جواب رد پژمان به الريان
پژمان منتظری:به تنها چیزی که فکر نمیکنم پوله / از استقلال جدا نمیشوم. هواداراشو دوست دارم
Printable View
جواب رد پژمان به الريان
پژمان منتظری:به تنها چیزی که فکر نمیکنم پوله / از استقلال جدا نمیشوم. هواداراشو دوست دارم
نقل قول:
به گزارش "ورزش سه" و به نقل از سايت رسمي فدراسيون، مسابقه بين تيم هاي استقلال و داماش گيلان از هفته سي و چهارم ليگ برتر از ساعت 18 به ساعت 18:15 همان روز (جمعه 20/2/92) تغيير يافت.
میشه منبع رو بدید مطمئن بشمنقل قول:
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و به نقل از سایت فدراسیون، مسابقه بین تیمهای استقلال و داماش گیلان از هفته سی و چهارم لیگ برتر از ساعت 18 به ساعت 18:15 همان روز (جمعه 20/2/92) تغییر یافت.
-----------------------------------
کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام کرد که استقلال ایران در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا بیشترین تماشاگر را در میان تمامی تیمهای حاضر در این رقابتها داشته اما بر اساس آمارها ایران دیگر عنوان پرتماشاگرترین فوتبال آسیا را در اختیار ندارد.به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در پایان مرحله گروهی رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا، AFC آمار حضور تماشاگران در 96 بازی برگزار شده را اعلام کرد که آمار منتشر شده نشان میدهد استقلال ایران با میانگین 43 هزار و 320 تماشاگر در هر بازی و در مجموع 129 هزار و 960 تماشاگر پرهوادارترین تیم حاضر در رقابتهای این فصل بوده است.پس از استقلال، تراکتورسازی ایران بوده که در ردهبندی کلی با میانگین 40 هزار و 756 نفر و در مجموع 122 هزار و 269 نفر در رده دوم قرار گرفت اما سپاهان دیگر نماینده ایران با میانگین ناامید کننده 5 هزار و 341 نفر و در مجموع 16 هزار و 24 نفر در میان تیمهای کمهوادار لیگ قهرمانان در این فصل جای گرفته است.با این حال، این آمار تنها بخش امیدوار کننده در فایل اعلام شده از سوی AFC است چرا که در بخش میانگین اعلام شده از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا رتبه نخست سال قبل ایران، امسال به فوتبال چین تعلق گرفته است.چینیها که امسال با 4 نماینده حضوری درخشان در رقابتها داشتهاند توانستهاند میانگین 34 هزار و 156 تماشاگر را به خود اختصاص دهند و پس از چین، ایران با 33.56 درصد کاهش نسبت به سال گذشته در رده دوم کشورها در میانگین اعلام شده قرار گرفته است. ایران در سال 2012 توانسته بود با میانگین 44 هزار و 860 تماشاگر برای هر بازی، رتبه نخست حضور تماشاگران در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا را به خود اختصاص دهد و کاهش 33.56 درصدی ایران به دلیل غیبت پرسپولیس در رقابتهای این فصل و کاهش چشمگیر حضور تماشاگران تراکتورسازی بوده است. پس از چین و ایران، تایلند توانسته با 14 هزار و 244 نفر تماشاگر رتبه سوم را به خود اختصاص دهد. از مجموع 96 بازی انجام شده در لیگ قهرمانان آسیا، یک میلیون و 260 هزار و 20 نفر دیدن کردند که میانگین 13 هزار و 125 تماشاگر را برای هر بازی به ثبت رسیده است.دیدار استقلال ایران و الهلال عربستان با 80 هزار و 300 تماشاگر پرتماشاگرترین بازی این فصل لیگ قهرمانان در مرحله گروهی بوده است.شاهین رحمانی مسئول بخش مسابقههای باشگاهی AFC با اشاره به رشد حضور تماشاگران آسیایی در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا به ایسنا گفت: بر اساس آمارهای اعلام شده حضور تماشاگران در رقابتهای امسال نسبت به فصل گذشته 6 درصد رشد داشته است که این برای فوتبال آسیا مایه امیدواری است.وی افزود: اگرچه نرخ متوسط حضور تماشاگران ایرانی در این رقابتها به دلیل غیبت پرسپولیس در رقابتهای امسال افت داشته است اما استقلال پرتماشاگرترین تیم آسیا در رقابتهای امسال بوده است. شاید یکی دیگر از دلایل کاهش کلی تماشاگران ایرانی در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا به تشریفاتی شدن بازی آخر تراکتورسازی برگردد.مسئول کمیته برگزاری لیگ قهرمانان آسیا با اشاره به صعود چشمگیر حضور تماشاگران چینی و تایلندی در رقابتهای امسال گفت: هرچند که این افزایش تماشاگر ایدهآل نیست اما نشان میدهد فوتبال آسیا در مسیر درستی قرار گرفته است. حضور چشمگیر تماشاگران چینی و تایلندی و بالا رفتن نرخ حضور تماشاگران در آسیا نکته مهمی است که جزو موفقیتهای فوتبال قاره به حساب میآید.رحمانی به رغبت بیشتر حامیان مالی برای حضور در این رقابتها اشاره کرد و گفت: وقتی نرخ حضور تماشاگران زیاد میشود، حامیان مالی ترغیب میشوند که بیشتر در این رقابتها سرمایه گذاری کنند همانطورکه میدانید لیگ قهرمانان آسیا دومین مسابقات درآمدزای قاره است و نکته مهم این که تمامی درآمدهای این رقابت ها به فوتبال آسیا بر میگردد و این پول خرج مسابقات ردههای پایه آموزش و ... میشود و در نهایت فوتبال آسیا نسبت به گذشته رشد میکند.
ایسنا
یاد ترکیب تیم ملی در زمان امیرخان افتادم!!! :n02::n02:نقل قول:
تاپايان بازي باالشباب در خدمت استقلال هستم
سرمربي تيم استقلال ميگويد تا پايان بازي با الشباب در اين تيم ميماند، مگر اينکه هيات مديره و مديرعامل استقلال او را بخواهند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امير قلعهنويي در نشست خبري پيش از بازي استقلال برابر داماش درباره قهرماني تيمش در فصل اخير، اظهار کرد: خدا را شکر توانستيم در يک سال پر از فراز و نشيب قهرمان شويم. لطف خدا شامل حال ما شد و ما قهرمان شديم. اين قهرماني ماحصل يک کار گروهي است و شايد من کمترين نقش را در آن داشتم. تنها حسن مجموعه ما نيت و قلبهايمان بود که در يک راستا بود. به قول آقاي ساکت در يک قايق همه بايد به يک سمت پارو بزنند و اگر همراه نباشند، مشکل ايجاد ميشود. ما مشکلات مالي زيادي در اين فصل داشتيم. کادر فني ، مديران و معاونان باشگاه همه و همه زحمت کشيدند تا قهرمان شديم. شايد اين وسط چند بازيکن به خاطر کمتر بازي کردن دلشان از من گرفته باشد، اما ما هر کاري که کرديم براي تيم بود و وظيفهمان بود. با اين حال باز هم از آنها حلاليت ميطلبم.
به گزارش ايسنا،او درباره احتمال رفتنش از استقلال در پايان فصل، اظهار کرد: روزي که به استقلال آمدم با عشق و علاقه دو ساله امضا کردم. مي دانيد که در ليگ قهرمانان آسيا براي نتيجه گرفتن يک تيم نياز به حضوري دو ساله است. ما به اين نيت آمده ايم که تغييرات ايجاد کنيم. برنامه دو ساله داشتيم و فاز به فاز کار کرديم. خدا به ما کمک کرد و يک تيم را از نوع ساختيم. بدون پول اين کار بسيار سخت بود. اما من واقعيت را مي گويم که از بازي با الهلال ناراحتم. من با نيت پاک به استقلال آمدم و از خيلي از مسائل چشم پوشي کردم. يکي مثل پژمان منتظري يا جباري که از النصر پيشنهاد داشت، در استقلال حضور دارند. در بازي با الهلال و آن اتفاقات، ما در ليگ و آسيا رتبه نخست را داشتيم. اين براي من غير قابل هضم بود. من با استقلال در آسيا قهرمان شدم و به دسته سه هم رفتم، ولي چنين چيزي نديدم. به پگاه گيلان سال اول حضورم برابر 85 هزار تماشاگر باختم ، ولي 15 دقيقه استقلال تشويق شد. يا فينال جام حذفي را به سپاهان باختيم و 10 دقيقه تشويق شديم. همه چيز را ديده بودم جز اين. وقتي بازيکني مثل منتظري وجود دارد که همواره در تمرينات حضور داشته، اين حرفها ديگر عجيب است. گويا يک فرهنگ جديد رخ داده و من نميخواهم اين فرهنگ غلط نهادينه شود تا بعديها بگويند که براي ماندن به ذلت تن داده. اين ذلت است که ما از همه چيز بگذريم.
وي افزود: الان هم تا پايان بازي با الشباب در استقلال هستم. شايد مدير و هيات مديره من را نخواهند. من در استقلال از خيلي از بازيکنان کمتر پول گرفتهام، اين کارها را کرديم و جوابش را برابر الهلال گرفتم. با سپاهان هفدهم جدول رفتم، ولي اين مسائل را نديدم. وقتي که به فجر باختيم تيممان انتهاي جدول بود، اما تماشاگران اصفهاني چنين چيزي به من نگفتند. من با تمام وجود مبارزه ميکنم تا وقتي که از استقلال رفتم اين فرهنگ هم برود. ما آن استقلالي را ميخواهيم که بعد از باخت برابر پگاه تشويق شد. بارسلونا هفت گل در دو بازي اخيرش خورده ، ولي ميبينيد که از اين حرفها در نميآيد. من چيزي ديدم که قابل هضم نبود.
سرمربي استقلال در پاسخ به اين سوال که آيا از تيمش راضي است؟ بيان کرد: استقلال دوباره ساخته شد. مطالعات ما درست بود و ما براي پنجاه متر جلو برنامه داشتيم. ميخواستيم بار مجتبي جباري را بين جانواريو و توزي تقسيم کنيم. من که سنتي هستم، وقتي که تيم را ميخواهم ببندم سه هفته با عدهاي مشورت ميکنم که در دفاع و هافبک چگونه باشيم. همه مسائل را در نظر مي گيرم، اما در نيم فصل تمام مطالعات ما بر هم خورد. جباري در زمين مديريت و بازي ميکند. او دوندگي خوبي دارد، اما اگر جانواريو بود اين مساله تقسيم ميشد، ولي در آسيا به بلوغ رسيديم. من به شما مي گويم که اگر الريان و العين در گروههاي ديگر بودند حتما سرگروه ميشدند. اما ما قدرت تاکتيکي خودمان را به آنها ديکته کرديم. با اين حال اين استقلال هنوز با ايدهآل من فاصله دارد. اگر جباري از ابتدا در تيم ما بود، کمي مشکل گلزني ما کمتر ميشد.
او در پاسخ به اين سوال که تعريف "ستاره" از نظر او چيست؟ گفت: سال نخستي که به استقلال آمدم در اين تيم ستاره نداشتم. طالب لو و انصافي را از فجر سپاه تهران آوردم، سيد عباسي را از صنعت نفت آبادان آوردم، عنايتي ، قرباني و صادقي را آوردم. کجا اينها ستاره بودند؟ کي فرزاد مجيدي و سياوش اکبرپور ستاره بودند؟ ما به دنبال ستارهسازي بوديم. آيا تراکتورسازي فصل گذشته ستاره داشت؟ من وقتي که استقلال اهواز را تحويل گرفتم در نيم فصل دوم چهارم شديم. يا در مس کرمان که تنها ستارهاش علي مولايي بود و در پانزدهم جدول حضور داشت، ما در نيم فصل دوم، دوم شديم. عدهاي از دشمنان من هستند. من اعتقاد دارم که بايد با بازيکن سالاري مبارزه کرد. سالار يعني بزرگ و مشدي. چنين بازيکني در نيمکت بايد بزرگي کند. اين کار شماست که مسائل را چگونه اداره کنيد . بايد حد و حدودها باقي بماند. بايد به عدهاي از بزرگان مسئوليت دهيم. من معمولا به بزرگان تيمم وظايفي خارج از زمين ميدهم. مرتضي اسدي، جواد نکونام، مجيدي، رحمتي ، فکري و منصوريان از نمونههاي آن هستند. اما در حد و حدود همه چيز مشخص است. من از بازيکن مشاوره هم مي گيرم. مثلا بازي با فولاد قبل از اين که نکونام پنالتي بزند، جباري را صدا کردم و به او گفتم که نظرت چيست تا ترکيب را 3-3-4 کنم و او گفت خوب است و ديديد که جباري تلاش بيشتري کرد. بازيکن و ستاره خوب است، اما بايد حد و حدود باقي بماند.
قلعهنويي در پاسخ به اين سوال که ارزيابياش از ليگ دوازدهم چيست؟ اظهار کرد: ليگ دوازدهم خوب نبود. تعطيلات بيمورد و کيفيت بد زمينها، کيفيت کار را پايين آورد. شما اگر آزادي را کنار بگذاريد، ميبينيد که بقيه زمينها استاندارد نبودند. همين فولاد اگر زمينش استاندارد بود و با کيفيت بود، حتي ميتوانست قهرمان شود. کيفيت بد زمين به تيمهاي بزرگ همچون استقلال لطمه ميزند.
او در پاسخ به اين سوال که آيا موافق حضور ورزشکاران در انتخابات است، بيان کرد: من آدم سياسي نيستم و از اين سوالها نپرسيد. البته به من هم پيشنهاد حضور دادند، البته من عاشق فوتبالم. عدهاي ميخواهند وارد سياست شوند، به نظرم مهم نيست. اگر براي خدمت به مردم باشد خوب است، ولي براي چيزهاي ديگر باشد نه .
سرمربي استقلال در پاسخ به اين سوال که حسن روشن، قهرماني استقلال را متعلق به او و بازيکنان استقلال دانسته گفت: من به روشن ارادت دارم. البته عليه من بارها صحبت کرده است. اعتبار هر باشگاه پيشکسوتان آن است. اميدوارم که پيشکسوتان استقلال تشکل بهتري داشته باشند. در مراسم فوت مادر عبداللهي به علي جباري گفتم تا سر تمرينات ما بيايد، چرا که اعتقاد دارم با همدلي کار راحتتر پيش ميرود. قبلا هم گفتهام که شايد من کمترين نقش را در قهرماني استقلال داشته باشم. از امانتي تا فتحاللهزاده در قهرماني استقلال نقش داشتند و نميتوان گفت که همه قهرماني مال من است. نميتوان يک ميز بزرگ را به تنهايي برداشت. البته انتقادات آقاي روشن در قهرماني ما موثر بود.
او در پاسخ به اين سوال که آيا صحت دارد کريم انصاري فرد با جواد نکونام براي سال بعد تعويض شوند، گفت: ما تا لحظهاي که هستيم بايد به فکر بازي باشيم. من وقتي که برابر حريفان قرار مي گيرم، به حرکات حريف و بازيکنانش دقت ميکنم اما خدا را گواه مي گيرم که تا الان هيچ ليستي را ندادهايم که کسي را ميخواهيم يا کسي را نميخواهيم، چون وضعيت خودم هم مشخص نيست.
قلعهنويي در ادامه درباره بازي فرداي استقلال و داماش صحبت کرد و افزود: داماش تيم خوبي است و سرمربي آن جوان و آينده دار است. نتايج خوبي گرفته و حتي در بازيهايي که شکست خورده هم خوب بازي کرده. ما همان قدر که نسبت به بازي استقلال و الشباب حساسيت داريم به بازي با داماش هم حساس هستيم. ميخواهيم اختلاف چهار امتيازي مان را حفظ کنيم و با رکورد 70 امتيازي ليگ را تمام کنيم. شايد يکي، دو بازيکن اصليمان مثل خسرو حيدري که مصدوم است را بازي ندهيم. اما نگاه ما براي بازي فردا جدي است.
او در پايان در پاسخ به سوال خبرنگار ايسنا مبني بر اين که نقش رسانهها را در قهرماني استقلال چگونه ارزيابي ميکند؟ با خنده گفت: همه قهرماني استقلال متعلق به آنهاست.
ساعت بازی رو تغییر دادند که مصادف بشه با اذان! بازی ساعت 18:15 شروع میشه و تا ساعت 8 طول میکشه تا بیان مراسم اهدای جوائزو بخوان اجرا کنن خودش نیم ساعت طول میکشه ساعت 20:15 اذان و 20:25 دقیقه فیلم سینمایی پخش میشه بین فوتبالو و فیلم سینمایی اذان پس میشه !
قید دیدن مراسم جشنواز تلویزیون بزنید!
فردا ساعت چند بریم یعنی ؟!
در مورد چرایی قهرمانی استقلال در لیگ دوازدهم فرضیه های متعددی وجود دارد؛ عده ای سرمربیگری قلعه نویی را مهمترین عامل می دانند، گروهی این موفقیت را در سایه پرستاره بودن تیم می دانند، بدبین ها و منتقدان اشتباهات جهت دار داوری و حمایت های سازمان لیگ را مطرح می کنند و ...
در این مقاله قصد داریم بدون توجه به تحلیل های مختلف سراغ آمار برویم و چرایی قهرمانی استقلال را از زبان اعداد و ارقام مورد بررسی قرار دهیم . آماری که فقط در زمینه گل های زده(41 گل در 33 بازی) به نفع استقلال نیست ولی در واقع می توان گفت که قلعه نویی و شاگردانش از این تعداد گل کم به اقتصادی ترین شکل ممکن استفاده کرده اند؛ چون ضمانت همین سرمایه اندک خط آتش استقلال (آبی ها به طور میانگین در هر بازی فقط 1/24 گل زده اند) خط دفاعی محکم و دروازبانی مسلط و کم اشتباه بود.
* استقلال قهرمان شد چون با 16 گل خورده صاحب بهترین خط دفاع لیگ دوازدهم است یعنی میانگین کمتر از 0/5 گل دریافتی در هر بازی.
* استقلال قهرمان شد چون بیشترین تعداد کلین شیت های لیگ دوازدهم متعلق به دروازبان ارزشمند این تیم است. سید مهدی رحمتی در جریان 33 بازی استقلال تا اینجا 21 بار با کمک سازمان دفاعی تیمش دروازه آبی ها را بسته نگه داشته است . یعنی استقلال در نزدیک به 64 درصد بازی هایش دروازه خود را بسته نگه داشته است.
* استقلال قهرمان شد چون همراه با سپاهان با 19 پیروزی صاحب بیشترین برد در لیگ برتر است. مسلما تیمی که حدود 58 درصد بازی های یک فصل خود را با پیروزی پشت سر می گذارد، باید شانس زیادی برای قهرمانی داشته باشد.
* استقلال قهرمان شد چون کمترین باخت را بین تمام تیم های لیگی متحمل شد. 4 باخت در 33 بازی یعنی شکست در 12 درصد بازی ها و درست همین جاست که آبی ها از سپاهان سبقت می گیرند چون تیم اصفهانی با تحمل 8 شکست دو برابر استقلال باخته و در 24 درصد بازی ها هیچ امتیازی نگرفته است. 4 مسابقه ای که استقلال با تساوی یا به عبارت بهتر نباختن در آنها 4 امتیاز از سپاهان جلو افتاده و یک هفته به پایان رقابت ها قهرمانی خود را جشن می گیرد.
* و بالاخره این که استقلال قهرمان شد چون در مجموع مقابله مستقیم با نزدیک ترین رقیب خود یعنی سپاهان بر این تیم برتری یافت. یک برد و یک تساوی در دیدارهای رفت و برگشت دو تیم به نام استقلال ثبت شد تا آبی ها 4 برابر اصفهانی ها در این رویارویی ها امتیاز بگیرند
استقلالی
عيادت مسئولان استقلال از همايون بهزادي
مديرعامل و معاون باشگاه استقلال از پيشکسوت باشگاه پرسپوليس عيادت کردند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همايون بهزادي يکي از پيشکسوتان باشگاه پرسپوليس از روز يکشنبه گذشته در بيمارستان دي بستري است.
به گزارش فارس، از همين رو بعد از ظهر امروز علي فتح الله زاده مدير عامل باشگاه استقلال به همراه علي اميري معاون ورزشي اين باشگاه با حضور در بيمارستان دي و بخش ICU اين بيمارستان از پيشکسوت باشگاه پرسپوليس عيادت کردند.
دو نماينده باشگاه استقلال پس از عيادت از بهزادي براي وي آرزوي سلامتي و آمادگي خود را براي هر گونه کمک اعلام کردند.
مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: بيش از 80 ميليون تومان به اداره ماليات بدهکار هستم و نميتوانم به دليل ممنوعالخروج بودن به امارات بروم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حنيف عمرانزاده با ابراز ناراحتي از پاس نشدن چک اسپانسر اين باشگاه اظهار داشت: متأسفانه تا به امروز تنها 10 درصد از قراردادم را دريافت کردهام در حالي که فقط يک روز تا پايان ليگ باقي مانده است.
به گزارش فارس،وي افزود: من 270 ميليون تومان از باشگاه استقلال پول گرفتهام که 200 ميليون تومان مربوط به دو فصل پيش است به همين خاطر اگر آن 70 ميليون هم محاسبه کنيم فقط 10 درصد از قراردادم را گرفتهام.
وي افزود: از مسئولان باشگاه استقلال ميخواهم حالا که اسپانسر ما استفادهاش را برده و از پيراهن باشگاه استقلال استفاده کرده حالا حداقل پيگير چکي که به بازيکنان داده باشند.
وي تأکيد کرد: دو فقره چک در تاريخهاي فروردين و ارديبهشت دارم که هيچکدام از آنها پول نشده در حالي که 5 ماه پيش و اکثر بازيکنان پول گرفتند. ميتوانستم طلبم را بگيريم در اين بين وسيله نقليهام را فروختم و حالا همان ماشين دو برابر شده است. نکته جالب اين جاست که بدانيد به خاطر پرداخت نشدن مالياتم ممنوعالخروج هستم و نميتوانم با استقلال به امارات بروم. در اين بين سر من کلاه رفته و اسپانسر باشگاه پولم را نميدهد.
عمرانزاده در پايان گفت: شايد باور نکنيد اما نزديک به 10 روز است در محل باشگاه استقلال صبحانه ميخورم و به قول پدرم اگر با پول طلبم در محل زادگاهم مشاور املاک ميزدم سود بيشتري ميگرفتم من خرج خانوادهام را ميدهم و گرفتاريهاي زيادي دارم اما در اين بين هيچکس پاسخگوي من نيست.
ناظمي:
براي حيثيت گيلان برابر استقلال بازي ميکنيم
سرمربي داماش ميگويد با وجود همه مشکلات، بازيکنانش موفق شدند تا سهميه ايران در ليگ برتر را حفظ کنند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
افشين ناظمي در نشست خبري پيش از بازي تيمش برابر استقلال درباره اين ديدار گفت: ابتدا به امير قلعهنويي و استقلال براي قهرماني تبريک مي گويم. اين بازي از لحاظ جدولي تاثيري ندارد و ما براي حيثيت گيلان در اين ديدار حاضر ميشويم. اميدوارم که بازي تماشاگر پسندي شود و مردم لذت ببرند.
به گزارش ايسنا،وي در پاسخ به اين سوال که وضعيت مالکيت باشگاه داماش چه سرانجامي پيدا کرده است، اظهار کرد: هنوز هيچ صحبتي نشده و شنيدهام که احتمالا مالکيت باشگاه به آقاي محجوب منتقل ميشود. به هر حال اميدوارم که هر چه سريعتر اين وضعيت مشخص شود.
سرمربي داماش در دامه با اشاره به وضعيت قراردادهاي بازيکنان داماش، بيان کرد: هنوز بازيکنان از باشگاه طلب دارند. اين مطالبات بين 25 الي 40 درصد قراردادهايشان است. اما اميدوارم با روشن شدن تکليف مديرتي در روزهاي بعد اين مساله حل شود.
او در ادامه درباره ليست خروجيها و وروديهاي داماش صحبت کرد و گفت: بايد ابتدا وضعيت مديريت روشن شود. مديريت بايد تصميم بگيرد و سپس ما بهترين نفرات را که مشخص خواهيم کرد، جذب ميکنيم. آنهايي هم که مورد نظر ساير باشگاهها هستند بايد ببينيم که قراردادشان تمام شده است يا نه. با اين حال اميدوارم اين وضعيت هر چه سريعتر روشن شود.
ناظمي در پاسخ به سوالي درباره نظر مردم درباره محجوب و عابديني، گفت: مردم نگران هستند، چرا که مالکيت روشن نيست. مردم دوست دارند که عابديني و محجوب با هم کار کنند. سرپرست باشگاه به من گفت آن دو يک نشست با هم برگزار کردهاند و قرار است به قوه قضاييه بروند تا درباره وضعيت تيم صحبت کنند.
او درباره آيندهاش در داماش اظهار کرد: اين بستگي به نظر مديرعامل دارد. هنوز صحبتي نشده است. بعد از بازي با سپاهان عابديني به تهران آمد و تنها چند بار تلنفي درباره سفرمان به تهران با هم صحبت کرديم و درباره حضورمان در فصل بعد به نتيجهاي نرسيدهايم. بنده تنها 17 درصد قراردادم را گرفتهام و به اين وضعيت عادت کردهايم و البته اين را بگويم که کلا قرارداد من قرار پاييني است.
سرمربي داماش در ادامه با تمجيد از بازيکنانش افزود: دو سالي است که مشکلات مالي داريم. همه درگيريم. اما درود بر شرف بازيکنانم که با اين وضعيت کار کردند و موفق شدند تيم را در ليگ برتر حفظ کنند. ما همه چيز و حتي بحران را فراموش کرده بوديم و تلاش ميکرديم تا سهميه گيلان در ليگ برتر حفظ شود. بازيهاي زيبايي را به نمايش گذاشتيم و خوشحاليم از اين که در حال حاضر يک تيم ليگ برتري هستيم.
ناظمي در پايان در پاسخ به اين سوال که چقدر موافق حضور ورزشيها در سياست است؟ اظهار کرد: من راجع به خودم فقط ميتوانم صحبت کنم. من به عنوان يک ورزشکار نميتوانم وارد سياست شوم، چرا که از آن سر در نمي آورم.
یعنی 700 میلیون برای یک فصل قرار داد بسته ؟! :n04:نقل قول:
به همين خاطر اگر آن 70 ميليون هم محاسبه کنيم فقط 10 درصد از قراردادم را گرفتهام.
+
اگه امکانش هست از بچه هایی که به ورزشگاه میرن یه نفر فیلم بگیره که ما هم بعدا بتونیم مراسم رو ببینیم ..
2هزار هوادار مقابل درب استاديوم آزادي
در شرايطي که حدود 9 ساعت مانده به بازي استقلال و داماش حدود 2 هزار نفر در مقابل در شرقي و غربي ورزشگاه آزادي منتظر ورود هستند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تيمهاي استقلال و داماش در چارچوب هفته آخر ليگ برتر در ساعت 18:15 امروز در ورزشگاه آزادي به مصاف يکديگر خواهند رفت. اما در شرايطي که 9 ساعت به اين بازي مانده حدود 2 هزار هوادار آبيپوش مقابل در شرقي و غربي ورزشگاه آزادي از ساعتهاي ابتدايي بامداد امروز حاضر شدند و منتظر باز شدن در و خريد بليت هستند.
قرار بود از ساعت 8:30 امروز بليت فروشي بازي آغاز شود.
نکته جالب اين است که برخي از اين هواداران رنگهاي آبي روي ماشينهاي خود ريختند و مقابل در غربي ورزشگاه به جشن و شادماني و سرود قهرماني خواندن مشغولند.
varzesh3
سلام،
ضمن تبریک بابت قهرمانی استقلال، جمع شدن و رفتن به ورزشگاه برای حضور در جشن قهرمانی حرکت خیلی قشنگی هست، اما لطفاً قرار مدار خودتون رو از طریق پ.خ تنظیم کنید. ممنون.
سيد مهدي رحمتي ، فصل بعد در تبريز – نكونام : از ترك اوساسونا پشيمانم – قلعه نوعي از استقلال ميرود – فتح الله زاده : اگر بودجه نباشد من هم نيستم – ماجدي : براي فصل بعد تصميمي نگرفته ام – مجيدي پس گرفتن جام قهرماني خداحافظي ميكند – عمران زاده : به پرسپوليس نميروم – پيشنهاد دو ميلياردي پرسپوليس به رحمتي – يك مدافع استقلال به پرسپوليس پيوست .
واقعیت داره:n27:
استقلالی
شعره ! هرکی هم میخواد بره بره ! کسی هم از فوتبال میخواد خدافظی کنه امروز نکنه حال و حوصلشو ندارم من ! بره همونجا که بهش پول میدن خدافظی کنه ! کاره خودشم کرد ازش ممنونیم حاشیه رو تزریق کرد تو تیم حالا بره دیگه !نقل قول:
سيد مهدي رحمتي ، فصل بعد در تبريز – نكونام : از ترك اوساسونا پشيمانم – قلعه نوعي از استقلال ميرود – فتح الله زاده : اگر بودجه نباشد من هم نيستم – ماجدي : براي فصل بعد تصميمي نگرفته ام – مجيدي پس گرفتن جام قهرماني خداحافظي ميكند – عمران زاده : به پرسپوليس نميروم – پيشنهاد دو ميلياردي پرسپوليس به رحمتي – يك مدافع استقلال به پرسپوليس پيوست .
واقعیت داره:n27:
استقلالی
ما هم رفتیم استادیوم خدافظ !
حاشيه ديدار استقلال ـ داماش1
در فاصله کمتر از 5 ساعت به آغاز بازي استقلال و داماش، 25 هزار تماشاگر در ورزشگاه حاضر هستند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديدار تيم هاي استقلال و داماش در حالي از ساعت 18:15 آغاز مي شود که در فاصله کمتر از 5 ساعت به آغاز اين ديدار، نزديک به 25 هزار نفر در استاديوم حضور دارند. به نقل از فارس، مسئولان ورزشگاه براي جلوگيري از هرج و مرج درب ورودي طبقه اول را موقتا بسته اند تا هوادران به طبقه دوم هدايت شوند. قرار است بعد از استقرار طرفداران در طبقه دوم، مجدادا درب ورودي طبقه پايين باز شود.
* بليط فروشي اين مسابقه با توجه به استقبال هواداران مراجعه کننده، از ساعت 9 صبح آغاز شده است.
* هواداران تيم استقلال با تهيه بنرهايي که روي آن نوشته شده است «ژنرال قهرمان، تا قهرماني آسيا در استقلال بمان» و قلعه نويي، فتح الله زاده، استقلال قهرمان، به نوعي خواستار ماندن سرمربي کنوني آبي پوشان در فصل آينده هستند.
* تعدادي از طرفداران استقلال با تهيه جام هاي کاغذي، قهرماني تيمشان را در مقابل درب ورزشگاه به رخ ميکشند.
* با توجه به اينکه آفتاب گرماي زيادي را روي سکوهاي ورزشگاه منتقل کرده طرفداران استقلال به راهروهاي استاديوم پناه بردهاند. عده اي هم که هنوز بليط تهيه نکرده اند روي چمن ها در حال استراحت هستند.
* مشابه بازي پرسپوليس و سپاهان در جام حذفي، از ساعت 11 صبح ورود هرگونه وسيله نقليه به داخل ورزشگاه ممنوع است و تماشاگران نمي توانند با خودرو به داخل استاديوم بروند. عده اي از تماشاگران به درب شرقي هدايت شده اند. مسئولان ورزشگاه معتقدند پارکينگ ها ظرفيتش در حال تکميل شدن است اما افرادي که آي دي کارت دارند مشکلي براي ورود به استاديوم ندارند.
Fars
نقل قول:
برای اینا همون فرهاد مجیدی خوبه ! از اون موقع که اومد تیمو برد تو حاشیه ! بر اونایی لعنت که با شعاراشون همه چیز خراب کردن !
اینا چنتا از نقل قولای اخیرتونه فقط امیر عزیزنقل قول:
کسی هم از فوتبال میخواد خدافظی کنه امروز نکنه حال و حوصلشو ندارم من ! بره همونجا که بهش پول میدن خدافظی کنه ! کاره خودشم کرد ازش ممنونیم حاشیه رو تزریق کرد تو تیم حالا بره دیگه !
این چند وقته خیلی داری گیر میدی به مجیدی حالا خوبه استقلالی هستی
در مورد رفتن مجیدی نیم فصل قبل شما از کجا میدونی بخاطر پول بود؟؟؟
خود فرهاد هیچ وقت در مورد اون موضوع حرف نزد
بی انصافی میکنیم نمیدونیم قضیه چی بوده میگیم بخاطر پول رفت
امیرجان شمایی که میگی فرهاد به تیم حاشیه تزریق کرد یادت میاد اول فصل وقتی اوم مسائل پیش اومد؟
بحث بازوبندی و ....
نمیدونم 90 نگاه کردی یا نه فرهاد فقط تلفنی گفت که بحث کاپیتانی نبوده
خداحافظیش که یادت میاد؟ کار بدی کرد خداحافظی کرد تا دیگه درمورد تیم حرف نزنه؟
فرهاد کجا حاشیه درست کرده؟ای کاش اول فصل پشت سر هم مصاحبه میکرد تا بفهمیم حاشیه یعنی چی!
نباید به عنوان یه استقلالی میومد بازی الهلال میدید؟
اصلا راست میگی مقصره فرهاده باید یه بلندگو بیاره فحش بذاره واسه کسایی که تشویقش میکنن...
بگه خواهشا دیگه منو تشویق نکنید
خودت که استادیوم میری امیرجون خدایی بازی فرهاد میبینی یا نه؟
میبنی چجوری همش در حال دویدنه؟
خدایی تو این سن و سال داره بد بازی میکنه؟
خیلی خنده داره مقصره فرهاد مجیدیه که مردم عاشقشن
مقصره مجیدیه که هنوزم تو این سن با تعصب بازی میکنه
تو این سن به عشق تیمش هنوزم قیچی و برگردون میزنه
اگه مجیدی بخاطر پول رفت میشه بگید الان بخاطر چی برگشت؟؟؟نقل قول:
خدافظی کنه امروز نکنه حال و حوصلشو ندارم من ! بره همونجا که بهش پول میدن خدافظی کنه !
خودتونم بهتر میدونید الان بدترین فصل استقلال از نظر پول و مادیات
دوستان خواهشا دلتون به حال پرسپولیس نسوزه که اینجوری با اسطورشون خداحافظی کردن
ما خیلی بدتر از اونائیم خیالتون راحت
ما چشم نداریم تو زمین بازی یکیو ببینیم که داره با تعصب بازی میکنه
اصلا کسی که اینجوری داره بازی میکنه و از همه چیش مایه میذاره جاش رو چمن نیست
باید خداحافظی کنه بره...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هواداران استقلال،کاپیتان سابق پرسپولیس را تشوبق کردند.
به گزارش اوج نیوز،پیش از آغاز بازی استقلال مقابل داماش،هواداران حاضر در ورزشگاه آزادی به شدت مهدی مهدوی کیا را مورد تشویق خود قرار دادند.
*طبقه اول ورزشگاه حدود سه ساعت مانده به آغاز مسابقه به طور کامل پر شد.
*در برخی از دقایق،تماشاگران حاضر در ورزشگاه به صورت همزمان عدد ۴ را نشان می دهند.
*هجوم تماشاگران به ورزشگاه با شدت بسیار بالایی ادامه دارد.
*علی نظری جویباری،قائم مقام باشگاه استقلال در اردوی آبی پوشان حضور یافت.
*با نزدیک شدن به زمان بازی،اطراف ورزشگاه آزادی شلوغ تر از ظهر جمعه شده است.
حیدری، بیکزاده و آرزه خط خوردند
به گزارش خبرگزاری فارس، مهران قاسمی، خسرو حیدری، هاشم بیکزاده، آرزه کاماچو و هادی ریش اصفهانی بازیکنانی هستند که از فهرست ۱۸ نفره استقلال برای دیدار با داماش گیلان خط خوردهاند.
* علی نظری جویباری و خسرو حیدری پیش از آغاز مسابقه در اردوی آبیپوشان حضور پیدا کردند.
* برخی از بازیگران سریال قهوه تلخ هم در ورزشگاه آزادی حضور دارند.
* مسئولان ترانههایی از محمد علیزاده و احسان خواجهامیری را برای تماشاگران پخش میکنند.
* برخی از تماشاگران استقلال از یاسوج به تهران آمده اند و بنری را هم به همراه خود آوردهاند که روی آن نوشته شده است: "استقلال آبروی ایران در آسیا"
دیدار دو تیم ساعت 18:15 در ورزشگاه آزادی آغاز میشود.
درحالی که حدود 2 ساعت دیگر به آغاز دیدار استقلال و داماش در هفته سی و چهارم لیگ برتر باقی مانده است، ظرفیت طبقه اول ورزشگاه تکمیل شده و تماشاگران در حال ورود به طبقه دوم هستند. در واقع حدود 70 هزار تماشاگر اکنون در ورزشگاه حاضرند
abieteh
جمعیت به 80000 نفر رسیده .. خیلیا هم بیرونِ ورزشگاهن
* يکي از خوانندگان سرودي را براي تيم استقلال خوانده است که اين ترانه بارها در ورزشگاه پخش شد.
* چمن ورزشگاه آزادي شرايط بسيار خوبي دارد و خطکشيهاي زمين به خوبي انجام شده است. بخشهايي از چمن ورزشگاه که آسيب ديده بود ترميم شده است.
* مهدي مهدويکيا، کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس که چندي پيش از فوتبال خداحافظي کرد از سوي تماشاگران تيم استقلال تشويق شد.
* امير علي دانايي، بازيگر سريال کلاهپهلوي و بازيکن سابق تيم فوتبال اميد استقلال در اردوي آبيپوشان حضور پيدا کرد و با بازيکنان خوش و بش کرد.
* هواداران استقلال پرچم آبي بزرگي را در ضلع شمالي ورزشگاه پهن کردهاند.
* مسئولان برگزار کننده مسابقه پيش از آغاز مسابقه در حال تست کردن دوربين عنکبوتي هستند.
* حسين عسگري، رئيس دپارتمان داوري فدراسيون فوتبال هم در ورزشگاه حاضر است.
* جايگاهي که سپاهانيها براي گرفتن کاپ قهرماني جام حذفي روي آن قرار گرفته بودند در کنار زمين بود که تماشاگران با ديدن رنگ قرمز آن، به آن اعتراض کردند که مسئولان بلافاصله سکوي مخصوص اين بازي را جايگزين کردند.
* تماشاگران استقلال با شعار «خليج فارس ايران، استقلال قهرمان» تيم محبوب خود را حمايت کردند.
------------------------
*بيرون از ورزشگاه ماموراني به طور نامحسوس با بازار سياه بليت مقابله ميکنند و در ديدارهاي گذشته برخي بليتهاي تقلبي و اسکنشده به طور قانوني به تماشاگران فروخته بودند که وزارت ورزش با اين متخلفين برخورد کرد و امروز نيز ماموراني براي کنترل اين مسئله و بازار سياه در بيرون ورزشگاه مستقر شده بودند.
*روي برخي خودروهاي تماشاگران استقلال عکسهايي از امير قلعهنويي و علي فتحاللهزاده در کنار هم ديده ميشود.
* در جاده قديم کرج ترافيک سنگيني ايجاد شده که دليل آن مرمت پل تهرانسر است.
* ظرفيت پارکينگهاي ورزشگاه آزادي در حال تکميل شدن است و برخي از تماشاگران خودروهاي خود را در پارکينگهاي عمومي بيرون از مجموعه ورزشگاه آزادي پارک کردهاند.
* موتورسواران زيادي بيرون ورزشگاه در حال مسافرکشي هستند و تماشاگران را به ورزشگاه آزادي ميآورند.
-------------------------------
،ماموران کنترل زيادي براي ورود تماشاگران انجام ميدهند و تماشاگران را در سه مرحله مورد تفتيش بدني قرار ميدهند تا مواد محترقه و ممنوعه با خود به ورزشگاه نياورند. افرادي که مواد ممنوعه همراه داشته باشند اشياء آنها ضبط و توقيف ميشود.
* قيمت بليت اين مسابقه 3، 5 و 10 هزار توماني است. که مقابل جايگاه 10 هزار توماني تجمع زيادي است.
------------------------------
* تماشاگران استقلال سرود قهرماني براي تيم محبوب خود خواندند. برخي ديگر از هواداران استقلال هم عليه علي پروين، پيشکسوت پرسپوليس شعار دادند.
* اسکوربرد ورزشگاه اسامي برندگان مسابقه پيامکي ديدار تيمهاي استقلال و سپاهان را معرفي کرد.
* دستهاي پلاستيکي آبي رنگي که پيش از اين در برنامه 90 به عنوان دستهاي پشتپرده از آن ياد شده بود با استقبال پرشور هوادران روبرو شده است. تماشاگران با کوبيدن و به صدا درآوردن اين دستها استقلال را حمايت ميکنند.
* سعيد فخاري، يکي از قهرمانان روپايي با پوشيدن پيراهن استقلال، مقابل تماشاگران به انجام حرکات نمايشي پرداخت.
* پشت درهاي ورزشگاه ترافيک سنگيني است و با پر شدن پارکينگها، تماشاگران مجبورند وسيلههاي نقليه خود را بيرون از ورزشگاه پارک کنند.
*جام قهرماني را به ورزشگاه آزادي آوردند تا هواداران استقلال با ديدن جام سر ذوق آمده و شور و هيجان زيادي به ورزشگاه دادند.
ديدار دو تيم ساعت 18:15 در ورزشگاه آزادي آغاز ميشود.
ورزش3
*حامد حدادي بسکتباليست ايراني حاضر در NBA آمريکا در ورزشگاه حضور پيدا کرد.
ببنید هوادارن ما چکار میکنن و از آمریکا میان برای دیدن بازی های استقلالی:n12:
حدادي:بهخاطر استقلال به ورزشگاه آزادي آمدم
بازيکن مليپوش و ايراني تيم بسکتبال فينيکس کانادا گفت: ديشب به ايران رسيدم و اولين کاري هم که کردم براي ديدن بازي استقلال به ورزشگاه آزادي آمدم.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حامد حدادي بازيکن تيم بسکتبال فينيکس کانادا که از هواداران استقلال است امروز در ورزشگاه آزادي حضور دارد، او درباره علت حضورش، اظهار داشت: من تمام بازيهاي استقلال را دنبال ميکردم و اين تيم شايسته قهرماني بود و از اينکه به قهرماني رسيد خوشحالم. من ديروز به ايران رسيدم و اولين کاري هم که کردم امروز به ورزشگاه آزادي آمدم تا بازي و جشن قهرماني استقلال را ببينم.
وي در مورد تعويض تيمش که از يک تيم آمريکايي به تيم فينيکس کانادا رفت، گفت: شرايط خوبي در آن تيم نداشتم و اکنون تيمم را عوض کردهام و حدود دو ماه ديگر و براي شروع اردوها دوباره به کانادا برميگردم.
حدادي در مورد اينکه بازيهاي پرسپوليس را هم دنبال ميکرده يا نه، گفت: بله بازيهاي پرسپوليس را هم دنبال ميکردم و از خداحافظي مهدويکيا و کريمي ناراحت شدم. بايد قدر اسطورهها را بيشتر بدانيم و بازيهاي خداحافظي باشکوهي براي آنها برگزار کنيم. نفراتي مثل دايي و کريم باقري هم بازيهاي خداحافظي خوبي نداشتند و به تيم سپاهان هم قهرمانياش در جام حذفي را تبريک ميگويم.
fars
ترکيب استقلال مشخص شد
ترکيب تيم فوتبال استقلال براي رويارويي با داماش گيلان مشخص شد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترکيب تيم استقلال تهران برابر داماش گيلان مشخص شد.
ترکيب آبيپوشان به اين شرح است:
مهدي رحمتي، علي حمودي، حسن اشجاري، سياوش اکبرپور، حنيف عمرانزاده، اميرحسين صادقي، جواد نکونام، آرش برهاني، ميثم بائو، عباس محمدرضايي و فرهاد مجيدي
ديدار دو تيم ساعت 18:15 در ورزشگاه آزادي آغاز ميشود.
Fars
بازی تراکتور هم از شبکه ورزش پخش میشه:n02:
نیمه اول که عالی بودیم جو ورزشگاه هم بسیار عالی هست.
طی تماس با دوستان حاظر در ورزشگاه میگفتن جو خیلی خوبه و تدارکات بسیار خوبی برا قهرمانی دیدن
قهرمان شدیم تبریک به همه دوستان اسقلالی بریم جشن رو ببینیم:n16:
قهرمانی رو به همه دوستان تبریک میگم
امروز بازکنا انگیزه نداشتن چون دیگه نیاز نبود ببرند یا ببازند ولی اگه میبردیم بهتر بود.
سپاهان هم چیزی نمونده بود از المینیوم هم ببازه. با این تساوی سپاهان اگه ما هم جلوی فولاد مساوی میکردیم باز هم قهرمان میشدیم بدون هیچ حرف و حدیث.
...........................................
حالا باید به فکر بازی با الشباب باشیم.
قلعهنويي روي سکوي قهرماني نرفت
سرمربي استقلال بر روي سکوي قهرماني نرفت و داخل رختکن ماند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مراسم اهداي جام قهرماني تيم فوتبال استقلال در ليگ برتر فوتبال در حالي برگزار شد که امير قلعهنويي سرمربي اين تيم بر روي سکو نرفت و مدال نگرفت.
قلعهنويي در رختکن از تلويزيون اين مراسم را تماشا کرد.
قلعهنويي پيش از اين نيز در مراسم قهرماني سپاهان نيز شرکت نکرده بود.
پيراهن جواد نکونام با ساير نفرات تيم فرق مي کرد، روي پيراهن او نوشته شده بود اسطوره فراموش نشدني فوتبال که اشاره به ناصر حجازي بود.
فقط یه بازیکن مثه نکونام اینکار انجام میده
خیلی کارش زیبا بود
عکس مهدوی کیا رو پیراهنش بود نوشته بود اسطوره فراموش نشدینی
آقا جواد خودتون هم واسه ما یه اسطوره هستید
به افتخار جواد نکونام و مهدی میدوی کیا
بد سوختن این گزارشگران محترم
عزیزان شما هم قهرمان بشید از خود بی خود هم بشید
خیلی حال کردم
بچه رحمتی و صادقی 4 رو نشون دادن
Abieteh
Esteghlali Ha
تبریک میگم به همه.. :n12::n12:
ولی چرا امیرخان روی سکو نرفت فکر کنم باید بعد از بازی با اشباب باهاش خداحافظی کنیم....:n03:
یه نکته اونجا وقتی بازیکنا میرفتن روی تیر دروازه مزدک میرزایی چی گفت؟ بازیکنا رم کردن یا من اشتباه شنیدم...:n13:
خوب تبریک به همه قهرمان شدیم با مشکلات فراوان جا داره از همه بازیکنان استقلال،کادر فنی و تدارکات و طرفداران تیم که میرفتن ورزشگاه و تیم رو تنها نمیذاشتن تشکر کنم.
خیلی سخت بود قهرمانی که خدا رو شکر گرفتیمش.مشکلاتمون زیاد بود اول فصل چند تا از بهترین بازیکنانمون مصدوم بودن ولی بچه ها با غیرت بازی کردن و نگذاشتن جای مصدومین خالی بمونه.
پول به تیم تزریق نمیشد فتح الله زاده تیم رو جمع کرد ،بازیکنان تا همین 1،2 ماه پول نگرفته بودن ،اینا شرایط رو برای قهرمانی سخت کرده بود که خدا رو شکر با غیرت بچه ها و البته آقای قلعه نوعی رفع شد.
جا داره از قلعه نوعی هم یه تشکر بکنم که تیم رو تو بی پولی جمع کرد و نذاشت بره به حاشیه.
بازیکنان عالی بودن از سید مهدی رحمتی که فک کنم22 کلین شیت داشت تو لیگ برتر بگیر تا منتظری و جباری مجیدی و همه ،همه.
اول فصل به بازیکنانمون پیشنهاد میلیاردی میدادن ولی بازیکنان ما تعصب داشتن به تیموشون و نرفتن. مثلا همین منتظری که فک کنم پیشنهاد 3 یا 4 میلیاردی داشت همینطور جواد که فوتبال سطح بالای اروپا رو ول کرد و اومد به استقلال در حالی که میتونست از اوساسانا کمتر پول بگیره ولی بمونه و همینطور از تیم فنرباغچه فک کنم پیشنهاد داشت و تیم های عربی هم بماند پیشنهاد های میلیاردی داشت.
خسرو حیدری هم همینطور از پیشنهاد های چشم گیر گذشت و به خاطر ما هواداران موند خلاصه بازیکنانمون غیرتشون رو نشون دادن.
خود قلعه نوعی هم پیشنهاد های خوبی از تیم های داخلی و همچنین عربی داشت که نرفت و اینها همه همه جمع شدن و این قهرمانی رو به ما هواداران هدیه کردن.
دست همشون درد نکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تــــــــــــــــــــــــ ــبریــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــک
میبریم جام جام جام جام می بریم جام
بهترین تیم توی لیگ برتریم
میبریم
جــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــام
تبریک به همه هوادارا که استادیوم رفتن و تیم رو حمایت کردن و خسته نباشید به ناصر خان و امیر آقا و حجت و محمد و همه دوستانی که تاپیک و تیم رو تنها نذاشتند ..:n16:
بلاخره به چیزی که مستحقش بودیم رسیدیم و حالا یک قهرمانی دیگه تو لیگ مونده که پر افتخار ترین تیم ایران توی همه جام ها باشیم .
توی حذفی و آسیا هستیم و لیگ دومیم .
جام رو هم که کاپیتان بالا برد و ایشالا جام آسیا رو هم بالا میبره .
امیر خان هم مثل قهرمانی سپاهان توی مراسم شرکت نکرد . نمیدونم دلیلش چی بوده ولی امیدوارم هر چی باشه به نفع تیم باشه .
مبارک بــــــــاشه :n24:
چقدر منتظر این لحظه بودم :n14:
:n12:
شکست استقلال در روز جشن قهرمانی/ داماش کام هواداران آبی را تلخ کرد
تیم فوتبال استقلال با شکست خانگی برابر داماش گیلان جام قهرمانی را گرفت ولی نتوانست به امتیاز ۷۰ در لیگ برتر برسد.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، تیم استقلال از ساعت 18:15 در ورزشگاه پر از جمعیت آزادی به مصاف تیم داماش گیلان رفت که این مسابقه با نتیجه 2 بر یک به سود داماش گیلان به پایان رسید.
حسن اشجاری در دقیقه 31 با یک ضربه کاشته از پشت محوطه جریمه برای استقلال گلزنی کرد.
محمدرضا مهدوی در دقیقه 67 با یک شوت از پشت محوطه جریمه و حسین ابراهیمی در دقیقه 80 با یک ضربه فنی از داخل محوطه جریمه برای داماش گلزنی کردند.
اشکان خورشیدی داور مسابقه به ابوالفضل حاجیزاده و سعید حلافی از داماش و حنیف عمرانزاده از استقلال کارت زرد نشان داد.
داور گل دقیقه 5 حنیف عمرانزاده را به دلیل خطا بر روی حسن رودباریان دروازهبان داماش نپذیرفت.
استقلال پیش از این دیدار با 67 امتیاز قهرمانیاش در لیگ برتر قطعی شده و این یک دیدار تشریفاتی برای آبیپوشان محسوب میشد. اگر استقلال در این بازی پیروز میشد به امتیاز 70 میرسید که یک رکورد برای قهرمان لیگ بترر محسوب میشد. داماش گیلان هم با این برد 43 امتیازی شد و به رده یازدهم صعود کرد.
ترکیب استقلال:
مهدی رحمتی، علی حمودی، حسن اشجاری،حنیف عمرانزاده، امیرحسین صادقی، جواد نکونام، آرش برهانی( از دقیقه 63 مجتبی جباری)، میثم بائو( از دقیقه 86 فرزاد حاتمی)، عباس محمدرضایی( از دقیقه 52 ایمان موسوی)، سیاوش اکبرپور،و فرهاد مجیدی
سرمربی: امیر قلعهنویی
ترکیب داماش گیلان:
حسنرودباریان، علیرضا نظیفکار، هادی محمدی، هادی سهرابی، ابوذر رحیمی، حسن ابراهیمی، مصطفی حاجتی، ابوالفضل حاجیزاده( از دقیقه 54 محمد آبشک)، علیرضا جهانبخش، محمدرضا مهدوی و امین متوسلزاده( از دقیقه 58 بوباکبه)
سرمربی: افشین ناظمی
برای دیدن جدول و نتایج لیگ برتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را کلیک کنید.
قلعهنویی روی سکوی قهرمانی نرفت
سرمربی استقلال بر روی سکوی قهرمانی نرفت و داخل رختکن ماند.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، مراسم اهدای جام قهرمانی تیم فوتبال استقلال در لیگ برتر فوتبال در حالی برگزار شد که امیر قلعهنویی سرمربی این تیم بر روی سکو نرفت و مدال نگرفت.
قلعهنویی در رختکن از تلویزیون این مراسم را تماشا کرد.
قلعهنویی پیش از این نیز در مراسم قهرمانی سپاهان نیز شرکت نکرده بود.
پیراهن جواد نکونام با سایر نفرات تیم فرق می کرد، روی پیراهن او نوشته شده بود اسطوره فراموش نشدنی فوتبال.
استقلال توانایی قهرمان شدن را دارد
نجفنژاد: وزیر به استقلال نگاه ویژه دارد/ قهرمانی دلچسبی بود
عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال گفت: با توجه به اینکه تنها نماینده ایران در آسیا هستیم وزیر نسبت به استقلال نگاه ویژهای دارد.
مقداد نجفنژاد در گفتوگو با خبرنگار ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مورد قهرمانی استقلال گفت: دوست داشتیم مقابل داماش به پیروزی برسیم که این باخت برایمان دلچسب نبود اما کسب قهرمانی بسیار دلچسب بود. از تمامی عناصری که در کسب این موفقیت ما را کمک کردند تشکر میکنم. از هواداران که در این مدت همیشه یار و یاور ما بودند تشکر ویژهای دارم. امیدوارم این رویه را ادامه بدهیم و در آسیا نیز بتوانیم روی سکو برویم.
وی افزود: سالهاست که در آسیا نتوانستیم مقامی بیاوریم و امیدواریم که این بار به این موفقیت برسیم. استقلال استحقاق موفقیت در آسیا را دارد. ما از لحاظ ستادی و عملیاتی شرایط خوبی داریم و از کادر فنی و بازیکنان خوبی بهره میبریم. انشاءالله قهرمانیمان را در آسیا تکرار میکنیم و برای سال آینده تیم قویتری را خواهیم بست تا حضور پر قدرتتری در آسیا داشته باشیم.
عضو هیئت مدیره استقلال در مورد بودجه استقلال خاطرنشان کرد: وزیر نظر ویژهای روی استقلال دارد و برای حضور پرقدرتتر با استقلال همراهی خواهد کرد. میدانید که تنها نماینده ایران در آسیا هستیم و با توجه به شرایط خوبی که داریم با حمایتهای بیشتر میتوانیم به سمت قهرمانی برویم.
نجفنژاد در مورد منابع مالی استقلال یادآوری کرد: تلاشمان را میکنیم تا از منابع مختلف پول بیاوریم تا در فصل نقل و انتقالات مشکلی نداشته باشیم.
استقلالیها جام قهرمانی لیگ دوازدهم را بالای سر بردند
تیم فوتبال استقلال جام قهرمانی دوازدهمین دوره رقابتهای لیگ برتر را بالای سر برد.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، تیمهای استقلال و داماش در هفته سی و چهارم لیگ برتر عصر امروز به مصاف هم رفتند. در پایان این مسابقه و در حالی که قهرمانی آبیپوشان تهرانی در هفته گذشته مسجل شده بود، بازیکنان استقلال در حضور 100 هزار تماشاگر و با حضور علی کفاشیان و علی فتحالله زاده جام قهرمانی را بالای سر بردند.
بازیکنان با نظم خاصی آمدند و در جشن قهرمانی حضور پیدا کردند. آنها درحالی روی سکو می رفتند که از سوی هواداران استقلال به شدت تشویق می شدند.
نکته قابل توجه این بود که محمد عباسی وزیر ورزش که برای این مراسم دعوت شده بود در این مراسم حضور پیدا نکرد. در عوض احمد رسولی نژاد معاون حقوقی وزیر ورزش در اواسط اهدای مدال به بازیکنان روی سکو قرار گرفت.
مدال های قهرمانی را علی فتح الله زاده و علی کفاشیان به گردن بازیکنان می آویختند.
ساموئل برای حضور روی سکو با پرچم کشور خود وارد شد.
امیر حسین صادقی نیز با همراه پسر خود که عدد 4 را نشان می داد روی سکو قرار گرفت.
دکتر امین نوروزی هم از جمله افرادی بود که برای دریافت مدال به سکو رفت.
درحالی که اکثر بازیکنان و مربیان استقلال روی سکو قرار می گرفتند خبری از مجیدی نبود و به همین دلیل هواداران استقلال با فریاد می گفتند« فرهاد بیا بیا» او آخرین بازیکنی بود که روی سکو قرار گرفت. پژمان منتظری به مجیدی به هنگام قرار گرفتن روی سکو می گفت عدد 4 را نشان بده.
علی امیری معاون ورزشی باشگاه هم روی سکو قرار گرفت.
درحالی که همه منتظر قلعه نویی بودند او نیامد.
حاشیه جشن قهرمانی استقلال
شعار استقلالیها علیه اسپانسر جشن قهرمانی و حضور رسولینژاد
تماشاگران استقلال از اینکه مراسم اهدای کاپ و بنرهای نصب شده قرمز است، علیه اسپانسر بازی امروز شعار دادند.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، مراسم اهدای جام قهرمانی استقلال در حالی در حال برگزاری است، که بنرهای نصب شده در کنار و داخل زمین قرمز رنگ است و به همین دلیل تماشاگران علیه اسپانسر این برنامه شعار دادند.
استقلالیها همچنین علیه فدراسیون نیز به دلیل این برنامهریزی شعار سر دادند.
*کاماچو بازیکن بولیویایی استقلال با پرچم کشورش در مراسم جشن قهرمانی شرکت کرده است. وی همچنین با در دست داشتن تلفن همراهش در حال تصویر برداری است.
* احمد رسولینژاد، معاون وزیر ورزش در ورزشگاه حضور یافت.
* حنیف عمران زاده هنگام رفتن روی سکوی قهرمانی عدد 4 را نشان داد.
* سیاوش اکبرپور و میثم بائو و مهدی رحمتی با فرزندان خود در مراسم شرکت کردند. پسر رحمتی عدد 4 را نشان می داد.
استقلال که قهرمان لیگ برتر شده بود امروز مقابل داماش دو بر یک شکست خورد.
محمدی: از کفاشیان خواستم لیگ ۱۸ تیمی باشد/ هنوز برای تجدیدنظر وقت هست
رئیس اتحادیه باشگاههای فوتبال گفت: از مسئولان فدراسیون فوتبال خواستهام تا لیگ در سال آینده با حضور ۱۸ تیم برگزار شود.
عزیزالله محمدی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، در مورد 18 تیمی یا 16 تیمی شدن رقابتهای لیگ برتر در فصل آینده اظهار داشت: به عنوان نماینده باشگاهها از فدراسیون درخواستی دارم و میدانم فدراسیون هم مانند همیشه به نظر باشگاهها احترام خواهد گذاشت.
وی ادامه داد: از فدراسیون خواستهام تا لیگ 18 تیمی بماند و این درخواستم را به کفاشیان هم ارائه کردهام. حالا هم برای تجدیدنظر دیر نیست و امیدوارم مسئولان در نظرات خود تغییراتی ایجاد کنند.
محمدی با بیان اینکه باشگاههای زیادی از من خواستهام این درخواست را مطرح کنم، خاطرنشان کرد: برای این پیشنهادم استانداردهایی دارم که درمجموع فکر میکنم به نفع فوتبال ایران باشد.
درگیری فیزیکی در جایگاه خبرنگاران/ خوشحالی استقلالیها از شکست پرسپولیس
در جایگاه خبرنگاران درگیری فیزیکی به وجود آمد که این مسئله با وساطت مسئول فیزیکی استادیوم ختم به خیر شد.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، استقلال به مقام قهرمانی دوازدهمین دوره لیگ برتر فوتبال ایران رسید. مراسم اهدای جام مسابقات لیگ برتر در پایان دیدار استقلال مقابل داماش که با برتری دو بر یک داماشیها به پایان رسید، برگزار شد.
* پس از به صدا درآمدن سوت پایان مسابقه تماشاگران استقلال خوشحالی بسیار زیادی کردند و این در حالی بود که آبیپوشان از داماش گیلان شکست خورده بودند که این مسئله تعجببرانگیز بود.
* مهدی رحمتی و میثم بائو به سمت فرزندان خود رفتند و آنها را به رختکن بردند.
* در پایان مسابقه در جایگاه خبرنگاران بین یکی از عکاسان و مسئولان برگزاری مسابقه درگیری فیزیکی به وجود آمد که با وساطت مسئول حراست استادیوم این ماجرا ختم به خیر شد.
* هواداران استقلال به پارچه بزرگ قرمزی که نام اسپانسر برگزار کننده جشن قهرمانی استقلال روی آن -- شده بود اعتراض داشتند و خواستار جمعآوری آن شدند.
* هواداران استقلال با مطلع شدن از شکست پرسپولیس مقابل تراکتورسازی خوشحالی دوچندانی کردند.
* مهدی مهدویکیا از سوی هواداران استقلال در پایان تشویق شد.
* هواداران استقلال از فتحاللهزاده میخواستند به همراه قلعهنویی به سمت آنها بروند.
*مسئولین برگزاری مسابقات با بادکنکهای آبی و سفید جشن قهرمانی را آغاز کردند.
* برای عکاسان سکویی تهیه شده تا بدون مشکل از مراسم جشن عسکبرداری کنند.
* کریم منصوری قاری بینالمللی قرآن هنگام اذان به صورت زنده اذان را در ورزشگاه قرائت کرد.
مهدوی بهترین بازیکن شد
بازیکن تیم فوتبال داماش گیلان عنوان بهترین بازیکن دیدار تیمهای استقلال و داماش را به خود اختصاص داد.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، دیدار تیمهای فوتبال استقلال و داماش با نتیجه 2 بر یک به سود گیلانیها خاتمه پیدا کرد.
در پایان این مسابقه محمدرضا مهدوی، کاپیتان تیم داماش به عنوان بهترین بازیکن این میدان انتخاب شد؛ این انتخاب در حالی انجام شد که پیش از این چنین اتفاقی در مسابقات لیگ برتر نمیافتاد.
برهانی: کل تیم از برخی مسائل دلخور هستند/ برای اولین بار جشن خوبی در ایران گرفتند
مهاجم تیم فوتبال استقلال گفت: کل تیم از برخی مسائل دلخوری دارند.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آرش برهانی پس از برگزاری جشن قهرمانی استقلال در جمع خبرنگاران گفت: جشن بسیار خوبی برای ما برگزار کردند و این اولین باری است که چنین جشنی را در ایران گرفتند. دستشان درد نکند.
وی ادامه داد: با سختی سال را پشت سر گذاشتیم و توانستیم قهرمان شویم. امیدوارم در آسیا هم به قهرمانی برسیم تا سال بعد به دنبال ستاره چهارم استقلال در آسیا باشیم.
برهانی در مورد مشکلات مالی استقلال و احتمال جدایی بازیکنان از این تیم گفت: بازیکنانی هم که قراردادشان به پایان رسیده در استقلال میمانند اما ما با سختی قهرمان شدیم و شاید حق بچهها بیشتر از این باشد.
مهاجم استقلال در مورد دلخوری قلعهنویی و غیبتش در جشن قهرمانی گفت: کل تیم از برخی مسائل دلخور است و از برخی مسائل دلخوری داریم البته در خانواده بزرگی مثل استقلال وجود برخی مشکلات و ناراحتیها طبیعی است.
ستایش نکونام از مهدویکیا و حضور محمد پارسا
جواد نکونام با پیراهنی که عکس مهدویکیا روی آن بود، در جشن قهرمانی استقلال شرکت کرد.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، پیراهن جواد نکونام در جشن قهرمانی استقلال با سایر بازیکنان متفاوت بود. روی پیراهن وی ضمن چاپ عکس مهدی مهدویکیا جمله "اسطوره فراموش نشدنی فوتبال" نوشته شده بود.
*امیرحسین صادقی و فرهاد مجیدی پیراهن قهرمانی خود را به هواداران استقلال تقدیم کردند.
* جباری زودتر از سایر بازیکنان به رختکن رفت.
* آرزه کاماچو بازیکن اهل بولیوی استقلال تمام مراسم قهرمانی آبیپوشان را با تلفن همراهش فیلمبرداری کرد.
* سیدمهدی رحمتی در اواخر جشن قهرمانی به روی تیرک یکی از دروازههای ورزشگاه آزادی رفت و جام را بالای سر برد.
* محمد پارسا هم در ورزشگاه حضور داشت.
جام حذفی را مفت از دست دادیم
بیکزاده: قلعهنویی برود استقلال ضربه میخورد
بازیکن تیم فوتبال استقلال گفت: اگر قلعهنویی در استقلال نباشد این تیم ضربه میخورد. ما باید شرایط و آرامش را برای قلعهنویی فراهم کنیم.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، هاشم بیک زاده پس از جشن قهرمانی اظهار داشت: این تنها هدیه ای بود که می توانستیم به هواداران بدهیم. امسال پستی و بلندی های زیادی داشتیم. به نظرم مستحق این قهرمانی بودیم.
وی افزود: به نظرم تمام ایران و آبی ها امروز خوشحال بودند. امروز روز باشکوهی بود. جام حذفی را هم مفت از دست دادیم. باید به مشکلات تیم رسیدگی شود.
بیک زاده ادامه داد: ما اگر می خواهیم قهرمان آسیا شویم باید مشکلات خود را برطرف کنیم وگرنه به مشکل می خوریم. اگر قلعه نویی در استقلال نباشد این تیم ضربه می خورد. ما باید شرایط و آرامش رابرای قلعه نویی فراهم کنیم.
فتحاللهزاده خودش نمیداند فصل بعد هست یا نه/ قلعهنویی هم میخواهد برود
رحمتی: از استقلال میروم/ ناراحتم که وزیر نیامد، مگر این تیم وزارت نیست!
دروازهبان استقلال گفت: از اینکه وزیر ورزش در جشن قهرمانی استقلال به ورزشگاه آزادی نیامد، ناراحت هستم.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، مهدی رحمتی پس از قهرمانی استقلال در لیگ برتر گفت: سال پرفشار همراه با سختیهای زیادی را پشت سر گذاشتیم در برنامه 90 از خیلیها تشکر کردم اما یک نفر یادم رفت. میرشاد ماجدی شخصی بود که زحمات زیادی کشید همینطور که آقای پورحیدری که امسال تلاش زیادی کرد.
وی در مورد اینکه چرا با جام قهرمانی به بالای تیر دروازه رفت، گفت: جشن بسیار خوبی را برگزار کردیم، خدا را شکر میکنم هواداران خوشحال هستند. بگذارید هواداران و بازیکنان هر جور که دوست دارند خوشحالی خود را ابراز کنند.
دروازهبان استقلال در مورد اینکه آیا پیشنهاد برای پیوستن به تیم دیگری دارد و یا اینکه در استقلال میماند، اظهار داشت: هیچ پیشنهادی ندارم و اگر چیزی باشد حتما بیان می کنم. اگر بازیکنان دیگر پیشنهاد دارند ما نداریم.
رحمتی ادامه داد: خوشحالم با توجه به تمام فشارهایی که در این فصل روی ما بود قهرمان شدیم و هواداران خوشحال شدند.
وی در خصوص این سؤال که شرایط استقلال برای فصل آینده چه میشود، عنوان کرد: واقعا برای این فوتبال متاسفم که هیچ کس نمیداند فصل بعد در استقلال هست یا خیر، قرارداد تعدادی از بازیکنان ما تمام شده است، اما هنوز پیشنهادی به آنها داده نشده است. فتحاللهزاده خودش نمیداند هست یا خیر و قلعهنویی هم میگوید میخواهد برود.
وی ادامه داد: ما به مرحله دوم لیگ قهرمانان راه پیدا کردیم اما وضعیتمان برای فصل بعد مشخص نیست. نباید اینطور باشد که برای فصل بعد بازیکنان تغییر کنند و در آسیا نتوانیم نتیجه بگیریم.
دروازهبان استقلال اظهار داشت: مسئولان باید این مردم را ببینند که چقدر خوشحال هستند بیایند و مشکلات استقلال و پرسپولیس برطرف کنند.
وی در خصوص اظهارات قلعهنویی گفته است از استقلال خواهد رفت، عنوان کرد: به هرحال او هم مشکلات خاص خودش را دارد. یک سال تمام زیر فشار بوده است مشکلات مالی و امکانات او را اذیت کرده است.
رحمتی در خصوص اینکه وزیر ورزش به ورزشگاه آزادی نیامده است، عنوان کرد: نمیدانم چرا هیچکس از وزارتخانه نیامد. من ناراحتم که وزیر در ورزشگاه حضور پیدا نکرد. مگر این تیم برای وزارت ورزش نیست چرا آن را در نمییابند؟
دروازهبان استقلال در پاسخ به این سوال که فتحاللهزاده گفته رحمتی را میخواهیم چه کار خودم درون دروازه میایستم، عنوان کرد: اگر فتحاللهزاده این حرف را زده باشد، قطعا از استقلال میروم.
فتحاللهزاده: قلعهنویی قطعاً در استقلال میماند/ درخشش سومین ستاره را میبینم
مدیرعامل باشگاه استقلال گفت: قلعهنویی کمی ناراحت است، اما قطعاً در استقلال میماند.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، علی فتحالله زاده پس از قهرمانی تیم فوتبال استقلال در رقابتهای لیگ برتر باشگاههای ایران اظهار داشت: خوشحالم که پس از فراز و نشیبهای فراوان توانستیم به قهرمانی برسیم.
وی در خصوص عدم حضور امیر قلعهنویی روی سکوی قهرمانی عنوان کرد: وی مشغول نماز خواندن بود و وقتی هم تصمیم داشت وارد زمین شود، جشن تقریباً تمام شده بود و وی در حلقه خبرنگاران گرفتار شد؛ البته قلعهنویی کمی دلگیر بود و که آن هم به زودی برطرف خواهد شد. قطعاً در استقلال میماند و این تیم را میسازد. قلعهنویی در جشن تیمهای قبلی خود در روی سکو نمیرفت.
مدیرعامل باشگاه استقلال در مورد صحبتهای رحمتی مبنی بر اینکه هنوز هیچکس برای فصل آینده از طرف باشگاه استقلال با من مذاکره نکرده است، با شوخی و خنده گفت: رحمتی را میخواهم چه کار کنم؟ خودم درون دروازه میایستم!
وی ادامه داد: من هرچه دارم از تماشاگران است. برای گرفتن این جام پیر شدیم، اما خوشبختانه پایان شب سیاه، سفید بود. برای فصل آینده هم 90 درصد ترکیب کنونی را حفظ خواهیم کرد و چند بازیکن جدید را هم جذب میکنیم.
فتح الله زاده در مورد احتمال قهرمانی استقلال در آسیا تصریح کرد: درخشش سومین ستاره را از همین حالا میبینم؛ اگر بازیکنان کمی همت و تلاش کنند میتوانیم با قهرمانی در آسیا سومین ستاره را هم بگیریم.
اشجاری: برای ستاره سوم تلاش میکنیم/ برای هواداران خوشحالم
بازیکن استقلال گفت: پس از قهرمانی در لیگ برتر برای کسب سوم ستاره آسیا تلاش میکنیم.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، حسن اشجاری پس از جشن قهرمانی استقلال در لیگ برتر اظهار داشت: خدا را شکر میکنم که قهرمان شدیم، اما با باختی که مقابل داماش آوردیم هواداران را ناراحت کردیم و امیدوارم که آنها این شکست را فراموش کنند.
بازیکن استقلال گفت: برای هواداران استقلال خوشحالم و تمام تلاشمان را میکنیم تا در آسیا قهرمان شویم و ستاره سوم را کسب کنیم.
دستگیری دختران با صورتهای رنگشده و افرادی که مواد مخدر داشتند
مسئول یگان ویژه از دستگیری عدهای از دختران که با ظاهر پسرانه میخواستند وارد ورزشگاه شوند خبر داد.
عرب سرخی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مورد اتفاقاتی که امروز در ورزشگاه آزادی رخ داد اظهار داشت: امروز تعداد زیادی از جوانان در ورزشگاه حضور پیدا کرده بودند و ماموران ما هم تلاش زیادی کردند تا مشکلی پیش نیاید.
وی افزود: قبل از اینکه هواداران وارد ورزشگاه شوند به جدیت آنها را کنترل کردیم. یک نمونه نارنجک پیدا کردیم و موارد دیگری از مواد محترقه بود هم کشف شد و آنها را ضبط کردیم.
مسئول یگان ویژه ادامه داد: عده ای از دختران هم بودند که خود را به شکل پسر خود را در آورده بودند و صورت هایشان را رنگ کرده بودند که آنها را تحویل مقامات قضایی دادیم. همچنین چند نفر را به دلیل همراه داشتن حشیش، تریاک و ماری جوانا دستگیر کردیم. با همه این موارد برخورد جدی خواهد شد.
نکونام: اگر شرایط مد نظرم فراهم نشود از استقلال میروم/ باید تیم خوبی بسته شود
ملیپوش استقلال گفت: اگر شرایطی که مدنظرم قرار دارد فراهم نشود فصل آینده در استقلال نمیمانم.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، جواد نکونام در خصوص قهرمانی استقلال عنوان کرد: از این قهرمانی بسیار خوشحالم. امیدوارم هواداران راضی شده باشند. سال خوبی برای من بود و از خوشحالی مردم به وجد آمدم. من به عشق هواداران به استقلال آمدم و با جان و دل برای آنها بازی کردم. این قهرمانی مزه خوبی برای من داشت.
وی در مورد اینکه سطح انتظارات از این تیم بالا رفته و همه هواداران انتظار قهرمانی آسیا را دارند، اما شرایط استقلال با خبرهایی که شنیده میشود، جالب نیست و قلعهنویی گفته است میخواهد برود، عنوان کرد: متاسفانه همیشه در ایران این اتفاق میافتد که ما ثبات مدیریتی و مربی نداریم و این کار ضربه زیادی به فوتبال ما زده است. در هر فصل تیمهای ایرانی دچار تغییر و تحول میشوند. به نظرم تیمهای شرق آسیا در مرحله دوم لیگ قهرمانان نتیجه بهتری میگیرند.
ملیپوش استقلال در خصوص اینکه برای فصل آینده میماند یا خیر گفت: همه چیز بستگی به این دارد که چه اتفاقاتی بیفتد. من قرارداد دوساله دارم اما اگر شرایطی که مدنظرم است، فراهم نشود، از تیم میروم.
وی ادامه داد: من به استقلال آمدهام و میخواهم با این تیم قهرمان آسیا شوم. همیشه نمیتوانم به خودم فکر کنم. من نه پاداش میخواهم و نه چیز دیگری. قهرمانی آسیا برای من از همه چیز مهمتر است و امیدارم این اتفاق بیفتد.
نکونام گفت: یکی از شرایط من برای ماندن در فصل آینده این است که تیم خوبی بسته شود اما در آینده این موضوع را بیشتر بازگو میکنم. استقلال از تمام بازیکنان مهمتر است. نام استقلال بزرگ و جاودانه است و آرزوی هر بازیکنی است در این تیم بازی کند.
اکبرپور: قلعهنویی نماز میخواند و به جشن نرسید/ داماش غافلگیرمان کرد
مهاجم تیم فوتبال استقلال گفت: امیر قلعهنویی در حال خواندن نماز مغرب و عشا بود و به جشن قهرمانی نرسید.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، سیاوش اکبرپور پس از قهرمانی تیم استقلال در رقابتهای لیگ برتر اظهار داشت: متاسفانه بازیکنان مانند بازی برابر الهلال حریف را دستکم گرفتند و کار را تمام شده تلقی کردند.
وی ادامه داد: داماشیها هم خوب و با انگیزه بازی کردند، هرچند که این مسابقه برای هیچ کدام از تیمها اهمیت چندانی نداشت. داماشیها غافلگیرمان کردند و ما هم بازی را تمام شده تقلی کرده بودیم.
مهاجم تیم فوتبال استقلال درخصوص عدم حضور قلعهنویی در جشن قهرمانی گفت: وی مشغول نماز خواندن بود و نمیدانم چرا به جشن نیامد. بهتر است دلیل اصلی را از خودش بپرسید، اما من اینقدر میدانم که درحال خواندن نماز مغرب و عشا بود.
صادقی: تا آخر فوتبالم در استقلال میمانم
مدافع تیم استقلال گفت: تا آخر فوتبالم در استقلال هستم و دوست ندارم این تیم را ترک کنم.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، امیرحسین صادقی در مورد حضور فرزندش در جشن قهرمانی استقلال گفت: با توجه به اینکه فوتبالم رو به پایان است، فرزندم را به ورزشگاه آوردم تا با هم عکس بگیریم و در آلبوم یادگاریهایم این عکس را داشته باشم. البته من 10،15 سال دیگر در استقلال خواهم ماند و به فوتبالم ادامه میدهم.
وی در مورد اینکه شکست مقابل داماش جشن قهرمانیشان را تلخ نکرد، عنوان کرد: جشن قهرمانی را در کنار هوادارانمان در اهواز گرفتیم و امروز نیز جشنی در کنار هواداران تهرانی خود برگزار کردیم.
مدافع استقلال در مورد اینکه چه زمانی قراردادش به پایان میرسد، اظهار داشت: قراردادم یکی دو هفته دیگر به پایان میرسد. 10 سال است که در استقلال هستم و دوست ندارم که این تیم را ترک کنم. آن دو سالی که در استقلال نبودم دلیلش این است که خیلی محترمانه به من گفتند از استقلال بروم.
وی در مورد اینکه نتوانستند رکورد 70 امتیازی را بشکنند، اظهار داشت: تمام تلاش خود را به کار بردیم اما نشد. امسال هرچه رکورد بود، شکستیم و خیلی خوشحال هستیم که کار قهرمانی به هفته آخر نکشید.
امتناع قلعهنویی از مصاحبه با خبرنگاران
سرمربی تیم فوتبال استقلال پس از پایان جشن قهرمانی با خبرنگاران صحبت نکرد.
به گزارش خبرنگار ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، امیر قلعهنویی که پس از پایان بازی با داماش به رختکن رفته بود و در جشن قهرمانی استقلال هم شرکت نکرده بود پس از خروج از رختکن به درخواست خبرنگاران و رسانهها برای مصاحبه پاسخ منفی داد.
خبرنگاران اصرار زیادی برای مصاحبه با وی داشتند که او اعلام کرد: هیچ صحبتی نمیکنم.
تعدادی از هواداران استقلال هم هنگامی که قلعهنویی را دیدند سرمربی استقلال را قسم میدادند تا فصل آینده هم در استقلال بماند.
کفاشیان: از غیبت قلعهنویی تعجب کردم/ به کیروش گفتم خیلی مسائل خصوصی هنوز بین ما است
رئیس فدراسیون فوتبال از غیبت سرمربی استقلال در جشن قهرمانی استقلال ابراز تعجب کرد.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، علی کفاشیان پس از مراسم جشن قهرمانی استقلال در جمع خبرنگاران گفت: باید جشنی در حد و اندازه استاندارد میگرفتیم که بسیار منظم باشد که سازمان لیگ همین کار را انجام داد. امیدوارم خرداد ماه همین جشن منظم را برای صعود به جام جهانی2014 بگیریم.
وی در مورد پول بلوکه شدن ایران در فیفا گفت: پول ما زندانی آمریکاییهاست و فیفا هم با پرداخت پول موافق است. ما از فیفا خواستهایم فشار بیشتری به آمریکا بیاورد تا آمریکا پول ما را بدهد همانطور که خودشان شعار میدهند ورزش از سیاست جداست نباید مسائل سیاسی را در ورزش دخالت دهند. بحث مبلغ پول مطرح نیست عملی که انجام دادند زشت است.
رئیس فدراسیون فوتبال در مورد اینکه تیم ملی میتواند به جام جهانی برود،گفت: امیدواریم نتایج خوبی بگیریم و به جام جهانی برویم. باید لیگ ما آنقدر قوی و باکیفیت باشد که دیگر نگران حریفان آسیایی نباشیم اما اکنون هنوز این نگرانی را داریم. باید کیفیت لیگ را بالا ببریم. رفتن به جام جهانی یک مرحله است و بازی در جام جهانی مرحله دیگری.
وی در مورد دیدار لغو شده ایران و عراق در امارات گفت: اماراتیها گفتند مشکلاتی دارند که نمیتوانند این بازی را برگزار کنند و میزبان جام ریاست جمهوری هستند. عراقیها ما را به کشورشان دعوت کردند اما کیروش با آن مخالفت کرد. بنابر این دیدار ایران و عراق در ایران برگزار میشود و ما قبل از بازی با قطر با عمان و عراق بازی میکنیم.
کفاشیان در مورد وضعیت علی کریمی، فرهاد مجیدی و مهدی رحمتی گفت: این نفرات از بازیکنان باسابقه ما هستند و هر زمان که کادر فنی صلاح بداند به تیم ملی میآیند. در مورد رحمتی هم با کادر فنی صحبت کردهایم اما همه چیز به نظر کادر فنی بستگی دارد. ما موافق حضور او هستیم.
وی در مورد اینکه گفته میشود شما پرسپولیسی هستید و رنگ اسپانسر هم قرمز بود،گفت:من پرسپولیسی نیستم و اکنون هم آبی پوشیدهام. تابلوهای اسپانسر هم قرمز بود و ربطی به فدراسیون و سازمان لیگ نداشت.
رئیس فدراسیون فوتبال در مورد 16 یا 18 شدن لیگ برتر گفت: لیگ قطعا 16 تیمی است زیرا ما بررسی کردیم که لیگ 16 تیمی به سود فوتبال تیم ملی و باشگاههای ماست. شاید یکی دو باشگاه ناراحت شوند اما بهتر است آنها نیز بروند و تلاش کنند تا دوباره به لیگ برتر بیایند.باشگاهها مدام از مشکلات مالی گلایه میکردند اما اکنون که میخواهیم لیگ را 16 تیمی کنیم میگویند اجازه دهید ما در لیگ برتر بمانیم و این مسائل خوب نیست و باید به سمت کیفیسازی لیگ پیش برویم.
وی در مورد پرونده تبانی در لیگ یک و تعیین زمان دیدار پلیآف گفت: کمیته انضباطی هفته آینده رای میدهد و تکلیف این مسئله روشن میشود.
کفاشیان در مورد انتقادهای کیروش از لباسهای تیم ملی گفت: با اسپانسر صحبت کردیم و امروز بعداز ظهر به ما خبر داد که لباسهای مورد درخواست کیروش را فراهم میکند و به ایران میفرستد. تمام تمرکز ما بر روی تیم ملی است و صعود به جام جهانی به نفع کل فوتبال است و فوتبال ما را متحول میکند.
وی در مورد وضعیت علی کریمی در تیم ملی گفت: او یک بازیکن ملی است وهر زمانی که کادر فنی بخواهد به تیم ملی میآید و مشکلی ندارد.
کفاشیان در مورد شرایط هادی عقیلی گفت: قرار شده عقیلی به کمیته انضباطی نامه بنویسد و این کمیته نامه را رسیدگی کند.
وی در مورد اینکه دیدار با عمان و عراق چه زمانی انجام خواهد شد، گفت: فکر میکنم قبل از رفتن به امارات با عمان و عراق بازی کنیم و سپس به اردوی امارات برویم و از آنجا راهی قطر شویم.
وی در مورد غیبت بازیکنان ملیپوش استقلال در تیم ملی گفت: این مسئله به کادر فنی استقلال و کادر فنی تیم ملی بستگی دارد هر دو مسابقه مهم است.
رئیس فدراسیون فوتبال در مورد تغییر مکان بازی با کره جنوبی و نامهای که به فیفا نوشتهاند، گفت: فیفا هنوز جوابی به ما نداده است و نامهای که نوشتیم تاثیری نداشته .
کفاشیان در مورد اینکه چرا وزیر ورزش یا سجادی معاونش در این جشن شرکت نکردند در حالی که استقلال متعلق به وزارت ورزش است، گفت: نمیدانم چرا وزیر نیامد ما برنامهریزی کرده بودیم شاید گرفتار بوده است.
وی در مورد غیبت قلعهنویی در جشن استقلال گفت: نمیدانم چرا او نیامد از غیبت قلعهنویی تعجب کردم.
کفاشیان در پاسخ به سؤال تکراری خبرنگاری که پرسید لیگ فصل آینده 16 تیمی است یا 18 تیم و وزیر توصیهای برای این مسئله نکرده،گفت: باید بدانیم چه چیزی به نفع فوتبال است، اکنون قطر لیگ 12 تیمی دارد و ما به سمت کیفیسازی میرویم. قطر هم بر روی کیفیت تیمهای باشگاهی کار کرده که تیم باشگاهی قوی در لیگ قهرمانان آسیا و تیم ملی قوی دارد ما هم باید به این سمت برویم. وزیر ورزش با 16 تیمی شدن لیگ موافقت کرد البته توصیه کرد بررسی کنید تا در صورت امکان تیم 18 تیمی بماند که ما بررسی کردیم و دیدیم که لیگ 16تیمی بهتر است.زیرا به این صورت جام حذفی را میتوانیم برگزار کنیم.
رئیس فدراسیون فوتبال در مورد احتمال سقوط تیمها در پرونده تبانی گفت: از کمیته انضباطی و اخلاق خواستهایم برخورد قاطع و قانونی انجام دهند و جرایم را هم پررنگ دنبال کنند. احتمال سقوط تیمها است. زیرا میخواهیم با بینظمی مقابله کنیم. امروز جشن خوبی برگزار کردیم که منظم بود. پس از این هم باید همین گونه جشن بگیریم. در مورد تبانی هم باید برخورد قاطعانه داشته باشیم تا در آینده دیگر شاهد چنین مسائلی نباشیم.
کفاشیان در مورد اینکه کیروش گفته در جلسات خصوصی من با رئیس فدراسیون همه ایرانیها مسائل را میفهمند گفت:خیلی مسائل هم خصوصی بین من و کیروش باقی مانده، این را در جلسه هم با کیروش به او گفتم. اینکه هیچ کس از آن مسائل باخبر نیست.
عضو هیات مدیره باشگاه استقلال گفت:قلعه نوعی به هیچ عنوان از استقلال جدا نمی شود.
امیدوار رضایی پس از شکست استقلال مقابل داماش اظهار داشت:این بازی یک مسابقه تدارکاتی برای بازی الشباب بود.استقلال از قبل قهرمان شده بود و برای این بازی انگیزه زیادی نداشتند.
وی درباره وضعیت تمدید قرارداد بازیکنان و کادر فنی به کجا کشید گفت:جلسه هیات مدیره برگزار خواهد شد و برای تمدید قرارداد بازیکنان و کادر فنی تصمیم گیری می کنیم.
رضایی درباره وضعیت قلعه نوعی گفت:قلعه نوعی به هیچ عنوان از استقلال جدا نمی شود و در تیم می ماند.
عضو هیات مدیره باشگاه استقلال گفت:س از بازی با الشباب فصل تمام می شود و ما با بازیکنان قراردادشان را تمدید می کنیم.
شهریاری پس از بازی استقلال مقابل داماش اظهار داشت:ما برای قهرمانی برنامه داشتیم و استقلال برای قهرمانی بسته شده بود.ان شالله با حفظ اسکلت تیم برای قهرمانی در آسیا این روند را ادامه می دهیم.
وی درباره اینکه برخی از بازیکنان استقلال از بی پولی گلایه کرده اند گفت:هنوز فصل تمام نشده است.پس از بازی با الشباب فصل تمام می شود و ما با بازیکنان قراردادشان را تمدید می کنیم.
سرمربي استقلال با خبرنگاران مصاحبه نکرد
امير قلعهنويي که در جشن قهرماني استقلال حاضر نشده بود پس از پايان مراسم حاضر به گفتگو با خبرنگاران نشد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرمربي تيم فوتبال استقلال که بعد از بازي تيمش برابر داماش از موضوعي ناراحت بود و در جشن شرکت نکرد، حاضر نشد با اصحاب رسانه هم روبرو شود و مستقيماً به سمت اتوبوس حامل بازيکنان استقلال رفت. علي فتحالله زاده ، اميدوار رضايي و مقداد نجف نژاد در حاليکه ناراحت بنظر ميرسيدند در رختکن استقلال حاضر شدند و بنظر ميرسيد همه آنها از مسئلهاي ناراحت هستند.
Isna
ایشالا قهرمانی آسیا . . . .
خدا رو 100 هزار مرتبه شکر که علیرغم اون همه بی عدالتی و حقخوری و .....، علیرغم اون همه مشکلات مالی و ... قهرمان شدیم.
دست تک تک بازیکنا، کادر فنی، مدیریت و تک تک هوادارا که تو گرما و سرما پشت تیم بودن درد نکنه و این قهرمانی گوارای وجودشون . . .
وای که چقدر خسته ام ! همین الان از استادیوم رسیدم خونه با پای پیاده تا نزدیکای آریاشهر :دی
اونایی که استادیوم نبودن شاید متوجه نباشن که بارش باران به همراه وزش باد خیلی شدید بود و مهمترین عامل بد شدن کیفیت بازی تیم همین بود
جاتون خالی به ما که این قهرمانی خیلی چسبید
میگن قلعه نویی برای خواندن نماز رفته بوده ولی من همچین چیزی رو باور نمیکنم ! احتمالا فصل بعد امیر رو نمیبینیم
دلیل تراشیدن هم درست نیست بهتره صبر کنیم
تبریک میگم به همه قهرمانی رو ، عشق است استقلــــــال :n16:
نقل قول:
اره گفت رم کردن خیلی متاسفم ادب خودشو نشون داد معلوم بود داره میسوزه که این حرف رو زد