مثلا فتوشاپ دیگه به کندی باز میشه نمیشه کاری گرد ...فولدرهادیرتر باز میشوند نرم افزار ...کلا سیستم کند کند میشه ...طبیعیه !!!چطور مال شما هیچ تاثییری نمیذاره بااین ک دیسک 100% میشه !!!نقل قول:
Printable View
مثلا فتوشاپ دیگه به کندی باز میشه نمیشه کاری گرد ...فولدرهادیرتر باز میشوند نرم افزار ...کلا سیستم کند کند میشه ...طبیعیه !!!چطور مال شما هیچ تاثییری نمیذاره بااین ک دیسک 100% میشه !!!نقل قول:
دوست عزیز شما performance رو روی high بزاریی موقع کپی کارایی میتونی بکنی و عملا نمیشه هیچ کاری کرد از بین میره.امتحان کننقل قول:
سلام دوستان من تازه این لپ تاپ رو گرفتم i5 8gb بعضی اوقات حدودا دو ساعت بازی میکنم لپ تاپ قسمتی که گرما میاد کمی گرم میشه خیلی کم به نظرتون کول پد بگیرم یا لازم نیست
سلام اگه زیاد بازی میکنید بله بگیرید اگه نه که نیازی نیست چون زیاد داغ نمیکنه.کلا کولپد خوبه واس لپتاپ.لپتاپ نباید رو سطح زمین یا سطح میز قرار بگیره. کمی ارتفاع داشته باشه و گرما رو از زیر و بغل به راحتی به بیرون انتقال بده.نقل قول:
بهتره که روی کولپد یا استند قرار بگیره.
اگه مدام بازی میکنید کول پد لازمه.چون عمر قطعات لپ تابتون کاهش پیدا میکنه.ولی اگه مدام بازی نمیکنید لازم نیست.نقل قول:
درسته حق با شماست ...ولی اینکه لپ تاپ سرعتش پایین میاد که دیگه هیچ شکی توش نیست ..... من میخوام ببینیم شاید این مشکل به طور کلی قابل حذف باشه که تو این پست عزیزان به یاری بشتابن :n11:نقل قول:
دوستان چه مدل هاردی مشکل داره روی z510 برا من segate و تا الان باهاش مشکلی ندارم گاهی اوقات کمی صدا میده که باید محیط کاملا ساکت باشه و سرم نزدیک لپ تاپ بعد موقع بازی دما cpu و کارت گرافیک تا 60 میاد مشکلی ایجاد میکنه یا عادیه
منم همین مشکل شما رو داشتم به راحتی حل میشه...باید بری سایت لنوو فایل آپدیت بایوس رو که برای ویندوز 8 قرار دادن دانلود کنی و نصبش کنی که البته کاره نسبتاً آسونیه خودش ری استارت و یه صفحه مشکی میاد و نصب میشه...قبل آپدیت بایوس سیستمم دیر بالا میومد بررنامه های استارت آپ که 3 الی 4 دقیقه بعد تازه لوود میشد ولی الان خیلی خیلی خوب شده...حتماً آپدیت کننقل قول:
نقل قول:
سلام خدمت دوستان و اساتید خودم
دوستان من بایوس رو الان آپدیت کردم.....ولی وقتی سیستم بالا اومد کارت گرافیک جفرس رو نمیشناخت و فقط کارت اینتل رو می شناخت....
اول اومدم دریور ها رو پاک کردم....دوباره که خواستم نصب کنم ، نصب نمیشد و خطا میداد که کارت قابل نصب نیست....
به ذهنم رسید برم از سایت لنوو درایور جدید واسه ویندوز 8 دانلود کنم....
بعد از دانلود ، با درایور های جدید کارت جفرس رو شناخت....
دوستان میخواستم بدونم که دلیل این مشکل چی بوده .... به نظرتون کارت گرافیکم مشکل داره که با درایور قبلی نصب نمیشه....
خیلی روی مخمه این موضوع....اگه کسی از دوستان میتونه کمکی کنه ، ممنون میشم کمک کنه....
با تشکر....
سلام دوستان
بین z510 و e531 گیر کردم، متاسفانه تو تاپیک e531 هیچی ننوشتن که بشه مقایسه کرد! نظر شما چیه؟ اصلا اهل بازی نیستم فقط استحکام و طول عمرش مهمه کار سنگین هم انجام نمیدم ولی طولانی مدت روشنه، با این شرایط کدوم یکی رو پیشنهاد میکنید؟
e531 حدود 200 تومن ارزونتره!
z510
پردازنده مرکزی:Intel Core i5 4200M 2.50GHz up to 3.10 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 6 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400rpm
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GT 740M 2GB
15.6 مات
e531
core i5 3210m
ram 4gb
hard 500gb
geforce gt720
15.6 مات
درضمن نظرتون در مورد این عکس چیه؟
درسته مات نور رو منعکس نمیکنه ولی براق بنطر کیفیت تصویرش بهتره،
صفحه مات موقع فیلم دیدن اذیت نمیکنه؟ منظورم اینه که کیفیت رو بد نشون میده یا نه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جناب آریا!!!!نقل قول:
توی گزینه های رومیزت!!!G510 هم وارد کن از دومورد فوق معمولا ارزانتر پات در میاد!!!چون گرافیک هم برات مهم نیست،پیشنهاد خوبیه صفحه اش ماته کیفیتش بد نیست فقط رخ ظاهرش مثل Zنیست و مثل E هست(یکم زشت تر)..تاپیک G510 را نگاه بندازی میاد دستت...درضمن پردازنده E نسل سه هست ولی G, Z نسل 4 و قویتر....تا چند میخای بسلفی؟؟؟
حالا نگفتی رانا بهتره یا لوگان؟؟؟؟
به به امین خان سلام علیکم :n12:نقل قول:
این لپ تاپ رو فقط واسه سر کار میخوام چون قبلی داره اذیت میکنه بنابراین اصلا نمیخوام هزینه زیادی کنم در حدود 1.500 گزینه خوب همین e531 core i3 هست که کار منو راه میندازه تا 2.000 هم مشکلی نیست (E531 i5 یا z510) ولی واقعا ارزش نداره هزینه کنم مگر اینکه کیفیت خوب و کم استهلاک باشه مثه لوگان :n20:
سری E که زشت نیست! به خوبی Z نیست ولی بدم نیست خصوصا کیبوردش
g510 چندتا عیب داره به همین دلیل تو لیست نیست:
1-کارت گرافیک ati که گرمتر از geforce هست
2-وزن بیشتر که حمل و نقل رو سخت میکنه
3-سری G مخصوص بازی هست ولی سری E کاربری صنعتی
4-صفحه G510 براقه! که واقعا نمیدونم مات بودن حسنه یا نه؟! چون فقط تو سایت دیجی کالا تمام مدلهایی که مات هست رو بعنوان مزیت درنظر گرفته
اولش ASUS سری X میخواستم بگیرم که گفتن خرابی زیاد داره! سری K هم که قیمتش بالاتره (البته فقط 15.6 اینچ مدنظرم هست)
سبک میخواهید سراغ 14 اینچ بروید. مثلا z410.
نوشته 720pاما اصلا اینطوریا نیس
آریا سلام ازماست!!!
پیشنهاد میکنم بری هایپر استار Z410 ببینی با کیفیت صفحه اش آشنا بشی،قبلا E531هم داشت..اونجا نمونه های مختلف از لنوو و ایسر و ام اس ای و وایو هست
G در لنوو مربوط به سری Essential هست وربطی به گیمینگ نداره،اون که شما میگین فکر کنم ام اس آی هست!!!والا اکثر بچه ها که G دارن و حتی خودم باهاش مشکلی نداریم....درضمن شما با 1.5 میتونی یک i5 از این سری بخری...من خودم با 2 تومن یک I7 خریدم...صفحه اش براقه ولی کیفیتش نسبت به Z بهتره...ظاهر بیرونی اش مثل e531 هست ولی داخلش فرق داره...ولی اگه شیک و سبک و به نسبت وزن و سایز خوش قیمت میخای فقط Z410 هست
ممنون دوستان
فقط 15.6 میخوام وگرنه z410 هم خوبه، منظورم از وزن بیشتر اختلاف 300 گرمی g510 و e531 بود
یعنی قیمت های هایپر استار از پاساژ ملاصدرا یا پی سی سنتر کمتره؟!نقل قول:
درمورد cpu که گفتی نسل 3 و 4 اطلاعاتم کمه ولی مقایسه کردم اختلافشون ناچیزه:
قیمتها نه!!!قیمت باید بگردی و فافا و ملاصدرا بهتره من منظورم دیدن کیفیت صفحه و ظاهر لپ تاپ بصورت مستقیمه چون لپ تاپها روشنه و میتونی بهش دست بزنی و یک امتحانی بکنی..
زمانی که بایوس و اپدیت می کنیم اطلاعات هارد که حذف نمی شند ؟ بعد من ویندوز 8.1 دارم هم فایل اپدیت ویندوز8 رو نصب کنم ؟ ی سوال دیگه الان که اپدیت کردید موقع کپی کردن ی فایل بزرگ دیسک شما 100 درصد میشه ؟ (عکسشو گذاشتم ) و 4 - اخرین سوال این که نوع هارد شما داخل device managre ,,, control panel چی زده شده ؟ ....باتشکر :n13:نقل قول:
سلام
دوستان شما برای کارت گرافیک nvidia کدوم نسخه درایور رو نصب کردید من وقتی اخرین نسخه رو از سایت so-ft98 دانلود و نصب میکنم موقع خاموش کردن سیستم ارور driver-power-state-failure رو میده و حدود 10 دقیقه طول میکشه خاموش بشه ولی وقتی این درایور رو پاک میکنم خود ویندوز بصورت دیفالت یدونه نصب میکنه که با اون مشکلی نداره
الان من چیکار کنم درست بشه؟
کسی نبود جواب مارو بده
فروش لنووz510 بسیار تمیز دستگاه ال سی دیش فول اچ دی هست که سفارشی از شرکتش گرفتم و 180 تومن بخاطر فول اچ دی بودنش دادم دستگاه های دیگه حتی اچ دی هم نیستن از روز اول ضد خش داشته همه جاش حتی زیرش 2 سال گارانتی سازگار که یک سال و هفت ماهش مونده در حد اک بند تعویض هم با دستگاه های دیگه میکنم پیام بدید / با لوازم جانبیش مانند کیف و موس میدم . یک هفته هم تست میدم براتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای همه همینه.نقل قول:
خیلی تیره وتاره و بی کیفیت.
نقل قول:
کسی از دوستان میتونه کمکی کنه.......
نقل قول:
از دوستان ، کسی میتونه کمکی کنه....
اینکه درایور جدید را نصب کردی و الان داره کار میکنه، خب یعنی مشکلی نیست. الان هم که داره کار میکنه. پس بنظرم بیخود نگران نباشید.
احتمالا درایور قبلی با ویندوزتون سازگار نبوده که نصب نمیشده.اگر کارت گرافیکتون مشکل داشته باشه به این قضیه مربوط نمیشه!نقل قول:
در کل بهترین و سازگارترین ویندوز واس این لپتاپ 8.1 هستش و حتما هم درایورهاش باید از سایت لنوو دانلود شه که بعدا مشکلی پیش نیاد.
سلام. z510 از سری ideapad لنوو هستش خوبی و بدی خودشو داره نسبت به E531 که thinkpad هستش.نقل قول:
لنوو z510 زیبایی داره ولی از نظر استحکام و دوام نسبت به thinkpad ها که E531 هم جزوشون هستش استحکام کمتری داره. ولی E531 خوشگل و شکیل طراحی نشده ولی واقعا با دوامه.
کلا سری thinkpad واس بیزینس و تجارت
و سری ideapad یه لپتاپ مالتی مدیا برای یک کاربر عادی(گرافیست,طراح,...)
امیدوارم منظورمو رسونده باشم.با توجه به این فاکتور ها سری thinkpad واس شما مناسب تره
راستی اینم بگم که صفحه نمایش مات خیلی بهتر از براقه. براق تو نور فاجعس مثل آینه میمونه که داری خودتو میبینی نمونش تو z500 بود.
در مورد کیفیتش هم تقریبا تو یک رنج هستند.
سلام به دوستان خودم...
میخواستم بدونم حداکثر دما واسه cpu و gpu واسه این لپ تاپ چقدره...
واینکه توی بازی تا چه حدی بالا بیاد مشکلی ایجاد نمیکنه...
روبازی مازی هیچ مشکلی نداره چون سی پی یوش نسل چهارمیه و کم مصرف خیلی کم داغ میکنه ...دما الان 36 درجه زده واسه من ..... اقا به نظر من هاردهای لنوو بدترین هارد موجود هستن اگه میخوای لنوو بخری فقط با هارد هیبریدی بخر وگرنه مث من .. مث ---- پشیمون میشی ...دلیلش هم تو کل این تاپیک پیداست:n05:نقل قول:
سلام حداکثر دمای cpu حدود 80-90 و کارای سنگین مثل رند گیری و ... 95 اینا پیش میره شایدم بالاتر. تو کارای سنگین معلوم میشه گرما از سمت چپ بیرون میاد.نقل قول:
نگران نباشید. مشکلی نداره اگه کار سنگین زیاد انجام میدید در حد چند ساعت, حتما کولپد تهیه کنید.
نقل قول:
با تشکر از زحمات شما
دوستان داستان این از مدار خارج کردن باتری چیه میش توضیح کامل بدید
سلام.مدار خارج کردن یعنی لپتاپ با برق مستقیم کار کنه که لنوو برای z510 یه برنامه به اسم lenovo power management ساخته که کار این کارو انجام میده.وقتی این برنامه رو باز میکنید تو setting گزینه conversation mode رو بزنید لپتاپ تو حالت 55-60 درصد شارژ میمونه و میره به برق مستقیم.اینجوری عمر باتری بیشتر میشه و کسایی که به برق دسترسی دارند از این حالت استفاده میکنن.چون باتری این لپتاپ هم داخلیه پس بهترین حالت استفاده از این برنامس که با برق مستقیم میشه با لپتاپ کارکرد.من همیشه با برق مستقیم با این لپتاپ کارمیکنم.از باتری استفاده نمیکنم!نقل قول:
سلام.مدار خارج کردن یعنی لپتاپ با برق مستقیم کار کنه و باتری رو از مدار خارج میکنه که لنوو برای z510 یه برنامه به اسم lenovo power management ساخته که کار این کارو انجام میده.وقتی این برنامه رو باز میکنید تو setting گزینه conversation mode رو بزنید لپتاپ تو حالت 55-60 درصد شارژ میمونه و میره به برق مستقیم.اینجوری عمر باتری بیشتر میشه و کسایی که به برق دسترسی دارند از این حالت استفاده میکنن.چون باتری این لپتاپ هم داخلیه پس بهترین حالت استفاده از این برنامس که با برق مستقیم میشه با لپتاپ کارکرد.من همیشه با برق مستقیم با این لپتاپ کارمیکنم.از باتری استفاده نمیکنم!نقل قول:
اهان درسته و این واقعاار میکنه؟؟نقل قول:
چ جالب؟؟
حالا اگه اون گزینه تو ستینگ روشن باشه و ما ب صورت عادی استفاده کنیم یعنی دسترسی نداشته باشیم ب برق چی چه اتفاقی میفته خراب ک نمیشه؟؟؟
کلا شما برا من چ پیشنهادی میکنید چون اصلا باهاش بازی نمیکنم و نرام افزار های سنگین هم کار نمیکنم تو چ حالتی بزارم عمرش بیشتر میشه؟؟
راستی از این کوول پد ها لازمه براش بگیرم؟؟
صفحه ضدخش برچسب چی؟
کلا وسیله جانبی ب جز اینا و کیف چی داره؟؟
شرمنده انقدر سوال پرسیدم باید ب بزرگی خودتون ببخشید:n12:
سلام.من ویندوز 8.1 نصب کردم وقتی درایور خودشو نصب میکنم بازیو راحت اجرا میکنه ولی عکس میخوام باز کنم دونت سند میده وباز نمیکنه.وقتی از ابدیت ویندوز گرافیکو ابدیت میکنم بازیو با high performance میخوام اجرا کنم ارور e0001 میده! باید درایور دقیق خودشو بگیرم؟ لینکشو ندارید؟
سلام
دوستان شما برای کارت گرافیک nvidia کدوم نسخه درایور رو نصب کردید؟
من وقتی درایور 344.11 رو که از سایت ------ دانلود کردم رو نصب میکنم موقع خاموش کردن سیستم حدود 10 دقیقه طول میکشه و بعدش صفحه ابی میاد که ارور driver power state failure رو میده چیکار کنم؟
اگه اون دستذسی نداشته باشین به برق اون حالت هیچ اتفاقی نمی افته و از باتری استفاده میشه.نقل قول:
اگه تو خونه ای که از همین برق استفاده کنی بهتره.اگه بیرونی مجبوری از باتری بزن استفاده کن.
درصورتی که بازی نمیکنی و رندر گرافیک نمیگیری کولپد لازم نیست.
اصلا رو صفحه نمایشش برچسب ننداز!
کیف حتما واسش بگیر.بیرون میبری جاش امن باشه.بیشتر هم سعی کن با موس کار کنی چون z500 دوستم تاچ پدش پوسته زده بود.فکر کنم روش برچسب باشه دقیق نمیدونم.خلاصه از موس استفاده کن بیسیم باشه که چه بهتر مثل خودم.
حتما نسخه مخصوص لپتاپ دانلود شه نباید مشکلی پیش بیاد.این درایور کارت گرافیک رو پاک میکنی باز هم ارور میده؟نقل قول: