جالبه ! از صفحه 190 تا اینجا که 211 هست رو دارم یه ساعت میخونم .دیگه داشتم ناامید میشدم. شاید سرعت روزانه دوباره مث سابق خوب شده و شبانه واقعی باشه! لظفا دوستان امشب بزارن واسه دانلود شبانه و اعلام کنن . ببینیم سرعت چطوره.
Printable View
جالبه ! از صفحه 190 تا اینجا که 211 هست رو دارم یه ساعت میخونم .دیگه داشتم ناامید میشدم. شاید سرعت روزانه دوباره مث سابق خوب شده و شبانه واقعی باشه! لظفا دوستان امشب بزارن واسه دانلود شبانه و اعلام کنن . ببینیم سرعت چطوره.
یک بار مودم و خاموش روشن کنید،سرویس 512 رو 1 مگ فیکس شده،اینم تست من::sq_2:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان حالشو ببرن
دوستان همین الان یک تست بزارید ببینیم سرعت سرویسا چه تغییری کرده
برا من رو 500 بود الان شد 100
سلام و عرض ادب:11:
يه جورايي مطمئن بودم؛ به هيچ عنوان ديگه سرويسا مثل قبل نميشه، ولي درست شد؛ يعني مثل قبل شد؛ خيلي هم خوب شد:sq_24:
128 طرح قدیم !!!!!
[سلامنقل قول:
دوست عزيز، کدوم منطقه مخابراتي آمل تشريف داريد؟ امضاي شما مربوط به سرويس خودتونه؟
الان سرویسمو تمدید کردم، 512
سرعتم از 120 بالاتر نمیره!!
خوب سرویس 256 سرعت قبلم 350 بود و بعد شد 30 الان هم 90 هست خیلی هم تایم اوت دارم احتمالا داره درست میشه(امیدوارم)
راستی چرا وقتی میخوام سرویس خودم رو تمدید کنم میگه اعتبار کاربر هنوز به پایان نرسیده،امکان خرید وجود ندارد!!
مگه حتما باید اعتبارم تموم شه تا تمدیدکنم؟
جناب نمیشه اینجا اسم ببرم نامحدود 256 دارم اگه 128 هم باشه فرقی نداره چون با کارت d v b اینترنت م ا هواره ای استفاده میکنم . با این فقط سند میکنم ریسو هم از همون هستش :sq_24:
اره عزیز اونم زیر 600 نداره تا 10 مگ بستگی به شانست
نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
مک -- کردی؟
خو یکی به ما هم بده
ثواب داره ها
من افلاین میزدم قبلا. کدوم جهتی؟ بگو ما هم بیایم فایلاتو بگیریم. اگه چیز خوب میگیری
کسایی که سرویسشونو از طرح قدیم به طرح جدید ارتقاء داده باشن دیگه نمیتونن به طرح قدیم برگردن؟
دادا جهت که هیچ کس نمیگه لو بره . وفت بذاری پیدا میکنی .
نقل قول:
خاموش روشن کردم سرعت دوباره شد 120kb/s
این چه وضعیه؟! ما آخر نفهمیدیم دارن چی کار می کنن! نصف شب که رو پورت ها کار نمی کنن!
دوستان اینترنت من که درست شده و سرعت مثل سابق خوب شده.
شما هم یه تست بزارید.
سرویس 256 طرح قدیم.
شتر در خواب بيند پنبه دانه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست عزيز دوباره خراب شد؛ شد همون سرعت رسمي و قانوني:23:نقل قول:
مثل اینکه یک لحظه فلکه باز شده بود:sq_2:
به امید خدا مثل اینکه درست شد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
256 طرح قدیم ،
بابل - مرکز یونی ، سرعتم نسبت به صب ، 2 برابر شده
نقل قول:
سرعتت چقدر بالاس شما !!!! اوه اوه ! خیلی عالیه
برا دوستم هنوز 480 هست :(
نقل قول:
من که دوباره تست گرفتم هنوز درسته،شما یه تست بگیر .
اون لینک مخابرات که به عنوان شیر فلکه مطرح بود,الان لینکش خاطرم نیست!
اون رو امتحان کردم سرعت دانلودم بود 2.5 مگ!خدا کنه خراب نشه!!:sq_5:
شما مودم و اگه یک بار خاموش روشن کنین دیگه این طور نیست،واسه من رو 1 مگ فیکس شده.نقل قول:
خوب چرا این کارو بکنم؛الان که تقریبا سالمه!!
داره درست میشه!!!
آقایی که نشستی پُشت اون شیر فلکه هِی کم و زیادش میکنی
اینقدر تر نزن تو اعصابِ ما شیرو کامل باز کن بذار عین آدم سرعت داشته باشیم
به خدا به نفعِ خودت هم هست، چون هر چی زودتر ترافیک ها تموم بشه زودتر و بیشتر میتونین ترافیک اضافه بفروشین
نکن برادر، نکن
دوستانی که میخوان اون لینک (شیر فلکه) رو تست کنن لینکشو دوباره گذاشتم!
تست کنید ببینید که چه طوره!!!:31:
آقا یکی بگه شیر فلکه کجاست،بریم از پشتش انشعاب بگریم :sq_2:
با این لینک سرعت دانلود فیکس روی 130 هستش،یعنی سرویس 512 من شده 1 مگنقل قول:
اونایی هم که سرعتشون بالاست با یک خاموش روشن کردن مودم مثل ما می شن :sq_2:
ساعت 1 شب سرعت 30KB با سرویس 2MB. البته 4KB بود مودم رو روشن خاموش کردم شد 30KB.:sq_17:
دیدید چطوری سرمون شیره مالیده شد؟!
سیاستِ کلی همینه...درست مثل بخش هایِ دیگه
مثلاً قیمت یه جنس در عرض 1 هفته 2 برابر میشه، بعد همه صداشون در میاد (فقط در حد غُر زدن)، بعد میان یه ذره قیمتشو کم میکنن..ملت هم خوشحال و خندان که قیمت ها کم شده!
تازه این وسط بعضی ها پا رو فراتر میذارن و تشکر هم میکنن!!!
اینم همینه..یهو سرعت 450 رو رسوندن به 40-30 (یه شوکِ بزرگ وارد کردن و فیدبک گرفتن) بعد کردنش 300، همه گفتن ایول دستشون درد نکنه...حالا هم کردن 120، بازم میگن جای شکرش باقیه!
فقط همینو بدونیم که "هیچ گرگی محض رضای خدا گوسفند شکار نمیکنه"
شما کجا دیدید تا حالا تو این ساختار یه کاری بکنن که به نفعِ عامه ی مردم تموم بشه؟
هر جایی که دون پاشیده شد و عده ای گول خوردن، بعد مثل تفاله میندازنشون دور..مشتری مداری و اینا کجا بوده..زهی خیالِ باطل
آقا بیشتر از این حرف نزنیم یه وقت بهونه به دست دشمن میدیم..
سرعت شبانه هم افتضاح
شب بخیر
اینجا همه یه دفعه کلی آشنا پیدا کردن.عجب روزگازیه.یکی میگه عموم رئیسه.یکی میگه داییم معاونه.عجبا.الکی شب دانلود نکنید از ترافیکتون کم میشه.
کجا سرویس ها رو واقعی کردن واقعی نکردن که هیچ واقعی تقسیم بر دو کردن من با سرویس 2MB با 63 گیگ دانلود بهترین سرعتم تو این چند روز 120-130 بوده حتی قبلآ هم که میخواستم از حجم خودم دانلود کنم سرور Timeout میداد سرعتم رو نصف میکرد. الان که هیچی کلآ روزانه که نمیشه دانلود کرد دانلود شبانه هم به دیار باقی شتافت. :sq_10:
خیلی جالبه !
دقیقا سایت هایی که میخوام ازشون دانلود کنم بسته شدن و لینکشون هم دانلود نمیشه مگه با وی*پی***
خیلی خیلی جالبه !
مسدود میکنن سرور هاشونو !
دانلود رایگان چه ساعتیه ؟؟؟؟
یاد سالومه میوفتم...
اینجا همه چی درهَمه!!
آقایون نسل سوخته همکاری کنن بزنگیم پشتیبانی چون وقتی ببینن ما پیگیری نمی کنیم اونا هم بی خیال درست کردن اوضاع میشن. اگه پشتیبانی جواب درست حسابی نده من به شخصه میرم مخابرات چون فعلآ من و افرادی که مثل من سرویس طرح قدیم رو دارن بیشتر از همه دارن ضرر میکنن. ماهانه 80000 تومن کم پولی نیست که داریم می پردازیم. حداقل تا چند روز پیش چند تا فیلم HD دانلود میکردیم میگفتیم خرجمون به دخلمون میخورد. الان که هیچی انگار دارم پولم رو میریزم دور.
:sq_23::sq_10:
دانلود رایگان چه ساعتیه ؟؟؟؟