نه برای ما انگلیسیه.اما همون فرانسوی باشه بهتره.این جان چمپیون آدم رو یاد علیفر میندازهنقل قول:
اگه یخورده از داد و فریادهایی که امروز چمپیون در بازی من سیتی و یونایتد میکرد در pes هم داشت الان جذابیت pes دوبرابر میشد :n02:
Printable View
نه برای ما انگلیسیه.اما همون فرانسوی باشه بهتره.این جان چمپیون آدم رو یاد علیفر میندازهنقل قول:
اگه یخورده از داد و فریادهایی که امروز چمپیون در بازی من سیتی و یونایتد میکرد در pes هم داشت الان جذابیت pes دوبرابر میشد :n02:
دوست عزیز برو تو option قسمت Language بعدش commentary رو بزن ! اونجا میشه زبان گذارشگر رو عوض کرد !نقل قول:
من کم کم دارم جذبش میشم !
خداییش این face ال شراوی رو چفد رخوب درآوردن ! مو نمیزنه لامصب !
بله میدونم.نقل قول:
فیسها خیلی طبیعی تر هستند نمیدونم چرا برخی دوستان با گرافیک و فیس مشکل دارند
یه سر به edit بزنید و یک بازیکن بسازید ببینید فیس ساختنش چه حالی میده
آره اتفاقا همین الان داشتم فیس ها رو نگاه میکردم ! از فیس رافائل تو من یونایتد خیلی خوشم اومد ! اصلا عالیه خداییش ! فیسه کاکا که انگار خودشه !نقل قول:
امیدوارم دوستان هم یه خورده سخت پسندیشون رو کم کنند !
فقط تو رئال با فیس گرت بیل یه خورده مشکل دارم ! فیسش یه خورده خشنه !
امیدوارم فیس تیمهای ایرانی هم درست کنند !
یه سوال خارج از بازی از دوستان !
سایتی هستش که بشه توش arrange و formation تیمها رو تو بازیهای همین فصل دید ؟
شما رو همین نسخه می تونی کرک ریلودد بریزی و پچ رو نصب کنینقل قول:
البته یه موقع قاطی کرد نیای یقه منو بگیری :n02:
من همین کارو کردم و فعلا همه چیز آرومه !!!
واقعاً افتضاحترین PES ایی بود که تو عمرم بازی کردم!
من تقریباً از 2010 به این ور سوئیچ کردم به فیفا (تا قبل از اون فقط PES بازی می کردم چون قطعاً PES بهتر بود از هر نظر!) ولی هر سال نسخه PES هم میگرفتم که ببینم پیشرفتی حاصل شده و تغییری کرده یا نه! که امسال ضدحال اساسی بود در حدی که با PES 2013 مقایسه میکنم اون به مراتب بهتر این یکی بود!
من الان بازی رو حدود پنچ روزه دارم انجام میدم این بازی یک سوپر شاهکاره
کفم برید واقعا کی ماسودا و تیمش ترکوندن
گیم پلی و تکل ها گرافیک و انیمیشن خطاها و چمن و استایل بازیکنا و حرکات سیصد و شصت درجه و توپ و...
همشون عالی شدن
باز هم میگم این بازی شاهکاره
من تا به امروز از بازی کردنش,سر درد میگرفتم میخواستم بیام اینجا تا میتونم بازی,رو بکوبم ولی یه چند روز صبر حوصله کردم و بازی رو انجام دادم ولی امروز نظرم به کل عوض شده
این بازی فوق العاده شده دوستان فقط باید صبر و حوصله به خرج بدین
در ضمن توپ رو حتما عوض کنید و تیم حریف رو منچستر بردارید
فقط بازی یه کم مشکل هوش مصنوعی داره که اونم به زودی با پچ ها حل خواهد شد
باز هم تاکید میکنم کونامی کولاک کرده .
نسخه بلک باکس خودش کرک شده هست و وقتی نصب کنید نیازی به فایل کرک ندارید...نقل قول:منم نسخه بلک باکس رو دارم و با دسته من مشکلی نداری...اول برید تو سیتینگ و دسته رو بشناسونید به بازی و تنظیماتش رو انجام بدید...نقل قول:
کاش برای منو ها لیگ هم انتخاب میکردند. مثلا با رفقا بخواهیم جام بذاریم به صورت لیگ نمیشه. البته لیگ داره اما نمیشه هر تیمی که دوس داشتیم برداریم. مثلا یکی برزیل برداره. یکی پلی اکریل اصفهان !!!
البته 2013 هم این مورد رو داشت که انگار درستش نکردند
گرافیک به نظرم خوب نیست. سیستم برای من یا روی OK هست یا GOOD و روی High بازی میکنم. اما بازم به نظرم نسبت به 2013 گرافیک به شدت افت کرده. داور هم انگار کارت زرد نذر کرده. سرعت مدافعان و شیرجه های لئو یاشین یه دروازبان ها هم خیلی زیاد شده
چیکار کنیم مدافع ها عقب تر از مهاجم حریف نباشن ؟ قلق خاصی داره ؟ سرعت مدافع نسبت به مهاجم خیلی کمه
دوستان مشکل افت فریم حل نشد؟ من درایور ابدیت کردم دایرکس نصب کردم و همه بازیهارو راحت بازی میکنم ولی اینو کمی حس میکنم روان نیست!صحنه اهسته خیلی بده
آغا من پچ PES EDIT رو که بچه ها گذاشتن دانلود کردن (دستتون مرسی:n16:)
اما الان افت فریم پیدا کردم!:n22:
تیک میزنه!:n29:
رو مخ!:n15:
واسه کسی این مورد پیش نیومد؟:n27:
سیستم خوبه از نظرسخت افزاری تاییده!:n01:
قبل از پچ ریختن مثل کره بود الان نه! :n13:
بچه ها یه سوالنقل قول:
اگه سخت افزار سیستم بهترین باشه
باید GOOD بزنه یا OK ؟؟؟
GOOD بهتره یا OK ؟؟؟
آقا ماله من نسخه Black Box بود با ریلودد کرک کردم و پچ pes edit رو هم نصب کردم و تا حالا هم مثه شما همه چی آرروووومه:n02:نقل قول:
خب منم بالاخره نصبش کردم
با این سیستم روی high بازی میکنم
cpu : E5200 آور کلاک شده
ram :3
vga : 9600GT
بازی همه جا روونه غیر از حرکات آهسته کسی راه حلی نداره ؟
گرافیک هم خوبه
راستی یه مشکل دیگه هم دارم وقتی توپ دست یه بازیکن هست بعضی وقتا بازیکنی که من کنترلش میکنم کنار توپ نیست ! یعنی زود عوض نمیکنه بازیکن کنترلی من رو ! راهی هست درست بشه ؟
من خودمم انتظار داشتم Vram رو good بزنه ! نمیدونم چرا Ok شده !نقل قول:
good بهتر از ok هستش !
من همه بازیها رو رو بالاترین Performance بازی کردم ! کم هم نیاورده
یه سوال: نظرتون در مورد سرعت بازی چیه؟؟؟ روی 1 یه خورده زیادی کمه و روی 2 دیگه خیلی انفجاریه!!!.... کاش 1.5 داشت!!!
سلام دوستان:
2 تا مشکل دارم لطف کنید راهنماییم کنید.
1:بازی روی گرافیک اصلی سوییچ نمی شه و با گرافیک دوم اجرا می شه......همه راه هایی که برای بقیه بازی ها می کردم تا اجرا بشه رو روی این انجام دادم ولی نمی شه.
2:داخل بازی من صدا ندارم.......همه تنظیمات صدا روی بالا ترین ولوم هست ولی صدایی از بازی در نمیاد.
ممنون می شم یه کم سریعتر راهنمایی کنید.
جالبه که بازی نباید روی XP اجرا بشه. اما من راحت اجراش کردم و مشکلی نداشت. طبق گفته خودشون ویندوز باید از ویستا به بالا باشه
مشکل صداتون با نصب این directx حل میشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان شك روي دسته رو كه روشن ميكنم، ديگه جهت ها كار نميكنن، مشكلي هست يا كلا همينطوريه؟ توي 2012 اينجوري نبود 2013-14 اينطوري شده
سیستمت نسوخت اور کلاک کردی؟:| یعنی منم میتونم اور کلاک کنم cpu رو؟:دینقل قول:
cpu e5300 دارم :دی
رم 4 :دی و گرافیک 5450 ati :دی :|
من دیشب بازی رو دانلود کردم و از دیشب تا حالا چند دستی بازی کردم
یه سری تغییرات خوب و یه سری تغییرات دیگه که زیاد هم جالب نیست صورت گرفته
تغییراتی که تو پاس تو عمق و شوت زدن انجام شده واقعا بازی رو سخت کرده، مخصوصا پاس تو عمق که عملا دیگه پاس تو عمق دادنش خیلــــــــــــــی سخت شده و این به نظرم اصلا جالب نیست:n03:
چیزی که واقعا تو فوتبال واقعی هم می بینیم دادن پاس تو عمق انقدر سخت نیست که تو PES2014 سختش کرده!!!!:n02:تو PES 2013 من خیلی از گل های که میدادم با پاس تو عمق بود ولی الان دیگه خبری از این پاس ها نیست:n29:
ضمن این که مکانیزم شوت زدن هم تغییر کرده وقتی شوت میزنی توپ بلند میشه و مثلا تو محوطه جریمه هستی وقتی شوت میزنی شاید فکر میکنی خیلی راحت توپ گل میشه ولی میبینی توپ بلند میشه یا دروازبان دفع میکنه یا میره بیرون
در صورتی که همون صحنه تو pes 2013 اگر پیش میومد خیلی خیلی راحت توپ گل میشد
البته به نظرم با شوت میشه کنار اومد به هر حال عادت کنیم ولی پاس تو عمق واقعا نمیدونم بگیم سخت شده یا بگیم خیلی بد شده :n28:
البته یه مشکل دیگه هم که به نظرم خیلی برای PES 2014 شاید بد باشه نوع توپ گرفتن بازیکنا هست؟!!:n15:یه جورای خیلی آماتور گونه هست این طور توپ گرفتن !!!!:n27:
این که بازیکنا همین جوری میرن تو هم دیگه و توپ رو تیم حریف میگیره یا بلعکس چیزی که اصلا تو pes 2013 به این شکل نمی دیدیم
نحو دویدن بازیکنا هم انگار یکم غیرطبیعی شده انگار یه جوری حالت صحنه آهسته شده ولی فکر میکنم pes 2013 یکم طبیعی تر بود:n13:
در کل به نظر من هر جور که حساب کنیم نه میتونیم بگیم بازی شاهکاره و عالی شده و نه می تونیم بگیم بازی افتضاح هست داغون یا بقول بعضی از دوستان بدترین pes
بعضی از دوستان که میگفتن چمن داغون شده شبیه موکت یا فیس بازیکنا خیلی داغون هست به نظرم یکم کم لطفی میکنن چون به نظر من اصلا این جوری نیست
به نظرم این تغییرات کلی که PES داده هنوز خیلی جای کار داره درست مثل خیلی چیزهای دیگه که وقتی اولش میاد هنوز کامل نشده pes2014 هم مثل همین میمونه
سیستم من 2 ساله اورکلاکه !نقل قول:
اینجا جاش نیست حرف بزنیم :دی ولی الان من میتونم اور کلاک کنم؟نقل قول:
تو تاپیکای سخت افزار بپرس اونجا بهت میگن کاملنقل قول:
من با همه چیز بازی موافق هستم غیر از شوت داخل محوطه جریمه هرکاری میکنی محکم بزنه نمیره بیشتر گلها هم توجه کردین روی ریباند زده میشه 100 حمله 2 گل ...یه ذره اغراق امیز شده من خودم ایتالیا بر میدارم 10 بار با بالوتلی تک به تک میشم هر کاری میکنم یواش شوت میکنه اعصاب نذاشته واسم
دوستان چطوری تنظیمات دسته رو مثل دسته ی پلی استیشن کنم ؟ شوت روی مربع و پاس روی x و ... ممنون
کار سختی نیست :دی برو تو کنترولر و وقتی رو گیم پدت کلیک کردی تنظیمات رو انجام بده (برا اسون تر شدن از رو دسته ایکس باکس انجام بده)نقل قول:
دکمه هایی که رو ایکس باکس هست دقیقا مثل پلی استیشن هست :دی
دوستان کسی میدونه چه بلایی سر فیلمای بازی اومده ؟ دیگه مربی نشون نمیده ؟
من با همه چیز مخالفم الا شوتش ؛ واقعا شوتش خیلی قشنگ شده ، حس طبیعی بودنو قشنگ القا می کنهنقل قول:
چقدر سخته من که همش میبازم !
فکر کنم باید تنظمات رو بزارم رو basic تا بتونم گل بزنم
رو چه درجه سختی بازی میکنی ؟نقل قول:
regular ....نقل قول:
اره شوت از پشت محوطه جریمه خوب شده اما داخل محوطه نه انصافا خودت از داخل شوت کردی چندتا گل شده منظورم این نیست بری کنار دروازبان تو 6 متری منظورم نزدیک نقطه پنالتی هست؟ هر چی میزنی 2 ضرب میشه البته با یه چی دیگه هم مخالفم سرعت دفاع هستش مثلا مرتساکر 2 متر از من عقبتر بود من با کریس رونالدو بود نذاشت من شوتم رو بزنم رسید بهم خیلی پیش اومده
وقتی توپ به مهاجم میرسه، انگار موتور جت روی مدافع پشت سریش نصب میکنن!نقل قول:
اینو جواب بدید پلیزنقل قول:
تو pes13 وقتی دکمه پاس رو میگرفتیم بازیکن خودش میرفت طرف اونی که توپ داره و دفاع میکرد خب اینجا چه جوری میشه اینکارو کرد ؟
یا وقتی پاس با شوت رو همزمان نگه میداشتی دو بازیکن میرفتن طرف حریف و پرس میکردن اینجا همچین چیزی نداره ؟
اصن یه دکمه برای دفاع به من بگید من تست کنم بازیکن از کنارم رد میشه مدافع نگاش میکنه :n02:
سلام دوستان ریسولشن برا من تا 1024 بیشتر نداره چرا؟
دیگه قلق این pes 14 اومد دستم . واقعاً اگر زیاد بازی کنید میشه جزئی از وجودتون ! حریف می طلبم :n25:
چطور می تونم در حین بازی شوت تیز و محکم بزنم ؟
تمام شوتهای من شله