سلام
کسی نمیدونه fifa 13 واسه اندروید کی میاد؟
واسه ios که اومده
Printable View
سلام
کسی نمیدونه fifa 13 واسه اندروید کی میاد؟
واسه ios که اومده
دوستان میدونم این سوال ممکنه پرسیده شده باشه ولی هرچی گشتم پیدا نکردم
میشه یکی بگه این شوک سمت راست چجوری راه میوفته؟!!
با برنامه x360ceنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه چطورینمیشه که؟نقل قول:
طبق تصویر تنظیم کنید وبعد کپی کنید در محل نصب بازی
یه سوال اگه بخوایم سی دی کی اورژینال رو فقط بخریم با همین نسخه ای که دانلود کردیم هم میتونیم بازی رو انلاین بازی کنیم؟؟(ینی همین نسخه 9 گیگ؟)
یا باید نسخه ای خاص رو دانلود کنیم؟
قرار بود در این نسخه تکنیکال دربیل قرارر داده بشه الان این نسخه با نسخه قبل تفاوتی در زدن نداره ؟! ......
تا اینجا که کسی خبری از کرش نداده (توی تاپیک خودمون) و من هم خودم الان وصل دومم هستم و کرش بی کرش .نقل قول:
نقل قول:
از خود اوریجین باید دانلود کنی
برای من توی کنسول همچین مشکلی پیش اومدنقل قول:
دقیقا اخرین بازی در فصل دوم که فینال چمپیونز لیگ بود بازی کرش کرد، مجبور شدم یه کرییر دیگه رو از اول اغاز کنم.
درود.
من چند روزی نبودم، الان هم ماشالله تعداد صفحات تاپیک زیاد شده و چند صفحه ای رو خوندم، اما ندیدم موضوعی؛
میشه بگید که خبری از ارائه پچ شده یا نه ؟ کرک جدیدی اومده؟
شاد و پیروز و سربلند باشید.
پچ که هنوز نیومده . مثل پارسال هم فکر نکنم پچی بیاد . کرک جدید هم زمزمه های اومدنش هست . البته همین یکی هم من که هیچ باگی توش ندیدم.نقل قول:
سلام.
بچه ها به نظرتون گیم پلی بازی نسبت به فیفا 12 سریعتر نشده،! من با اینکه رو slow بازی می کنم بازم بازی نسبت به 12 سریعتره!!!
مشکل از بازی منه یا کلا گیم پلی فیفا 13 سریعتر شده!!!؟
من بازی رو خریدم با کرک ش. کار هم میکنه. گرچه همینطوری خریدم که رو لپ تاپم هم بازی رو داشته باشم وگرنه رو ایکس باکس راحت بازی میکنم.
متاسفانه این مشکله سرعته بالا برای همه هست.من هم تو ps3 و هم تو xbox این مشکلو تجربه کردم.رو slow بهتره ولی بازم از fifa12 خیلی بیشتره.حیف نبود بازی اینقدر تو همه چی پیشرفت کرده سرعتشو اینجوری کردن
روی slow نزارین...یه قسمت تو تنظیمات واسه تعیین سرعت تک تک موارد بازی هست...اونجا برین بعد عدد دو تا سرعت و سرعت پاس و شوت رو از 50 به 46 تفییر بدین عالی میشه..نقل قول:
متاسفانه این مشکله سرعته بالا برای همه هست.من هم تو ps3 و هم تو xbox این مشکلو تجربه کردم.رو slow بهتره ولی بازم از fifa12 خیلی بیشتره.حیف نبود بازی اینقدر تو همه چی پیشرفت کرده سرعتشو اینجوری کرد
واقعا ممنون و مرسی از جواب کاملت.نقل قول:
سلام.
چطور میشه پنالتی رو چیپ زد؟ هرچی LB رو میزنم تغییری ایجاد نمیشه..
خب؟؟؟الان دقیقا ما باید چیکار کنیم:31:نقل قول:
دوستان با اين برنامه FIFA 2012 Creation Master 12 (CM12) ) ميشد بازيكنا رو اديت كرد مثلا سن مليت اينا رو تغيير داد
حالا ميخواستم بدون براي فيفا 13 هم برنامه اي اومده يا نه اگه ميشه سريع راهنمايي كنين ممنون
سلامنقل قول:
من اولش که با تنظیمات پیش فرضش بازی میکردم سرعت بازی زیاد بود و گرافیکش پایین بود ولی بعدش گرافیک و رزولوشن بازی رو که زیاد کردم سرعت بازی معمولی شد. الآنم رو حالت نرمال دارم بازی میکنم
دوستان این دروازه بان موقع پنالتی چجوری میپره؟ من با دسته بازی میکنم
باید LB رو نگه دارینقل قول:
این فیفا چرا فرقی بین تیم قوی و ضعیف قائل نمیشه؟!!
من با یووه و اینتر مساوی کردم بعد به پسکارا 5-1 باختم!! تیمشون مثلا چلسی دفاع میکرد و مثل بارسا حمله! من حتی بازی دوستانه هم با بارسا 3-1 باختم!
چند هفته اول تقریبا صدر جدول بودم ولی یهو نمیدونم چی شد دیگه الآن نزدیکای آخر جدولم
سلام
مانیتورم 20 - wide ، بازی رو روی چه رزولیشنی بزارم بهتره ؟؟؟؟؟
سلا من سال اول کرر هستم فیفا لیگ قهرمانان نداره؟؟
بالاخره المان بهم پیشنهاد داد ولی اگه اسپانیا میداد خیلی خوب میشد
بچه ها نیازی نیست خیلی برای خرید بازیکن پول خرج کنید من نیمار رو با میرلش عوض کردم 3 تا هم سر دادم حالا میخوام هازارد رو + 30 تا بدم مسی رو بگیرم ولی فکر نکنم قبول کنه
فصل دوم لیگ قهرمانان هست اگه رتبه ی کافی رو بیاری.هازاردو نفروش تو رئال من الان فیکسه قدرتش 92 شده البته من فصل 4 5 ام.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز همون رزلوشن ویندوزو بذاری فک کنم بهتر باشه
ميتوني براي فصل اول هم توي ليگ قهرمانان شركت كني فقط همون اول بازي كه ميخواي زمان و درجه سختيو و... انتخاب كني اون پايئين يه گزينه هست روش كه بزني ميتوني توي ليگ اروپا يا چمپيونز شركت كني
[QUOTE=مهدي.ف;7273511]فصل دوم لیگ قهرمانان هست اگه رتبه ی کافی رو بیاری.هازاردو نفروش تو رئال من الان فیکسه قدرتش 92 شده البته من فصل 4 5 ام.
اگه میشد دو تا بازیکن بدم خوب بود چون رو اکادمی خیلی حساب کردم و الان 5 تا بازیکن 16 ساله دارم که همه پتانسیلشون بالای 92 هست و با این که فقط یه نیم فصل بازی کردم یکیشون 68 و یکیشون 71 شده فکر کنم 18 19 سالگی هر کدوم یه پا مسی بشن
دمت گرم اینم سواله لجندلینقل قول:
اولتیمت تیم چقد باحاله...همه چی واقعی تره...کریر واقعا بد شده...
سلام یه سوال داشتم من این سی دی کی ها رو واسه fifa 13 پیدا کردم کسی اگه میتونه با origin فعالش کنه یه توضیحی بده:
XY2S-K9B3-DXSC-MDXU-ERLD
RHFP-7RRP-7D7T-Z7DL-VRLD
7X9K-YYES-64AV-4HAN-3JRN
HJJN-XJ64-363X-99V5-KSJ4
آقا من بعد دو سال دارم فیفا بازی میکنم باز.
چی شده این لامصب :) واقعا دمشون گرم ، خیلی خدا شده :)
فقط از درس و دانشگاه انداختتمون :دی
با این کرک که نمیشه از سریال هایی که پیدا میکنیم استفاده کنیم؟درسته؟؟
کسی برنامه key generator رو دانلود نکرده بذاره برامون؟
من که سال هاست فیفایی هستم. از سال 98 به اینور. این وسط دو سه سال PES هم بازی کردم ولی برام فیفا یه چیز دیگه بود.
امسال هر دو تا رو نصب کردم و بازی می کنم. هم چنان عقیده دارم فیفا یه چیز دیگه است اما امسال من تغییر خاصی نسبت به پارسال ندیدم.
اگه موس رو حذف کنیم و کلیدها رو مثل قبل تعریف کنیم، انگار همون 2012 هستش. اما انصافا در زمینه حرکات طبیعی بازیکنان و چهره اونها فیفا کم آورده.
دوستان یه سوال هم برام به وجود اومده. چرا هنگام شادی گل دوربین عوض نمیشه و همون دوربین از بالا هستش ؟
سلام دوستان.این شوک سمت چپ ls برا من دریبل نمیزنه.تو قسمت تمرینی وقتی ls می زنم از هر جای زمین که باشی به حالت ضربه ایستگاهی میره و باید شوت بزنم مثلا.تنظیماتش چه جوریه .ممنون میشم کمک کنین
اول فصل دو سه تا بازی دوستانه همه تیما میذارن . منم یه تیم نیم ستاره بودم . کریر رو روی پروفشنال شروع کردم . دوستانه دوم با یه تیم یک ستاره افتادم .
تمام بازی دست من بود و دروازه شون رو به توپ بسته بودم منتهی به خاطر نون نخوردن بازیکنهای حمله ام قبل از بازی و حرکات زیبای دروازه اونها توسنتم فقط از 10 موقعیت یکی رو گل کنم .
دقیقه 90 این تیم یک ستاره که هیچی از اول بازی موقعیت نداشت یه حمله معمولی کرد . یک هافبکشون از دور یه شوتی زد که تا به حال ندیده بودم توی فیفا و چنان خورد به تیر دروازه که کمی رفت روی هوا و در برگشت مهاجمشون برگردونی زد که برای یک دقیقه حس کردم فقط مقابل رئال لجندری دارم بازی میکنم .
یعنی یه همچین چیزیه کریر مود ؟ کسی از این اتفاقات تخیلی افتاده واسش ؟ اون هم توی پروفشنال نه لجندری ؟
به قول یکی از دوستان مشکل از جایی دیگه است که به هیچ وجه درست بشو نیست . کی میشه انلاین بازی کنیم .
سلام
بلاخره بعد از چندین بازی روی درجه لجندری نظرم اینه که
نمیدونم چرا فیفا شبیه ساز فوتبالش رو روی سی پی یو قرار داده
واقعا وقتی سی پی یو بازی میکنه و در مقابل شما از اون ضد حمله ها میزنه آدم کیف میکنه که بازیش رو تماشا کنه و براش هم فرقی نمیکنه نوریچ باش یا بارسلونا
تو تمامش مثل همن و پاسهای 50 تا 60 متری دقیق میدن
تو دفاع شما اگر از فاصله 2 یا 3 متری بخوای شوت بزنی چنان با سرعت میان رو پات که انگار موتور جت بستن
خلاصه نمیدونم چطوری بگم که بازیش البته با سی پی یو چقدر رو اعصابه مثل همیشه
ولی زیباست
یادمه یکی از خبرها گفته بود که در طول مدتی که کریر مود رو طی میکنیم میتونیم ظاهر بازیکنان رو هم تغییر بدیم . البته به شرطی که اون گزینه رو آنلاک کرده باشیم.
از دوستان کسی همچین چیزی رو دیده ؟! چطور میشه آنلاک کرد؟!
آخ آخ ، صحبت از این هوش سرشار CPU شد ؛ هنوزم که هنوزه مثل قبل هست ، آدمو دیونه میکنه! الان با یه تیم دسته 1 انگلیس بازی داشتم ؛ چنان دریبل های تکنیکی ازشون میخوردم :دی و پاس های زیبایی میدادند که نگو و نپرس :sq_2:
اما دوستان درست گفتند ؛ واقعا زیباست ، واقعا این فیفای جدید خارق العاده زیبا و دوست داشتنی شده واسم. یاد اون موقع ها رو دارم زنده میکنم :)
من توی لیگ انگلیس لباس کلاسیک چلسی رو دیدم یعنی حریفم چلسی بود توی اف ای کاپ لاک بود اون لباس روس وای می ایستادی می گفت باید از EAS FC آنلاک کنی یه همچین چیزی بود منظورت اینه؟نقل قول: