مودم مبین نت انتخابی نیستنقل قول:
زنگ بزنی هر چی موجود داشته باشن برات میارن
البته میتونی بپرسی از نماینده چه مدلی دارن بعد خرید کنی
Printable View
مودم مبین نت انتخابی نیستنقل قول:
زنگ بزنی هر چی موجود داشته باشن برات میارن
البته میتونی بپرسی از نماینده چه مدلی دارن بعد خرید کنی
نقل قول:
الان من زنگ زدم میگه دست ما نیست اصلا از خود شرکت میارن . شما به کدوم نماینده زنگ زدی ؟ آیا میشه آورد بگی نمی خوام اون مودم نیست ؟
دوست عزیز به همون نماینده که قراره براتون یکی رو برای نصب سرویس بفرسته زنگ بزنیننقل قول:
اون میدونه چه مدلی رو دارن
اگه بیاره بگین نمیخوام احتمالا دفعه بعدی زنگ بزنین کسی رو براتون نمیفرستن
میشه من مودم یه نفر دیگه رو ازش بگیرم و بعد برم به نام خودم تغییرش بدم همون اکانت رو؟
اگه مودم b612 لاک مبین نت داشته باشیم نمیتونیم از اون مودم واسه سیم کارت فور جی همراه اول هم استفاده کنیم؟
با استفاده از آموزشای توی انجمن میتونین مودمتون رو آنلاک کنین و از هر سیم کارتی روی مودمتون استفاده کنید.نقل قول:
از این آموزش استفاده کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند وقتیه انتن هی میپره و برمیگرده. شده چند روز انتن به کل رفته و زنگ هم میزنی میگن به مقامات بالا ارجاع میدیم چون وضعیت دکلها رو به ما نمیگن. اگر نت بک اپ نداشتم از تمام کار و زندگیم می افتادم.
کاملا تایید میشه صحبت دوستمون.نقل قول:
اومدن برای نصب در خود پونک انتن نداد دقیقا کنار اتوبان هست خونمون !!! انتن هاش چه جوریه :n02:
بین ثابت ایرانسل و ثابت مبین نت، کدوم یکی رو پیشنهاد می کنید؟
منم تقریبن ماهیی 40 گیگ مصرف می کنم، به جز شبانه. و برام سرعت و پینگ مهمه. پورت های adsl هم منطقه ما پر هست..
حالا می خواستم ببینم بین مبین نت و ایرانسل کدوم بهتره.؟ چون از هر دو خیلی بدی شنیدم!
سلام
ببخشید این مدل مودم خوبه: WLTXFSR-104GN
آیا آنلاک میشه؟
سلام
من شنیدم Nat type مبین نت در بازی انلاین مشکل ایجاد میکنه
بعد از یک سال مجبور شدم دوباره یه ماه شارژ کنم چون به سرعت بالا نیاز داشتم
ولی الان سرعت اصلا به 1 مگ توی دانلود منیجر به زور میرسه در حالیکه قبلا اصلا اینجور نبود
ممنون میشم اگه نظری دارین بگین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین link quality نسبتا خوبهنقل قول:
ولی signal strength اصلا خوب نیست خوبش حدود 80اینا هستش
تو جایی که هستی مودم رو جا به جا کن نقاط مختلف رو تست کن احتمالا به شرایط ایده ال نزدیک بشی
این lte با کوچیکترین جا به جایی مودم کلی تو کیفیت سیگنال تاثیر میزراه حتی گاهی چرخوندنش تو همون نقطه سیگنال رو از این رو به اون رو میکنه
دوستان ممنون میشم به سوالام پاسخ بدین
اول اینکه کانال مودم روی چند باشه بهتره ایا رو autoمناسبه؟
دوم اگه کسی مودم slc 130 داره اخرین فریمور این مودم چنده ؟فریمورای مدمای مبین نت رو از کجا میشه گرفت؟
و در اخر اینکه من اول که مودم میزنم تو برق سیگنال کوالیتیم زیر ده هستش ولی بعد چند ساعت روشن موندن مودم بدون تغیر مکان به حدود 30 میرسه میخوام ببینم دلیلش چیه؟ کسی تجربه ای داره ایا این باگ فریمور مودمه یا مودم اتومات سیگنال دریافتی از bts رو عوض میکنه مودم ؟
با تشکر
سلام
کلا فقط خود شرکت موبین نت اپ دیت رو میفرسته برای مودم
با مبین نت منظورتونه؟
سلام خواهش میکنم توجه کنید:
دوستانی که در منطقه پونک هستند یه نامه الکترونیکی اعتراضی برای مبین نت در موضوع انتن دهی انجام بدید زیرا انتن دهی خیلی بده اینجا و اصلا انتن نمیده
واقعا از بچه های پونک ممنون میشم همتون ارسال نامه کنید
pr@mobinnet.net
سلام دوستان . منطقه ما دیروز تحت پوشش قرار گرفت ، شیراز شهرک ولی عصر ، خوب موقع شد چون پس فردا هم ایرانسل من دورش تموم میشه . خواستم ببینم مودم چی بهم میدن ؟ اون مودم b612 فکر کنم از همش بهتر باشه .
تماس گرفتم گفتن فردا میان برای تست سیگنال . مودم هم گفتن همون b612 هست . بنظرم مودم خوبی هست
دوستان کسی میدونه مودم outdoor هم میده ؟
- - - Updated - - -
دوستان کسی میدونه مودم outdoor هم میده ؟
عالی.تازه انلاک هم میشهنقل قول:
نه نداره.همین b612روبگیر انتن هم میخورهنقل قول:
تو TD-LTE ها، مبین نت بهتره به نظرتون؟
این بستگی به خودت دارهنقل قول:
چقد مصرف داری
چقد انتن دهیت خوب باشه
چقد میخوای خرج کنی
اومدن نصب کردن انتن داد خدارو شکر
ولی چقد مدارک گرفت کارت ملی و قولنامه و .... کم مونده بود یه عکسم از من بگیره :n02:
.اینا رو میخوان چی کـــــار؟؟امار میگیرن؟؟:n01:
دوستان برای ورود به صحفه کاربران که حجم رو چک کنیم و ترافیک بخریم و اینا یوزر و پسورد رو باید شرکت برامون اس ام اس کنه ؟ یا خودمون باید بریم بسازیم . چون من الان میخوام وارد پنل کاربری بشم یه جا نوشته ثبت نام و این حرفا . چی کار باید کنم ؟
زنگ بزن شرکت برات نام کاربری و رمزعبور درست میکنهنقل قول:
نقل قول:
شما طرح تعویض بودی ؟ کدوم مودم رو آوردن؟
وضعیت چطوره ؟ rsrp خوب نیست بنظرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من همین امروز اومدن تست کردن. با وجودی که آنتن یه خیابون با ما فاصله داره و پیاده بری به سه دقیقه نمیکشه، آنتن نداد!!!:n04:
واقعا حیف شد . اگه سیگنالت در حد متوسط هم بود خوب بود ، خیلی بهتر اینترنت های ایرانسل و همراه اول هست . از همه نظر . بنظرم از ای دی اس ال هم بهتره با توجه به زیر ساخت های داغون ایران .نقل قول:
بسته های ایرانسل و همراه اول که چرت چرته واقعا
همراه اول و ایرانسل فقط اینترنت بین راهی هست که وقتی کوچولو اینترنت نیاز داشته باشی کارت راه بندازه وگرنه برای مصرف خونگی که افتضاح . تی دی ایرنسل یکی دو بستش برای پر مصرفا خوبه . ولی مبین و ای دی اس ال ها بسته هاشون خیلی بصرفه تر هست
سلام لطفا اگه میشه یک اسکرین شات از گیگ پک های مبین نت بذارین ممنون میشم منظورم قیمت و گیگ ارایه شده هست و همچنین قیمت خرید گیگ اضافه رو میخواستم ممنون میشم اگه عکس بذارید
دوستان مبین نت سرویس گیم داره ؟
نه نداره عزیز ولی در حال حاضر برای بازی خیلی خوب هست (حتی بهتر از ای دس ال). از همون روز اول که راه افتاد تو منطقه ما گرفتم و wow و overwatch تو سرور بلیز بازی میکنم و پینگم بسته به سرور بین 110-135 میچرخه.
بازیهای دیگر رو تست نکردم.
دقیقا . واقعا ثبات پینگش عالیه . منم شوکه شدم وقتی دیدم راحت تمام بازی ها رو به شبکه وصل میکنه . امیدوارم همینجوری با ثبات بمونهنقل قول:
لطفا اگه میشه از تعرفه گیگ پک و قیمت هاش یک عکس بگذارید
تفاوت td turbo+ plus و td turbo چیه ???
1- والله مصرف که هرچی بیشتر بهتر. بیشتر دنبال اینم کدوم TD-LTE الان بیشتر به صرفه است.نقل قول:
2- یه سوال دیگه، شبانه معمولی و شبانه با سرعت بالا هر کدوم چه عددی رو حدودا میده؟
3- الان اگه بخوایم سرویس بگیریم نمیشه فقط یه ماه بگیریم ببینیم سرعت و اینا چطوره؟ فقط مجبوریم از اون طرح های ورود استفاده کنیم که حداقل سه ماه است؟
ببین اولا اگه خونت نو ساخته یا اصلا adsl بهت تعلق میگیره طرف مبین نت و اینا نیا (ما خونمون شخمیه اومدم طرف مبین نت) الان دوستم خونش نو ساخته از شرکت داغون پیشگامان گرفته 2 مگ شیرین میگیره در ثانیه !!!نقل قول:
دوما مبین نت هر جایی انتن نمیده دکلاش خیلی خیلی بد زده
1-تو td lte ها نه دنبال ثبات باش چه از نظر سرعت و انتن دهی یه بادی بیاد و بره کلا بهم میریزه
و این که همیشه اون تعرفه هایی که میبینی نیست خصوصا مبین نت تعرفه هاش به باد وصله و مشتری خر میکنه
دنبال به صرفه بودن نباش باید خرج کنی اگه حجم خوب میخوای ولی گفتم adsl کمتره
2.شبانشو اطلاعی ندارم چون ایرانسل میزنم سرعتش خیلی برام بالاتره!!
3.کمترینش برات در میاد 284 تومن
لطفا اگه میشه از قیمت گیگ پک مبین نت یک عکس بگذارین ؟!