با چی بک آپ بگیرم که برنامه هام پاک نشه؟
ارسال شده از GT-I9300 با استفاده از تپاتالک 2
Printable View
با چی بک آپ بگیرم که برنامه هام پاک نشه؟
سلام.نقل قول:
بله میتونید نصب کنید مشکلیبوجود نمیاد.:11:
سلام.نقل قول:
با برنامه هایی مثل تیتانیوم بکاپ یا Go Backup میتونید بکاپ بگیرید.:11:
بچه هایی که از 4.3 میخوان به 4.1 کوچ بکنند مواظب باشند چرا که شاید پوشه EFS اگر اشتباه نکنم از بین میرود و شماره سریال گوشی و دیگه شبکه رو شناسایی نمی کنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
یه برنامه آب و هوای خیلی زیبا میخوام که بصورت live wallpaper بشه ازش استفاده کرد ... ممنون میشم معرفی کنین .....
برنامه go weather ex رو دارم ولی پس زمینه ساده ای داره ، اوونایی هم که خوبه نمیشه دانلود کرد از googlepaly .
برنامه weather live و weather hd رو هم دارم که خیلی خوبن ولی live wallpaper نمیشن ...
راهنمایی لطفا
کسی از دوستان glance رو نزد؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
این مشکل برای من در رام کاستوم به وجود اومد.خرجش کلا شد 25 تومننقل قول:
خب همون 25تومن هم میشه تو جیب خودمون نگه داریم : دینقل قول:
البته شایدم نشه.مال من با رام s revolution شده بود.نقل قول:
سلام
اندروید 4.3 که روی گوشیم نصب کردم گوشی وقتی میزارم شارژ طرفای 4 ساعت طول میده فول شارژ بشه در رام 4.1.2 4.2.2 دو ساعت و نیمه شارژ میشد
یکی دیگه هم تاخیری که بعضی اوقات موقع در آوردن گوشی از حالت لاک اسکرین داره :n29:بقیه دوستانی که نصب کردن همین مشکل دارن؟
سلامنقل قول:
مشکل اخر در باگ های 4.3 هست که خوده سامسونگ هم بهش پی برده.
4.3فعلا بدرد تست هم نمیخوره / من ک همون 4.1.2 رو دارمش.
از اولشم معلوم بود 4.3 چیه
آره دقیقا واسه منم همینطور ولی شارژش زود پر می شه.شارژرتو عوض کن.نقل قول:
واسه من که غیر از اون اروری که تنظیمات گفتار به متن میده همش توی بعضی قسمتها همش گیر میکنه یا دیر جواب میده...
میشه یکی لینک دانلود رام 4.1.2 یا 4.2.2 رو بزاره یا pm کنه بی زحمت. هر کدوم که بهتره...
اخه مشکل اینه من با رام 4.2.2 تست کردم همین 2ساعت و نیم شارژ میکنه فقط روی این رام اینجوری شدهنقل قول:
در هر صورت صبر میکنم تا سامسونگ باگهاش برطرف کنه رام جدید دیگه ای از 4.3 اومد اون فلش بزنم
اگه بخوام رام دیگه ای فلش بزنم برمیگردونم به همون 4.2.2 2ماهی که باهاش کار کردم هیچ مشکلی نداشت:n01:
سلام.نقل قول:
بفرمایید لینک مستقیم 4.2.2 :
فقط بکاپ از efs فراموش نشه. :11:
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز یک سوالی داشتم شما که فکر کنم اس 4 هم دارین روش اندروید 4.3 تست کردین رامش مشکلی نداشت یا فقط برای اس 3 اینجوری در آومده:n13:
سلام.نقل قول:
نه مال اس 4 هیچ باگی نداره،البته مال اس 3 هم من فقط یک تاخیر در حد 2 ثانیه توی روشن شدن صفحه از حالت لاک رو دارم وبقیه مشکلات دوستان رو من ندارم. روت هم کردم کرنل Adam رو هم نصب کردم.:11:
طی چند روز آینده اندروید 4.3 برای uk , south korea منتشر میشه طبق گفته سامسونگ:n23:
البته یکی از دوستام میگفت من همین رام اندروید 4.3 برای uk دانلود کردم فلش زدم ولی من هر چی گشتم خبری ازش نبود:n29:
سلام.نقل قول:
کجا خبر دادن؟
منظورتون از مال UK کدوم رام هست؟ اگه همینی کهمیگن باگ داره ،که هست.من همین الان اونو رو گوشی دارم.:11:
سلامنقل قول:
تو سایت sammobileدر آخرین اخبار مربوط به رام ها این گفتن
اینم مشخصات رام:
UK Firmware info
- Model: GT-I9300
- Country: United Kingdom
- Version: Android 4.3
- Changelist: 1902166
- Product Code: BTU
- PDA: I9300XXUGMJ9
- CSC: I9300OXAGMJ9
- MODEM: I9300XXUGMJ9
سلام.نقل قول:
خوب این رام که خیلی وقته اومده و من الان همین روی گوشیم نصب هست.منتها دیگه تا دیشب ساعت 3 صبح که من چک کردم( :D ) ورژن جدیدتری نه اومده و نه توی خبرهاش هست. :11:
سلام .
نمیدونم چیو از برنامه ها Disable کردم که از اوون وقت تا حالا آپ دیت کردن آب و هوای خوده گوشی کار نمیکنه .
راهنمایی میکنین لطفا .
مشکل شما از disable نیست.چندوقت پیش اب و هوای منم کار نمیکرد.خودبخودی درست شد.نقل قول:
سلام.نقل قول:
یا Shake آپدیت بوده دیس ایبل کردیدیا اینکه تنیظمات آپدیت زمانی بوده اونو غیر فعال کردید.:11:
سلام. من میخوام گلکسی اس 3 بگیرم ولی نمیدونم در حین خرید به چه نکاتی باید توجه کنم!منظورم رو اصل بودن یا نبودن گوشی و لوازم جانبیشه و یا چک کردن سریال گوشی و اینکه با گارانتی بگیرم یا بدونه گارانتی؟چون تقریبا 3 4 نوع مختلف گارانتی وجود داره برای سامسونگ.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام من تازگيا اين گوشي رو خريدم
بد جوري با كيبرداش مشكل دارم
اسمارت كيبرد و سويس ( فكر كنم) رو دارم اما حروف جابجا هستن يا مثلا حرف ث رو ندارن
يدونه درست حسابيشو معرفي كنين. كه مثلا حرف گ پايين نباشه مثلا
مرسي
سلام
من این گوشی رو تازه گرفتم
قفل روی صفحه رو گذاشتم
رمزش رو یادم هست ولی حالا نمیدونم از کجا باید قفل رو حذف کنم
توی قسمت lock screen هم که میرم این صفحه میاد
اینایی که تیک قرمز خورده غیرفعال هستن
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
گوشیم برگردوندم به اندروید 4.2.2 - خدا رو شکر مشکلی که با شارژ گوشی رو ی اندروید 4.3 داشتم تو این رام 4.2.2 ندارم
دیشب طرفای ساعت 6 گوشیم 40 درصد شارژ داشت 5دقیقه بعد شارژش0 شد گوشی خاموش شد :n04:بیخیال 4.3 شدم تا یک رام درست حسابی بیاد بیرون اون فلش بزن
از سامسونگ بعید بود چنین رامی بده بیرون :n15:
نقل قول:
تو همین قسمت گزینه Swipe رو بزنید...
کاره خوبی کردی منم اعصاب نذاشته واسم این 4.3 میخوام برگردونم.ولی اون لینکی که بهم دادی جواب نداد موندم از کجا دان کنم :what::banghead:نقل قول:
کسی از دوستان روز حتمی به ایران اوندن اس 5 رو میدونه؟؟؟
والا من 4.1.2 دارم و نزدیک 7ماه هست و مث مرد داره کار میکنه..بچه ها تاکید داشتن نسخه 4.3بریزم ولی هر نرم افزاری میاد اولش پرباگه که با گذشت زمان بهتر میشه.نقل قول:
این نسخه 4.3 تست نشده ریلیز شد که اینجا نشون میده سامسونگ برای کهکشان های قبلی هیچ تعهدی نداره و فقط میخواسته دهن کاربرا رو ببنده.
:n09:
اگر روزی ویندوز فون برنامه بهتر و خوب و راحت براش بیاد ، وینفون میگیرم ، نه لگی نه کندی و نه باگ امنیتی .:n05:
من رام اندروید 4.2.2 که الان روی گوشیمه از همین سایتی که لینکش بهت دادم دانلود کردم ولی الان چک کردم دیدم لینک دانلودش برداشتن - میگردم لینک مستقیمش پیدا کردم برات پیغام خصوصی میکنم:n16:نقل قول:
سلام.نقل قول:
شما اگر بخوای کلا" قفل رو حذف کنی None رو باید بزنید البته Swipe هم قفل نیست که رمز بخواد اما اینکه میگید گزینه هاش غیر فعاله، من چون نمیدونم رامتون چیه کلیش رو میگ شما بگرد جاش رو پیدا کن و انجام بده:توی ستینگ برو به قسمت Security و توی این قسمت Clear Credentials رو پیدا کن و بزن و OK کن اون گزینه ها باز میشه ومیتونی قفل رو برداری. حالا شاید روی رام شما جای Clear نوشته باشه Delet در کل باید Credentials پاک بشه تا اون قسمتها فعال بشه.:11:
سلام.نقل قول:
والا من این مشکلاتی که میگید رو با 4.3 ندارم.4.3 رو نصب کردم،یه کرنل Adamهم روش نصب کردم رام هم روت شده هم مصرفش اینقدر بالا نیست هم لگ لاک اسکرین رو نداره.صبح ساعت حدود 8:30 از شارژ کشیدم الانم 68 درصد شارژ دارم البته امروز خیلی با گوشی کار نداشتم فقط یه 6 7 تا اس ام اس و یه ده 15 تا تماس و یکم نرم افزارهای دیگه.اما درکل کدوم رام رو میخوای که لینک مستقیمش رو برات بزارم.:11:
سلام.نقل قول:
هنوز که هیچی مشخص نیست اما خبرهایی درز کرده که قراره روی اس 5 سامسونگ از اسکن چشم استفاده کنه و این قضیه رو به ثبت رسونده! :11:
اول اینکه کیبورد خود سامسونگ بهترین کیبوردیه که من توی اسمارتفونهای اندروییدی دیدمنقل قول:
خصوصا ویژگی حدس کلمش توی زبان فارسی حرف نداره!
اما شما بازم اگه دنبال کیبورد دیگه ای، کیبورد استوک اندروید هم میتونی از یه مارکت دانلود کنی که توی ورژن جدیدش واقعا خوب
شده
مثلا از اینجا:
من رو گوشی فایل روت که مربوط به گوشی نکسوس بود اشتباه ریختم تاچش از کار افتاد بردم تعمیرگاه گفت که باید تاچش عوض بشه یه جا دیگه بردم میگه مشکل نرم افزاریه بهنظر شما طرف میخواد چیکارش کنه اگه زیاد مشکل نیست که خودم برم تو کارش
رامتو عوض کننقل قول: