ریت خط روی 939 هست نهایت سرعت دانلودت میتونه 90 کیلوبایت باشه و خط نهایتن 2.5 مگ میکشهنقل قول:
با این ریت خط نویزت خوبه و روی 15 هست ولی نهایتش 1.5مگ خطت جواب میده
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Printable View
ریت خط روی 939 هست نهایت سرعت دانلودت میتونه 90 کیلوبایت باشه و خط نهایتن 2.5 مگ میکشهنقل قول:
با این ریت خط نویزت خوبه و روی 15 هست ولی نهایتش 1.5مگ خطت جواب میده
سلام دوستان
الان من با این خط یه مشکلی دارم اونم اینه که وقتی ادرس رو توی مرورگر وارد میکنم و اینترو میزنم حدود ۳-۴ ثانیه طول میکشه تا صفحه بالا بیاد ! مشکل کجاست؟ سرعت دانلود هم با ای دی ام یه ۳۴۰ میرسه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my HUAWEI Y511-U30
دوستان شاتل از های وب بهتره ؟
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
افزون بر این مشتریان فعلی شاتل نیز میتوانند از تاریخ ١۸ تا ٣١ تیر ١٣٩۴ بسته ترافیک ٢٠ گیگابایتی شاتل را تنها به قیمت ٣٣ هزار و ٦٠٠ تومان خریداری کنند.
آقا جریان این جمله ی بالا که تو سایت شاتل گفته چیه؟ کسی خبر داره؟
من سرویسمو تغییر دادم به ECo 2048 الآن نهایت سرعت با IDM تقریباً 400 KB هست ولی دیدم مشترکینی که خیلی بیشتر از این هم دارن اما زنگ زدم شاتل میگه این سرعتی که میگید اکی هست و معموله!!پس چطور بعضی ها خیلی بیش از این را با همین سرویس دارن
راستی هیچ وقت سمت سرویس رایگان شبانه نرید دیشب سرعت دانلود من بین 30 کیلو بایت تا 50 بود!!!!!
دو تا تست جدید
سلام.
این کمپین جدید شاتل با سرعت 12مگابیت و یکساله میشه ماهی 11 تومن و کلا 60 گیگ میدن سرعتش چطوره؟؟؟
من الان 128 شاتل دارم سرعت دانلودش روی 380 هست.
سلام...نامحدود ART4 سرعت 320 تا 2048 چجوریه؟؟؟ارزش خریدن داره؟؟؟سرعتو نمیارن پایین؟؟؟
سلام
کیفیت اینترنت شاتل تو تهران چطوره؟
من برای گیم می خوام
پینگ و تایم اوتش چطوره؟ آیا لگ داره یا نه؟
مرسی
دوستان من میخوام یکی از سرویسهای اکو رو انتخاب کنم منتها چنتا سوال برام پیش اومده :n41:
1- شبانه ی رایگان هنوز وجود داره یا اینکه 25 درصد تخفیف شده؟
2- سرویس اکو یک مگ سرعت دانلودش چند کیلوبایت هست؟
3- من چند سال قبل اکو 128 داشتم ...سرعت چندین برابر سرعت اسمی بود، حالا برام سوال پیش اومده که اگه الان هم هنوز همینطور باشه، فرق بین سرعت 512 با یک مگ تو چیه الان؟ فقط یکم تفاوت سرعت هست؟
من میخوام 300 به بالا سرعت داشته باشم... ولی نمیدونم سرعت واقعی سرویسا چقدره، کمک کنید لطفا.......... اصفهان هم هستم :n37:
به نظرتون این سرعت با سرویس ECo 2048 سرعت خوبیه؟
عکس Gif هست
من وقتی سرویس ECO1024 داشتم سرعت دانلودم در همین حدود (300 تا نهایتش 500) بود. تو تنظیمات مودم نگاه می کردم می دیدم سرعت رو روی 4 مگ بسته بودن که سرعت دانلودم این بود. دیروز هم رفتم 2 مگ تمدید کردم ولی با توجه به عکسی که گذاشتی فکر نمی کنم افزایش چندانی توی سرعت دانلودم ببینم.نقل قول:
سلام. میدونم قطعا این سوال چندین بار پرسیده و جواب داده شده، ولی به دلیل حجم بسیار بالای پستها و صفحات، امکان خودن تمام آنها وجود ندارد.
سوال من در مورد سرویس نامحدود شاتل است. من تا الان دارم از adsl نامحدود مخابرات با سرعت 1 مگ استفاده میکنم. سرعت دانلودم بین 120 تا 130 کیلوبایت است همیشه. نه کمتر میشه نه بیشتر. در ماه ترافیک مصرفیم حدود 50 گیگ است.
در مورد سرویس های ارت شاتل، میدونم که اول چندین برابر سرعت اسمی را میدهد (مثلا 128 اول رو 1024 است) و وقتی مصرف غیر منصفانه باشه محدود میشه تا برسه به 128. من شاید 10 بار به پشتیبانی و واحد فروش شاتل زنگ زدن ولی هیچ کدام نتونست معیار دقیق بر اساس حجم بهم بگه. یعنی بگه مثلا تا چه حجمی از دریاف پهنای باند بازه و از چه مقداری که بگذره، سرعت محدود میشه.
در مورد حداقل تبادل ترافیک هم گفتم یعنی چی میگفتن حداقل نرافیکی گه میتونی رد و بدل کنید! میگفتم یعنی ازین بیشتر نمیشه، میگفتن میشه ولی ما این مقدار رو تضمین میکنیم!!!! یعنی اصلا توضیج ندادن که مقدار ترافیک به حچم ترافیک دریافتی حال پهنای باند باز است یا نه.
ممنون میشم دوستان یه راهنمایی در مورد سرعت و حجم ترافیک سرویس های نامحدود بکنن. و اینکه دقیقا از چه ححمی سرعت کم میشه و چه جوری کم میشه تا به سرعت اسمی برسه.
مججددا میگم تقریبا ترافیک مصرفی من با adsl مخابرات ماهی 45 تا 50 گیگ است (با اینترنت 1024 یا همان 1 مگ) و سرعتم همیشه تقریبا 120 کیلوبایت در ساعت است یعنی دقیقا سرعت اسمی نه کمتر نه بیشتر. البته اینم بگم برای این اینترنت 1 مگ ماهی 43 هزار تومن میدم. با تشکر
یه سوال داشتم
وقتی وارد صفحه مای شاتل میشویم ایا اس ام اس ورود به صفحه برایمان می اید ؟ مثل اسیاتک
باسلامنقل قول:
خیر، شاتل سرویس پیامک ورود به ناحیه کاربری را ندارد.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
من دنبال این موضوعی دارم تا حالا نتوانستم جواب بگیرد ولی سال 1389 پیشگامان نامحدود 256 دارم توانستم 24 ساعته 365 روز دانلود مدوام داشت جمع کل 1147.4 گیگ گرفتم :n19:سرعت 38 تا 70 میخرخه توجه داشته باشد این سرعت 38 تا 70 میچرخه تا پس از 24 ساعت سرعت افتاد به 5 میرسد :n13:اتصال قطع و وصل مجدد به حالت اولیه آمد :n20:متاسفانه ابتدا سال 1390 سیاست پیشگامان نامحدود حذف شد:n34: مجبور کردم مخابرات یزد گرفتم سرعت کمتر از حرف دانلود می کرد :n28:تا سال 1391 نامحدود مخابرات یزد حذف شد!!!!!:n34::n34::n34::n34:سال 1394 شاتل به یزد پیوست آمده:n04:توجه داشته باشید آسیاتک نامحدود داره خیییییللللللیییییی گرونه است:n24::n25:این دنبال موضوعتان دارم زودتر جوابتان بدهید:n26:نقل قول:
سلام دوستان
یکی از دوستان من با ارت 4 تا حالا 70 گیگ دانلود داشته وهنوز سرعتش همون 240 250 هست
اگه اینجوری باشه که خیلی خوبه گیگی در میاد 700 تومن
البته شهر کوچکه و تعداد کمی سرویس ارت دارن بنظرم به خاطر همین تونسته زیاد دان کنه
24 ساعته 30 روز دان ؟نقل قول:
نه دیگه.نقل قول:
با سرعت 140 بخوای 24 ساعته دانلود کنی 30 گیگی توی کمتر از 3 روز میشه دانلود کرد 70 گیگ توی یه ماه با سرعت 250 چیزی نیست.
داداش سرویس ارت 4 تبادل ترافیکیش 22 گیگه پس باید محدود میشد ولی هنوز داره با همون سرعت اولیش دان میکنه سرویسش هم فک کنم 10 روزه گرفتهنقل قول:
نکتش همینه : سرویسش هم فک کنم 10 روزه گرفتهنقل قول:
بهش بگو همینطوری ادامه بدی ماهه بعد به 30 گیگ نرسیدی محدود میشی در اصل وقتی یه بار محدود شی میری تو یه blacklist که شاتل از این به بعد بهت حساس تر میشه و سریعتر محدود میشی
سلام عزیز چندین بار من قبلا برای دوستان توضیح دادم که اینجا براتون نقل قول میکنمنقل قول:
اصلا حجم مشخصی نیست برای محدود کردن و به مرکز مخابراتیت که شلوغ باشه یا نباشه هم خیلی بستگی داره ( در کل یعنی باید خودت امتحان کنی )
اما ، میگن حدودا تا 2 برابر اون حجمی که توی جدول آرت ها نوشته اوکیه و محدود نمیشی اگرم محدود شی شما از توی کنترل پنل خودت ما به التفاوت قیمتیش با یه آرت بالاتر رو پرداخت میکنی ( 7-8 تومن اختلاف آرت ها ست ) و ریست میشی و دوباره از اول دانلود میکنی با سرعت عادیت تا وقتی که محدود شی دوباره و سر ماه که رسیدی میای شما از سیستم ابتداییت شروع میکنی.
کلا شما از آرت 1 یا 2 باید شروع کنی و هر وقت محدود شدی برو یه پله بالاتر... سرعت هم هموناس که تو سایت زده از 120-128 شرع میشه آرت 2 میره روی 160-70 و.... کلا گفتم به مرکز شما هم بستگی داره اگه خلوت باشه حتی ممکنه دیرتر محدود شی و اینکه شما باید دانلودت رو مدیریت کنی و نزاری یه صبح تا شب استفاده کنی..
art 1 همون اینترنت 1 مگ هست art 2 که الان من دارم دانلود بین 170-210 اینا هست. وقتی ام که محدود شده میاد پایین ترین حد ممکن که شما مجبور میشی ارتقا بدی به art بالاتر و اینجوری پنلت ریست میشه دوباره ( ما به التفاوتش باart بالاتر و پرداخت میکنی در طی ماه )
شما اگه خواستی از شاتل بگیری باید art 1 بگیری ، هر وقت محدود شدی میری art 2 و... شما اگه تا art 5 هم بری در یک ماه کل هزینت حدود 65 تومن بیشتر نمیشه ! و در مورد اینکه کی محدود میشی بستگی به مصرفت داره و مراکز مخابراتی با هم دیگه فرق دارن اما تا حدود 2 برابر اون اعدادی که توی سایت زده مشکلی نداری معمولا
سلام دوستان کسی میدونه سرعت دانلود نامحدود آرت های شاتل پس از گذر از حجم منصفانه مسخره چند میشه؟
سلام دوست عزیز خیلی ممنون از راهنماییت.چند تا سوال تکمیلی دارم:نقل قول:
1- وقتی که شروع به محدود شدن میشیم، سرعت پله پله میاد پایین یا یکهو محدود میشیم؟ یعنی اگر مثلا ارت یک که روی 120 کیلوبایت در ثانیه است بعد از محدود شدن، یهو میاد رو اسمی که تقریبا 16 یا پله پله میاد پایین؟
2- بعضی جاها تو سایت دیدم که دوستان نوشتم دانلودنباید از گیگی مثلا 1000 تا12000 بیشتر بشه بیشتر بشه محدود میشه. معنی و مفهوم این عبارات را اصلا نمیفهمم.
3- پس توصیه شما اینه که اگر بخوام استفاده کنم همیشه اول ماه از ارت یک شروع کنم وبروم بالا؟ اینجوری ضرر نمیکنیم؟ چون مثلا ارت چهار خب سرعتش به مراتب از ارت یک بیشتر است و اینجوری با همان هزینه ارت چهار ولی از سرعت بالا حتی شاید کمتر از دو هفته استفاده کنیم ضرر نیست؟
4- اینکه فرمودید پس از پرداخت مابه تفاوت سرویس ریست میشه، یعنی مجددا به اندازه دو برابر سرویس جدید میشه دانلود کرد یا از ادام اولی؟ یعنی مثلا ارت ی بگیرم و دو برار حداقل تبادل ترافیک 11 گیگ که میشه دانلود کنم و محدود شو، وقتی به ارت دو ارتقا بدم ، دوباره میتونم بدون محدودید تا دوبرابر حداقل تبادل ارت دو یعنی دو تا 13 گیگ که میشه 26 گیگ دانلود کنم؟ یعنی تاهمین مرحله میتونم 22+26 گیگ دانلود کنم؟
5- در نهایت با توجه به شرایط توصیه استفاده از adsl نامحدود مخابرات که الان دو ساله با سرعت یک مگ ماهی 43 تومن پرداخت میکنم ( که البته الان تقریبا یک ساله دیگه یک مگ نمیفروشه و فقط مشترکینی که از قبل خریدن میتون استفاده کنند و الان نهایتا512 میده که اگر حذف کنم دیگه نمیتونم برگردم )سرعت همیشه120 کیلوبایت در ثانیه ااست یعنی دقیقا یک مگابیت اسمی و نه بیشتر و نه کمتر .به نظرتون در قالب قیاس الان کدوم بهتره همین مخابرات بمونم یا برم شاتل؟
در اخر هم از دوستان خیلی تشکر میکنم خداخیرتان بدهد که راهنمایی میکنید.
دوستان عزیز از این دزدی شاتل کجا شکایت باید کرد ؟
این آرت ۱ هست :
چقدر دان کردی ؟!نقل قول:
شکایت نمیتونی بکنی چون ارت یک رو قانون میتونن اینقدر سرعتش کم کنن
کلا حدود ۶ گیگ، انقدر سرعتش کم هست که نمیشه دانلود کرد!!نقل قول:
کجا باید شکایت کنم ؟
سامانه 195 وزارت ارتباطاتنقل قول:
اول یه زنگ پشتیبانی بزنین
128 شش ماه با شبانه گرفتم 90.9 میگم چه خبره ADSL ارزون شده
میگه دفعه قبل ما سرویس شبانه را با 50 درصد تخفیف میدادیم الان با 25 درصد تخفیف میدیم
هیج ش رکتیم الان سرویس شبانه رایگانه نداره ؟
:n25:
یعنی چی درسته ؟؟؟
سلام
دوستان من تا الان اینترنت مخابرات نامحدود یک مگ داشتم و دارم. با توجه به اینکه دانلود من زیاد بود من رفتم سراغ مخابرات اما الان که حجم دانلودم کمتر شده و از طرفی میتونم تو ساعات شبانه رایگان هم انجامشون بدم و همینطور به شدت مخابرات این اواخر تو کارهای انلاین و دانلود از اپ استور کند شده که میخوام سرویسمو عوض کنم!
شاتل الان نوبتم شده و جشنواره ای الان دارن یه ساله ۱۲ مگ که فعلا نمیخوام ریسک کنم یه ساله بگیرم و باید برم سراغ تعرفه های عادیش!
حالا میخوام بدونم شما کدوم سرویسشو پیشنهاد میکنید یا اصلا چه پیشنهادی دارید؟
مرکز مخابراتیمون قدس تو امیراباده و اسیاتک که اصلا نداره و میمونه پارس که اونم دانلود شبانه رو برداشته!
کی سرویستون شروع شده و از اون زمانی که شروع شده یعنی 6 گیگ مصرف داشتین ؟ اگه آره خوب اول به پشتیبانی زنگ بزنید این شکایت ،شکایت ها به جایی نمیرسه و اگه برسه 1 هفته تا 3 هفته کار داره پس اول با شاتل پیگیری کن شما تا 11 گیگ اینطورا نباید مشکلی داشته باشینقل قول:
سلام من الان اینترنت مخابرات دارم اما مخابرات شبانه رایگان را کرد50/50میخوام شاتل بگیرم این ققضیه شبانه را میشه به من ساده توضیح بدید یعنی چی میگن یکم شبانه دان کنی اینترنتت قطع میشه من میخوام شبی 1gbتا1.5gbدان کنم الان کدوم طرح بگیرم خوبه
1- ابتدا سرور خارجی و اگه به دانلودت ادامه بدی سرور داخلی هم محدود میشه ، تقریبا در همون موقع به سرعت کاهش سرعت پیدا میکنینقل قول:
2- منم نفهمیدم این جمله که نوشتید یعنی چی
3- چه ضرری میکنی عزیز ؟ شما شاید تو یک ماه فقط 20 گیگ مصرف کنی خوب art 1 هم میتونه جوابگوی شما باشه حالا فکر کن بری این ماه art 5 بگیری 30 هزار تومان اینا شما اضافه تر دادی شما با اینجوری پله ای ارتقا دادن به انداره ی مصرفت پول میدی. تفاوت سرعت هم اونقدر نیست art 1 ، 120 ایناست art 2 ، 160 اینا ...اونقدری اختلاف ندارن
4-کلا ریست میشه انگار که از سر ماه شروع کردید و محدودیت برداشته میشه و دوباره تا اون 2 برابر حالا art جدیدی که ارتقا دارید میتونید مصرف کنید ( تقریبا 2 برابر ، شاید زودتر محدود شید این 2 برابر از روی تجربس و برای مناطق مخابراتی و... متقاوته یا کمتر یا بیشتر)
5- من خودم از قبل 1 مگ نامحدود مخابرات رو دارم و اونو خالی نکردم و شاتل روی خط ذیگمه ، اگه میخواید کنارش شاتل بگبربد در کل اون مخابرات رو از دست ندید.
--------------------------
دوستان کاهش سرعت کاملا قانونیه و شکایت جوابی نمیده به شما ( حالا هر چقدر هم که قانون مسخره ای باشه این مصرف منصفانه اما منطورم اینه که قانونیه )
شما وقتی با سرعت 120 دارید دانلود میکنید اینترنت 1024 دارید که به ذلیل تبدیل های بیت به بایت تقسیم به 8 شده و این سرعت رو میده به شما و در اصل ضریب اشتراک 1 به 1 هست حالا همونطوری که در توافقنامه اومده شاتل و هـــر شرکتی حق داره در صورت مصرف زیاد ضریب اشتراک رو به 8 برسونه حالا این 128 سرعت دانلود اگه تقسیم به 8 بشه سرعت 16 رو میده که همون سرعتیه که وقتی محدود میشیم داریم... در هیچ جای دنیا اینترنت 1024 سرعت 1024 برای دانلود نمیده و همون 128 هست ( البته در بقیه دنیا این سرعت اینترنت دایل آپ براشون به حساب میاد :n01: )
مصرف منصفانه و... برای همه ی شرکتها اجرا شده و اجباریه فقط مخابرات اجرا نگرده و اونم دیگه سرعت بالاتر از 512 نامحدود نمیده پس شاتل برای نامحدود به نظر من بهترین گزینست،قطعی کمتری داره و... اگرم این روش ارتقا art رو رعایت کنین تا ماهی بالای 100 گیگ هم با هزینه کمتر از شزکتهای دیگه میشه رسید
کسی نیس جواب مارو بده
سلام الان نامحدود 512 چنده تو شاتل
ضمنا نامحدوداش که دیگه دانلود منصفانه که نداره
اقایون ارجمند . این یارو بیاد دم در خونه مدارک بده امضا کنم و این حرفا : پول اضافی میگیره ؟
بله 8 تومان که بایدم بیاد انگار و حضوری امضا بگیره از شما حتمانقل قول:
یه پول زوره تقریبا :دی
شاتل سرعت کمتر از اینترنت 1 مگ که میشه سرعت دانلود 120 اصلا نداره (آرت 1 )نقل قول:
نامحدوداش سرویس ART هست که بله اتفاقا منصفانه داره مثل تمامی ISP های دیگه
پست 2152 رو مطالعه کنید برای عزیزی توضیح دادم به چه صورت هست شاتل
ای اقا
نیاد نیااااد
8 تومن !! ؟
ممنون یکی از دوستان میگفت موقع دانلود همش پیغام میده و وارد سایتی بنام notice شاتل میشه و دانلودش قطع میشه
ایا از طرح منصفانه رد کرده اینجور شده یا این پیغامهای بی خودی میگه داری بیش از حد دانلود میکنی چی هست
اینجوری باشه مفتش گرونه
نمی دونم اینجا شاتل چه مرگش شده دائم قطع و وصل میشه سرعت هم که افتضاح یه پیج باز نمیشه
مکرر Data Rate و Max Rate هم بالا پایین میشه