ممنون از راهنماییتون
میتونم این مودم رو پس بدم یه مودم دیگه بگیرم
البته الان دو ماهی هست که خریدمش
و اگه بخوام عوض کنم، در حال حاضر کدوم مودم بهتره؟
Printable View
ممنون از راهنماییتون
نقل قول:
ممنون از راهنماییتون
نقل قول:
من داخل پنل مودم شدم status تکنولوژی زده : LTE . عزیزان که سیم کارتشون فعال شده لطفا بگن که ایا این نام هست یا نام دیگر برای TD LTE?!
سیم کارت جا زدم فقط نمیدونم درست جا زدم یا نه ولی چراغ سیم فعال و ابی رنگ هست . روشن بودن چراغ دلالت بر درست جا زدن سیم کارت هست؟
داخل کاتالوگِ مودم تمام جزییات و نحوه کارکرد و استفاده از مودم و همینطور نحوه قرارگیری سیم کارت شرح داده شده، میتونی از سایت یلو یا خود ایرانسل دانلود کنی
دقیقا 72 ساعت از تحویل مودم میگذره ولی هنوز سیکارت فعال نشده
600 که کلا هیچی بلد نیست اول گفتن 24 ساعت بعد گفتن پایان وقت اداری بعد گفتن 11 روز بعد گفتن حتما پایان وقت اداری سیستم هنگ کرده تا همین الانم هیچی تازه شمارمو بردن که مدارک شما دست ما نرسیده
ینی مدیریت در حد صفر
707 هم که میگه مدارکتون نرسیده یه شماره پیگیری داده
همه چیز رو هم گردن پست میندازن
دوستان این مودم های TD-LTE ایرانسل ، روشون میشه سیم کارت هم انداخت یا فقط باید سیم باشناسه وایمکس خودش باشه.....؟؟؟
فرق عمده سیم کارت با سیم کارت های TD-LTE در چیه؟؟
من سیمکارت اعتباری ۴جی انداختم جواب داد.نقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
اینترنت 4 جی خوب بود ولی تست نزدم
واسه منم هنوز فعال نشده ،نقل قول:
مبین نت خیلی بهتر پشتیبانی میکنه ! تعجب میکنم اینقدر بیخیال هستن
من الان 9 روزه که سفارش دادم ولی هنوز مودم بدستم نرسید هر چی هم پیگیری میکنم فقط یک کد رهگیری جدید میدن میگن تا 24 ساعت تماس نگرفتن مجددا پیگیری کنید واقعا موندم دیگه چکار کنم اصلا از خیرش گذشتم :n34:
قبل از آمدن با شما تماس گرفت یا نهنقل قول:
بله چندین بار به 2 شماره که داده بودم تماس گرفته بودن و من در دسترس نبودم جواب بدم . فرد مورد نظر اومد گفت ادرس نصفه خورده تو لیست رفتم چندین بار گشتم دنبال ادرست تا پیدات کردم چرا تلفنت جواب نمیدی؟ چیزی نگفتم و بلخره مودم وایمکس دادم و مودم TD LTE گرفتم .نقل قول:
5-6 تا امظا و 3 تا اثر انگشت هم ازمون گرفت . لول. البته فرم ها رو امظا زدم و اثر انگشت زدم .
دوستان من وایمکس usb دارم که قسمت تقویت کننده رو گم کردم. ایرانسل هم قبول نمیکنه برای تعویض. میگه باید کامل باشه. جایی سراغ ندارید بتونم تهیه کنم.
مدل مودم وایمکس w300 هووایی
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
به نظرم یه مودم GP2101 بخر، دیگه تعویضش و خرید نمیارزه، تازه اون بسته های جدیدم که باهاش میخری خیلی تخفیف خورده، یه ۶ ماهه بگیر.نقل قول:
نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
موضوع اینجاست که من ۲ تا وایمکس داشتم. یکی رو با ۵۱۴۲ عوض کردم و این رو برای 4g میخواستم. [emoji6]نقل قول:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
اگر پول داری برو یه مودم 4G از بیرون بخر حدود 400 تومنه.هر سیم کارتی هم دلت بخاد.مال هر اپراتور. فرق نمیکنه. بنداز توش
انقدرم با ایرانسل درگیر نباش
دوستان من وایمکس usb دارم که قسمت تقویت کننده رو گم کردم. ایرانسل هم قبول نمیکنه برای تعویض. میگه باید کامل باشه. جایی سراغ ندارید بتونم تهیه کنم.
مدل مودم وایمکس w300 هووایی
اگر پول داری برو یه مودم 4G از بیرون بخر حدود 400 تومنه.هر سیم کارتی هم دلت بخاد.مال هر اپراتور. فرق نمیکنه. بنداز توش
انقدرم با ایرانسل درگیر نباش
آقا مودم ما هم رسید... سیم کارت FDD روش جواب نمیده..! فقط چشمک میزنه... بعد چجوریه یعنی تا سیم خودش فعال نشه همینجوری چشمک میزنه!؟
کجا هستی کدوم استان و شهرنقل قول:
دوستانی که مودم رو دریافت کردن از کدوم سایت سفارش دادید --------- یا shop.irancell.ir
و توی چه مدت مودم رو گرفتید
من از شاپ ایرانسل درخواست دادم تاریخ 11 اردیبهشت...نقل قول:
بعد از حدود 11 روز هیچ خبری نیست...
اگر امکان برگشتن اون 47 تومن بود کنسل میکردم چون پشتیبانی فقط میگه داریم پیگیری میکنیم...
احتمالا تو مسیر تهران به شیراز تو جاده ها دارن دنبالش میگردن...
برای من هم همین طور هنوز نرسیده شیراز هستم
اصفهان هستم متاسفانه هیجکس درست جواب نمیدهد من نمیدونم این شماره پیگیری که بعد از خرید به ایمیل فرستادند بدرد چی میخورد هیچکجای سایت ایرانسل محلی برای پیگیری وجود ندارد کارشناسانشونم که فقط میگن سیستم ما قادر به رهگیری نیست و فقط فرم پیگیری پر میکنندو یک شماره میدهند من الان حدود 4 تا شماره رهگیری دریافت کردم یعنی هیچی به هیچینقل قول:
کار میکنه اقا ، با تمام مدل هایی که Td داده ایرانسل داریم کار میکنیم و تست کردیمنقل قول:
B5142-z6000-dt350-2101 همشون با سیم fdd کار میکنن .
اقایونی که سیم کارتشون فعال نشده میتونن بهم پیغام بدن براشون فعال کنم ، من نماینده ایرانسل هستم
من هم وایمکس دارم، الان در سایت فروش ایرانسل که میزنم میگه مودم شما هنوز وارد طرح نشده و نمیتوانی تعویض کنی. چه باید کرد؟
طرح خریداری شده رو هم فعال میکنید؟نقل قول:
با ۶۰۰ تماس بگیر.نقل قول:
طرح اتوماتیک فعال می شودنقل قول:
از طریق شماره 09366000000 درخواست بده برات تعویض میکنن. تقویت کننده هم نمیخوان.نقل قول:
منم رسما از 72 ساعت گذشتم و هیچ مودمی تحویل نگرفتم
دزدی تا چه حد.... خدا از ایرانسل نگذره
مودمتم تحویل بگیری فعلا خبری از فعال سازی نیستنقل قول:
دوستان من یه ایمیل راجع به این مشکلات به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زدم هر کی مشکل داره اعتراضش رو بگه . لینک این بخش رو هم دادم خودشون بیان بخونن
فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk
حداقل سیمکارت خودم رو میزارم ، از خود دستگاه میشه استفاده کردنقل قول:
شما خوبه 72 ساعت من که 9 روزه هنوز خبری نیستنقل قول:
داداش چقدر زمان میبره تا فعال بشهنقل قول:
مال من هم با بسته شبانه که میزارم روش سیم کارت fd اصلا وصل نمیشه و همش چشمک میزنه
تا نیم ساعت هم گذاشتم بمونه ولی کانکت نمیشه و چشمک میزنه با 2101
ولی رو 350 اینجوری نیست
تنظیمات خاصی نداره ؟
سلامنقل قول:
همچین دلتو خوش نکن داداش من الان دوهفته شد همچنان سرکارم و تا الان نیومده هیچکس هم پاسخگو نیست ایندفعه باید التماس کنی بفرستن زنگ هم بزنی فقط کدپیگیری میدن
الحق بزرگترین کلاه بردار ایرانسله
Sent from my iPhone using Tapatalk
داداش کسی که این ایمیل هارو میخونه تعلیم دیده ک فقط یه جور جواب بده اونم به بخش مربوطه ارجاع شد بمحض دریافت جواب تماس میگیریمنقل قول:
زیاد خودتو خسته نکن من خیلی باهاشون سروکله زدم فایده نداشت
Sent from my iPhone using Tapatalk