من مشکلی ندارمنقل قول:
Printable View
من مشکلی ندارمنقل قول:
نقل قول:ما که نتونستیمنقل قول:
هرکسی هم میشناسم نتونسته
شما چطور تونستی رفیق
تاحالا هیچکس نتونسته ها
Sent from my iPhone using Tapatalk
دویشن چندی 12_11_10نقل قول:
کدوم؟
با pc میزنی ؟و پینگ اینترنتتون؟
دیویژن هم فقط با سیستم میشه بازی کرد
شما از کدوم کرک انلاین استفاده میکنی که دیویژن رو میتونین بازی کنین
سلام دوستان چه طور انلاین بازی کنیم تنظیمات خاصی داره وچه طور بازی را فول اچ دی اجرا کنم ممنون.
سلام بچه ها کسی هست بازی کنیم
جریان دیویشن فرق داره با سیستم بازی نمیکنه با افرادی که هستن بازی میکنینقل قول:
با اخرین کرک انلاین تو پست ها گذاشتم بگردی هستش
اصل همون دویشن هست که تو اونا از بازی میندازه بیرون
با کرک انلاین از بخش بازی دوستانه میتونم با بقیه ی افرادی که توی لابی هستن بازی کنم ، ولی متاسفانه مای کلوب نمیشه انلاین بازی کنیمنقل قول:
دیویژن هم نمیشه متاسفانه
اقا کسی میدونه چرا من با پینگ 113 بازم لگ دارم؟
از 8.8.8.8 113 میده
از گوگل هم 151 میده
آموزش آنلاین :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n01:
سلام ، دوستان من اکانت کاهش پینگ خریداری کردم همراه با کانکشن مربوطه ،، کاری که انجام میدم اینه که داخل کانکشن یوزر و پسورد رو میدم و در نهایت وصل میشه .
پی ای اس 2015 رو اجرا میکنم و وارد بازی آئنلاین میشم و میرم داخل روم ها اما زمانیکه میخوام یه روم بسازم پیغام ارور میده اما بدون کانکت شدن کاهش پینگ این مشکل رو ندارم .
نیاز به تنظیم خاصی برای اکانت کاهش پینگ دارم که انجام نمیشه ؟ ساکر رو روی pc بازی میکنم .
راهنمایی بفرمائید .
سلام، تو become a legend چجوری میشه درخواست پاس داد؟ تو موقعیت های خوبی قرار می گیریم ولی پاس نمیدن به من
با LB که رو کیبرد Q میشهنقل قول:
آقا الان که فکر کردم دیدم اشتباه گفتم :-D
فک کنم با C درخواست توپ میکرد , شرمنده
- دوستان راهی هست که وقتی بازیکنی کارت داره اسمش مثل نسخه های قبل زرد بشه ؟! (نه کادر زیرین)
- بعد راهی هم هست که بشه سیستم ضربات آزاد رو مثل سابق کرد ؟!
- نمایش ورود بازیکن ها به زمین و فیلم های ابتدای بازی کلا حذف شده ؟!
دوستان خسته نباشید من تا بعد از ظهر بازی کردم آن لاین خوب بود مشکلی نداشت ولی از غروب می خوام انلاین بزنم این ارور Account verification faild
میده دلیلش چیه دوستان میدونین ممنون میشم راهنمایی کنید
خیلی از این پیغام ها مربوط به مشکلات اینترنت و سرعت کندش هستش . برای رفع اون نت رو قطع و وصل کنید و بازی رو ببندین و دوباره اجرا کنین .نقل قول:
جدیدترین آپدیت هفتگی بازی (DECEMBER 11) منتشر شد .
سلام
ببخشید دوستان من بعد از نصب بازی تا 2 یا 3 روز راحت بازی میکنم ولی بعد از آون بازیم هم لگ پیدا میکنه هم سرعتش کم میشه
حالا چکار کنم ؟
یا حداقل بگید چطوری بازیام رو سیو کنم که بعد از پاک کردن...
یکی جواب ما رو نمیدونه ؟
دوستان کرک جدید اومد خبر بدبد لطفا.....
مرسی....
اینو دانلود کنید:
و تو پوشه Pro Evolution Soccer 2015\download کپی کنید.
با این برنامه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نصبش کنید.
برای اجرا شدن این برنامه به
Java SE Runtime Environment (JRE) v8
نیاز دارید،
و در آخر این کرکو بریزید و بعدش آنلاینتون راه میفته و من الله توفیق :n02:
تذکر: یوزر قبلیتون تو بازی پاک میشه و دوباره باید بسازید.
کدوم بوزر پاک میشه؟؟؟؟ استیم؟؟؟ یا اون امتیازهایی که گرفتیم؟؟؟نقل قول:
ای دی کونامی همونی که تو pes ساختید.... آره دیگه gp ها هم می پره..... البته من نمی دونم gp به چه دردی می خوره ولی خوب ای دی که پاک شه همش پاک میشه...نقل قول:
والا بدرد ما که نخورد رفتیم کرکش کردیمنقل قول:
واسه انلاین بازی کردن
ورژن بازی اپدیته ولی باز میگه ورژن شما قدیمیه آیا ورژن جدید اومده ما خبر نداریم؟
دوستان اپدیت اصلی اومده همه ی این کارا رو بکنید فقط به جای دانلود 143 مگی این رو دانلود کنید:نقل قول:
دانلود کرک تو سرور پرسرعت
دوستان تونستند اپدیت و کرک کنند توضیح بدهند از کدام فایلهای که دوستان دیگر گذاشته اند استفاده کرده اند GP ها بپره خیلی بده GP در MYClub بدرد میخوره برای خرید بازیکن اصلا دوست ندارم اکانت جدید ایجاد کنم
دوستان لطف کنید بیشتر توضیح بدهید دست شما درد نکنه:n16:
اگه می خوای gp ها نپره باید کرک و دیتا پک دوم رو استفاده کنی توی اولی gp ها میپره ولی توی دومی نه....ارزش کرک اول به این بوده که 12 ساعت زودتر اومده...نقل قول:
کرک و دیتا دومی:
همینجا بچه ها دارن بحث می کنند درباره ورژن و کرک جدیده دیگه!نقل قول:
داداش اون دیتا پکی که الان یکی در اون سایت گذاشته حجمش 691 هست هیچ فرقی با اون 575 مگی نداره خودشون هم گفتن اون فشرده هست حجمش میشه 725 مگابایت بعد از اکسترکتنقل قول:
شما دانلود کردید؟
دوستان ویرایش کردم - همه چی درسته - با این کرک دیگه اکانت هم پاک نمیشه
اینو دانلود کنید:
و تو پوشه Pro Evolution Soccer 2015\download کپی کنید.
این همه ی زبان ها رو داره
اگه فقط انگلیسی می خواید اینو دانلود کنید :
با این برنامه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نصبش کنید.
نسخه جدیدتر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اجرا شدن این برنامه به
Java SE Runtime Environment (JRE) v8
نیاز دارید،
برید به سایت پی سی دانلود java.se.runtime رو جست و جو کنید 32 بیتشو دانلود کنید ( ربطی به ویندوز نداره )
و در آخر این کرکو بریزید و بعدش آنلاینتون راه میفته
بچه ها کسی میتونه لینک مستقیم از این دو تا پچ بذاره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Sun Patch 2015 - Patch 1.0
بچه ها کسی میتونه لینک مستقیم از این دو تا پچ بذاره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Sun Patch 2015 - Patch 1.0
دوستان سایت پی سی دانلود یه اپدیت حاوی دیتا پک 1.2 رو به حجم 600 و خورده ای برای دانلود قرار داده. میخواستم بدونم دیتا پک همون پچ حساب میشه ؟ لباس ها و اسم و لوگو تیم ها درست میشه با این دیتا پک ؟
ممنون
بازی بعد آپدیت خیلی بهتر شده. سرعت بازی تو آنلاین بیشتر شده و تاخیر دستورات کمتر. دقت شوت های فنی هم به نظر یه خورده کمتر شده ولی باز اکثر شوت های فنی گل میشن متاسفانه
آقا من دیتاپک 2 رو دان کردم و ریختم بعضی چهره ها جدید اضافه شدن ولی بعضی از چهره ها که قبلا بودن حذف شدن!چرا؟
یله همون Patch های رسمی KONAMI هستش .اما در مورد اینکه لباسهای تیم هایی که لیسانس نشدن رو درست میکنه باید بگم خیر . هر آپدیت رسمی که از طرف KONAMI میاد شامل موارد خاصی هستش که همزمان با انتشارش ویژگی های اون Patch یا Data Pack اعلام میشه .مثلا چهره بازیکنا آپدیت میشه یا لباسهای تیم های لیسانس شده ویرایش میشه و یا لباس سوم اضافه میشه توپ های جدید کفشهای جدید و...نقل قول:
Konami just revealed the full features list for this month's PES 2015 Data Pack 2. The new PES 2015 December DLC 2 include four new European teams including NK Maribor and FC Basel and more stadiums, add 73 player faces and kits for existing players and teams.
PES 2015 DLC 2.00
The new PES 2015 DLC add new teams, stadiums, kits and faces.
The new PES 2015 December DLC adds four new European teams to allow for an even more realistic and complete Champions League and Europa League experience, with up-to-date kits, squads and icons.
PES 2015 December DLC: List of added teams
- FC Bate Borisov
- FC Basel
- Besiktas
- NK Maribor
73 new player faces will also make their way to PES 2015 with the PES 2015 DLC 2, including the likes of José Callejón, Aaron Ramsey, Karim Bellarabi, Gerard Deulofeu, Luke Shaw, Iker Muniain and Rúben Neves. The famously face-captured Mario Götze face will also be in PES 2015 with DLC 2.
Two balls and ten new boots are also included in the data pack download.
Additionally, more stadiums are added to PES 2015 through Data Pack 2 (only on Playstation 4 and Xbox One): Estádio Morumbi (Sao Paulo), Saitama Stadium (Japan), El Monumental (River Plate) and Estádio Mineirão (Atletico Mineiro).
including updates to the PES 2015 MyClub mode. The biggest of this is the inclusion of a new event competition panel which will be added to the menu screen.
This contains a number of event competitions, which will each be open for a limited time only. These will see players matched online, in either one-off matches or tournaments with a scalable selection of rewards being given to the winning players. There’ll also be a tournament against CPU controlled users available offering the players the chance to win various rewards by winning tournaments against players of a similar ability to theirs.
داخل کرک انلاین یه فیکس داره اونو باید کجا کپی کنیم ؟
اونو نمی خواد کپی کنی اگه مشکلی بعدا بوجود اومد اونو کپی کننقل قول:
سلام دوستان صبح جمعه بخیر
من داخل myclub الان دو تا بازیکن دارم اسم هر دو Dummy هستش که متاسفانه release یا همان پاک از داخل لیست بازیکنتنم نمی شوند چه کار باید کرد متاسفانه سایت های خارجی برام همه فیلتر بودند نتونستم دلیلش پیدا کنم اگر کسی اطلاعاتی میتونی پیدا کنه ممنون میشم