نگفتی هزینه ارسالش به شهرستانها چقدر میشه؟:18:نقل قول:
درضمن من تو قسمت نظرات سفارش بازی رو دادم و منتظرم ببینم چه کار میکنی؟:5:
Printable View
نگفتی هزینه ارسالش به شهرستانها چقدر میشه؟:18:نقل قول:
درضمن من تو قسمت نظرات سفارش بازی رو دادم و منتظرم ببینم چه کار میکنی؟:5:
راستی یک مقدار در مورد سلاح های ایران بیشتر توضیح بده.مثلا نیروی دریایی داره؟نیروی هواییش دارای چه هواپیماهایی هست و....
سلام دوستان عزیز من چند تا سوال داشتم :46:
آیا میشه جنرال زیرو رو آنلاین بازی کرد البته با نسخه کرک شده و راستی مثلا اگر مد contra 007 نصب باشه چی میشه آنلاین بازی کرد البته به غیر از hamachi ! چون من یک نسخه از اونو دانلود کردم اما کار نکرد یعنی نصب شد اما بلد نبودم کسی رو ادد کنم یا بفهمم که کی انلاین هستند ! اگر دوست داشتید هاماچی رو آموزش بدید مخصوصا نحوه ادد کردن افراد رو ممنون میشم
سوال آخر من اینه اگر توجه کرده باشید وقتی جنرال زیرو رو از skirmish بازی میکنید با سرعت خیلی خوبی اجرا میشه البته سرعت 60 fps . اما وقتی مولتی پلیر بازی میکنید چه با بوت و چه با دوستان تو lan سرعت خیلی پایین هست ! نسبت به skirmish منظورم هست !!!
میخواستم ببینم مد با پچ یا ترفندی هست که بازی در مولتی پلیر با سرعت skirmish اجرا بشه یا نه
باز هم ممنون:31:==++ ++==
سلامی دوباره
راستی دوست من علت اینکه گفتم مد ایران شاید جعلی باشه به خاطر دو چیز بود یکی این عکس که خیلی عجیب هست !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی هم این سایت که مد ایران توش هست ! اما من دانلودش نکرد جون حجمش زیاد هست
من با نام smaxc تو این سایتم عضو بودم به همین علت این سوال برای من پیش اومد
اگر ممکنه یک مقدار توضیح بدید ممنون:31:
این سایتی که شما میگی مدهای زیادی توش میشه پیداکرد،منظورت کدوم یکی هست چون من پیداش نکردم فقط اسمشو بنویس.درمورد عکسها هم نظرخودمو میگم که توی دنیا فقط یک دونه مد ایران وجود نداره.:13:نقل قول:
اسم مد این که تیم ایران رو داره این دوتا هستش !
به همراه تیم ایران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که نتونستم دانلودش کنم شما تونستی خبرم کن ممنون:46:کد:http://www.moddb.com/games/cc-generals-zero-hour/modsالبته
این هم توضیحات معین جان
A modern war modification for Faces of War and its sequel, Men of War, Eye for an Eye brings you up to the heat of
the US-Iran conflict in year 2010.:27:
راستی کسی از اساتید پیدا نشد این سوال ما در باره ی مولتی پلیر رو پاسخ بده !!!
راستی این مد هم پیداکردم IMPACT ZONE MOD که به نظرم طبق این صفحه گفته که این تیم ها رو داره :18::18:
USSF
united state special force go to the war in iraq
usa attacie syria & iran for oil
new side:
ussf
syria
iraq
iran:40:
russia
isrel
war is start agine
choisc your side and your rpyr
hi men s
اگر از دوستان کسی دانلود کرد به ما هم خبر بده ممنون :31:
IMPACT ZONE MOD
راستی جواب سوال مولتی پلی یادتون نره ممنون
سلام عكس خيلي زياده ولي كو مد آدرس دقيق حداقل صفحه رو بده ...نقل قول:
اين آدرس هاي كه در سايت : moddb. مي دي همش كليه دقيقا كجا اين لينك دانلود مد اير ان و جو د داره
دوما : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين مد هم قر اره ساخته شه ولي هنوز ساخته نشده و اون هم يك لينك بر اي يك مده اير ان توش نيست بازيه نه لينك دانلو د مد اير ان
اين هم لينكش:
سو م:اين هم :Iraq War: Global Conflict يك نفر عراقي به نام : عمر ابو الخطاب سه سال پيش گفته بو د مي خواد بسازه هنوز هم خبري نشده ...!! لطفا به قسمت نظر ات همون آدرس توجه كنيد ..کد:http://www.moddb.com/mods/impact-zone/downloads/impact-zone-version-text1b-download-redy
اين هم ايميل هاش :
اين هم يكي ديگه قر ار بو ده سال 2006 بسازه :
Call To Arms
و اين :Last Conflictکد:http://www.moddb.com/mods/call-to-arms/images/uan-militia#imagebox
و اين :Command and Conquer: Pandemicکد:http://www.moddb.com/mods/last-conflict/images
و.....
من نمي گم شايد باشه ولي من تا حالا نديد م ...
ايني هم كه من ساختم كاملا جديده و هيچ جائي نمي تو نيد ژيد اش كنيد و مي خواهيد با ور كنيد يا نه ولي بيش از 3500 ساعت روش كار كردم و يك بازيه كامله همچي داره داستان جديد گر افيك جديد صد ا ها موزي همه و همه جديد ...
سلام
درسته فکر کنم همین طور باشه اما من باور میکنم که شما زحمت کشیدید شکی نیست !!!
فقط 2 تا سوال
آیا میشه جنرال زیرو رو آنلاین بازی کرد البته با نسخه کرک شده و راستی مثلا اگر مد contra 007 نصب باشه چی میشه آنلاین بازی کرد البته به غیر از hamachi ! چون من یک نسخه از اونو دانلود کردم اما کار نکرد یعنی نصب شد اما بلد نبودم کسی رو ادد کنم یا بفهمم که کی انلاین هستند ! اگر دوست داشتید هاماچی رو آموزش بدید مخصوصا نحوه ادد کردن افراد رو ممنون میشم
سوال آخر من اینه اگر توجه کرده باشید وقتی جنرال زیرو رو از skirmish بازی میکنید با سرعت خیلی خوبی اجرا میشه البته سرعت 60 fps . اما وقتی مولتی پلیر بازی میکنید چه با بوت و چه با دوستان تو lan سرعت خیلی پایین هست ! نسبت به skirmish منظورم هست !!!
میخواستم ببینم مد با پچ یا ترفندی هست که بازی در مولتی پلیر با سرعت skirmish اجرا بشه یا نه
باز هم ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ==++ ++==
یکی از دوستان گفت بود تو اردیبهشت میاد اما امروز 16 روز گذشته هنوز هم نیومده با پست معمولی میشه خریدش یا نه :8:
سلام
کسی از دوستان نمیدونه سرعت تانکهای اتمی چین رو چطوری باید زیاد کنیم؟ازبس سرعتشون کمه بین راه نابود میشن:19:البته نباید فراموش کنیم وقتی به مقصد برسن حسابی آشوب به پا میکنن:5:
خیلی ساده هستش شما بایدساختمان آپگرید رو بسازید و بعد تمام آپگرید ها رو بزنید انوقت اورلرد ها مثل موشک حرکت میکنن مخصوصا آورلرد های چین تانک که تخصص من هست :31:
راستی آقای فلاح میخواستم ببینم مد های جنرال بهمراه تیم ایران الان اومده تو بازار بریم بخریم یا نه ؟!
سلام دوست عزیز
ممنون از توجه ات:40: ولی منظور من یک چیزی بیشتر از اینهاست:5:اینو که هر کسی بلده.منظورم دستکاری توی تنظیمات بازی بود.
سلا منقل قول:
متاسفم با نسخه کرک نمی تو انید آنلاین بازی کنید
آموزش هاماچی با تصویر :
کد:http://war-armageddon.mihanblog.com/post/category/22/page/2
افت سر عت در بازی تحت شبکه یا آنلاین بستگی به چند عامل داره
سر عت اینتر نت هر د و طرف یا بیشتر
سیستم طر فین
هوش مصنو عی بازی
این جنرال جدید :
WAR ARMAGEDDON انشا الله تا آخر این ماه تولید میشه ...
ساخت : شر کت AFM-RAYAN
تولید و تو زیع: شر کت ((لوح زرین نیکان))
این بازی کاملا مستقل هستش و نیاز به هیچ یک از بازی های جنرال نداره بدو ن کرک و سر یال نامبر و کاملا مستقل نصب و اجرا میشه بازی به همراه نرم افزار هاماچی بر ای بازی آنلاین با آموزش وید ئوی ارائه می گردد در یک دی وی دی
دوستانی که در وب سایت ثبت نام کردند به صور ت پستی بر اشو ن ارسال میشه ...
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
:5:آقای منصوری میشه جواب بدید:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9::19:
سلا منقل قول:
یک سو ال : این سی دی ها رو قبلا استفا ده کر دی مطمئنی سالمند ...
از سلا مت سی دی ها و تمیز بو دن اون اطمینان حاصل کن
اول جنرال یک رو نصب کن جنرال دو به تنهایی نصب نمیشه
ویندوزی که عوض کردی چیه ؟
نقل قول:
سلام
اره قبلا چند بار نصب کرده بودم برای این که خیالم راحت شه رفتم سیدی 1و2 جنرال رو خریدم ولی با ارور میدهد وینوزم xp است اینم عکس ارور
سلا منقل قول:
نمی د ونم و الله من تا حالا همچین اروری بر ای من پیش نیامده :45:
من این ارور رو نمی شناسم...:41:
شاید یکبار بازی نصف و نیمه نصب شده ...
مطمئن شو ریجستری بازی کاملا پاک شده باشه ....
متاسفم اگه دیدی بازم نشد احتمال می دم اشکال مر بو ط به ویندوز باشه ....:41:
دوستان سلام من بازی و الان خریدم ،
حتما باید تحت شبکه بازی بشه؟
چطوریه؟ وقتی اجراش می کنم یه پنجره باز میشه و مینوسه :
start CNC4 Local server
بعد تو wating for connection
وای میسته.
چطوری باید این بازی رو ران کنم؟
فقط تو شبکه کار میکنه؟
زود جواب بدین کف بازیما.:11:
سلا منقل قول:
دوست من شما بازی چی رو خریدی اینجا تایپیک بازی جنرال زرو هستش!!!
سلام
بازی Command & Conquer همون که رو جلدش یه آقا کچله دست به سینه وایساده فکر کنم ورژن چهاره
عکسش رو تو این تاپیک هم دیدم. بازیش فقط تحت شبکه اجرا میشه؟
نقل قول:
سلا م
دوست من این بازی به احتمال زیاد Command & Conquer 4 هستش
یا اینه :
این بازی کلا با جنرالها فر ق داره و بعد از جنرا لها تولید شده در عنو ان تایبر یم .....
و یک بازی خیالیه مدرنه.....
من دوتاشو دارم ولی اصلا خوشم نیومد.بیش از حد تخیلی هست. جنرال خودمون خیلی بهتره:40:نقل قول:
ااز رجیستری ویندوزت میتونی شماره سریال رو به راحتی عوض کنی
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\EA Games\Command and Conquer Generals Zero Hour\ergc]
@="UN7PG6SAYAG44YL4SG2W"
شماره سریال رو بدن دش "-" وارد کن
سلام دوستان
وقتی میخواهیم ماموریت ها را انجام دهیم راهی نیست که بشه بدون سی دی بازی کرد؟
سلام اینم فایلی که میخواینقل قول:
اینو از فشرده خارج کن بریز تو محل نصب بازی
درود بر دوستان.
من میخوام یه پچ توپ دانلود کنم لطفا قشنگترین پچ از نظر خودتونو معرفی کنید با مزایا و معایبش.
در ضمن برنامه ها و بسته ها (پک ها) کمکی هم معرفی کنید مثلا یه بسته برای رفع بیرون پریدن
(کرش) یا اصلا اجرا نشدن بازی به دلیل همون ارور معروف در reborn.که اینطوری شروع می شد:
Technical نمیدونم چی چیو و ادامه ماجرا.
سلام جناب ufo-alien
چی شد پس این پچ ما هنوز تو کفیم
سلام
من تقریبا تمام ورژنهای بازی های command را بازی کرد و پچ هم نصب کردم اما تا حالا ندیده بودم که به این صورت بتونند کل بازی رو تغییر بدهند!
اگه میشه بگید که چطوری امکانات بازی و کلا تیمهارو تغییر میدن.
میخوام بدونم این از امکانات شرکت سازنده هست که میتونند اینکارو روی بازی ها انجام بدند یا در واقع بازی ه ک میشه؟
در سایت AFM گفته که میشه آنلاین بازی کرد !! یعنی در سرور اصلی شرکت سازنده یا سرور همین شرکت ایرانی؟؟؟
راستی من حال کردم با این نیروی دریایی و فرودگاههای جدید خدایی اورژینالش اینارو کم داشت
آقا قیمتش رو زدن 5000 میگم نیاد تو بازار بشه 1000؟؟ بخریم یا نخریم؟!!
مرسی
درود بر دوستان.آقا از این که جواب منو دادید خیلی ممنون:13:
بابا یکم ترفن بزارید
این چرت پرتا چیه میگید
من چنتا ترفند توپ بلدم که باهاشون تو گیم نت حریف ندارم
حرکی ازین ترفندا داره بیاد با هم تبادل کنیم
کی مییاد تبادل ترفندی که بشه تو گیم نت انجامش داد؟
ایمیل بدید ترفند بزاریت تا ترفند بهتون بدم
راستی اینو بگم که من تو گیم نتهای تهران تو جنرال اول شدم:6::9::8::5:
من با همون جی ال ا شما رو جمع میکنم
چون با لول سربازای دمولیشن راحت میشه برقای یو اس آ رو برد بعد یه چاله زد تو بیس طرف
یه خصصیت داره که میشه همه تیمارو -- کرد که زوده بدونید چه جوری-نیازی به برق نراره
با اتم چین خراب نمیشه چون وقتی کارخونه هاش زیر زمینی میشن سری باز سازی میکنن خودشونو
من به راحتی میتونم تیم طرفو با glaهک کنم در عرض 5 مین(وقتی glaرو بر میدارم یعنی همه ی تیمهارو باهم برداشتم
پس نمی تونید ازم اشکالی در بیارید) میتونم هکتون کنم بدن اینکه بفهمید
اگه میبینید خیلی شاخید بیاید مسابقه
gla خداست
اینم ایمیلمsasver_boy.0861@yahoo.com
همتون رفته باشیید:5:
من با همون جی ال ا شما رو جمع میکنمنقل قول:
چون با لول سربازای دمولیشن راحت میشه برقای یو اس آ رو برد بعد یه چاله زد تو بیس طرف
یه خصصیت داره که میشه همه تیمارو -- کرد که زوده بدونید چه جوری-نیازی به برق نراره
با اتم چین خراب نمیشه چون وقتی کارخونه هاش زیر زمینی میشن سری باز سازی میکنن خودشونو
من به راحتی میتونم تیم طرفو با glaهک کنم در عرض 5 مین(وقتی glaرو بر میدارم یعنی همه ی تیمهارو باهم برداشتم
gla خداست
من با همون جی ال ا شما رو جمع میکنمنقل قول:
gla خداست
با سلام خدمت دوستان گل :
من موقع اجرای بازی جنرال GeneralsZH با پیغام زیر مواجه میشم علت چی میتونه باشه در ضمن سخت افزار سیستمم بالا هست و از ویندوز 7 با آنتی ویروس نود 32 ورژن 4.2.42 استفاده میکنم .قبلا که از سیستم ضعیفی استفاده میکردم و ورژن آنتی ویروسم هم قدیمی تر بود همچین مشکلی نداشتم و خیلی خوب بازی بالا میومد .
بابا چند تا ترفن باحال بگین مثلا من نمیدونم کسی چیت اسکاتو گفته یا نه ولی من میگم.
توی جی ال ای ابتدا یک ساختمان اسکات استرم میسازید بعد یک سرباز هم میسازید .
سرباز را انتخاب میکنید و کنترل را با 2 میزنید . (کنترل را نگه میدارید) بعد روی ساختمان اسکات میزنید و کنترل را با1 میزنید بعد شما 2 را میزنید وشیفت را نگه میدار و 1 رامیزنید حال هر دو انتخاب شده اند . بعد کنترل را با 1 میزنید و هر دو تیم 1 میشوند . بعد با فشار دادن کنترل و مشخص کردن یک منتقه اسکات استرم بدون دوباره پر شدن مداوم آن جا را میزند.
تذکر : این فقط برای جی ال ای معمولی میباشد .
بای بای :5:
چی شد ماتتون برده .
وردار بنویس
:5:
من نمیگم شاخم ولی یکی از استادهای جنرال هستم
تیمم هم جی ای ای هست
میخوام بهتون چند تا مطلب بگم خواهشا شما اگه چیزی بلدید بگید تا منم بهتون چیتای جنرالو بدم
میریم سراغ مطلب که مربوط به جی ال ای بازاش میشه:
یکی از مزایای جی ال ای اینه که برق نداره ولی در مقابل دفاییهم نداره ..از من میشنوید دلتونو به دفاییاش خوش نکنید
من فقط با تانکام دفا میکنم چون کل دفاییاتون حیرف جنرال usaنیستن چون سریع با تیر میمیرن
من با جی ال ای یه روش بدم که میتونم از رو بیس طرف کپی کنم علاوه بر جی ال ای خودم یهنی تیم حریف بشم خیلی هم مطمعنم ولی الان نمیگم اگه شما چیت بلدید بگید (با خصوصی) تا منم بگم:8::31:
کسی نبود واسه تبادل ترفند و چیت جنرال؟
من تو گیم نتی که میرم حریف ندارم تیمم جی ال ای دمولیشن
ترفندمم ک÷ی کردن از تیم حریف که قابل اجراست برای همه
یکی از دوستام یه چیت بلده که اورلوردش یا هر تانک دیگش ییهو میشه 14 تا بدون اینکه زمان ببره و پول کم شه
با این کار انقد میتونه در عرض 1ثانیه 100تا اوورلورد(یا هر تانک دیگه ای بسازه) کسی بلد نیست؟
منم چیز میز بلدما بیاید بگید منم میگم
ترفند و چیت واسه ژنرال 2 بزارید این قد گدا و حسود نباشید:19:خصوصی بگید(به کسی نمیگم بابا) خیلی نیاز دارم
جبران کینم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE]
این پیغام خطا تو بازی دلیلش چیه ؟
:5:
نقل قول:
این پیغام خطا تو بازی دلیلش چیه ؟
:5:[/QUOTE]
دلیل این ارور که خیلی تابلو هم هست اینه که شما ورژن 1 ژنرال 2 (زمان صفر) رو دارید برای رفع این مشکل باید ورژن 1.4 رو دانلود کنید
ورژن 1.4 فرماندهان جنگ 2
command & conquer generals zero hour version 1.04
از سایت زیر گزینه download now با رنگ نارنجی مشخص شده دانلود نمایید
]کرک ورژن 1.4 از سایت game copy worldکد:http://www.ausgamers.com/files/details/html/16222
[PHP]http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_cc_generals_zero_hour.shtml#C&C%20Generals:%20Z ero%20Hour%20v1.04%20[ENGLISH]%20No-CD/Fixed%20EXE[/PHP]
کسی می تونه به من کمک بکنه ؟!؟!؟
من ژنرال 3 را بازی میکردم بعد تا اخرش را هم رفتم وقتی ژرنال 4 امد اونم خریدم حالا از شما استادان سوال دارم که!
مرحله سوم گیر کردم روی یک جسم بزرگ فلزی که (4) نوشته شده ممنون میشم کمکم کنین:10: