دوستان جدیدا به یه مشکلی برخوردم که نمی دونم چه جوری حلش کنم
من یه سه کار hp دارم. یه چند وقتی هست که پرینت نمی گیره فایلها ارسال میشه برای پرینت ولی در همین حالات می مونه
دستگاه کپی و اسکن رو به راحتی انجام میده ولی پرینت نه؟
چه باید کرد؟
Printable View
دوستان جدیدا به یه مشکلی برخوردم که نمی دونم چه جوری حلش کنم
من یه سه کار hp دارم. یه چند وقتی هست که پرینت نمی گیره فایلها ارسال میشه برای پرینت ولی در همین حالات می مونه
دستگاه کپی و اسکن رو به راحتی انجام میده ولی پرینت نه؟
چه باید کرد؟
اول چک کن ببین default printer تو خود پرینتر تنظیم شده باشه! یعنی از قمست کنترل پانل بعد قسمت پرینتر و فکس برو روی آیکن پرینترت و روش راست کلیک کن و گزینه set as default printer رو بزن.نقل قول:
اگر مشکل از این نبود یه بار دیگه از اول پرینتر و uninstall بکن و بعد دورباره نصبش کن.
به نظر من که اینها رسید دیگه نمی دونم کارساز باشه یا نه.............:46:
دوستان توي اين hp ها به صورت نرم افزاري ميشه بگي كه فقط از كارتريج رنگي استفاده كنه و از مشكي اصلا استفاده نكنه ؟!
به جاي اين كه كارتريج مشكي رو در بياري.
سلام
من یک پرینتر HP M1120 برای مصرف خانگی خریدم .بازار که پرسیدم به من گفتند که 1000 برگه با هر بار شارژ پرینت میکنه
میخواستم بهم بگید که :
1- چند تا برگه پرینت میکنه با هر بار شارژ ؟
2- اگر 1000 تا پرینت میکنه آیا میشه کاتریج پرینتر های دیگر hp رو که برگه های بیشتری پرینت میکنند رو بر روی این دستگاه استفاده کرد ؟
3- آیا برای استفاده خانگی مناسب هست این پرینتر ؟
لطفا راهنمایی بفرمایید.
سلام دوستان عزیز
من چند روز پیش یه دونه پرینتر گرفتم و صفحاتی رو که پرینت میزنه خیلی کثیفن یعنی اینکه روی کل صفحه یه پودر سیاه میشینه که باعث میشه برگ پرینت شده کدر و کثیف به نظر بیاد. ولی کیفیت موضوع پرینت شده خوبه. اگه دوستان اطلاعی دارن لطف کنن بگن علت چیه. تشکر
سلام. من م می خواهم یه پرینتر r290 بخرم و چند سوال دارم؟
1. چند صفحه A4 کارت ویزیت میشه باش زد
2. چند صفحه (A4)عکس برای عکاسی می شه زد.
3. قیمت پرینتر + تانکر چند می شه؟
سلام
من اچ پی 1018 دارم که امروز کارتریجش تموم شد.
یه جای مناسب برای شارژ کارتریج معرفی کنین لطفا.
مرسی
نقل قول:نقل قول:
مشکلم حل نشد؟
چیزی دیگه ای به نظرت نمیرسه؟
این امکان وجود نداره!نقل قول:
شما می تونید فقط از کارتریج مشکی استفاده کنید ولی عکس این قضیه که همون استفاده فقط از کارتریج رنگی است امکان نداره!
جواب در پیام خصوصی داده شد.نقل قول:
والا به نظرم چیزی نمی رسه باز اگه از دوستان دیگه اطلاعاتی داشتند ممنون می شم در اختیارمون قرار بدند!نقل قول:
آقا کسی نبود جواب بده؟:41:نقل قول:
البته صفحه هم اونجوری که من گفتم خیلی کثیف نمیشه ولی یه کم کدر میشه:46:
قابل صرف نظره یا نیاز به تنظیم کارتریج داره؟ یا مشکل دیگه ای هست؟
سلام
من دونبال یه پرینتر لیزری سیاه و سفید روی کاغذبرچسبی می گردم و اینکه کارتریجشم قابل شارژ باشه و کیفیت معمولی داشته باشد در چاپ و نیز تعداد متناسبی در هر بار شارژ یعنی حدود 1000 برگه پرینت کند
مرسی
کارتریج پرینتر شما بعد از شارژ اینجوری شده یا از آکبندی اینجوری بود؟نقل قول:
شاید از فوم رولر باشه یا از بلید فوم رولر!
یه پرینتر بگیر و اون رو اسکن کن و تو سایت بزار تا ببینیم چه مرگشه!:31:
تقریبا تمام پرینتر های لیزری این نیاز های که رو گفتید برطرف می کنند!نقل قول:
در خرید پرینتر لیزری فاکتور مهم اول تعداد پرینت و بعد قیمت و بعد امکان شارژ (که همهشون شارژ می شن) هست.
راهنمای شارژ کارتریج های:
CB435A
CB435A
CB436A
CB436A
CB436A
CB436A
لینک دانلود PDF با حجم 2.37 مگابایت.
حالش رو ببرید!:31::46:کد:http://www.futuregraphicsllc.com/lit/tg/HP1505TECH.pdf
پرینتر HP 4000N گرفتم، پرینت می گیره، اما از سینی یک صفحه به صفحه، اگه بهش ده صفحه رو بدم پرینت بگیره مثلا قاطی میکنه و فقط صفحه اول رو می زنه!!! به سینی دوم هم که می فرستم همینطوره... می خوام مستقیم بره رو سینی دوم که مخزنشه و از اونجا بزنه، چیکار کنم؟؟
سلام
من پرینترم رو تازه گرفته بودم ، چند روز بیشتر نیست.
آقا مشکل ما حل شد :31: البته از یه راه به نظر خودم عجیب :18:
وقتی بصورت پیش فرض Toner Density روی 4- بود این مشکل بود و هرچی این عدد بالاتر برده می شود یعنی به سمت تاریکتر شدن میرود ( مثلا 4+ ) خود موضوع پرینت شده یکم تاریکتر می شود و در عوض کدری روی برگه از بین میرود یعنی برگه پرینت شده تمیز می شود. در صورتیکه باید برعکس باشه. نظر شما چیه؟!
اینم برا راهنمایی بقیه دوستان نوشتم که شاید این مشکل رو داشته باشند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم جواب خودمو میدم:
یه جایی پیدا کردم میاد دم خونه شارژ میکنه. در کل از من 9 تومن گرفت. تا اینجا هم که 40 تا برگه پرینت گرفتم رضایت کامل دارم. اگه کسی خواست پیغام خصوصی بده بگم کجاست.نقل قول:
سلام
من اچ پی 1018 دارم که امروز کارتریجش تموم شد.
یه جای مناسب برای شارژ کارتریج معرفی کنین لطفا.
مرسی
سلام
امیر جان مرسی
من یه سوال دارم
همیشه میگن چاپ با پرینتر جوهرافشان گرون در میاد
یعنی همه ی جوهر افشانها اینجوریند
آیا پرینتر جوهر افشانی وجود نداره که قیمت چاپ هر کاغذ زیاد در نیاد
بودجه هم تا 200.000 تومان هست
اگه لیزری سیاه و سفید تا این بودجه برای مصارف خانگی بخوام با تعداد چاپ متناسب مثلن تا1000
چی بخرم
من گیجم 1 ماهه می خوام پرینتر بخرم تو انجمنا میام بیشتر گبیج میشم!:20:
سلام
من اپسون سه کاره cx3200 دارم من کارتریج مشکی وقتی جوهر تزریق می کنم وقتی می خوام پرینت بگیرم کم رنگ چاپ می کنه؟؟؟ ایا جنس جوهر من اینطوریه ؟؟؟ وباید چه نوع مارکی جوهر بگیرم ؟؟؟
ضمنا من ریسیتر دارم با ان چیپشو ریستارت می کنم
سلام
در مورد شارژ پرينترها دوستان هر کدام اطلاعات بيشتري دارن، شارژ انواع پرينتر ما رو هم بي نصيب نذارن
چاپ با پرینتر جوهر افشان می تونه ارزون باشه در صورتی که در انتخاب نوع پرینتر تون دقت کنید مثلا نوعی رو بخرید که به آسانی شارژ بشه من و یا تانک جوهر بهش وصل بشه! این جوری از لیزری هم ارزون تر در میاد 0(البته باید خودت شارژ کنی تا ارزون دربیاد) مثلا شما اگه یه پرینتر جوهر افشان چهار رنگ داشته باشی یه بار از هر رنگ 1 لیتر می خری که هر لیتر 10 تومن هست میشه 40 تومن شما تو هر دفعه شارژ فقط و فقط 3 یا حداکثر 4 میلی جوهر تو کارتریج می ریزی یعنی 0.004 لیتر که اون هم برات 100 تا متن می زنه که به عبارت بهتر با یک لیتر میشه 25000 صفحه که قیمت هر صفحه میشه 2.5 تومان! حالا بسته به سخاوتت ببین گرون هست یا ارزون!:31:نقل قول:
شما دقیقا هدفت چیه؟ یعنی کارت با پرینتر چیه بگو تا بگم چی بخری!
آخه هر پرینتر مزایا و معایب داره!
اگه دانشجویی و کارت چاپ جزوه و این جور چیز هاست جوهر افشان به دردت نمی خوره چون هم سرعتش پائین هست و عیب دیگر پرینتر های جوهر افشان این هست که اگه شما دستت نمناک باشه و روی صفحه پرینت شده بکشی جوهر پخش میشه به عبارتی جوهر اونها در آب حل میشه ولی در لیزری یه چنین چیزی نداریم.
بارهم میگم هر پرینتر را بحر کاری ساخته اند!:20:
این همه توضیح دادم که دیگه نگی اومدم انجمن بدتر گمراه شدم!:46::31:
باز سوال داشتی در محدوده اطلاعاتم در خدمتم!
کدوم مدل و چه نوعی رو می فرمائید دقیقا بگید تا اگه کسی بلد بود بتونه جواب بده!نقل قول:
نقل قول:
قربون داداش
واقعا مرسی
اصلا گیج نشدم
خیر ببینی:20:
من نصف کارم دانشگاهیه
ولی می خوام روی کاغذ برچسبی هم چاپ کنم
و اگه رنگی هم باشه بد نیست
ارزونم که باید باشه:31:
ولی از اونجا که همه ی این خصوصیات رو تو یه پرینتر نمیشه گیر آورد
باید انگاری یه شرایطی که الویتش برام بیشتر است رو انتخاب کنم
و اینکه رنگ جوهر افشان با آب پاک میشه خیلی بده
یعنی وقتی با جوهر افشان عکس چاپ می کنیم
با آب و نم طولانی پاک میشه
یا بعد مدتی با آب هم پاک نمیشه؟
کاغذ برچسبی هم برای تبلیغ می خوام ولی اگه با آب پاک بشه خوب نیست
اگه جوهر افشانی باشه که چاپش رروی کاغد برچسبی با آب پاک نشه
و کارتریجش هم قابل شارژ به وسیه ی تانک باشه
خوبه
سرعتم زیاد مهم نیست برام
و گرنه همون یک لیزری که برای کارام خوب باشه بخرم
حالا به نظر شما چی بگیرم؟
به هر حال یه پرنتر مناسب برای کارای دانشگاه و چاپ مطالب و هم مناسب روی کاغ برچسبی (که با آب پاک نشه) و قیمت تمام شده ی مناسب می خوام
رنگی باشه بهتر ، اگه نشد سیاه و سفید
حالا فککر می کنید جوهر افشان بگیرم یا لیزری ، رنگی یا سیاه و سفید و چه مدلی
زیاد نوشتم تا دیگه در چند پست وقتتونو نگیریم.
"علی"
اول اینکه بزار خیالت رو راحت کنم همه پرینتر های جوهر افشان جوهر شون تو آب حل میشه! البته کاغذ های کلاسه ای وجود دارند که جوهر روی اون ها ماندگاری بیشتری داره ولی خوب اگه خیس بشه رنگهاش درهم ورهم میشه! حتی بعد از چند سال.نقل قول:
اگه این موضوع خیلی برات مهمه باید لیزری بخری حالا می تونی لیزری رنگی هم بخری که فکر نکنم برات بصرفه چون هر بار باید 80 هزار تومن برای شارژ کل کارتریج ها (4تا) خرج کنی که تقریبا هم 2000 تا می زنه!
والا بنده نمی تونم به شما بگم که لیزری بخر یا جوهر افشان! هر یک کاری رو می کنند که اون یکی نمی تونه انجام بده. به همین خاطر هست که خودم دوتا پرینتر خریدم یکی لیزری و یکی جوهر افشان.
شما خودت ببین کارت با رنگی بیشتر هست یا سیاه و سفید؟
در ضمن هفته ای چقدر می خوای پرینت بگیری؟
سلامنقل قول:
مرسی
من فکر می کنم لیزری سیاه و سفید بیشتر بدردم می خوره
خیلی زیادحداکثر ماهی1000برگ
فکر می کنید پرینتر لیزری با کیفیت چاپ خوب چی بگیرم
چون بعضیبا بعضی پرینتره لیزریا وقتی چاپ میکنم بعد چند وقت رنگ اصلی رو از دست میدن یا تار چاپ می کنم
و انگار رنگ مشکیش جون نداره
و اینکه پریتر لیزری روی کاغذ برچسبی قشنگ جوهرش بشینه
مرسی
بودجه هم تا 200 تومنه
حالا یه جوهر افشان رنگی تانکخور خوب با یه لیزری سیاه و سفید خوب معرفی کنی ممنونت می شم
عزیز ممنون به خاطر حوصلت
پیروز باشی:11:
سلام دوستان
من میخوام یک پرینتر 3کاره بخرم
چون تانک هم میخوام نصب کنم اپسون جوهر افشان مدنظرمه
مصرف من هفته ای 50 پرینتA4متن سیاه سفید و50تا هم رنگی
هفته ای 5 تا هم عکس می زنم
کدوم مدل سه کاره رو سراغ دارین که تانک نصب بشه ؟
کلا راهنمایی کنین ممنون میشم؟
لطفا سوال منو جواب بدید . پرینتریکه من باهاش کار می کنم یک کپی از خودش میسازه و بعد دیگه باید اون کپی رو فعال کنیم و روش کپی بگیریم وگرنه کپی نمی گیره . علتش چیه ؟
aboali358 عزیز راستش یه چند روزی هست گرفتارم نمی تونم بیام اینجا تو سایت اگه کارت ضروری هست ID یاهو مسنجرخودم رو پائین برات می نویسم برام پی ام بزار بهت میگم چی کار کنی!
poorasad2003
سلام
من قبلا یه EPSON CX 3200 داشتم که هد اون در اثر خشک شدن هد خراب شد و می گن هزینه تعویض اون حدود صدهزار تومنه من مردد هستم که یه لیزری HP 1006 بگیرم یا یه EPSON T50 یا پرینتر خودم رو تعمیر کنم . چون از دردسرهای پرینترها خیلی متنفرم به نظر شما دردسر کدوم کمتر ه؟ر
من درباره مشکلات لیزری ها اطلاعات کمی دارم ولی می دونم که جوهر افشان خیلی زود خشک میشه .
آیا دردسرهای HP 1006 آنقدر کمه که از یه جوهرافشان رنگی بگذرم؟ (برای من کم دردسر بودن خیلی مهمه)
درضمن لیزری های رنگی چطوره ؟دردسر و هزینه زیادی داره؟
ممنون میشم جواب بدید.
از خیر این پرینترت بگذر چون اگر هم درست بشه ممکن بازهم کار دستت بده.نقل قول:
اون پرینتر لیزری که گفتی خوبه.
لیزری رنگی خوبه ولی هزینه شارژ اونها خیلی زیاد هست + هرکسی نمی تونه اونها رو درست شارژ کنه.
سلام
من اپسون cx3200 دارم چطور می تونم کارتریج هاشو شارژ کنم ضمنا ریسیتر چیپ دارم
سلام من مشخصات چاپگر hp 1120 همراه با چند تا عكس ميخواستم ممنون:11:
سی دی پرینتر رو نصب کردم و پرینتر رو به لپ تاپ وصل کردم ولی لپ تاپ پرینتر رو نشناخت چه کار کنم؟
در باره پرینتر لیزری رنگی HP CP1215، چندتا سئوال داشتم:
1- برای شارژ گفتن باید 4 تا چیپ میخواد 4*5= 20 تومن. برای هر دفعه شارژ. راه ارزانتری نمی شناسید؟
2- برای شارژ گفتن باید 4 تا پودر 100 گرمی رو 10 تومن بخرم و کیلوییش رو هم نداشتن. 4*10 = 40 تومن. در صورتی که برای پرینتر لیزری سیاه و سفید، 1 کیلوییش 10 تومنه. تونر کیلویی رنگی برای 1215 رو از کجا می تونم بخرم؟
تصمیم دارم یه پرینتر بخرم ...
جوهر افشان می خوام باشه . نکته مهم برای من هزینه چاپ هر صفحه هستش که می خوام کم باشه . قیمت اولیه هم تا 160 تومن باشه مشکلی نیست . مدلی می خوام که تانکر بخوره و همچنین شارژ کردنش سخت نباشه چون خودم می خوام شارژ کنم . یکی از دوستان گفت برند سامسونگ بگیر ولی جایی خوندم که شارژ کردنش سخته ...
چند کاره هم نباشه . یه اسکنر دارم ...
بیشتر می خوام کاور برای بازی بزنم و فکر کنم ماهی 200 صفحه بشه . پرینت روی cd نمی زنم ولی اگر این کار رو هم کنه بد نیست ...
لطفا راهنمایی کنید .
سلام
من میخوام یه چند کاره Epson Stylus CX6900F از یکی از دوستام بخرم(دست دوم)
میخوام بدونم کیفیت چاپ عکس هاش چطوریه؟
کاغذ مخصوص عکس رو قبول میکنه یا نه.
اگر هرنکته ای که میدونید رو در خصوص این دستگاه مهمه رو بگید لطف بزرگی کردید...
سلام دوستان من یک ار 290 اپسون دارم تو نازل چک یکی از رنگها حالش خیلی خرابه هرچی هد کلین هم میکنم درست نمیشه اخره رنگش هم هستش چی کار کنم
سلام لطفا اگر امکان دارد شرح کامل آموزش شارژ نمودن کارتریج جوهر افشان hp 6313 رنگی و سیاه سفید یا اگر فایل آموزشی هم تهیه شده را در سایت قرار دهید یا آدرس انرا بدهید متشکرم
:20::46::13:
سلام
آقایون چندتا سوال دارم لطفا کمک کنید
میخواستم بدونم پرینتر canon مدل LBP3010 چه جور پرینتری هست؟
قیمتش در چه حدی هست؟
برای کار خانگی خوب هست؟
شارژ کردنش راحت هست؟(خودم میتونم شارژش کنم؟)
قیمتش نسبط به کاراییش خوبه؟
در رنج قیمت این پرینتر , پرینتر دیگری هست که کاراییش بهتر از این مدل باشه؟(لیزری)
از کجا میتونم با قیمت مناسب تهیه کنم؟(کرج-تهران-فردیس)
تا قیمت 120 هزار تومن پرینتر لیزری رنگی گیر میاد؟
با تشکر از راهنمایتون(پیشاپیش)
سلام.نقل قول:
من امروز این پرینتر رو خریدم البته قبلش یکی از دوستام خریده بود و خیلی تعریفشو میکرد .
ظاهر شیکی داره و تا حالا 30 برگ پرینت گرفتم و خیلی عالی کار میکنه البته کارتریج روش 700 برگیه که فروشنده گفت همین رو با 10 هزار تومن شارز(ر با 3 نقطه ندارم) میکنه و حدود 1500 برگ میشه باهاش زد.
با توجه به قیمتش در حال حاضر خیلی مناسبه من دنبال HP بودم ولی این مدلهای جدیدش مثل قدیمیاش نیست و خیلی ازش راضی نیستند و قیمتاش هم الکی بالا رفته (مدل 1006 رو 130 میگفتند)
البته اینم بگم که من برای مصارف معمولی تو خونه میخام و فکر کنم همین کانن انتخاب خوبی باشه.
راستی من 97 تومن گرفتم از خیابون ایرانشهر.
آیا clp 315 رو میشه شارژ کرد؟
نظرتون راجع به
چیه؟