دسکتاپت چیه؟ هر دسکتاپی واسه این کار تنظیمات داره...
Printable View
دسکتاپت چیه؟ هر دسکتاپی واسه این کار تنظیمات داره...
فعلا گنومه. درست کردم، ممنون.
ادیتوری که من توی مینت استفاده میکردم ایمکس بود. ولی توی فدورا، سرعتش فوقالعاده کمه. طوری که حدود 10 ثانیه طول میکشه یه فایل رو باز کنه! توی مینت، سرعت ایمکس با vim تفاوتی نداشت! ولی اینجا، یا نسخه ایمکسش جدیدتر/قدیمیتره و باگ داره، یا مشکل از خود فدوراست.
راهی بلدین که درستش کنم؟
مگه دسکتاپش گنوم نیست؟نقل قول:
تاچپد درست شد. ولی هرچقدر گشتم اصلا جایی پیدا نکردم واسه سویچ کردن. کامندی هست که این کارو بکنه؟ اونوقت میشه یه کلید خودم تعریف کنم
خب تو تنظیماتش باید عوض کردن زبان باشه
درستش کردم. توی عمق تنظیماتش بود! :31:نقل قول:
عمق؟؟نقل قول:
درستش کردم. توی عمق تنظیماتش بود!
گنوم مگه اصلا تنظیمات داره؟؟
اگه تنظیمات kde رو ببینی چی می گی:21:
بازم سلام خدمت دوستان عزیز :)
من یه مشکل کوچولو با آیکن لانچر هایی که خودم ایجاد میکنم پیدا کردم. برای مثال این لانچر رو برای زند استودیو ساختم و در آدرس /usr/share/applications کپی کردم:
آیکن مورد نظرم رو هم توی پوشه icons. در home خودم کپی کردم. یه نسخه از آیکن رو هم توی پوشه آیکنها در usr/share کپی کردمکد:[Desktop Entry]
Comment=PHP IDE
#Exec=kstart --window ZendStudio --currentdesktop /opt/ZendStudio/ZendStudio
Exec=/opt/ZendStudio/ZendStudio &
GenericName=
Icon=zendstudio
Name=ZendStudio
Path=
StartupNotify=false
Terminal=false
TerminalOptions=
Type=Application
X-DBUS-ServiceName=
X-DBUS-StartupType=unique
X-KDE-SubstituteUID=false
X-KDE-Username=
Categories=IDE;Eclipse;Zend;ZendStudio;PHP;
اما هنوز برای لانچر آیکن نمایش داده نمیشه! قبلاً کار میکرد ولی نمیدونم چی شد از کار افتاد با ریستارت و تغییر تم آیکن ها و... هم درست نشد
اگه zend رو به صورت استاندارد نصب کرده باشی باید یه فایل هم نام برنامه و با پسوند desktop تو پوشه usr/share/applications/ باشه.
اون فایل رو باز کن و توش دنبال icon بگرد و مقدارش رو تو فایل خودت بزار.
البته می تونی همون فایل دسکتاپ رو هم می تونی به هرجا که می خوای کپی کنی.
مرسی٫ زند نصبی نیست همینطوری اجرا میشه. لانچرها رو خودم براش ساختم.
بعد از کلی سرچ فهمیدم kde یکی دو تا پوشه دیگه هم برای آیکنها داره :دی آیکنها رو کپی کردم به آدرس زیر و درست شد:
مشکل بعدیم با virtualboxه :دی. نصبش میکنم اما اجرا نمیشه. موقعی که میخوام اجراش کنم این آیکن virtualbox سی چهل ثانیه زیر ماوس بالا و پایین میپره ولی بعدش قطع میشه و برنامه هم اجرا نمیشه. تنها اروری که تونستم پیدا کنم که بهش مرتبط باشه این بود:کد:~/.kde/share/icons
من فدورا رو آپدیت کردم و کرنل ۳.۴ داره. میشه مشکل از همین باشه؟کد:Jun 16 20:39:16 localhost kernel: [ 5636.072742] VirtualBox[6751]: segfault at b2f97f95 ip 4ba9450c sp bff64020 error 6 in ld-2.15.so[4ba88000+1f000]
از این ارور که چیزی نمیشه فهمید. VirtualBox رو از ترمینال اجرا کن ببین اروری چیزی نمی ده؟
سلام
من کنار xp sp3 یه فدورا 14 نصب کردم . ولی تو انتخاب os فقط ویندوز اکس پی هست
قبلا همین فدورا را بصورت جدا نصب کردم و مشکلی نداشته . اما حالا که کنار یه xp نصب کردم . هیچی نیست
مشکل از کجاست؟
ممنون
شما چطوری نصبش کردی؟ با فلش یا سیدی؟
بعدش هم الان چرا ۱۴ نصب کردی؟ ۱۷ اومده برو اونو بگیر نصب کن.
خوب چون xp اومده بوت لودر خودشو روش گذاشته. باید grub رو نصب بکنین. درضمن، جدیدترین ورژن فدورا 17 هست :46:
با سلام.
به قول دوستان بهتره که نسخه ی 17 رو بگیرین، البته اگه مشکل درایورها رو با این نسخه ندارین.
البته میز کار فدورا 14 برای گنوم ورژن 2 بود، همچنین باید بگم این فدورا 14 دیگه پشتیبای و بروزرسانی نمیشه
حتی اعبار پشتیبانی فدورا 15 یک ماه بعد از انتشار فدورا 17 اعلام شده بود که البته الان تقریبا 2ماهی میگذره .
نسخه ی میز کار گنوم فدورا 17 ، 3.4 هستش،
برای تعمیر گراب هم بهتره که کلا فدورا 17 نصب کنید در حین نصب هم گزینه ی Use existing linux partition رو انتخاب کنید.
در غیر اینصورت Install disk فدورا رو وارد کنید و به قسمت
linux rescue بوت کنید ، اونجا آپشن برای اینکار هستش. احیانا اولین آپشن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فدورا 18 هم در راه هستش ماه گذشته در مورد ویژگی های این نسخه اجلاسی برگذار شده بود:
با سی دی نصب کردم
ببخشید grub جیه؟ میشه بدون نصب فدورا 17 این مشکلو حل کنم؟
لطفا راهنمایی کنین
ممنون:11:
grub یه بوت لودر هست. بوت لودر یه چیزی (برنامهای؟) هست که سیستم عامل رو اجرا میکنه.
بله میتونین، فکر کنم حتی میتونین برین خود grub رو برای ویندوز دانلود کنین و حل کنین مشکلو. یا احتمال داره حتی نسخه live هم داشته باشه.
ببخشد میشه ساخت اکانت vpn را بگین
http هم میشه ساخت؟
دوستان ممنون از زحماتتون در اين تاپيك و تاپيك هاي مشابه
یا سلام دوستان من امروز پارسیدورا 15 رو نصب کردم. ولی بعد از نصب یه اشتباه بزرگ کردم اینکه پنجره ای که برای ساخت یه اکانت برای ورود به سیستم عامل میاد رو next زدم والان نمیتونم وارد پارسیدورا بشم . اون پنجره ورود username و pass میاد که باید یوزر وارد کنیم و من نمیدونم الان باید چی کار کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
پسورد روت رو که میدونین؟ یوزرنیم رو بزنین root و پسورد رو اونی که گذاشتین. بعد برین یوزر جدید رو براساس هزار تا آموزشی که توی اینترنت هست اضافه کنین. توجه کنین که حتما یه یوزر جدید اضافه کنین و از root برای کاراتون استفاده نکنین! غیر از مواقعی که لازم میشه که اونجا هم دستور sudo به سراغتون میاد.
یوزر رو زدم root و پسورد رو هم زدم نشد!نقل قول:
پسورد روت رو که میدونین؟ یوزرنیم رو بزنین root و پسورد رو اونی که گذاشتین. بعد برین یوزر جدید رو براساس هزار تا آموزشی که توی اینترنت هست اضافه کنین. توجه کنین که حتما یه یوزر جدید اضافه کنین و از root برای کاراتون استفاده نکنین! غیر از مواقعی که لازم میشه که اونجا هم دستور sudo به سراغتون میاد.
دوست عزیز
تو صفحهی لاگین ctrl+alt+f2 روبزن و با روت لاگین کن.
حالا از دستور adduser استفاده کن و یه کاربر اضافه کن (بنویس adduser و اینتر کن)
بعد با دستور reboot سیستم رو ریبوت کن و ببین که کاربر جدید کار میکنه یا نه؟
با دستور، نام کاربری adduser یه یوزر ایجاد میکنه ولی بعد از ریبوت شدن اسم کاربر ایجاد شده میاد ولی پسورد میخواد نمیدونم باید چی وارد کنم ؟ پسورد روت رو دادم قبول نکرد ،هیچی هم ندادم اینتر زدم بازم نمیشه.
خب دستور adduser ازت پسورد هم میخواد! چی دادی بهش؟ همونو بزن لاگین کن!
اگه هم چیزی ندادی دوباره بیا تو ctrl+alt+f2 با روت لاگین کن و دستور زیر رو بزن
به جای <username> هم اسم کاربری که ساختی بزن. بعد ازت پسورد جدید میخواد بهش بده و پسورد کاربرت رو عوض کن.کد:passwd <username>
ولی خودمونیم، شما که تازه نصب کرده بودی، حالا دوباره نصب میکردی که بتونی از همون اول درستش کنی! چرا نکردی؟
با سلام
خیلی ممنون از جوابتون
اتفاقا خواستم از اول نصب کنم ولی عجله ای نداشتم به خاطر همین گفتم ببینم چه طور میشه مشکلش رو حل کرد . و باز هم مثل همیشه جوابم رو توی این سایت گرفتم.نقل قول:
ولی خودمونیم، شما که تازه نصب کرده بودی، حالا دوباره نصب میکردی که بتونی از همون اول درستش کنی! چرا نکردی؟
خیلی ممنون از همه دوستان
کارت درسته!
واقعا عشق یاد گرفتن لینوکس داری! :46:
گنو/لینوکس ویندوز نیست که برای هر مشکلی لازم باشه دوباره نصبش کنید.:46:نقل قول:
sسلام
یه hp 1020 دارم که فدورا اونو شناخته ولی هیچ چیز نمیتونم پیرینت کنم
از نظر کابل و غیر هیچ مشکلی نیست ولی نمیدونم واقعا چیکار کنم
اون نرم افزاری که با خود فدورا هست در مورد پیرینتر های hp هم خواستم آپگرید کنم که گفت آخرین ورژن
دیگه نمیدونم چیکار کنم
مشکل از قدیمی بودن پیرینتر هستش یا من یا ...؟
منم با پرینتر hp مشکل دارم رو فدورا 17...
سلام
ببخشید بازم من
من فدورا ۱۶ دارم
تا حالا دست به ستینگ پورت ها نزدم یعنی روی دیفالت هستش
مشکلم این که هر دستگاهی به pc میزنم پس از چند دقیقه این device حالت read only پیدا میکنه و دیگه نمیتونم ازش فایل کپی کنم
چیکار باید بکنم ؟
ممنون
خودتون می تونید به طور دستی حافظه رو با صورت read/wirte مونت کنید.
احتمالا با یه آپدیت این مشکل حل شه. ماله منم اینجوری شده بود (فدورا ۱۷) ولی آپدیت کردم ریست کردم درست شد.
آیا میشه فدورا رو کنار ویندوز 8 داشت ؟ اگه میشه چگونه ؟
من الان دارم از ویندوز 8 استفاده میکنم و فدورا هم نصب هستش اول ویندوز 8 و نصب کن بعد فدورا رو
سوال از دوستان این فدورا میخوام به ADSL وصل بشم Username & Password و وارد میکنم نمیزاره میگه Service خالیه خب اوبونتو هم خالی میزاشتم مشکلی نبود الان چیکار کنم؟
یه چیزی وارد کنن مثل pppoe ببین چی میشه!؟؟نقل قول:
سلام کسی کتاب fedora core 4 all in one از انتشارات sams رو داره هر چی می گردم پیدا نمی کنم ...
البته می دونم مال سال 2005 و الان سال 2012 !!!!!!!!!!!!!
پیداش کردم ...شاید دوستانی باشند که دنبال اون کتاب می گشتند:
دوستان عزیز
من فدورا 18 نسخه 32 بیتی (فرمت CD) رو دانلود کردم و میخوام روی VMware workstation 9 نصب کنم.
چند بار هم ماشین مجازی رو با همون حالت پیش فرض برای Fedora حالت 32 بیتی که توی نرم افزار VMware هست ساختم. اولش خیلی خوب شروع میشه و یه چیزایی مثل صفحه DOS میاد.
بعد از حدود 1 دقیقه به یه صفحه آبی طرحدار میرسه و دیگه میره توی فکر و بیرون بیا هم نیست :
خلاصه اینکه توی همین صفحه میمونه و دیگه هیچ کاری انجام نمیشه
اگر میشه من رو راهنمایی کنید
ممنون
دوستان عزیز
راهنمایی نمیکنید؟