کسی نمیدونه ورژن PCش کـِی میاد؟
Printable View
کسی نمیدونه ورژن PCش کـِی میاد؟
اگه پست های قبلی رو بخونی به جوابت میرسی ...نقل قول:
حدود 3 ماه دیگهنقل قول:
یعنی تو عید نمیاد.وای
بروبج این V که رو سیوشرت مهران غفوریان تو سریال روزهای بد به در نوشته به GTA V مربوط نیست احیانا؟!
پک اورجینال GTA V :n04:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم 13 مگ
هعی....روزگار :37:نقل قول:
عزیزان شرمنده که باز هم می خوام این بحث رو وسط بکشم.
بنده اصلا گیمر نیستم اما دیوانه ی gta هستم.
عزیزان خواهشا یکی بیاد ما رو روشن کنه و با منبع درست و درمون بررسی کنه که بالاخره برای pc میاد یا نه. راک استار تایید کرد بالاخره ؟
و البته به پست اول هم اضافه کنه که دیگه کسی نپرسه.
احتمالا بازی باید برای پی سی منتشر بشه ولی هنوز چیزی رو به طور رسمی سازندگان اعلام نکردن و این هنوز چیزی بیشتر از احتمالات نیستنقل قول:
هر موقع بازی به طور رسمی تایید بشه همه جا صدا می کنه و کاملا مشخص میشه و ما هم اینجا اعلام می کنیم
اینم لینک ویکیپدیای بازی که به محض اینکه فرضا برای پی سی تایید بشه به پلتفرم های اون اضافه میشه و تاریخ انتشارش هم قرار می گیره(حتی کمتر از چند دقیقه بعد از خبر رسمی):
برای کسانی که منتظر بازین بهتره همیشه ویکیپدیای بازی یا پست اول همین تاپیک رو چک کنن که توی همون پست هم اشاره شده که فعلا بازی نسخه پی سی نداره...
تشکر دوست عزیز که بالاخره یک جواب درست و حسابی به ما دادن.نقل قول:
شایعاتی که گفتید منبع دقیق هستن یا خیر ؟ سایت آمازون یا ای بی بود که پیش فروش کرده بود درسته ؟ خب بر چه اساسی قیمت گزاری کرده بود ؟ حتما خبریه دیگه ... .
اگه 10-20 صفحه گذشته رو میدید با دوستان زیاد در این باره صحبت کردیم نمیشه تمام بحث هارو هر دفعه تکرار کرد، این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منو ببیننقل قول:
اقايون سلام من اونجايي گير كردم كه فرانك به دستور لستر ميره juror رو حذف كنه و تو دادگاه كسي نباشيه..اول اون بدنسازه رو تو ساخل زدم.بعدا كه ميرم eclipse hospital tower لستر ميگه برو به طرف پنجره كثيف..ولي نميدونم كجاست!كمك كنيد لطفا!
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
چرا اينجا خلوته؟
یه خرده فروش رمانیایی که سابقه خوبی در لیک کردن بازی ها قبل از اعلام رسمی داره GTA V رو واسه PS4 و Xbox One لیست کرده و تاریخ تخمینی عرضه رو 15 جون اعلام کرده (25 خرداد)، پیش فروش هم میکنه، آخرین بازی که این خرده فروش قبل از اعلام رسمی لیک کرده بود اساسین کرید ورژن Jackdaw edition بوده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]غیر از این مدیر یه خرده فروش آلمانی (Saturn.de) در توییتر گفته نسخه PS4،X1 و PC احتمالا در ماه جون عرضه میشه، البته گفته 100% نیست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر هم تا اون موقع خبری نشه چون E3 هم تو ماه جون هست احتمالش زیاده که تو E3 یه خبری از راکستار بیاد مارو از بی خبری در بیاره:n23:
نقل قول:
وقتی میری به محل یه ساختمون بلندی اونجا هست که سمت راستش یه جرثقیل که شیشه هارو میشوره آویزونه، آدمی که توشه رو بکش
اقا وقتي با يكي قرار hang out ميزاريم كجا باس بريم نبالش؟
کسی مشکل رنگ رو در بازی موقعی که شب میشه رو نداره؟ من نسخه 360 بازی رو دارم و انگار راکستار رنگ رو روی 16 بیت قرار داده.. کلا تمامی اشیا تیره و آسمان و کوه... رنگ تکسچراشون تغییر میکنه و خیلی غیر طبیعی میشه.. اگه راهی واسه حل این مشکل هست بگید تا انجام بدیم.. البته فکر نمیکنم راهی باشه
توی راهنمای نقشه مشخصه و یه گزینه برای اون هست که اونو نگاه کنید توی نقشه علامت داره که دقیقا کجا برید که شکل اون فکر کنم شکل یه آدمهنقل قول:
اقا وقتي با يكي قرار hang out ميزاريم كجا باس بريم نبالش؟
البته برای سه شخصیت اصلی که دیگه راحته و کافی سوئیچ کرد به طرف مقابل و اونچوری دیگه سریع هم دیگه رو می بینید
والا من توی شب زیاد دقت نکردمنقل قول:
کسی مشکل رنگ رو در بازی موقعی که شب میشه رو نداره؟ من نسخه 360 بازی رو دارم و انگار راکستار رنگ رو روی 16 بیت قرار داده.. کلا تمامی اشیا تیره و آسمان و کوه... رنگ تکسچراشون تغییر میکنه و خیلی غیر طبیعی میشه.. اگه راهی واسه حل این مشکل هست بگید تا انجام بدیم.. البته فکر نمیکنم راهی باشه
ولی کلا گرافیک بازی به نظرم یه سری جاها خیلی قویه یه سری جاها هم متوسط
به خصوص در زمینه طراحی محیط و کیفیت بافت ها در بعضی قسمت ها تعریف زیادی نداره
ولی خب از لحاظ نورپردازی و طراحی شخصیت ها و این جور چیزا خیلی خوبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
والا من توی شب زیاد دقت نکردم
ولی کلا گرافیک بازی به نظرم یه سری جاها خیلی قویه یه سری جاها هم متوسط
به خصوص در زمینه طراحی محیط و کیفیت بافت ها در بعضی قسمت ها تعریف زیادی نداره
ولی خب از لحاظ نورپردازی و طراحی شخصیت ها و این جور چیزا خیلی خوبه
وقتی روز میشه همه چیز عالی هست ولی در شب بخصوص قسمتهای تاریک بهم میریزه.. لطفا به این صفحه سر بزنید:
من رو مانیتور این مشکلو دارم و نمیدونم رو tv چه جوری هست قضیه.
اگه مشکل اینه که عجیبه!
من منظورم گرافیک کلی بازی بود و از این مشکلات خیلی ناجور که اصلا برام پیش نیومد
روی تی وی اصلا هیچ جای بازی ندیدم که توی شب یه دفعه اینجوری تبدیل به 16 بیتی بشه!
همون جور که خودتون گفتید راه خاصی نیست و فقط راهش اینه که شما روی تی وی هم امتحان کنی ببینی این مشکل هست یا نه که احتمالش دیگه خیلی کمه روی تی وی هم باز این مشکل پا برجا باشه
منم تو 360 شبا یه چیز تو همین مایه ها میشه، هم تو TV هم مانیتور امتحان کردم، از نظر من تقریبا مطمئنم به خاطر نورپردازی هست که تو شب بیشتر قدرت لازم داره، تو بازی های PC هم اگه دقت کنید مثلا GTA IV با یه کیفیت مساوی توی شب به خاطر نورپردازی بیشتر افت فریم پیدا میکنه، البته این عکس به نظر یکم عجیب میاد من در این حد ندیدم بیشتر تو خیابون و رنگ ماشین ها شبیه این عکس میشه تا یه حدینقل قول:
راکستار بازی رو به صورت high color 16 bit ساخته بخاطر اینکه در این حالت پرفورمنس بهتری داره .. دیگه سخت افزار 360 کم میاره جلو این بازی... البته این مساله در روز دیده نمیشه و در تصاویری که عمق سیاهی و کنتراست بالاتری رو میطلبن دیده میشه.. درست بشو هم نیست..نقل قول:
دوستان چی شد برای پی سی نیومد؟
تازه بازی رو گرفتم، سی دی 1 رو روی فلش نصب کردم و با سی دی 2 رفتم تو بازی و چند ساعت بازی کردم و کنسول رو خاموش کردم ، الان وقتی دوباره خواستم بازی کنم سیو کار نمیکنه و باید از اول بازی رو شروع کنم، دلیلش چیه؟
سلام.
کسی 500,000 دلار رو پیدا کرد تو بازی؟
دوستان من اینو موقع عرضه اش تموم کردم بازیشو.بدون مشکل الان که میخوام بزارم بازی کنم بعد 10 20 دقیقه این ارور رو میده درصورتی که قبلا راحت میشد بازی کرد فلشم همونه با سرعت خوندن 16 ممنون میشم کمک کنید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معلوم نشد این واسه پی سی میاد یا نه؟!
صد در صد میاد چون پول هنگفتی توش خوابیده:n10:نقل قول:
gta vرو دانلود کرده بودم اما یه دفهعه یه فایل تو پوشه userبود مه 2.353گیگ بود پاک شد خواهش میکنم اگه کسی میتونه تو رو خدا اگه نزارین دیوونه میشم
gta vرو دانلود کرده بودم اما یه دفهعه یه فایل تو پوشه userبود مه 2.353گیگ بود پاک شد خواهش میکنم اگه کسی میتونه بزاره:n27:
برا ps3دانلود کرده بودم اون 2.253گیگ رو خواهشا بزاریییییییییییییییییییید
:n13::n13::n13:بعد یه سوال داشتم بشقاب پرنده رو چطور باید بیازیم
دوستان نمیخوام داغ دلتونو تازه کنم....ولی گمانه زنی هایی شده درباره ی انتشار نسخه های PS4 و Xbox One و PC در ماه ژوئن و بعد جام جهانی....:n02:
البته فقط در حد گمانه زنیه....:n09:
ای خدا پس کی میاد برای پی سی این؟
میاد ایشالا
تا یک ماه ایندهنقل قول:
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
پس یک ماه دیگه جیبامون رو خالی میکنه من حاظرم کارتن خواب بشم اما این بازی رو با بهترین سیستم بازی کنم:n02:نقل قول:
حاجی ایشون شما رو سرکار گذاشته:n03:نقل قول:
فقط t2 گفته *R پروژه ای در حال ساخت داره که تاریخ عرضه اون بیش از یک ماه آینده هست:n02:
سلام به GTA خورهای عزیز نمیدونم کیا DLC پک GTA V DLC Collectors Edition رو گرفتن ولی اونایی که نگرفتن حتما بگیرن تعدادی اسلحه جدید + چکش:n02: و تعداد زیادی ماشین جدید اضافه شده که بین اونها میشه به لامبورگینی سستو المنتو اشاره کرد یه چند تایی هم ماشین کلاسیک اضافه شده که واقعا قشنگن
+ یک سوال دیگه از دوستانی که ته دیگ بازی رو در آوردن دارم... تعداد 20 تا اشخاص ناشناسی که باهاشون برخورد می کنیم وجود داره یکیشون لباش آمریکا رو پوشیده و به مهاجرین بد و بیراه میگه باید کار خاصی باهاش بکنیم همینطور داد و بیداد می کنه و کاریم نمیشه کرد باهاش من 17 تا از افراد ناشناس رو پیدا ردم و کمکشون کردم نمی دونم 3 تای دیگه کجان هر بار میرم داخل بازی الاف ول می چرخم توی شهر بلکه بخورد کنم بهشون
این هم مثل iv چیزهای پنهان داره که کشف کنی؟ مثل همون قلبه توی مجسمه آزادی وضعیت داف و ماف چطوره تو این نسبت به iv ؟ از کنار خیابون هم میشه بلند کنی؟ خونه دوست دخترش هم میره ؟ توی iv میرفت خونه میشل اما فقط صداشون میومد خودشون رو حین عملیات نشون نمیداد:n02:
مورد اکتشافی رو نمیدونم چون من توی iv داخل مجسمه ازادی نتونستم برم هرکاری کردم ولی ظاهرا اینم داره یه همچین چیزایی
وضعیت دافا شدیدا منشوری بدتر از قبل دی:
کنار خیابونی بعله داره مثل iv
دوست دختر که نه ولی یه چیز دیگه گیر میاریم که خونه اش میریم و خبری از تصویر نیست کل ماجرا قبل تر از رفتن به خونه اتفاق می افته اونجا که توی کلاب دانس هستیم