سلام به همه دوستای قدیمی خودم . اول از همه باید یه ببخشید بگم به خاطر اینکه این چند وقت نبودم سوالاتون رو جواب بدم. راستش اصلا وقت نمیکنم بیام اینجا. امروزم به خاطر یکی از دوستای خوبم تو yahoo بود که اومدم. درگیر تمرین برای مسابقات شهرداری هستیم خفن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضد این Hero زیاده چون Hero تیمی هست و تک به تک به درد نمیخوره زیاد. troll warlord جرش میده . بات یه bash میتونه پارش کنه به وضع فجیع
بچه ها قبلا ازم item build میپرسیدین من 6 تا inventori گرون میگفتم. ولی در بازیهای سطح بالا به یکیش هم نمیرسین. تو بازیهای قوی خیلی بازی طول بکشه بازی با 4 تا bracer تموم میشه و لازم هم نیست item بیشتر باشه تو ترکیبای جدید. فقط lvl up مهمه .
در مورد lvl3 mk شانسی هست و همیشه نمیخوره. شگه بخوره team مقابل در یک لحظه پاره میشه.
antimage هیچ وقت در بازیهای مسابقاتی و درست حسابی ور داشته نمیشه مگه teame مقابل اونقدر noob باشه که با antimage بشه پول در آورد.و همینطور enchantress .
عزیز اینایی که گفتی درسته ولی Hero هایی نیستن که واقعا پاره کنن .
ببخشید ولی حیاتی ترین item برای این هیرو heart هست پون تو درگیریها کتکخوره و فقط برای lvl6 اون هست که ورش میدارن. تو قرار نیست تو درگیری atack بدی.(شاید بگین چرا آراز چرت میگه ولی بازیهای مسابقات با بازی شما تو gg و game net خیلی فرق داره. یه نمونه دیگه شما شاید با earthshaker برید arcing ring رش همه رو پاره کنید تو game net ولش تو مسابقات اولین item حتی قبل از اینکه boot بخره blink هست. و بعد هم book of necromancer)
محل مسابقات سید خندانه مثل اینکه . ثبت نامش هم تموم شده و ظرفیت پر شده. تاریخش هم معلوم نیست. به خاطر مسابقات گلستان همه تاریخای مسابقات مثله silkway و شهرداری عوض شده. اگه فهمیدم حتما بهتون خبرشو میدم.
نمیشه 1.21 رو روی 1.20c نسب کرد. یعنی patch ی که من Dl کردم نشد و رفتم cd ش رو خریدم.
splash این item هرچی بیشتر بخری rangeش بیشتر نمیشه و فقط درصد splashش زیاد میشه و اینکه درصدش هم معمولی زیاد نمیشه. یعنی مثلا اگه battle fury 30 درصد splash بده , 2 تا battle fury بهت 50 درصد میده رش 3 تا 70 درصد.