MILIN3M عزیز " سلام
می تونه مربوط به سطح دسترسی شما به اعمال تغییرات روی سیستم باشه.
با مجوز ادمین اقدام به نصب کنید
Printable View
MILIN3M عزیز " سلام
می تونه مربوط به سطح دسترسی شما به اعمال تغییرات روی سیستم باشه.
با مجوز ادمین اقدام به نصب کنید
سلام من روی ایکون نصب کلیک راست میکنم گزینه run as adminstrator نداره .. instal repair unistal.... که با زدن نصب وسطهای نصب همون ارورو میده
حذف شود.اشتباه
دوستان نسخه فاینال بلاخره اومد
ESET Smart Security 7.0.302.0 Final
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی نصب کرده ببینه چه امکانات جدیدی اضافه شده ؟!! در کل نسخه 7 به چه شکلی در اومده؟!!
آخـــــــــــــــــــــــ ــــــرش ویندوز عوض کردم و NOD نصب کردم لطفآ راهنمایی کنید واسه آپدیت کردن
دانلود نود7 رو از سایت خودش بزارین لطفا
نسخه7اخر اومد یه تست کنیم
مگه پیسی وورد رو نود بلاک نمیکرد؟
چرا بلاک نمیکنه؟
رفع بلاک شده تو نسخه7
سلام. یوزر پسورد این آنتی ویروس رو از کجا میشه گیر اورد؟ سایت ایران ستاپ هم لایسنس هاش کار نمیکنه.
:n02: خیـــــــــــــــلی از ته اعماق دل بودااااااااانقل قول:
دوستان کسی تغییرات نود 7 رو نسبت به نسخه 6 میدونه چیه؟
من تو خونه نود 6 رو نصب دارم و امروز نود 7 رو تو محل کارم نصب کردم
بعد این که نصب شد فلشم رو وصل کردم به سیستم تا ازش چیزی بریزم
همین که وصلش کردم نود پیغام داد که یه worm تو فلشم پیدا کرده و
پاکش هم کرده، در حالی که نود 6 که تو سیستم خونه دارم نتونسته بوده
شناساییش کنه.
من که شدیدا از نسخه جدید راضی هستم، فقط یکی بیاد بگه این تغغیرات جدید دقیقا چی بوده، ممنون میشیم.:n16:
ورژن جدید رو چطوری میشه اکتیو کرد ؟
اگه نسخه قبلی که نصب داشتی اکتیو بوده باشه، بعد محصول به نسخه 7 آپدیت کنی اکتیو میمونه و لازم نیست دوباره یوزر پس بدی بهش
در کل یوزر پس نسخه قبل رو این هم جواب میده.
username و password زدم بازم زده expire in 29 daysنقل قول:
واسه اکتیو کردن activition code میخواد :n29:
یه سوال دیگه اینکه چطوری میشه این قابلیتشو که نمیزاره بری تو بعضی سایت هارو برداری ؟
با سلام و خسته نباشید
من خیلی دنبال این فایل با نکته آن می گشتم که امروز پیدا کردم
خیلی متشکر
دوستان لطفا یک یوزر پسورد اعلام کنید واسه آپدیت endpoint
من از همون سایتی که که معذفی کردید سریال نود رو گرفتم دیشب زدم آپدیت شد. ولی امروز صبح وقتی آنتی ویروسم رو باز کردم این شکلی شد! الان باید چیکار کنم؟ باید روی ok دوباره کلیک کنم یا دوباره برم همون سایت یه سریال دیگه بهش بدم.؟! آخه هر وقت سریال بهش میدم یک روز نمیشه وضعیتش مثله همین میشه. اشکال کجاست؟[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اپدیت های نود توی کدوم پوشه میره ؟
ایا اپدیت افلاین مثل انلاین کاربرد داره ؟
مرسی
توجه: معرفی کرک و سریال در این تاپیک ممنوع میباشد. (پستهای مرتبط بدون تذکر و اطلاع قبلی حذف می شوند)
یکی نیست به سواله ما جواب بده:n28:
چقدر اینجا بی درو پیکر هستش.:n29:
من هر وقت از نت برای نود اسمارت سریال مییگیرم دقیقا فردای اون روز صفحه آنتی ویروسم با این خطا مواجه میشود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این خطا منظورش چیه؟ آیا میگه سریال باطل شده و باید سریال دیگه بهش بدم یا دلیله دیگه ای میتونه باشه؟؟؟
دوست من تو این اتصویری که گذاشتی فقط گفته که دانلود آپدیت با بروز خطا مواجه شده و کامل نشده
برای اینکه دقیقا بفهمیم مشکل از جیه روی اون لینک آبی که بالای کلید ok هست کلیک کن و یه تصویر از
پیغام اون بزار
نودت که غیر فعال نشده؟
سلامنقل قول:
خب پیام واضح هست ، دیتابیسش ناقص آپدیت شده
یبار دیگه بزنید تا فول آپدیت شه + کامل
سلام
اپدیت های نود توی کدوم پوشه میره ؟
ایا اپدیت افلاین مثل انلاین کاربرد داره ؟
مرسی
ممنون از جوابتوننقل قول:
خخوب من روی okکلیک میکنم مشکل حل میشه. حالا 1ساعت دیگه بازم این ارور میاد
چیکار کنم حالا؟؟؟؟؟؟؟؟
احتمالا دیتابیسش خراب شدهنقل قول:
قاعدتا وقتی خراب هم بشه وقتی آپدیت میکنید باید درست شه ولی اینکه میگید دوباره این پیام میاد یکم عجیبه
شما تاریخ و ساعت سیستمون رو چک کنید که درست باشه بعد دوباره آپدیت کنید ، حتی ممکنه بخاطر سرعت پایین نت هم این مشکل پیش بیاد
سلام دوستان من یه مشکل پایه ای داشتم و ازتون میخوام کمک ام کنید
من نرم افزار NOD رو نصب کردم ولی متاسفانه کرک و ... نداشت از Trial استفاده کردم . ی.زر پس هم مثل قدیم نتونستم پیدا کنم
الان نرم افزار نصب هست ولی نارنجی شده و وقتی وارد میشی نوشته Virus Signature Database Is Out Of Dated
وقتی هم میزنم آپدیت بشه که میزنه User / Pass Is Invalided و ...
میخواستم ببینم من باید چیکار کنم تا اولا برنامه رو از حالت Trial خارج کنم و سپس یوزر پس بدم تا آپدیت بشه .
مرسی از توجهتون
ارسال شد...!نقل قول:
علی آقا ممنون از کمکی که کردی فقط میخواستم بدونم چجوری باید از حالت Trial به دائم تبدیل بکنمش الان 29 روز فقط میتونم استفاده کنم با همون یوزر پس هم زدم که لایسن کنه نشد ولی مشکل آپدیت درست شد
ببینید این سوییت پولی هستش و نمیشه اون رو به طور دائم فعال کرد مگر از روش های ضرر آفرین برای آنتی ویروس!نقل قول:
شما میتونید اونجا سریال 90 روزه بگیرید و تا سه ماه سریال داشته باشید!!!
ارسال شد :n01:نقل قول:
ممنون مرسی دوست من..
لینک دانلود انتی ویروسESET نسخه 7
ESET NOD32 Antivirus 7.0.302.26
x86
کد:http://download.eset.com/download/win/eav/eav_nt32_enu.msi
x64
کد:http://download.eset.com/download/win/eav/eav_nt64_enu.msi
ESET Smart Security 7.0.302.26
x86
x64کد:http://download.eset.com/download/win/ess/ess_nt32_enu.msi
کد:http://download.eset.com/download/win/ess/ess_nt64_enu.msi
سلام
آنتی ویروس نود را به ورژن 7 آپدیت کردم ولی بعد مدتی که قرمز شده و هیچ کدوم از یوزر و پسورد هایی که از سایت می گرفتم بهش میدم قبول نمی کنه .
لطفا راهنمایی کنبد از کجا باید یوزر مخصوص نود سکیوریتی 7 پیدا کنم .
ممنون
برای ریمو کردن نود ازم شماره سریال میخواد باید از کجا پیدا کنم ؟
شماره سریال نیست ! رمزی هست که خودتون برای ویرایش تنظیمات قرار دادید !نقل قول:
پست اول رو مطالعه کنید !
نقل قول:
اساتید لطفا راهنمایی کنید بلکه مشکل ما هم حل شد.
ممنون
سلامنقل قول:
معرفی کرک و سریال ESET و سایتهایی که سریال معرفی میکنن در همهی بخشهای انجمنهای P30world ممنوعه.
مگر سایتهای معتبر و رسمی که با ESET در ارتباط هستن. مثل این : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر توفیقی حاصل نشد از ابزار ف|ی|ل|ت|ر شکننده برای باز کردن سایت استفاده کنید.(دقت کنید که معرفی این چیزا کلهم اجمعین ممنوعه!)
موفق باشید
ممنون از راهنماییتون.
از همین سایتی که معرفی کردید یوز و پسورود به ایملم فرستاد ولی باز هم نود اکتیو نشد ! پس نتیجتا این نود که بوسیله خودش آپدیتش کردم مشکل دارد نه یوزر و پسی که بهش می دهم . حالا مشکل از چی هست که آنتی ویروسم اکتیو نمی شه ؟
تا قبل از این با نود 6 هیچ مشکلی نداشتم ولی پس از آپدیت به ورژن 7 دیگه اکتیو نمیشه.
ممنون می شوم اگه راهنمایی کنید.
نقل قول:
منظورتون این پست هست؟
در این پست گفته شده "حذف کلمه عبور (Password) مربوط به کنسول مدیریتی ضد ویروس nod". آیا این برای remove کردن Nod هم کاربرد دارد؟کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=552413&page=144&p=7617457&viewfull=1#post7617457