دوست عزیز شما باید بازی رو دوباره نصب کنی .احتمالا بازیت ناقص نصب شدهنقل قول:
مشخصات سیستمت رو هم بگو ؟!:n06:
Printable View
دوست عزیز شما باید بازی رو دوباره نصب کنی .احتمالا بازیت ناقص نصب شدهنقل قول:
مشخصات سیستمت رو هم بگو ؟!:n06:
سلام به تمام دوستان
این مد بال چرا مربی منو نمیاره تو چهار فصل هست پیاپی تو یه تیم دارم بازی میکنم هر بازی هم حداقل یه گل یا دوتا میزنم مشکل چیه پاس هم میدم سانتر انجام میدم کلا در خدمت تیم هم هستم ..... من بیچاره تو مغازه بعضی مواقع سرم خلوت میشه میتونم یه دست پی اس بازی کنم اونم فقط به عشق این مود دارم بازی میکنم ولی..... یه رو مخمه تا بیام تو بازی الان هم لج کردم تا منو ثابت نیاره تو بازی دست بردار نیستم:n19:
فکر کنم چون id مو عوض کردم دیگه وارد نمیشه-عجب مسخره بازینقل قول:
بلاخره بعد از تلاش فراوان تونستم مجله EDGE رو گير بيارم . اين خارجيام که اصلا بيرون نميدادن هيچي از اين مجله .
اگه يادتون باشه 14 مارس يعني 20 روز بيش شماره 252 از اين مجله منتشر شد و اولين اطلاعات در مورد بازي و موتور جديد بازي و گفتگو با سازندگان بازي رو منتشر کرد(صفحات 72 تا 79 مجله EDGE)
تصاوير صفحات مجله به صورت اسکن شده رو ميزارم با سايز يزرگ ، يکي از دوستان زحمت ترجمه صفحات رو بکشه (صفحه 5 تکراريه).
با سپاس:sq_8:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سايز بزرگ :
سايز بزرگ :
سايز بزرگ:
سايز بزرگ :
سايز يزرگ :
سايز بزرگ :
سايز بزرگ :
اپشن فایلی وجود داره برای تصحیح نقل و انقالات ؟ من نسخه جدید که لیگ برتر رو داره گرفتم ولی خبری از دیوید بکهام نیستش
الان طعم واقعی بازی رو دارم میچشم با جایگذاری دقیق بازیکنان در پست خودشون :n02:
دوستان قابلیت long ranger چیه ؟ ( مثلا در بالوتلی این قابلیت هستش ) هر کاری میکنم فعال نمیشه ، تو تمام پست ها هم گذاشتمش
چیکار کنم ؟
اون قابلیت برای شوت زدنه که شوت های بازیکن قوی میشه. فقط در پست هافبک تهاجمی یا هافبک کناری جواب میده. مثلاً پودولسکی این قابلیت رو داره.نقل قول:
بازی من لیگ برتر 91-92 هست می خوام آخرین پچ pes رو نصب کنم میشه کمکم کنید:n28:
راسته که اگه هم ی ability هارو 99 کنی نمی تونن ازشون استفاده کنن؟:n13:
فکر نمیکنم بتونی پچ رسمی کونامی و پچ های دیگه رو نصب کنی چون Database بازیت کلا عوض شده و اگه پچی نصب کنی همه چی بهم میریزه .نقل قول:
پچ ها برای نسخه های اصلی هستش و نسخه های ویرایش شده رو باید بیخیال بشی کلا .
یعنی یکی پیدا نمیشه اینایکه گذاشتم رو ترجمه کنه :n13:!!!
برای اینه که هر بازیکنی در پست خودش نیاز به یه سری مهارتها داره.مثلا یه مهاجم نیاز نداره که خصوصیت دفاعیش زیاد باشه.ضمنا اگه همه رو برداری 99 کنی خیلی فانتزی میشه.همینجوری خود بازی فانتزی شده.من سرعت رو میذارم -1نقل قول:
:n04:نقل قول:
من سرعت رو میذارم -1
من که تا +2 نباشه نمیتونم بازی کنم ، اصن حس پیدا نمیکنه آدم :n09:
خب سلیقه ایه دیگه.من وقتی تیمم پیشرفت میکنه و همه میرن بالای 95،سرعت رو به -2 هم میرسونم.نقل قول:
+2 که سرعتش از کونامی 99 هم بیشتره که.کارلوس کل زمینو تو 5 ثانیه میرفت!یادش بخیر....
آخه خیلی کند می دوند ، خیلی سخته بازی کردن اونجوری
اونقدرها هم تند نیست ، سریع عادت میکنی :دی
دوستان با تیم هایی که بازی میکنید یه عکس از ترکیبتون بزارید ببینم چه جوری سیستم میچینید
تا هم تاپیک از یه روالی در بیاد هم اینکه با سیستم های مختلف آشنا میشیم
دوستان میشه اخرین پچ برای اپدیت ترانسفرها را بهم بدید؟
اگر پچ دیگه ای هم لازمه و باعث بهتر شدن بازی میشه اونم لینکش رو بهم بدید.
ممنون:n16:
بهترین پچ،pesedit patch هست.نسخه 3.4 :نقل قول:
علامت * رو حذف کن.کد:http://soft*98.ir/game/14324-pesedit-2013-patch.html
البته شاید با بعضی نسخه ها سازگار نباشه.اما نسخه 3.3 که الان خودم هم دارم و بدون مشکل هست رو هم میتونی استفاده کنی:
کد:http://98download.com/1282/pesedit.html
سلام خدمت pes بازان عزیز البته ما با فیفا خوشیم
ولی این پچ و دیدم گفتم بیام بزارم واسه ps3 بازان شاید خوششون اومد
پچ فوتبالیستها یا همون سوباسا برای pes 2013 ps3
PES 2013 PS3 Option File Captain Tsubasa v2
Compatible with PES2013 Data Pack 2.0 Ver. 1.02
IF YOU ALREADY HAVE OPTION FILE AND IF YOU DON’T LOOSE YOUR MASTER LIGUE OR OTHERS SAVE IT’S POSSIBLE TO CREATE A NEW SESSION WITH YOUR PS3 AND HAVE 2 OPTIONS FILES, YOU HAVE THE CHOICE
Explication to create 2 sessions :
La plus part des noms sont en français et jap pour ceux dont j’avais pas la traduction. Par contre pour les pro fans de la série sachez que tous les noms sont en JAP sur le dos des maillots !!!!
File contain :
- 13 Teams Captain Tsubasa + 1 Team Japan Tsubasa ( All-Star )
- Kits / Faces / Logos : 100%
- Based on Option File ” Onix and Wenb “
- 1 Stadium Tsubasa ( Shizuoka school stadium ) by Phenix-White.
- Chants / Musics from anime
Play without commentary for more fun !!!!
1- Download the file ” CAPTAIN TSUBASA V2 By Renzomix”
2- Dezip File.
3- Place the folder to PS3 racine on Usb Key.
4- Push Usb key toPS3, start PS3.
5- Run utility save PS3.
6 – Copy Multiple
7- Valider & Enjoy.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Installation des chants:
Copy the folder ” MUSIC ” On Usb key connected to PS3, Start the console and run to ” Music “, Go to usb key & push Triangle and ” Copy ” the folder ” CHANTS TSUBASA “. When the file are in PS3 PES2013 run to modification / Teams ( choose team ) / Ambiances et Chants. And attribute the chants by team.
کد:http://uploaded.net/file/ckel3xd2
سلام
چه جوری آنلاین بازی کنم؟
سلامنقل قول:
اول باید سریال بخری که قیمتش دود 90 تا 120 هزار تومن هست!
سلام
یه سوال
من نسخه اصلی بازی رو دارم
اگه پچ لیگ برتر رو روش بریزم بازی بهم میریزه؟
نسخه pc این پچ براش نمیاد ؟؟؟نقل قول:
گشتم نبود نگرد نیست :n02:نقل قول:
البته برای نسخه های قدیمی مثل pes 5 pes 6 یه چیزایی بود که لینکهاشون از بین رفته بود.
بازی یه باگ جالب داره که میشه به راحتی از زمین خودی گل زد! :n02: اونم تو سطح سوپراستار !
چه طوری؟!!!!!!!!!!:n13::n04:نقل قول:
وقتی ضربه آزاد که به خط وسط زمین نزدیک تره گیرتون میاد ( در زمین حریف) یه بازیکن رو باید انتخاب کرد و برد عقب ( پشت محوطه جریمه خودتون) بعد که پاس رو دادید قبل از اینکه توپ بیاد تو زمین خودتون شوت رو پر کنید، بازیکنی که رفته بود عقب با سرعت میاد و شوت میزنه و توپش از بالای سر دروازه بان میره تو گل :n02: دلیلش اینه که توپ وقتی از خط وسط زمین رد میشه سی پی یو دروازه بان رو میاره جلو.
خب سیو کن فایلشو بذار اینجانقل قول:
ریپلی که زیاد هست، این ویدئوی یکیشونه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
wowwwنقل قول:
عجب گل ردیفی زدی باید تمرین کنم روش :دی
یه باگ دیگه هم هستش به اینصورت که اگه از پشت محوطه جرمیه حریف از فاصله دور بین نیم دایره وسط و محوطه جریمه R2 رو بگیری و شوت بزنی ( بازیکنی مثل ژاوی ، اینیستا ، ویا ، فابرگاس ، کاسانو ، روبینیوو ، نوچرینو و ... ) راحت گل میشه
دوست من این جوری تا حالا خودت گل زدی؟!(یا فقط یه فیلمه؟!)نقل قول:
آخه از زمین خودی که شوتو نمیشه پر کرد، هر جوری شوت رو بزنی فقط دفع توپ میکنه!
ببینید که تست شده و کامل هست جواب میده!نقل قول:
باید خودتون امتحان کنید.
اگر هم بازی به هم ریخت می تونید پاک کنید و دوباره بازی رو از ابتدا نصب کنید.
آره این رو با روبن زدم. شوت رو همونطور که گفتم قبل از اینکه توپ بیاد تو زمین خودی میشه پر کرد.نقل قول:
سلام دوستان
تو pes online توی قسمت ranking mach بعضی بیجنبه ها وقتی عقبن یهو نمیدونم چی میشه از بازی میپره بیرون و این درحالیه که رنکینگ من همونجور ثابت میمونه
چکار باید کنم گیر اینجور عوضی ها نیفتم
یا موقع اتخاب تیم یهو از بازی میپره بیرون یا قفل میشه و بعد میبینی از امتیازت کم شده
راهی وجود نداره واسه این لاشخورها
پچی چیزی؟
برای آنلاین بازی کردن ، سرعت اینترنت باید حداقل چند باشه ؟
چند سوال دیگه :
game speed بازی رو چند تنظیمه ؟
موقعی که بین بازی استارت بزنیم که مثلا بخواییم تعویضی چیزی بکنیم مشکلی نیست ؟ مثلا حریف چیزی نمیگه ؟ :d
باید آخرین پچ باشه یا با پچ های مختلف میشه بازی کرد ؟
وقتی سریال بازی رو خریدیم باید کجا وارد کنیم ؟
ممنون
برو تو قسمت تمرینات می فهمی چطور این کار رو می کنه منم فهمیدم باید دکمه ظربدر و (اون دسته راستی پایینی چیه ؟؟ L2 یا r2 رو همزمان بگیری تازه اگر مربع و ضربدر رو با هم بگیری دو تا بازیکن همزمان میان تو پاش ) :n05:نقل قول:
عزیز من فیفا انلاین بازی میکردم و میکنم همچین ادمایی زیادن بازی هم اینطوری هست تا دقیقه 5 اگه طرف اومد بیرون مشکلی نیست و اگه بشه دقیقه 5.30 یا 6 دیگه بیاد بیرون حتی عقب هم باشی امتیاز واسه شما ثبت میکنه حالا واسه پی اس نمیدونم... چون بازی نکردمنقل قول:
دوست من این که من 20 بارم امتحان کردم یه ذره کج میره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(گل نمیشه!):n23:نقل قول:
نماینده کونامی در AFC
بعضی از تیم های آسیایی در نسخه PES2014 لیسانس خواهند شد و همچنین شاید گزارشگر عربی در نسخه بعدی بازی !
تیم ملی بهش اضافه میشه ؟ امیدوارم لیگ قهرمانان آسیا بهش اضافه بشه