باهاتون موافقم.نقل قول:
کلیت بازی خیلی بهتر از پارساله.
فقط یه سری چیزای جزئی اذیت میکنن.
Printable View
باهاتون موافقم.نقل قول:
کلیت بازی خیلی بهتر از پارساله.
فقط یه سری چیزای جزئی اذیت میکنن.
چیزهای جزیی ؟نقل قول:
اون مشکلاتی که با اپدیت حل شد که دمش گرم بهتر شد . اما سنگینی بیش از حد بازیکنها ، پاس های اشتباه بسیار زیاد و ... چیز جزیی حساب نمیشه والا .
بازی چنان مسخره شده که فقط شده سانتر از جناحین و پاس تو عمق . کاش لااقل پاس کاری ها بهتر میبود . دو ساعت جون میکنی برنامه میچینی و کلی با پاس کاری زیبا توپ رو میرسونی به منطقه حریف ولی به بازیکنت که پاس میدی توپ از لای پاش رد میشه . از بازیکنی مثل ژاوی :n09: بعیده این سوتی ها . خیلی واسم پیش اومد توی این نسخه . در حالی که دمو خداییش سرتر از این نسخه اصلی بود و همچین مشکلاتی زیاد نبود .
من عشقمه اصلا با بارسا بازی کنم . بازیکنهایی که دیگه خدای پاسکارین پاسهای احمقانه ای میدن که نگو . یه بازیکن مثل مسی حتی نمیتونه دو قدم با توپ بره و چند نفر رو جا بذاره . سریع توپش رو میگیرن . واقعا سیستم مضخرفیه این حذف دکمه LT و اختصاص دادنش به حفظ توپ . وقتی میگیریش بازیکن مثل سفره پهن میشه روی توپ و پاهاش رو باز میکنه که حریف بهتر بتونه توپ رو بگیره . عملا استفاده ای نداره این دکمه . مگه فقط توی کورس ها .
دقیقا نسبت فیفا 13 به 14 واسم مثل نسبت ویندوز 7 به 8 ـه . اومده همه چی رو بهتر کنه با تغییر سیستم قبلی اما از بدجایی خورده .
یعنی زدی وسط خال !نقل قول:
خودمو کشتم،هرچی سعی کردم نشد که نشد
همین که توپ رو میدم به مسی،از اونطرفم از دستش میدم،شاید باورت نشه با مسی تو کل بازی فقط 3-2 تا پاس دادم،نه گلی،نه شوتی،هیچی !!!
کرک شماره 3 اسکیدرو توی کریر مشکل کارت قرمز داره یه نه ؟
فوتبال نیست که !
هاکی روی یخه
هر کار میکنی بازیکن لیز میخوره از بس سنگینه
تو سر توپ میزنی لیز میخوره
ایست میکنی لیز میخوره
تکنیک میزنی لیز میخوره
راه میری لیز میخوره
میشینی لیز میخوره
پا میشی لیز میخوره
توپم که ماشالله آدم فکر میکنه اون گوی های تو مردان آهنینه که روح الله داداشی بلند میکرد میزاشت اون بالا ! یک سیو کامل نمیتونه دروازه بان بکنه ! همش ریباند میده میفته جلو پای حریف یا هم میره کرنر
کرنر هم که ماشاالله ...
از نظر شما تغییرات خوب نبودن، ولی من فکر میکنم این لیز خوردنا طبیعی تر کرده بازیو.دروازه بان هم نباید بتونه همه توپا رو جمع کنه.نقل قول:
من که تو پاسکاری مشکل ندارم.نقل قول:
البته طبیعیم هست که بازیکنت تحت فشار دو تا بازیکن حریف نتونه پاس درست بده. حالا چه ژاوی، چه هر کی.
این مشکلی که شما میگی رو من در قالب پرس بیش از حد حریف میبینم.
دوست عزیز یه فایل def هست که باید دانلود کنی تو مسیر بازی بزاری با ادمینستراتور اجراش کنی و سیستم رو ریست کنی درست میشه. لینکشو ندارم تو نت بگرد هست
من اینو ریختم، تست کردم، درست نشد.نقل قول:
باز امروز یه بار دیگه امتحان میکنم.
تو هم زدی واسط خال . این نسخه واسه کسایی مثل ما که بیشتر با نفوذ و دریبل و کلا حرکت و کنترل توپ کارش رو پیش میبرد واقعا مضخرف شده . فقط سانتر ، پاس تو عمق ، سانتر ، پاس تو عمق ، سانتر ، پاس تو عمق و ...نقل قول:
فشار رو که دیگه نگو . توپ دست مدافعم تو زمین خودمه بازیکن حریف میاد میچسبه که توپ رو بگیره . در حالی که تو واقعیت پرسینگ توی یک سوم حریفه نه تو زمین خودی .نقل قول:
در مورد پاس هم مشکلی با پاس دهنده ندارم و حتی موقع فشار دو بازیکن هم راحت میشه پاس داد و البته میشه پاس های اشتباهش رو با دید مثلا واقعی بودن بازی نگاه کرد اما اینکه به یه بازیکن تحت بهترین شرایط پاس بدی و توپ از لای پاش رد بشه دیگه قابل تحمل نیست . کاملا هم معلومه که باگه . چون بازیکن ایستاده که مثلا توپ رو بگیره اما توپ از لای پاش رد میشه و غافلگیر میشه و چندباری هم شده که توپ به جای اینکه از لای پاش رد بشه بخوره به پاش و تا دو متر بالا بیاد و بره سمت حریف . اینا با موقعی که مثلا RB رو موقع پاس بگیری که توپ ازت رد بشه یا first touch باعث بشه توپ پرت بشه یه طرف فرق میکنه و باگه . تعجب میکنم شما ندیده باشین . شاید 10 بار در طول یه بازی همچین اتفاقایی رخ میده واسه من که باعث میشه گلهای مفتی غافلگیری بخورم .
اون که میشه گیجی بازیکن. مشکلو درست اشاره نمیکنید دیگه.نقل قول:
بله هست، ولی برا من خیلی مشکل ایجاد نکرده.
در ضمن، من اکثرا از گوشه حمله میکنم، میارم پشت محوطه و شوت میزنم، ولی همچنان خوبه.
همه ی این ها با آپدیت هایی که EA رو Live و PSN منتشر کرده برطرف شده رو PC رو نمیدونم ...نقل قول:
FIFA بعد از این آپدیت ها واقعا عالی شده ...
من یدونم مال شرکت نیوتک رو خریدم اینم باگ داره؟
منم همین شرکتو دارم آره داره مخصوصا لرزش شدید دوربین!! یه نگاه بنداز ببین میتونی بفهمی کرکش مال کدوم ورزن هستش؟کرک دیگه ای رو میشه روش نصب کرد؟نقل قول:
سلام . یه سوال دارم . میشه فیس الشراوی رو از فیفا 14 در بیاریم و روی 13 بریزیم . امکانش هست یا نه ؟؟
- :n13:
فیس ها باید با برنامه مخصوص Convert بشه .نقل قول:
چون که فیس های فیفا 13 و 14 به طور معمول روی همدیگه جواب نمیدن و باید با برنامه های مرتبط آماده سازی بشن .
:9::9::9:نقل قول:
من رفتم معتاد شم
سلام
بخش lan هم به بازی اضافه شده یا نه ؟
کراکش برا اسکایدرو هستش اپدیت دیگه ای هم امتحان نکردمنقل قول:
کرک 4 رو تست کنید ببینید درست میشه یا نه. این لینکش:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برا نم که فقط مشکل کارت هست....برا کسی برطرف نشده؟
بازی رو خریدم و درحال نصب کردت هستم،امیدوارم انتظارات رو برآورده کنه.
waiting...:n02:
دوستان کسی اینجا بعد از اجرا بازی
تو همون صفحه ی اول که نوشته FIFA 14 مونده ؟
بعد از کلی تلاش اجرا شد حالا اینجا مونده
دوستان کرک ورژن 4 رو دانلود کنید خیلی از باگها بر طرف شده :n02:
کارت قرمز چی برطرف شده؟
بله، شده.نقل قول:
تقریبا میشه گفت دیگه نیازی به کرک reloaded نیست.
کسی فریز شروع فصل دوم کریرو تست کرده ببینه وجود داره یا نه؟
البته میدونم خواسته زیادیه و بچه ها هنوز درگیر راه اندازی بازین. :n02:
این توپ سنگین، در شروع بازی گنده شد!
گوی آهنین به حقیقت پیوست!
این توپ یه کابوس میشه برای هممون من میدونم!
فیلم:
عکس:
:n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04: :n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04:
این چقدر باگ داره......همه چیش داغونه :n02:نقل قول:
تو کرک رو داری.........از کارات معلومه
منو اینوایتم کن.......توو کف ِ آنلاینم
شک نداره ea ..........به منو اعصابم......... :n14:
آقا کرک ورژن 4 که داغونه!برا من تو کرکهای قبلی حین بازی کرش نداشت اما این داره...در ضمن توپ بزرگ رو هم با چشمای خودم دیدم....توپ هم که به اوت میره حتی تو وسط زمین داور کرنر میگیره!
ٍEA چه گناهی کرده؟ شما کرک(غیر قانونی) بازی میکنید میخواید برگرده بگه ازینکه بازی ما رو کرک شده بازی میکنیم کمال تشکر رو داریم:n26:نقل قول:
اکثر باگ ها مربوط به کرک و ... هستش.
آقا نکنه باید با این کرک جدید اپدیت جدید رو هم بریزیم؟
یاد فوتبال 98 پلی استیشن 1 افتادم با گیم شارک یه رمز زدم اینقدر توپ رو بزرگ کردنقل قول:
بچه ها من از همون فیفا 11 تا الان هر وقت پچ میدم میرسم به برنامه i68regenerator این برنامه خیلی طول میکشه حداقل 1 ساعت چکار کنم که اینقدر طول نکشه؟
دوستانی که روی بازی عیب میذارن یک سر به فروم های خارجی بزنن .
هیچ وقت همچین موارد و مشکلاتی پیش نیومده همه موارد مطرح شده مربوط به کرک و ایرادات اون میشه .
تازه با آپدیت هایی که EA ارائه داده شاهد بهبود در گیم پلی هم بودن .
پس اگه تصویری میذارین اون رو به کل بازی ربط ندین ... بلکه عنوان کنین که مربوط به مشکلات کرک بازی است .
ممنون.
با کرک جدید ، بدون آپدیت ، به نظر همه چی خوب میاد. مشکل لرزش دوربین هم حل شده.
الان که تونستم 4-5 بازی بکنم بلاخره ، واقعا لذت بردم از بازی. پا به توپ ها خیلی خوب شدن! تفاوت بین بازیکن ها توی تغییر جهت دادن ها معلوم میشه.
الان هم دارم آپدیت 2.5 گیگی رو دانلود می کنم ، ببینم تاثیری میزاره یا نه
اپدیت 2.5 گیگی لازم نیست . همون 2.5 گیگی به صورت یه فایل اجرایی اومد 55 مگ و نیازی نیست 2.5 گیگ دانلود کنی .نقل قول:
سلام
نسخه RELOADED بازی FIFA 14 منتشر شده :question:
سلام
دوستان لینک کرکی که باگ هایی مثل کارت قرمز و لرزش دوربین حل شده رو میدید لطفا؟
من با اینکه آپدیت و پچ moddingway رو ریختم squad هنوز آپدیت نشده . مشکل از چیه ؟!