تیمی که آخر فصل بره خوش گذرونی و بدنسازی کنه و وزنه بزنه معلومه اینطور بازی میکنه
Printable View
تیمی که آخر فصل بره خوش گذرونی و بدنسازی کنه و وزنه بزنه معلومه اینطور بازی میکنه
روي گل اول، مقصر اصلي ديوار دفاعي بود. آخه چندبار بايد از يه سوراخ گزيده شد. بازي با مس، توپ از زير ديوار دفاعي رد شد، اين بار از وسط ديوار دفاعي. روي ضربات ايستگاهي، هنوز حريف به توپ ضربه نزده، كه ديوار دفاعي از هم مي پاشه.نقل قول:
اوه اوه چه باختی دادیم :n03:
امیدوارم ماه اسفند رو به خوبی وخوشی تموم کنیم و تو اسیا ابرو داری کنیم البته انصافا تو گل های ملوان شانس هم بی تاثیر نبود
یه نظرم فصل بعد یه خونه تکونی اساسی لازم داریم تیم واقعا باید متحول بشه حتی اگر نتیجه هم نگیره
ما سال 91 اگه اشتباه نکنم 4 -2 به همین ملوان باختیم اونم با بازیکنایی بهتر از اینا کلا هوای بارونی وبرفی برای ما اومد نداره
در اخر یه تشکر از محمد قاضی که انصافا با تعصب و عالی بازی کرد
یه نکته دیگم اضافه کنم : اره ما مافیاییم میریم با سرمربی حریف شام میزنینم به بدن که بهش ببازیم اره ما مافیایه فوتبالیم
دوستان زیاد حرص نخورید با این بازیکنا بیشتراز این نباید انتظار داشت.80درصد بازیکنای بازی امروز در حد لیگ دو هم نیستن:n03:
چراغپور: با این نتیجه هم پرسپولیس قهرمان نمیشود/نمی توان جلوی همه توپها را گرفت
کارشناس فوتبال کشورمان گفت: حتی باشکست استقلال هم شانسی برای قهرمانی پرسپولیس نمیبینم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جلال چراغپور که در ورزشگاه تختی انزلی حضور داشت پس از شکست تیم استقلال مقابل ملوان گفت: نتیجه 4 بر 2 قابل پیشبینی نبود اما میشد تصور کرد که ملوان میتواند بازی را ببرد.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا پرسپولیس شانسی برای قهرمانی دارد یا خیر، گفت: بعید میدانم با این نتیجه هم پرسپولیس قهرمان شود.
کارشناس فوتبال کشورمان در خصوص عملکرد مهدی رحمتی نیز تأکید کرد: سالهاست رحمتی در برخی از بازیها اینگونه میشود اما به نظرم شما واکنشهای خوب او را ندید. روی هر چهار گل رحمتی مقصر نبود و فقط فکر میکنم در گل اول توپ از دست او در رفت. خیلی از روزها، روزهای خوب رحمتی بوده و او حتی برخی توپها را امروز با پا گرفت. در هر حال فوتبال همین است و نمیشود جلوی برخی از توپها را گرفت.
وی در خصوص آخرین وضعیت جسمانی خود گفت: من نخاعم عود کرده بود ولی بعد از جراحی بهتر شده ام.
یه نیم فصل یه باخت ! خیلیم خوب . تازه بازیکن هم که نداشتیم . اگر هم خدایی نکرده قهرمان نشیم فولاد قهرمان میشه ایشالله نگرانی نداره !
اس اس اول بشی آخر بشی دوست داریم .
بحث سر اینا نیست که با تعصب بخوایم صحبت کنیم ...نقل قول:
بحث دوست داشتن نیست اصلا
باید کالبد شکافی کرد که چرا تیم به این حال و روز افتاده ...
بعد از هر بازی بیایم هی بگیم فدای سرت دوستت داریم چه فایده؟
باید منطقی به مشکلات تیم پرداخت ...
ما همش دم از تجربه میزدیم،
بعد از 2گل اول ملوان ، کلا تیم خیلی بهم ریخته و اعصاب داغون بازی میکرد.
از بازیکنهایی با این همه تجربه واقعا عجیب بود اینجوری روحیشونو از دست بدن.
قاضی خیلی حرفه ای و بدون اینکه روحیشو ببازه ،بازی کرد. روی گل دوم استقلال کاملا جنگندگی قاضی مشخص بود.
واسه پیش بینی قهرمانی هیچ چیز معلوم نیست. بازی با فولاد تکلیف رو روشن میکنه.
حرفت حقه !نقل قول:
بحث سر اینا نیست که با تعصب بخوایم صحبت کنیم ...
بحث دوست داشتن نیست اصلا
باید کالبد شکافی کرد که چرا تیم به این حال و روز افتاده ...
بعد از هر بازی بیایم هی بگیم فدای سرت دوستت داریم چه فایده؟
باید منطقی به مشکلات تیم پرداخت ...
ولی تمام مشکل الان نداشتن بازیکن و بد بسته شدن و بدنسازی نکردن اول فصله تیمه که مقصرش از امیر قلعه نوعی بگیر تا وزیر ورزش ، همه و همه دست داشتن تو نتایج این فصل ! هیچ کاریش هم نمیشه کرد الان !
انتقادی باشه حرفی نیست ولی یکسری ها با یک باخت دنبال تخریب افراد هستن که باعث میشه تیم آسیب ببینه ! وگرنه این بازیکنا و کادر فنی همونایی هستن که بدونه بازیکن رو نیمکت صدر نشین شدن !الان تیم فقط حمایت میخواد تا برای فصل بعد یه فکری به حالش بکنن .
هنوز چيزي تمام نشده، تكليف قهرماني توي بازي مستقيم با نفت و فولاد مشخص ميشه. ولي خودمونيم اگه ما بازيو برده بوديم از همين حالا دوباره بازار تهمت زدنها شروع ميشد، كه بعله ديديد شام مشترك كار خوشو كرد . . . .
صحبتت رو کاملا قبول دارم.نقل قول:
با باختن یا از دست دادن جام از تعصب هوادار کم نمیشه.
این فصل وضعیت تیم کاملا مشخص بود و ضربه بزرگی به ترکیب تیم خورد.
با چه بازیکنهایی فصل رو شروع کردیم،الان با کیا داریم فصل رو تموم میکنیم.
امروز تفکر قلعه نوعی در برابر مربی ملوان شکست خورد.
روی گل اول ملوان ، رحمتی سر خورد،(تعادل نداشت) اشتباه نکرد، توپ اتفاقی افتاد جلوی پای بازیکن ملوان.دفاع باید پوشش میداد.
روی هر 3گل اول ملوان سهل انگاری دفاع و تعلل در دفع توپ ، علت اصلی بود.
به بازیکن حریف اجاره میدن راحت توپش رو سانتر کنه (گل دوم) یا روی گل سوم 3 نفر جلوی مهاجم بودند ،نگاهش کردند تا طرف شوتش رو بزنه!
بله این باخت هر چند تلخ بود ولی این خوبی رو داشت که دهن یه سری رو بست!نقل قول:
بازهم برای بار هزارم روسیاهی موند به ذغال ....
خدا جای حق نشسته
+
این تیم قهرمان هم نشه مهم نیست!!همین که سهمیه رو بگیره و بالاتر از پرسپولیس قرار بگیره اندازه قهرماني مي ارزه!:n02:
ولی من دلم روشنه.....قهرمان میشیم.
همه چیز دست ماست 3 تا بازی رو ببریم قهرمانیم !
نقل قول:روی گل اول توپ یه برخورد با پای نوری داشت فکر کنم تغییر مسیر داد زمینم خیس بود سید لیز خورد ولی برگشت توپ جای هاشم خالی بود روی گل سومم باز هاشم عین یه بچه دبستانی دریبل خورد واقعا جام جهانی نگران اون سمت تیم ملی هستم چون هیچ بازیکنی توان ایستادگی جلو مسی رو نداره:n02:
در جريان ديدار رسانه ورزش و پيشکسوتان استقلال رخ داد
آشتيکنانقلعهنوييوفر دوسيپوردرکمپاستقلال
سرمربي تيم استقلال و تهيهکننده برنامه 90 با يکديگر آشتي کردند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديدار دوستانه تيمهاي پيشکسوتان استقلال و رسانه ورزش امروز در کمپ مرحوم حجازي برگزار شد که در دقيقه 80 اين مسابقه امير قلعهنويي وارد زمين کمپ شد و بازي را از نزديک تماشا کرد. پس از پايان اين مسابقه، سرمربي تيم استقلال و عادل فردوسيپور با يکديگر روبرو شدند و به کدورتهايي که در چند وقت گذشته ايجاد شده بود، پايان دادند.
قلعهنويي چندي پيش در مصاحبههايي از فردوسيپور گلايه کرده بود ولي امروز اين کدورتها پايان يافت و مديرعامل باشگاه استقلال نيز با پا درمياني اين دو نفر را با هم آشتي داد.
به گزارش فارس
با 4 گل شکست خوردیم ولی نسبت به بقیه بازیهای اخیر به جز بازی با سایپا البته خیلی بهتر موقعیت سازی میکردیم ...به نظر من فقط دو چیز باعث شد بازیو واگذار کنیم:
1_اشتباهات بچگانه خط دفاعی
2_بی دقتی مهاجمان در زدن ضربات اخر
غلامنژاد که رسما تیمو تعطیل کرده فقط بشمارید ببینید چند امتیازو با خطاهاش تقدیم حریف کرده؟این که چند پله پرت تر از عابدینیه باز عابدینی رو به جلو خوب کار میکرد....
احتمالا تیم در اردوی کیش دوباره بدنسازی کرده تا در اسیا اماده باشه....اثرات بدنسازی به شدت قابل مشاهده بود...بدنسازی در 3 بازی انتهای فصل به نظرم میتونه مارو از قهرمانی دور کنه.....هرچند هنوز هم همه چی دست خودمونه و کار به شدت سخته
با اضافه شدن اندو و خسرو میشه به 3 بازی اخر امیدوار بود.کبه هم خیلی خوب نشون داده قاضی هم به نظر میرسه به شرایط خوب قبل از مصدومیتش نزدیک شده
غلامنژاد در این 3 بازی نباید فیکس باشه حتی اگه مجبور بشیم نیکبختو ببریم دفاع چپو هاشم بیاد دفاع راست یا حتی خود خسرو برگرده دفاع راست...این غلامنژاد سرطانیه و کار دستمون میده مخصوصا وقتی تیم تحت فشار قرار میگیره که بدون شک در 3 بازی اخر استراتژی تیم اینه که 1 گل بزنه و بره توی دفاع و پشت محوطه به حریف خطا نده.....
فقط امیدوارم بدنسازی اخر فصل کار دستمون نده.......
یه فایل با اکسل درست کردم که جدول کنونی و بازی های باقی مانده داخلش هست
خودتون می تونید احتمالات مد نظرتون را وارد کنید ببینید کی قهرمان میشه
فقط خیلی سریع ساختمش و زیاد روش کار نکردم.دیگه ایراد بصری را خودتون ببخشید
نکته مهم:داخل فایل احتمالات خودم را آوردم که شما می تونید پاکش کنید
نکته:تیمها با بالا و پایین رفتن امتیاز در جدول بالا پایین نمیشن.خودتون از روی امتیاز و تفاضل گل متوجه میشید.تا کمی روش کار کنم اینو درست کنم البته بلد نیستم باید ببینم می تونم درستش کنم.کسی بلد بود درستش کنه
الآن فهمیدم که وقتی تمام بازی ها را شما وارد کنید(3 بازی باقی مانده برای هر تیم)تعداد بازی ها و بردها و باختها تغییر نمی کنه یعنی فرمولش را وارد نکردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که البته زیاد مهم نیست.مهم امتیاز و تفاضل گل هست
اکسل 2013
اکسل 97-2003
یه ایراد داشت که درستش کردم.مجدد دانلود کنید
سلام دوست عزیز دانلود نمیشه
دانلود میشه الآن تست کردمنقل قول:
برای دیدار با استقلال: کاروان الشباب دوشنبه با هواپیمای اختصاصی به تهران میآید
تیم فوتبال الشباب عربستان در اولین دیدار مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا در گروه A باید روز سه شنبه به مصاف استقلال برود و از همین رو یک روز قبل از این دیدار به تهران خواهد آمد.
اعضای این تیم بامداد دوشنبه با یک پرواز اختصاصی وارد تهران شده و سپس در هتل همای تهران مستقر خواهند شد.
دیدار دو تیم استقلال ایران و الشباب عربستان از ساعت 19 و 30 روز سه شنبه در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد.
Abieteh
آخی چقدر دلم برای اسطوره فرهاد تنگ شده...:n14:
اگه گفتید نشسته از سمت چپ کیه؟
تیموریانه فکر کنم !نقل قول:
این عکسو تا حالا ندیده بودم تشکر
نقل قول:من به شخصه اعتقادم ایــنه شانس استقلال و فولاد خیلی بیــشتر هست .ولی یه نکته میمونه این وسط , اونم بازی بعدی استقلال و نفت هست که نتیجه تساوی تو اون بازی یا شکست استقلال قشنگ پرسپولیس رو مدعی اصلی قهرمانی میکنه .
احتمال اینکه سرنوشت قهرمانی روز اخر به تفاضل گل هم بکشه شانس پرسپولیس از بقیه خیلی بیشتره ولی اینو یادمون نره پرسپولیس دوتا بازی بیرون از خونه سخت داره که یکی از اونا با داماشی هست که داره واسه سقوط نکردن میجنگه و اس اهوازی که اگر پرسپولیس هفته اخر با برد بتونه قهرمان بشه مطمئنن با توجه به جو اهواز و مردمش کار سختی رو داره
دوتا گزینه دیگه هم هست فولاد جلو تراکتور بی انگیزه که به نظر من این روزا داره به بقیه ظلم میکنه برنده بشه و مسلما جلو استقلال هم شانس برنده شدنش زیاده و بازی پایانی اسونی که داره
و گزینه اخر هم بنده شدنه استقلال در هر سه بازی بدون در نظر گرفتن نتایج حریفاشه که باید از دو بازی تو خونمون نهایت استفاده رو بکنیم مخصوصا هوادارا بازی با نفت رو باید بد جوری حمایت کنن تو اهواز هم میتونیم غریب نباشیم چون همه اهوازیاا بالاخره ته دلشون یه جورایی ابی هستن:n02:
و میمونه بازی با تراکتور که چه روزی بشه اون روز :n09:
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال
قلعه نویی؛همیشه با استقلال
سرمربی تیم فوتبال استقلال با صدور اطلاعیهای نسبت به شایعاتی درباره تیم فصل آینده خود واکنش نشان داد
سرمربی تیم فوتبال استقلال با صدور اطلاعیهای نسبت به شایعاتی درباره تیم فصل آینده خود واکنش نشان داد. در اطلاعیه امیر قلعهنویی که شامل سه بند است، آمده:
1 - هر ساله وقتی به روزهای حساس رقابتهای لیگبرتر نزدیک میشویم برخی شیطنتها درباره مذاکرات اینجانب با سایر تیمها منتشر میشود که همواره بیاساس و غیر واقعی بوده است. صرف نظر از رسانههایی که به قصد اطلاعرسانی گاهی اوقات ناخواسته به این سناریوها دامن میزنند، خطاب به جریانهایی که در تلاش هستند با این گونه اخبار کذب، برای تیم استقلال در مسیر موفقیت حاشیهسازی کنند، عرض میکنم که اگر با امیر قلعهنویی مشکل دارید، لااقل به منافع ملی و آبروی ایران فکر کنید و در آستانه مسابقات استقلال در لیگ قهرمانان آسیا و بازی با تیم الشباب عربستان به اینگونه خبرسازیها پایان بدهید
2 - یکبار دیگر به همه هواداران محترم تیم استقلال عرض میکنم که اولویت اول و گزینه همیشگی بنده، استقلال است و در حال حاضر به چیزی جز موفقیت تیم محبوبم فکر نمیکنم و شما هم به این اخبار بیاساس توجه نکنید.
3 - صدور این اطلاعیه به نشانه تکذیب همه این خبرهای بیاساس است و در صورت تکرار، قطعاً از طریق مراجع قانونی پیگیریهای لازم صورت خواهد گرفت.
فصل بعد باید هرطور شده قلعه نوییو حفظ کنیمو یه تیم خوب براش ببندند ولی خیلی بعید قلعه نویی بخواد تمدید کنه....میگن فصل بعد سپاهانه...اون تقدیری هم که قبل بازی با سپاهان در اصفهان ازش کردند دلم بیشتر شور افتادنقل قول:
امیرخان تراکتور هم که بود گفت اولویتم تمدید با تراکتوره ولی همه میگفتن امسال میاد استقلالو اومد...اولویتش با تراکتور بود ولی یه سنگ جلو پای تبریزیها انداختو گفت با همه فصل پیشو تصویه کنیدو درصدی هم به عنوان پیش پرداخت به بازیکنای جدید داده بشه وگرنه من نیستم.....
اگه همچین چیزیو از استقلال بخواد که واقعا نشدنیه....هرچند حق داره بخواد با ارامش کار کنه هر بازیکنیو که خواست بگیره و فکرو ذکر بازیکناش پول نگرفتن نباشه....
من شنیدم فصل بعد منصوریان روی نیمکت میشینه...البته اینا همش شایعست و امیدوارم امیرخان بمونه....
رفتن امير خان100%خواهد بود.شك نكن.نقل قول:
من شنیدم فصل بعد منصوریان روی نیمکت میشینه
اومدن منصويان هم از قبل تموم شدن نيم فصل اول رو زبونها افتاد و 90%واقعيت داره.البته شايد گزينه سومي هم باشه كه خيلي خيلي بعيد به نظر ميرسه فرهاد مجيدي سال ديگه سرمربي استقلال بشه!(هرچيزي ممكنه)
موندن یا رفتن امیرخان به دو عامل بستگی داره
1 - موندن یا رفتن فتح الله زاده
2- صعود استقلال به مرحله بعد لیگ قهرمانان آسیا
اگر استقلال از گروهش صعود کنه مطمئنا فتح الله زاده هم میمونه و یک تیم خوب را برای فصل بعد جمع و جور میکنه و اونوقته که امیر خان هم میمونه تا به آرزوش که قهرمانی استقلال در آسیاست دست پیدا کنه
باید منتظر موند و دید که در این 6 بازی چه نتایجی رقم میخوره
به نظر من سپردن تیم به منصوریان و مجیدی خیلی زوده و چند سال باید در کنار قلعه نویی به عنوان مربی کار کنن تا بتونن برای استقلال مفید باشند
منصوريان هم ميتونه ولي مجيدي نه هنوز البته قلعه نوعي جايگزينش فكر نكنم از مادر زاييده شده باشه البته هستاا:n23: ولي فكر نكنم بايرن رو ول :n27:كنه
اونم تو اين شرايط:n02: من به شخصه بدجور به امير اعتقاد دارم!:n16:
اوه اوه دیشب خواب دیدم 3 تا از اشباب خوردیم ولی ایشالا که خواب چپکی بود :n02:
استقلال در اسفند ماه:
The full groups for the #ACL2014 which kicks off tomorrow
استقلال ایران و الشباب عربستان امروز در ورزشگاه آزادی آخرین تمرینشان را انجام میدهند.
کاروان 35 نفره تیم الشباب امروز ساعت 12 به تهران میرسد.
آنها پس از استراحت در هتل هما، ساعت 19 تا 20 در ورزشگاه آزادی به تمرین میپردازند.
همچنین نماینده ایران ساعت 17:30 تا 18:30 در ورزشگاه آزادی آخرین تمرینش را برای رویارویی با نماینده عربستان انجام میدهد.
نشست خبری دیدار استقلال ایران و الشباب عربستان از ساعت 15:30 آغاز میشود و جلسه هماهنگی این دیدار نیز ساعت 16:30 خواهد بود.
Abieteh
18 بازیکن استقلال برای رویارویی با الشباب مشخص شدند
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت باشگاه استقلال، اردوی تیم فوتبال استقلال جهت بازی با الشباب از ساعت 14 در هتل EVIN برگزار شد. استقلال با 19 بازیکن اردوی خود را آغاز کرد. اسامی بازیکنان حاضر در اردوی استقلال به شرح زیر است:
سیدمهدی رحمتی، سیدحسین حسینی، خسرو حیدری، مجید غلام نژاد، حنیف عمرانزاده، امیرحسین صادقی، پژمان نوری، آندرانیک تیموریان، جی لوید ساموئل، ایمان مبعلی، آنتونیو کاروالیو، ایمان با صفا، محمد مهدی نظری، سیاوش اکبر پور، علیرضا واحدی نیکبخت، آرش برهانی، محمد قاضی، مهرداد اولادی و بوبکر کبه.
*علی فتح زاده امشب به هتل EVIN می رود تا در آستانه دیدار حساس آسیایی استقلال در کنار تیم باشد.
*هواپیمای اختصاصی الشبابیها ساعت 12 ظهر امروز در فرودگاه امام خمینی (ره)تهران فرود آمد.
امیر عرب و حامد افضلی به عنوان نماینده باشگاه استقلال از الشبابی ها در فرودگاه با اهدای دسته گل های رز آبی استقبال به عمل آوردند. الشبابی ها مستقیم از فرودگاه راهی هتل هما شدند.
آیا میدانید تیم استقلال با میلیون ها هوادار در سرتاسر ایران 2 بار در آستانه فروپاشی و منحل شدن قرار داشت؟! که توسط 2 شخص از این مصیبت جلوگیری شد:
بار اول، زمان اول انقلاب که تیم به اسم تاج بود و دولت جدید میخواست دیگه نه نام و نشانی از این تیم باقی بمونه، ولی منصور پورحیدری پدر معنوی استقلال با تغییر اسم و دادن نام استقلال به تاج از این کار جلوگیری کرد
بار دوم، وقتی تیم با قانون عجیب فدراسیون وقت به دسته 3 فرستاده شد که اکثر بازیکنان آن زمان از تیم جدا شدند ولی امیر قلعه نویی با کمک چند بازیکن دیگه تیم رو جمع کرد و با گل های حساسی که در آن زمان به ثمر رسوند تونستند تیم رو به دسته 1 بازگردونند
آقا پاشید دیگه ! ما که رفتیم .
ترکیب اومد به امید موفقیت استقلال
ترکیب خوبیه مخصوصا اینکه مهندس هم بهش اضافه شده :n02:
فقط نبود خسرو و هاشم و بازی کردن نوری در پست غیر تخصصیش نگران کننده است
حیف که تازه از کلاس اومدم.وگرنه میرفتم استادیوم.
به امید برد عربها
خوب تا اینجای کار حنیف کار مدافعین الشباب رو به نحو احسن انجام داد :n02: 1- توپ رو اسکورت کرد تا گلر بگیره 2- توپ رو زد تا افساید بشه ( اگه نمیزد مستقیم توپ میرفت تو گل)
ببینیم نیمه دوم چی میشه :دی
من که چشمم روشنِ
انصافا خیلی خوب بازی کردیم(یه سری سوتی هم بچه ها دادن به خصوص سامویل تو خطِ دفاع)
اما فکر کنم مساوی تموم شه ، باز ایشالا ببریم و من خودم خدِ اقل روحیه بگریم برم درسَم رو بخونم :n02:
به امیدِ برد :n12: