90 و 91 آسون ترین کنکورهای چند سال اخیر بودن.
اما 92 سخت ترین کنکور چند سال اخیر بود به نظرم .
این حرف فقط من نیست.زنگ زدم استاد ریاضیمون .شاخ در آورده بود از این سوالا
Printable View
90 و 91 آسون ترین کنکورهای چند سال اخیر بودن.
اما 92 سخت ترین کنکور چند سال اخیر بود به نظرم .
این حرف فقط من نیست.زنگ زدم استاد ریاضیمون .شاخ در آورده بود از این سوالا
نقل قول:
یه کسی که توی رشته فنی و حرفه ای رشته برق یا رشته کامپیوتر خونده تو کدوم رشته باید شرکت کنه؟ علوم ریاضی و فنی یا هنر ؟
به نظر من که مثل سنجش بود فکر نمی کنم اینقدر سخت بودنقل قول:
عجب آزمون عجیبی بود!ادبیات که از زبان فارسی تست شمارشی نیومده بود. عربی ساده در حد سنجش. دین و زندگی هنوز سادهتر. زبان هم مثل سنجش ریدینگهای چهارسوالی داشت. من ارسال قبلیم دربارهی مشابهت سنجش و کنکور رو به شوخی فرستاده بودم، ولی به نظر حرفهای من همیشه برعکس میشه!
ریاضی هم به نظر من ساده (ویرایش کمتر از ده دقیقه!: شاید هم متوسط! چند دقیقه بعد: من چند تا نظرات رو شنیدم، با این وضعیت بهتره تا دو روز دیگه اصلا دربارهی ریاضی اظهار نظر نکنم!). حتی سوال تکراری هم داشت (تستی که برای اصل لانه کبوتر اومده بود). فیزیک من نظر خاصی ندارم. شیمی هم همینطور. این از خود آزمون.
اما من دو تا ضربهی بد خوردم. یکی به خاطر دیشب که نمیدونم چم شد که نتونستم خوب بخوابم و یکی به خطر وضعیت خراب کولرهای سالن امتحان که باعث شد تو بازهی تستهای هندسهی پایه تا اخر ریاضی از گرما، ذهنم درست کار نکنه و نزدههام زیاد بشه. البته یه کم از شیمی زدم و وضعیت ریاضی رو بهتر کردم ولی اونی که انتظار داشتم نشد.
پاسخ نامه کی میاد ؟
ساعت 3......نقل قول:
بنابر چیزی که کدخدایی گفت؛ تا نیم ساعت دیگه پرسشها و یکشنبه کلید اولیه میره رو سایت.نقل قول:
پاسخ نامه کی میاد ؟
امیدوارم کدخدایی راس گرفته باشه !
کسی نیست جواب بده؟نقل قول:
یه سوال دیگه کسایی که رشته معارف اسلامی رو خونده باشن تو کدوم رشته کنکور میدن؟
من یه پیشنهاد بدم. سوالا که اومد اولین فرصت دانلود کنین و تا هنوز سوالای ازمون تو ذهنتون هست، پاسخها رو روش علامت بزنین که اگه بعد خواستین درصدا رو حساب کنین، مشکلی نباشه.
تا اونجایی که من تو ذهن دارم، هم کنکور کاردانی و هم کاردانی به کارشناسی از این کنکور جداست. اگه هم بخواین که بدونین کدوم نزدیکتره که قاعدتا رشته ریاضی به برق و کامپیوتر و معارف اسلامی به علوم انسانی نزدیکه.نقل قول:
کسی نیست جواب بده؟
یه سوال دیگه کسایی که رشته معارف اسلامی رو خونده باشن تو کدوم رشته کنکور میدن؟
جواب یکی از سوالای حد میشد *یک چهارم * ؟
من عربی رو گذاشته بودم برای صفر ولی خیلی راحت بود و تعداد درست هام زیاد بود
ولی اختصاصی ها واقعا سخت بود
ریاضی پایه که چیزی ندادن هندسه پایه همینطور سخت بود
در کل برای من که امسال رو ازمایشی رفتم خوب بود:n02:
ریاضی و فیزیکش فوق العاده سخت بود !!! اما بقیه تقریبا خوب بود
جالبه فیزیک از فنر سوال نیومده بود....قسمتی که اصلا نخونده بودم:n02:
ادبیات که راحت تر بود از همیشه !تکواژ نداشت!
عربی مثل سنجش
دینی فوق راحت بود،فوق العاده راحت
زبان هم بسیار معمولی بود
من تا اینجا فک می کردم که عالی می شه نتیجم!
ریاض دقیقا تا سوال ۱۲۴ اینا باهاش ارتباط برقرار کردم ولی بعدش.....
منی که اونهمه واسه گسسته وقت گذاشته بودم اون همه تست زده بودم.
نگووو
فیزیک هم سخت تر از سالی قبل بود!با اون سوال لامپ کف کردم!لا مصبا از فیزیک سال اول داده بودنش،از سال بعد باید کامل خوندش.
چندتا سوال خیلی ناجورم بود.
شیمی هم دقیقا مشابه خارج ریاضی ۹۱ بود با کلی حل کردنی!
ریاضیش عجیب بود.
نه لگاریتم داشت نه دنباله داشت ولی ۳ تا مثلثات که ۲ تاش خیی راحت بودن یعنی باید عدد می زاشتی
دوستان زیاد نگران نباشین من که از حوزه در اومدم ادمی ندیدم که از حودشس راضی باشه اینم بگم که فکر نکنین شاگرد ضعیفن!اکثر دوستام سنجش زیز ۱۰۰۰ یودن.
به هر حال هر ۳ تا اختصصاصیش ناجور بود.
اینطور بگم که هر سال یدونه اختصصاصی راحت می شد ولی هیچکدوم راحت نبود
سوال ادبیات اون که پرسیده در کدام ضمیر متصل جابجا شده، جوابش چی میشه؟
همچنین جواب این سوال میشه نهاد،مسند، مفعول، نهاد؟
نقش اصلی و تبعی کلمات مشخص شده:
چرا غم دگران می کند پریشا نم اگر نه رشته ی جان ها به یکدیگر بسته است؟
دوستان جواب سوال 2 و 3 ادبیات چی میشه؟
امیدوارم همتون به همون اندازه که زحمت کشیدید، مزد زحمتتاتونم بگیرید... :n01:
اگه اونی که مورد انتظارتون بود رو به دست آوردید که فبها، ولی اگه نه از همین الان برنامه ریزی کنید واسه سال دیگه، دیر نکنید، فرصت رو از دست ندید...
من سال پیش کنکور دادم و الان دانشجو هستم :n26:، دو سه تا نکته به ذهنم اومد که واسه اونایی که کنکور دادن میگم: (البته فقط تجربه ی شخصیه و شاید از نظر بعضیا درست نباشه!)
1-به نظر من بررسی پاسخنامه و سوالات بعد از کنکور کار بیهوده ایه، چون به جز ایجاد استرس و ناراحتی در طول حدود یک و نیم ماهی که تا اعلام نتایج مونده فایده ی چندانی نداره (البته 2 تا استثنا داریم:اولی اونایی که همیشه رتبه ی خوبی کسب میکنن که مشخصه واسه اونا مسئله ی 50-60 تا رتبه اینور و اونوره ... دوم اونایی که میدونن نتیجه ی دلخواهشون رو کسب نمی کنن و میخوان واسه کنکور سال آینده از الان برنامه ریزی کنن)
من خودم سال پیش بعد کنکور پاسخ ها رو بررسی نکردم، رتبه ام حدود 800 تا از اونی که آرزوشو داشتم و حدود 300 تا از اونی که انتظارشو داشتم بیشتر شد، اگه جواب ها رو بررسی میکردم تو نتیجه ی کار من هیچ تاثیری نمی ذاشت فقط باعث میشد تا اعلام نتایج استرس بیشتری داشته باشم...
البته مشخصه که صلاح مملکت خویش خسروان دانند...
2-در نظر داشته باشید که اگه سوال ها سخت بوده واسه همه سخت بوده و اگه آسون واسه همه آسون! واسه اونی که بیشتر تلاش کرده و بیشتر خونده سخت بودن سوال ها بیشتر منفعت داره تا آسون بودنشون! :n06:
3-حتما حتما اگه در مورد رشته ای که قراره انتخاب کنید فکر نکردید، از الان به فکر باشید. فاصله ی زمانی بین اعلام نتایج تا انتخاب رشته محدوده، اگه از الان در موردش تحقیق کنید نتیجه ی بهتری می گیرید.:46:
4-در مورد انتخاب رشته هم خیلی حرفا دارم که میتونه کمکتون کنه، که ایشاللا بعد اعلام نتایج حتما تو تاپیک های مربوط عرض می کنم... :n16:
عجب ریاضی و فیزیک خوفناکی داشت!
:n04: تو ریاضی که اصلا نه تصاعد اومده بود نه لگاریتم. تو فیزیک هم از فیزیک 1 اومده بود خدایا حوصله سال دیگه رو ندارم !:n21: امسال آبیاری گیاهان دریایی هم بیارم میرم:n09:
میدونم جای این عکس هم اینجا نیست ولی از مدیران میخوام واسه تنوع هم شده پاکش نکن!:n11:
مصداق واقعی کنکور امروز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زبان فارسی 5 تاش چیا بودن؟
این قانون جدید سربازی چی هست؟ شنیدم متولدین 74 دیگه نمی تونن یه سال صبر کنن و اگه کنکور قبول نشن باید برن سربازی. راسته؟
سوال اول رو یادمه...ولی جواب ندادم همش شبیه به هم بودنقل قول:
همچنین جواب این سوال میشه نهاد،مسند، مفعول، نهاد؟
نقش اصلی و تبعی کلمات مشخص شده:
چرا غم دگران می کند پریشا نم اگر نه رشته ی جان ها به یکدیگر بسته است؟
سوال دوم رو هم ، آره منم همینو زدم!
این خبر رو بخونید نگرانی تون برطرف میشه.نقل قول:
این قانون جدید سربازی چی هست؟ شنیدم متولدین 74 دیگه نمی تونن یه سال صبر کنن و اگه کنکور قبول نشن باید برن سربازی. راسته؟
دوست عزیزم 1/4
a هم -1/4
نقل قول:
من هم سرجلسه زدم یک چهارم. الان که شما گفتین سوال رو دوباره حل کردم، میشه منفی یک چهارم. فکر کنم سرجلسه به جای منفی رادیکال دو منهای رادیکال دو نوشتم 2!نقل قول:
دوست عزیزم 1/4
a هم -1/4
در کل به دلیل کمبود سرباز حتی نیمه دومی ها هم نمیتونن مهلت اعزامشون رو تمدید کنن.نقل قول:
اما اومدن و گفتن در صورتی که شخصی آخرین مدرک تحصیلیش رو خرداد بگیره میتونه تا شهریور سال بعد از ارسال دفترچه خدمت در امان باشه :دی .
ﻧﻴﻚ ﺑـﺎﺷﻲ و ﺑـــﺪت ﮔـــﻮﻳﺪ ﺧـــﻠﻖ ﺑـــﻪ ﻛـــﻪ ﺑـــﺪ ﺑــﺎﺷﻲ و ﻧﻴﻜﺖ ﺑﻴﻨــﻨﺪنقل قول:
اگه یکی افتاده باشی و شهریور بیای خدمتت یه سال میفتی عقب.نقل قول:
ما که سال 91 کنکور دادیم!!!دقیقا بعد از کنکور یادمه همین حس و حالی که شما دارین داشتم!ولی به نظرمن الان بهترین کار اینه که به این چیزا فکر نکنین.و فقط بچسپین به تفریح.آخه اون ذهن لامصب هم یه خورده استراحت میخواد:n02: (هر چند که فکر نکنم کسی به این حرفا توجهی کنه.
دوستان کنکور ریاضی چطوری بود؟
یه حس عجیبی دارم! خیلی هم خسته ام!
فردا هم که زبان امتحانه:n22:
امکان انتخاب رشته کنکوریهای غایبرییس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به آغاز رقابت یک میلیون و 83 هزار و 571 داوطلب از صبح امروز از امکان انتخاب رشته داوطلبان غایب در آزمون خبر داد.
به گزارش ایسنا، دکتر ابراهیم خدایی صبح امروز در حاشیه بازدید از آزمون سراسری سال 92 در دانشگاه امیرکبیر در جمع خبرنگاران، با اشاره به افزایش 18 هزار نفری ظرفیت پذیرش دانشجو، اظهارکرد: داوطلبانی که در آزمون غایب بودهاند و یا در کل آزمون سراسری سال 92 ثبتنام نکردهاند نیز میتوانند رشتههای بدون آزمون را در انتخاب رشته انتخاب کنند.
وی افزود: امسال 10 هزار رشته محل در دوره بدون آزمون پذیرش دانشجو خواهند داشت.
رییس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به تعداد 200 هزار نفری داوطلبان گروه علوم ریاضی و فنی، تصریح کرد: کلید سوالات از یکشنبه ( نهم تیرماه) و نتایج اولیه دوازدهم مرداد ماه اعلام خواهد شد.
خدایی، تجمیع کنکور دانشگاه آزاد و سازمان سنجش را یکی از تفاوتهای کنکور امسال با سالهای گذشته دانست و گفت: سازمان سنجش تنها متولی برگزاری کنکور است، اما بقیه امور از جمله انتخاب رشته، گزینش داوطلبان و اعلام اسامی پذیرفتهشدگان توسط مرکز آزمون دانشگاه آزاد انجام میشود.
وی درباره احتمال برگزاری یا عدم برگزاری کنکور در سال 93، تاکید کرد: کنکور 93 برگزار خواهد شد، چرا که در صورت تصویب طرح نهایی سنجش و پذیرش دانشجو در مجلس، 85 درصد ظرفیتهای کل آموزش عالی در پنج سال بدون آزمون خواهد بود، اما برای 15 درصد رشتههای پرداوطلب آزمون برگزار میشود.
رییس سازمان سنجش آموزش کشور درباره پذیرش در دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: هفت درصد کل پذیرش به صورت با آزمون و 93 درصد برای رشتههای بدون آزمون است که در کل 677 هزار داوطلب پذیرفته میشوند.
منبع:
کد:
http://www.isna.ir
سوالات یکی هست ولی ترتیب و گزین های اون با هم متفاوت هست نه نوع سوالات ...نقل قول:
خیر نیازی نیست در انتخاب رشته در صورتی که تمایل داشتید میتونید رشت ههای مربوط به دانشگاه فرهنگیان رو هم بزنید ...نقل قول:
امید من فقط دانشگاه فرهنگیانه, تو این شرایط مملکت بهترین انتخابه, از روز اول استخدامی, حقوق میگیری, سربازی معافی, امکان ادامه تحصیل داری و...
کنکور 92 حوزه معلولین + تصاویر[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مجازات تقلب در کنکوربه گزارش بولتن نیوز به نقل از سازمان سنجش، هر سال برای کسانی که مرتکب خطا در کنکور سراسری می شوند مجازاتی در نظر گرفته ممی شود که امسال این مجازاتها از جریمه 100 میلیون تومانی تا حبس است.
جزئیات قانون رسیدگی به تخلفات و جرایم در آزمونهای سراسری به این شرح است:
واحد پاسخگویی غیرحضوری آزمون سراسری سال 1392 برای تمام داوطلبان همه روزه بغیر از ایام تعطیل و در وقت اداری آماده پاسخگویی به سوالات است.
بنابراین داوطلبان در صورت نیاز میتوانند با شماره تلفنهای 99 ـ [IMG]chrome://skype_ff_extension/skin/numbers_button_skype_logo.png[/IMG]88923595-021 به طور مستقیم (واحد پاسخگویی غیرحضوری آزمون سراسری سال 1392 با روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور) تماس و یا با بخش پاسخگویی اینترنتی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در میان بگذارند.
منبع:
کد:
یادم رفت کارت ورود به جلسه بگیرم :| افتاد سال بعد :(
چقدر ساده ...نقل قول:
چه آرامشی ...
خداوند این طور آرامشی به همه عطا کند انشالله ...
البته مطمئنا کسی اگر خونده باشه و فکر کنکور باشه به هیچ عنوان کارت ورود به جلسه یادش نمیره ها... :n01: