سلام بچه ها میشه کانتر رو آنلاین بازی کرد؟
Printable View
سلام
چرا این کانتر اصلاً به تنظیماتی که توی قسمت New Game وجود داره،اصلاً توجه نمی کنه؟
مثلاً من Sarting Money رو می زارم روی 16000 ولی وقتی می رم توی بازی، این مقدار 800 میشه.
و یا اینکه Round Time رو می زارم روی 9 دقیقه ولی وقتی می رم تو بازی میشه 5 دقیقه!!!!
SuB درسته منم همین مشکلو دارم با سورس
????????????????????????????????????????????نقل قول:
دوست من در همین 1.6 . تازه توی سورس هم امتحان کردم .نقل قول:
قربان شما،راستی شما تو چه ورژنی از این کد استفاده کردید؟؟؟
موفق باشید
دوست من مگه میشه کار نکنه ؟!نقل قول:
میبخشید که من ناواردم (ناشی)اما این لینک ها بعد از دانلود کار نمی کنند.
در ضمن
کسی میتونه داخل edit داس فایلی بنویسه (رمزا رو )که داخل بازی بشه اجرا کرد
رمز rpg اگه دارید بزارید چون من خودم دیدیمبا همن چشام
حتما شما با خود ویندوز کار میکنید . بعضی وقت ها اینطوری میشه که فایل رو نصفه دانلود میکنه . شما با برنامه ی Internet Download Manager دانلود کن . هم سرعتش بیشتره هم فایل رو کامل دانلود میکنه .
اگه هم نه . کامل دانلود میکنه . یعنی تا 100% میره و فایل باز نمیشه ، شما باید برنامه ی Acrobat Reader 6 داشته باشی . ( اگه هم نداری در قسمت درخواست نرم افزار در صفحه ی اصلی میتونید درخواست بدید )
دوست من اون فقط با برنامه ی Cheat ممکنه .نقل قول:
ببخشید میخواستم ببینم رمزی هست که دیوارها را نامریی کند (از پشت دیوار بشه افراد را دید)
بله که میشه . اگه نمیشد که من اینجا نبودم !نقل قول:
دوستان منم یه مشکلی دارم :
هر وقت که میرم داخل بازی تنظیمات قسمت Video در Setting اینه :
اون همیشه 16 بیتی هست و هر وقت میام تو باید دوباره بکنمش 32 بیتی . کسی میدونه باید چیکار کنم ؟
سلامنقل قول:
بازم ممنون
در مورد رمز RPG (بازوکا)اگه کسی میدونه بزاره
وهمچنین نوشتن فایلی داخل edit دایس و اجرای اون تو بازی :27:
سلام
کدی هست که با آن هر موقع دکمه T بزنیم نقاشی بکشد؟(دیگر نخواهیم برای کشیدن نقاشی صبر کنیم)
دوست من در بازی شبکه RPG که غیر ممکنه ! چون اگه اینطوری بود تا الآن نسلش کانتر منقرض شده بود !نقل قول:
سلام
بازم ممنون
در مورد رمز RPG (بازوکا)اگه کسی میدونه بزاره
وهمچنین نوشتن فایلی داخل edit دایس و اجرای اون تو بازی
در اون یکی مورد هم من چنین چیزی ندیدم !
دوست من در تنظیمات Default همینطوریه . شما در حین بازی T بزنی نقاشی میکشه .نقل قول:
سلام
کدی هست که با آن هر موقع دکمه T بزنیم نقاشی بکشد؟(دیگر نخواهیم برای کشیدن نقاشی صبر کنیم)
لینک دانلود پچ رو بذار ارکال
کمک :thumbsdow
من وقتی می خوام وارد سرور بشم ارور میده که:
could not conect to server
هم آنلاین هم با بات این ارور رو می ده
نمی دونم کجای بازی ایراد داره
چون که آفلاین هم همین مشکل رو داره مطمئنم مشکل از اینتر نتم نیست:ohno:
لطفا اگه می دونید جوابم رو بدید
من اورمز مربوط به edit رو پیدا کردم اگه کسی میخواد بگه
سلام من وقتی تئ شبکه می خوام zero رو بازی کنم با new multiplayer game .... وقتی سیستم دیگه مخواد به سروری که من ساختم وصل بشه خطای invalid key رو میده در حالی که هم پچ و هم invalid cd key fix رو هم نصب کردم رو هردو سیستم
لطفا کمک کنید
بچه ها من یه مشکلی دارم من اولین بار که میخوام کانتر بازی کنم.
من بازی رو نصب کردم همه چیز درست انجام شد وارد بازی هم شدم پروفایل درست کردم یار هم انتخاب کردم اما همین که میخوام وارد بازی بشم یه هو از بازی خارج میشه. کسی میدونه باید چیکار کرد؟ ممنون میشم بگید.
خوب دوست من همینجا بزار دیگه تا همه استفاده کنند .نقل قول:
من اورمز مربوط به edit رو پیدا کردم اگه کسی میخواد بگه
دوست من شما برنامه ی اضافی نصب کردی روی این بازی ؟نقل قول:
کمک
من وقتی می خوام وارد سرور بشم ارور میده که:
could not conect to server
هم آنلاین هم با بات این ارور رو می ده
نمی دونم کجای بازی ایراد داره
چون که آفلاین هم همین مشکل رو داره مطمئنم مشکل از اینتر نتم نیست
لطفا اگه می دونید جوابم رو بدید
بابا من واستون گذاشتم . در درخواست قبلی تون .نقل قول:
لینک دانلود پچ رو بذار ارکال
دوست من اولا که این بازی پروفایل نداره ! سرور داره .نقل قول:
بچه ها من یه مشکلی دارم من اولین بار که میخوام کانتر بازی کنم.
من بازی رو نصب کردم همه چیز درست انجام شد وارد بازی هم شدم پروفایل درست کردم یار هم انتخاب کردم اما همین که میخوام وارد بازی بشم یه هو از بازی خارج میشه. کسی میدونه باید چیکار کرد؟ ممنون میشم بگید.
بعدشم دقیق بگو در کدوم مرحله میاد بیرون ؟
با سلام دوستان .
بالاخره این وبگردی من جواب داد . یه سری برنامه واسه کانتر پیدا کردم که اگه یه امتحانی بکنید بد نیست .
Anti Cheat Version 3.5
کد:http://www.4shared.com/file/20687951/6d80ea31/AntiCheat-Client.html
Spray Logo Creator
کد:http://www.4shared.com/file/20687646/e1a309ee/de_dust2_long.html
Dust 2 Only base A
کد:http://www.4shared.com/file/20687650/11db9d9a/Decal_Converter.html
Fix Invalid CD-Key
کد:http://www.4shared.com/file/20687775/524561a0/Fix_invalid_Cd-key.html
منبع رو هم بگم که نامردی نشه :کد:www.gamezone.ir
منظورم از پروفایل همون اول بازی هست که new رو میزنی و یه اسم جدید واسه خودت درست میکنی.نقل قول:
بعدشم دقیقا موقعی از بازی خارج میشه که میخواد بازی انجام بشه یعنی مرحله بعد از انتخاب تیم و زدن دکمه start match اینو رو که میزنم بعدش load میکنه که وارد بازی بشه امابعد از laod کردن یکدفعه از بازی خارج میشه.
دوست عزیز اورکال سلام اینکه شما میگی اسنایپ نشونه دار نمیشه من میگم که میشه چون من یه دمو از بازی مسابقات جهانی دیدم که اسنایپ هم نشونه داشت.
نه ممنون از تلاشت:11:نقل قول:
مشکلم سیدی کی بود که حل شد:27:
من همه اش رو ندارم و امتحان نکردم اما اگرDust 2 Only base A مپ DE_DUST2_2X2 باشه خیلی قشنگه من دارم.نقل قول:
خوبه که وبگردی میکنی اما اکثر CS بازها GAMEZONE می روند.
بچه ها من با اجرای بازی کانتر مشکل دارم
من نصبش رو کامل انجام دادم و نصبش با موفقیت انجام شد اما موقع اجرا بازی بسته میشه دقیقا موقعی از بازی خارج میشه که میخواد بازی انجام بشه یعنی مرحله بعد از انتخاب تیم و زدن دکمه start match اینو رو که میزنم بعدش load میکنه که وارد بازی بشه امابعد از laod کردن یکدفعه از بازی خارج میشه.
کسی نیست راه حل بهم بده؟
دوست خوب مننقل قول:
دوست عزیز اورکال سلام اینکه شما میگی اسنایپ نشونه دار نمیشه من میگم که میشه چون من یه دمو از بازی مسابقات جهانی دیدم که اسنایپ هم نشونه داشت.
اگه یه چند صفحه عقب تر رو بخونید می بینید که ما کلی درباره Hltv و اینا صحبت کردیم؟؟؟؟؟؟!
دوست من اون توی دمو هست . ما خیلی در این مورد صحبت کردیم ( فکر کنم خودت هم بودی )نقل قول:
من شنیدم که تو مسابقات اصلا نباید رمز بزنی :13: پس چه طور اون نشونه داشت بعد بازم اسکاتو بگی یه چیزی بدونه زومم که میزنی همون جایی که گرفتی میخوره ولی اسنایپ بدونه زوم که تیر میزنی معلوم نیست اصلا کجا میخوره (برو امتحان کن):10:نقل قول:
1 کی بیاد واسه من توضیح بده چطوری جامپ ( بانی ) میرن .......
ممنون ................
این حرف شما درست ولی ما یه بار رفتیم گیم نت شهر همدان ، یکی بود انقدر Snipe گرفته بود دیگه بدون هدف میزد ! 10 بار منو زد . مگه جرات داشتی پشت در وایسی ؟! تا نابودت نمیکرد ولت نمیکرد ! خیلی حرفه ای بود .نقل قول:
من شنیدم که تو مسابقات اصلا نباید رمز بزنی پس چه طور اون نشونه داشت بعد بازم اسکاتو بگی یه چیزی بدونه زومم که میزنی همون جایی که گرفتی میخوره ولی اسنایپ بدونه زوم که تیر میزنی معلوم نیست اصلا کجا میخوره (برو امتحان کن)
شاید fast zoom میزد ]اخه من تا حالا کسی رو ندیدم بتونه بدونه زوم بزنه ولی fast zoom دیدم یکیش خودم:31:نقل قول:
اقا راستی میشه فرق پچ مثلا 27 رو با 29 بگی؟
مثلا چی اضافه یا کم میشه از بازی.
یا پچ فقط برای بازی online?
کی گفته بدونه زوم نمیشه .........
شما بیا سرور پینار ببین من چطوری واست بدون زوم میزنم ( منظورم Fast Zoom نیست )
سرور پینار اسناپر حرفه ای زیاد داره که همه Fast میزنن ............
من Disert یا همون Deagle خیلی خوب میزنم جوری که توی پینار حریف ندارم ..............
والا من هیچ تفاوتی احساس نکردم !نقل قول:
شاید fast zoom میزد ]اخه من تا حالا کسی رو ندیدم بتونه بدونه زوم بزنه ولی fast zoom دیدم یکیش خودم
اقا راستی میشه فرق پچ مثلا 27 رو با 29 بگی؟
مثلا چی اضافه یا کم میشه از بازی.
یا پچ فقط برای بازی online?
ولی فکر کنم یکمی سرعت رو در آنلاین ببره بالا .
میشه IP سرورتونو بدی ؟ یه سر بزنیم ببینیم اونجا چه خبره .نقل قول:
کی گفته بدونه زوم نمیشه .........
شما بیا سرور پینار ببین من چطوری واست بدون زوم میزنم ( منظورم Fast Zoom نیست )
سرور پینار اسناپر حرفه ای زیاد داره که همه Fast میزنن ............
من Disert یا همون Deagle خیلی خوب میزنم جوری که توی پینار حریف ندارم ..............
172.17.10.121
نیا که نمیتونی کسی بکشی سری میری بیرون .....................
فکر کنم بیای Lag داشته باشی......
عزیز من اگه Lag نداشته باشم و بتونم بدون هیچ مشکلی بازی کنم کسی نمیتونه منو بکشه !نقل قول:
172.17.10.121
نیا که نمیتونی کسی بکشی سری میری بیرون .....................
فکر کنم بیای Lag داشته باشی......
مثلا من چند وقت پیش رفتیم همه ی گیم نت های اینجا رو ریختیم به هم !
حتی اون Sniper درسته که 10 بار منو زد ولی از اون 10 بار 7 بار من فقط سرباز فدایی بودم !
تا منو میزد از پشت Kinfe میشد !
حالا یه سری میزنم ببینم چه خبره . دوست من اگه چیت نزنن شاید بتونم مقاومت کنم !
راستی مگه سرعت سرور پایینه که میگی Lag داشته باشم ؟
سلام
یه سوال دیگه چه طوری fps بازی رو 99 کنم (برای من الان 59 هست) قبلا که کارت گرافیکم 128 بود fps 99 بود حالا 512 دارم fps شده 59 چه جوریاست؟
کسی تا حالا به این مشکل بر نخورده؟نقل قول:
فکر کنم خیلیا به این مشکل بر خوردن
منظورت از FPS چیه ؟نقل قول:
سلام
یه سوال دیگه چه طوری fps بازی رو 99 کنم (برای من الان 59 هست) قبلا که کارت گرافیکم 128 بود fps 99 بود حالا 512 دارم fps شده 59 چه جوریاست؟
frame per seceond
دوست عزیز کدش اینه decalfrequency 1نقل قول:
دوست عزیز در این مورد صفحات خیلی خیلی قبل صحبت شده من خودم خیلی دنبال تنظیم کردنش می گشتمنقل قول:
تا آخر یکی از بچه های گل به اسم امیر با یه عکس بهم گفت چی کار کنم
ولی من الان نه یادم میاد چه صفحه ای بوده و نه سایتی رو واسه آپلود عکس می دونم
اگه می دونی بگو تا واست آپلود کنم
سلام به دوستان عزيز.
دوستان كدي كه با اون ميشه يه سرور رو off كرد چيه؟
الان يه ادم مريضي زده سرور گيم زون رو خاموش كرده اگه ميشه كدشو بگيد تا سرور خودشو off كنم.
مرسي.:11:
سلامنقل قول:
سایت خوبیه برای اپلودکد:www.tinypic.com
مرسی دوست عزیز اتفاقاً قبلاً تو این سایت عکس آپلود کرده بودم ولی هر چی فکر کردم آدرسش یادم نیومد
لینک عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قابلی نداشت دوست عزیز ;)