بچه ها کسی دانشگاه تهران قبول شده ؟! کی باید بریم واسه ثبت نام ؟ تو سایت هیجی ننوشته
بچه ها کسی دانشگاه تهران قبول شده ؟! کی باید بریم واسه ثبت نام ؟ تو سایت هیجی ننوشته
جز مدارک دیپلم همه رو دارم . هنوزم که وارد پورتال نمیشه ! راستی این که میگن 25 شهریور شروع کلاس ها ، واقعا کلاس ها دایره و استادا میان ؟نقل قول:
داداش چیکار کردی؟من دیشب یه مشکلی پیش اومد خونه نبودم الان برگشتم خونه تایپیک زیاد جلو رفته حال ندارم همشو بخونمنقل قول:
این چه کاریه دوست من ؟؟:18:نقل قول:
یکی از دوستام 5 ساله داره کنکور میده که پزشکی سراسری (حتی یه شهر کوچیک ) قبول بشه که نشده تا الان...امسال هم نشد !اونوقت شما با پزشکی اصفهان میخوای دوباره کنکور بدی؟؟:19:
بیخیال حرف مردم...
سلام
آقا من دیشب از خوشحالی نخوابیدم:8: علوم کامپیوتر تبریز روزانه:8:
ثبت نام کی هست؟(حال خوندن پست های قبلی رو ندارم):31:
اصلا صحبت تور کردن و مخ زدن نیست ! ببین یه چیزیه که خودت باید توش قرار بگیری !نقل قول:
یه خورده اخلاق آدم دخترونه میشه ! اینو چون دیدم دارم میگم ! تو همین دانشگاه خودمون چندتا پسر معماریی میشناسم ! یه جورایی شدن چوپون گله دخترها ! ( بی ادبی به دخترها نشه)) اینو تو دانشگاه بهشون میگن !
تا نبینی نمیگیری چی میگم !
راستی دوستان یه سوال !
کسی که غیر انتفاعی قبول میشه اسمش تو تکمیل ظرفیت میاد ؟
تو کارنامه نهایی اگر روزانه یا شبانه قبول شه میتونه انتقالی بگیره ؟
نه داداش من ناراضی نیستم من 5 سال قبل دیپلم فنی گرفتم تو این سال مجبور شدم مدرک پیش انسانی بگیرم که اونم تو خرداد تموم کردم از اول هم حد توانم رو همین دانشگاه میدونستم و دانسگاه سراری تبریز رو همینجور خوش بینانه زدم فقط دانشگاههای شهر خودم رو زدم واونم قبول شدمنقل قول:
نوشته شده توسط hande13
دوستان اینم نتیجه 6 ماه درس خون دن من
مترجمی زبان انگلیسی - موسسه نبی اکرم تبریز
از بچه ها کسی اینجا نیفتاده با هم بریم
-------------------
مگه بده برادر جان؟! توی ایران همه میخوان یه اسم مهندس اول اسمشون باشه! بیا تا 1000 تا مهندس مکانیک بیکار نشونت بدم که بعضیاشون دارند کود تولید میکنند!
از اولم این رشته رو میخواستم و فقط کنکور زبان شرکت کردم
تبریک میکم به دوستایی که قبول شدن و اون عزیزایی که قبول نشدن ناامید نباشن سال دیگه مطمئنن به خواستشون میرسن
ممنون
آمار کل بچه های قبولی که تو این جا اطلاعات قبولیشون رو زدن رو جمع کردم اگه دوستان و مدیرا موافقن بزارم که هم یک آرشیو بشه هم خاطره
نظرتون چیه
من یادم رفت چی قبول شدی؟؟؟نقل قول:
من که پرستاری تهران میخواست، امسال نشد و افتادم پرستاری کاشان (شهر خودم)
طبق معمول تاپیک با اسپک جلو رفته، چیز مهمی نگفته کسی زیاد ولی جالبه بخونی!
تازه مدیر هم اومد جنگمون کرد :27:
ببین دانشگاههایی که سال بالایی ها 25 ام میان، شروع ورودی های جدیدش یه هفته بعده. مثلا ما از شنبه این هفته ( 18ام ) کلاسامون شروع شده و ورودی های جدید 25 ام ( هر چند فقط یه روز برای تهیه مدارک وقت دارن ) و واقعا کلاسا دایره. سال قبل ما 26 ام سر کلاس بودیم.نقل قول:
جز مدارک دیپلم همه رو دارم . هنوزم که وارد پورتال نمیشه ! راستی این که میگن 25 شهریور شروع کلاس ها ، واقعا کلاس ها دایره و استادا میان ؟
میگم که نقص مدارک میخوری بعد باید مدارکتو ببری مشکل حادی نیستش ، اگر گواهی موقت دیپلمت رو داری ببری که چه بهتر ، در مورد پورتالم حالا در روزها و سالهای آینده باهاش بیشتر آشنا میشی :) !نقل قول:
من خودم یادمه روز اول دانشگاه دو تا کلاس داشتم جفتش هم تشکیل شد ، فیزیک2 و اندیشه1.
تبریک میگم !نقل قول:
جهرم شیراز ؟
یه بنده خدایی اونجا هست اوروچی نام ! سلام ما و چنتا از بچه ها رو بهش برسون !:دی !
کار بسیار خوبی کردی ! دم شما گرمنقل قول:
یه پیشنهاد !
الان نزار ! وایسا همه بیان بگن ! بعدش با فرمت pdf بزار! یادگار ماندگار p30world ! شماره 1
اسم رشته / دوره تحصیلی / شهر / رتبه / منطقه
کار نو و جالبی از آب در میاد ! خیلی هم خاطره میشه
سلام
میشه یکی دفترچه و اصلاحیه هاش رو آپلود کنه؟
ممنون.
آقا اخبار که میگفت غیرانتفاعی 60 هزار صندلی خالی داره.یعنی امیدی هست که توی تکمیل ظرفیت قبول بشم؟!
نقل قول:داداش مهندسی کامپیوتر دانشگاه شیرازنقل قول:
بچه ها
7- رسيد پستی تائيديه ارزش تحصيلی (ديپلم و پيش دانشگاهی)
اینو جز مدارک ثبت نام زده واسه ما
چی چی هست این ؟ باید از کجا بگیرم ؟
همه رو دارم غیر این
- اصل مدرک پيش دانشگاهی و دو نسخه تصوير آن
اینم منظورش کارنامه پیش هست ؟؟
- اصل مدرک پايان تحصيلات متوسطه و دو نسخه تصوير آن (برای داوطلبان نظام قديم و جديد متوسطه)
اینم دیپلمه دیگه ؟؟
پارسال ما 2 روز کاری وقت داشتیم برای جمع کردن مدارک و ... ! البته چون فقط 5 شنبه و جمعه میتونن ثبت نام بزارن اینطوری شده ... هفته دیگه دیره در نتیجه مجبورن این جمعه بزارن ...نقل قول:
مطمئنا خیلی از بچه ها مدارک رو نمیتونن کامل بیارن ... ولی سعی کنین هر چقدرش رو که میتونین جور کنین ...
میگم بچه ها کسی میدونه آندروید 4.1 کی واسه galaxy s3 میاد؟:31:
وای امشب Iphone 5 هم معرفی میشه
به این میگن اسپم از من یاد بگیرید
دوست عزیز این ظرفیتها بیشتر برای رشته ریاضی و در دوره پیام نور هستش ! منظور روزانه نیست ! اگه هم روزانه باشه ! شهرهای دور و رشته های درجه 2 یا 3 هستش !نقل قول:
از اینجا میتونی ببینی فکر کنمنقل قول:
هانی یه جا گفته بودی :
مگه تو خوابگاهی نیستی؟ میگم چرا کم پیدایی!نقل قول:
دقیقا. من خودم همه مدارکم تکمیل بود، ولی بعد که اومدم دیدم خیلیا با مدارک ناقص اومدن و بعضی ها هم بعدا ثبت نام کردن!نقل قول:
مطمئنا خیلی از بچه ها مدارک رو نمیتونن کامل بیارن ... ولی سعی کنین هر چقدرش رو که میتونین جور کنین ...
پس پیشنهاد اینه کل سعیتون رو بکنید ولی اگه نشد نگران نباشید.
1-آقا من که نیمسال دوم قبول شدم باید کی ثبت نام کنم؟ مثل بقیه؟
2-ثبت نام اینترنتی برای دانشگاه علوم پزشکی شیراز ممکنه؟فرقی با حضوری نداره؟یهو بدبخت نشم:)
چند تا رفییق من دارم که اونا هم مهندسی کامپیوتر(نمیدونم کدوم گرایش) غیر انتفاعی پاسارگاد شیراز قبول شدن!(مرودشت)
قبولی ارشد پیام نور خیلی بیشتره و میگن غیر انتفاعی بدرد نمیخوره!(کیفیتش پایین تر از پیام نوره)
به هر حال موفق باشن!
منم که نگفتم روزانهنقل قول:
دوست عزیز این ظرفیتها بیشتر برای رشته ریاضی و در دوره پیام نور هستش ! منظور روزانه نیست ! اگه هم روزانه باشه ! شهرهای دور و رشته های درجه 2 یا 3 هستش !
اشتباه نکنم خدایی بود که گفت 60 هزار صندلی خالی مربوط به رشته های ریاضی و فنی که بیشترشون مربوط به غیرانتفاعی هستن خالیه!
بچه هایی که هیچی قبول نشدن نگران نباشن؛ بعد از پایان ثبت نام ( در اوایل مهر ) سازمان سنجش اعلام میکنه که کسایی که قبول نشدن برن دانشگاه های غیرانتفایی و هر رشته کاردانی که میخوان ثبن نام کنن
جدی میگی؟!نقل قول:
رشته های کاردانی فقط؟!.آخه من حدود 18 تا غیرانتفاعی زدم که هیچکدوم رو قبول نشدم.
سلام
کسی میدونه که محل تشکیل کلاس های علوم کامپیوتر تبریز تو خود تبریز یا نه؟ من دفترچه رو خوندم ولی بازم یجورایی نگرانم.:45:
نقل قول:
جواب سوال اولت.میری پست و میگی تاییدیه تحصیلی میخوام.اونام 4تا برگه بهت میدن.2تاش برای دیپلم و 2تاش برای پیش دانشگاهی.آدرس دانشگاتو مینویسی و اطلاعاتت رو تکمیل میکنی و 2تاش رو پست میکنن برای دانشگاه و 2تاشم میمونه دست خودت.به همین سادگی به همین خوشمزگی
سوال دومم که هنوز چون مدرک پیش رو ندادن پس یحتمل همون کارنامه هست
سوال سومم که دیگه آره.همون دیپلمه.ریزنمرات 3ساله ات رو هم ببر.از همشونم کپی برابر اصل بگیر
سلام
محل تشکیل کلاس های دانشگاه آزاد توی همون دانشگاهی ـه که آزمون گرفتن؟ یا دانشجو منتقل میشه به دانشگاه ناحیه ی محل سکونت؟
دانشجوی مهندسی فردوسی اینجا داریم؟؟ اگه باشه که راهنماییم کنه....
دوستان ثبت نام دقیقا از کی شروع میشه ؟
به سایت دانشگاهت مراجعه کن. اگه نبود از اطلاعیه سازمان سنجش استفاده کن.نقل قول:
شما کدوم دانشگاه درومدی؟تو همون دانشگاهم محل تشکلیل کلاساست.مثلا من پارسال کنکور آزاد دادم تو تهران و برق قدرت ابهر درومدم و باید میرفتم ابهر.هیچ ارتباطی به محل آزمون ندارهنقل قول:
دمت گرم ! هنوز تو فکر اوروچی هستی ؟ :دینقل قول:
1- 100% میاد . هنوز تو تست هست ولی زود میاد !نقل قول:
2- میخوای بخری ؟
:دی
سایت دانشگاه خبری نیست . اون اطلاعیه کجاست ؟ بی زحمت لینکشو بده !نقل قول:
به سایت دانشگاهت مراجعه کن. اگه نبود از اطلاعیه سازمان سنجش استفاده کن.
شما سوالتون رو بپرسین من و یا خیلی دیگه از بچه های مهندسی فردوسی اینجا هستننقل قول:
بیا اینم لینکش:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تأييديه تحصيلي چیه تو مدارک مورد نیاز واسه ثبت نام زده ؟
یه چیز باهالی هم زده
حتما" لازمه موقع ثبت نام پتو دستت باشه ؟؟:24:نقل قول:
همچنين به همراه داشتن وسايل شخصي ( شامل : دو عدد پتو، ملافه و ... ) ضروري مي باشد.
سلام به همگی. من توی سراسری شیمی محض خوارزمی قبول شدم و توی آزاد شیمی کاربردی علوم داروئی.
واقعا موندم کدومو برم. میگن شیمی محض خییلی تئوریه و شیمی کاربردیی آزمایشگاهی تر.
من آزمایشگارو دوس دارم و یجورایی کاربردی رو ترجیح میم. اما این آزاده و اون سراسری. نمیدونم باید به رشته بیشتر اهمیت بدم یا به دانشگاهش.
میگن محض و کاربردی خیلی فرقی نداره تو درساش ولی تو شیمی کاربردی دیدشون آزمایشگاهیه ولی محضا بیشتر دید عمقی داره به درس. اصن نمیدونم کی درست میگه. بعضی ها میگن تا لیسانس فرقی با هم نداره. و بعدا مهم میشه. بعضیا هم میگن که کاربردی کار براش بیشتره.
لطفا کمکم کنید. میشه بگید کدوم حرف درسته . دانشجوهای شیمی میتونن کمکمک کنن؟؟
خاطراته دیگه ! نمیشه کاریش کرد:دی !نقل قول: