مرسي از همه
Printable View
مرسي از همه
shebahate pesare mojarad ba lebase too mashin lebas shooei chiye?
har 2tashoon too kafand!
midooni chera vaghti dokhtara az khab pa mishan cheshmashoona mimalan?
chon ke dokhtara t o k h m nadaran
salam azizam,halet khoobe!omidvaram harfaye indafamo kamelan jedi begiri,rastesh nemidoonam az koja shoroo konam.az oon avalin bari ke behet salam kardamo az hamoon lahze ehsasamo azat ghayem kardam,azoon lahzehayi ke ehsas mikardam ba tamame vooojoodam hormo garmaye vojoodeto roo tamame tanam ehsas mikonamo vali joratesho nadashtam bet begam,ya azoon lahzeyi ke cheshamo dookhte boodam be idit ta tooye khialatam cheragheto roshan konamo bet begam,bet begam oon harfio ke kheyly vaghte 2 delame,bet begam oon boghzio ke kheyly vaghte galoomo por karde,vali hala mikham delamo bezanam be darya ,mikham dad bezanam ta khoda ham beshnave,azizam bavarkon ino ba tamame vojood va az amaghe taham bet migam>ta hala hichkio 2zendegim be inshedat sare kar nazasht e boodam
يه روز يه زنه سه نفر و مياره تو خونه . بهشون ميگه اگه كسي اومد بريد تو گوني . بعد شوهر زنه ميرسه . اون سه تا ميرن تو گوني . مرده مياد يه لكد ميزنه به گوني اول . صداي گردو در مياره . به دومي ميزنه صداي نون خشك ميده . به سومي ميزنه . صدايي نمياد . دوباره ميزنه بازم صدا نميده . چند بار ديگه ميزنه . يارو شاكي ميشه مياد بيرون ميگه : كره خر ، آرده ، آرد صدا نداره
تركه ميره بانك وام بگيره ضامن نداشته منفجر ميشه
امسال جنیفر لوپز بیمه کونش رو تمدید نکرد
آخه تازه فهمیده کسیکه از عقب میزنه مقصره.
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T ... V W X Y Z
.
Midoni Jaye U Kojast? To Ghalb man
آقا داشتم sms (جوكها ) رو ميخوندم , حال كردم .
دوره ميدونه قزوين ملتو دولا كرده بودن يكي ميپرسه اينا چين ؟ ميگه اينا جوايز بانك ملي هستن !!!
): be torke migan ajab mamlekate khartookhari darim , mige : " are baba , man 3 bar raftam sarbazi kasi nafahmid
Ghanoon 144 niyoton:
hargah jesmi bar khalafe jazebeye zamin az roye zamin boland shod,shalvareto bekesh bala va bodo!
تو تو قلب من جاداري
<<تو تو رگ هاي من جريان داري
رفتم پيش دكتر .گفت تو انگل داري
دنيا رو بدون خانمها تصور کنيد بازارها خلوت پولها اضافه خيابونها خلوت شيطون بي کار مخابرات ورشکسته همه ميرن بهشت
torke mire joloye ayne k i..... boland mishe. barmigarde be k i... mige bekhab khodiye
ببخشید بی ادبی بود!
ghanon 11nyioton:
har vaght dastet bere laye dar sorat sout az sorat noor bishtar mishe:D
نقل قول:
نوشته شده توسط CHESHMAIE ABAS
عباس جان این SMS بود؟ :blink: گوشي من كه اين همه كاراكتر رو قبول نمي كنه!!!!! :blush:
اي که در را به رويم بستي و پا روي عشقم گذاشتي... :wub: :wub:
خوب مسخره ه ه دستم لاي در مونده :weird: :weird:
تست کنکور هنر: اولين هنري که پس از ديدن چهره آرايش کرده دختران امروزي به ذهن شما متبادر ميشود چيست؟ الف: مينياتور. ب: صافکاري، بتونه کاري و نقاشي اتومبيل!!!! ج: دوپينگ!!!! د: من به ناموس مردم نگاه نميکنم
انرژی ذغالی روزی به پایان میرسد ما خواهان فناوری هسته ای می باشیم (فدراسیون وافوریهایه ایران) :puke: :blink:
خبر دیروز :
یک زن در یکی از پارک های رشت در حال دویدن بود که به وی تجاوز کردند!
خبر امروز :
هزاران زن در پارک رشت دویدند!!!
تو سفیدی من سیاه تو به زیر من بیا
من بجنبم تو نجنب تا که آب من بیاد
...
...
...چرا فکر بد می کنی؟
اینا رو خودکار مشکی به کاغذ میگه!!!
دلم می خواد بخورمت... نه اینکه فکر کنی عاشقتم... نه اینکه فکر کنی دوست دارم... نه... فقط واسه اینکه یه گهی خورده باشم!!!
آخرین فتوای مراجع قم صادر شد :
احتیاط واجب بر آن است که مسافر در قزوین نماز را نشسته بخواند
یارو تلویزیونشونو روشن می کنه. میزنه کانال ۱ : قرآن... کانال ۲ : قرآن... کانال ۳ : قرآن... ۴ : قرآن... ۵ : قرآن........ پا میشه تلویزیونو ماچ می کنه میذاره تو تاغچه!!!
شوهر : بچه به مامان بگو امشب میریم شمال!
زن که پریود بوده : به بابات بگو جاده بارونیه!
شوهر : به مامان بگو از راه قزوین می ریم!!!
لره تیپ میزنه میره تو خیابون دختره بهش میگه بخورمت لره میگه این گه خوریا به تو نیومده
به ترکه میگن دوست داری اسم زنت چی باشه؟ میگه امرسان... میگن چرا؟ زیبا جادار مطمئن
یک آلمانی به یه قزوینی میگه : قزوین کجاست؟ جواب میده اگه ...ونت میخاره همین جا...
یه روز رشتیه می خواد حال بچه محلشونو بگیره میره یه زن ایدزی می گیره...
vaghty dari fekr mikoni ke man daram fekr mikonam keto dary fekr mikoni keman be chi fekr mikonam delam mikhad ke fekr koni ke man beto fekr mikonam
اي که در را به رويم بستي و پا روي عشقم گذاشتي
بابا جون دستم لاي در مونده