،اینش با حاله!نقل قول:
عجب...! من که اکثر جاها رو با این اسلحه رفتم!نقل قول:
البته باز هم مونده به خود بازیکن! (هر کس یه ُStyle مخصوص به خودش رو داره)
چند امتیاز بگیریم 5 تا ستاره می ده؟
قسمت بازی امتیازیو میگم که بعد از تموم کردن بازی می ده.
من خودم دقیقا یادم نمیاد ولی از اونی که بغل دستم نشسته پرسیدم ، گفت: 60.000 pts باید بگیری. طرف دکترای رزیدنت اویل 4 رو داره!!! (شاید باور نکنید ولی آمارش به این شرح هستش: لیون Easy = هشت بار ، لیون Medium = دو بار ، لیون Hard = یک بار ، Ada(Seprate ways)i = شش بار ، Ada(Plaga Samples)i = دو بار ، The Mercenaries Max pts = 136000 با آلبرت وسکر ، The Mercenaries Max Combo = 42 با جک کراوزر و آلبرت وسکر و ...)نقل قول:
سلام اين اويل را بايد 100 بار تا اخر رفت من خودم هروقت حوصلم سر بره يه بار تا اخرش ميرم
واقعا داستانش قويه
راستي اويل 5 براي كامپيوتر اومده يانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه دوست عزيز واسه كامپيوتر نيومده.
نقل قول:اینجا جای این حرفا نیست! بهتره هر چیزی رو جای خودش بگید.نقل قول:
تایپیک مخصوص بازی Resident Evil 5
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=1445168#post1445168
اويل 5 اگرم براي كامپيوتر بياد حالا حالا ها نمياد تازه براي Xbox و PS3 يك سال ديگه ميادنقل قول:
من تو اويل 4 گير كردم اونجايي كه مردم درو باز ميكنن يه غول مياد بيرون نميدونم اونو چجوري بايد كشت همه ي
خشابامم حرومش كردم ولي بازم نميشه بكشمش من چون تو پلي 2 بازي ميكنم نميتونم عكسي بزارم
كامپيوترمم نميكشه وگر نه تو كامپيوتر بازي ميكردم اگه كسي ميدهنه بگه تا ما هم تا آخرش ببريم اين بازي رو
راستي سگي كه نجاتش دادم اول بازي مياد كمكم ولي اونم كاري نميتونه بكنه
وقتي به اين غول تير ميزني غوله مي افته كه بايد اون موجودي كه از پشتش در مياد رو بزني اينجوري غوله مي ميره.
دستت درد نكنه تونستم ردش كنم
اگه raket luncher (شبیه آر پی جی)رو بخری با اون بزنیش نصف جونش رفته بعد راحت تر می تونی بکشیش.نقل قول:
بهترين بازي كه در تمام عمرم بازي كردم!!!
در ضمن آواتارم هم از Firefox به leon تغيير كرد!
نقل قول:
ببخشيد يعني من جواب ايشون رو دادم كار بدي كردم؟
خودم ميدونم اينجا جاش نيست.:29: