کلیپش S5 ما که جوونمرگ شد!
تا 200 ایرفون چی پیشنهاد می کنین؟
Printable View
کلیپش S5 ما که جوونمرگ شد!
تا 200 ایرفون چی پیشنهاد می کنین؟
پس این اساتییید که می گن کجان ما که کسی رو ندیدیم :|
من جزو اساتید نیستم ولی شما دوست خوبه من اگه یه نگاهی به این سه تا تاپیک که تا الآن نوشته شده مینداختین حتما جوابتون رو میگرفتید.نقل قول:
در هر صورت تمامی مدل هایی که نوشتید خوب هستند
k44 .... k77 یه کم سخت تر پیدا میشه ولی موجوده
صدای این دو مدل خیلی از سونی XB-500 فلت تره ... اون خیلی بیس قوی داره.....
متاسفانه مدل های sen رو نشنیدم
بعد این مدل هایی که نوشتی از نظر اندازه خیلی متفاوت هستند اگه بیرون هم میخوای استفاده کنی فکر کن روش
برای داخل گوش هم اگه s4 کلیپش پیدا میکردی عالی بود برات اما فعلا که بعید میدونم پیدا بشه
شما اگه امکانش رو داری بشنو ببین کدوم رو بیشتر میپسندی خرید کن
یا اینکه بگو چه جنس صدایی دوست داری تا بچه ها راهنمایی کنن
صدای لپ تاپ ات هم B & O نیست بلکه گواهی از B & O داره ... من خودم هم n53sv دارم .... بسته به هدفونی که میخری ببین اگه میتونه درایو کنه دیگه کارت لازم نداری اما اگه نمیتونه و تونستی پیدا کنی این کارت صدایی که تو امضای من هست فوق العاده است. و چون اکسترناله به درد لپتاپ میخوره
من صحبت ها رو دنبال نکردم ولی هدفون B&O داریم نماینگی رسمی این شرکت تهران شریعتی سر پل رومی ولی کارت صدا یا DAC USB وصل کنی اسپیکر لپ تاپ از مدار خارج میشه که؟!
بعد دوست عززم کارشناس دانا یا نادان توجه داشته باشید چه تو این فروم یا هر جای دیگه کسی موظف به پاسخگویی نیست
-----------------------------
{sahand}@
هدفون داخل گوش IEM من همون سونی XBS-1 که چند بار پیشنهاد دادم رو دوباره میگم الان وضعیت هدفون های موجود خیلی مطلوب نیست همین هم معجزس که وارد شده و با دلار حدود 2 تومن داره فروخته میشه.
چون قیمت جهانیش بین 79 تا 100 دلار هست. در صورتی که 160 تومن قیمتش تو ایران هست.
هدفونی بخر که با کمی افزایش ولووم صدا اگه تو نده بیرون بده تو ولووم زیاد و گرنه گوشت مطمئنا آسیب می بینهنقل قول:
عزیز شما جایی رو میشناسی که داشته باشه؟ پارسال ایران رو زیر و رو کردم پیدا نشد :n13:نقل قول:
سلام
یه هدفون میخوام تو این مایه ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیشتر میخوام موقع خواب اذیت نکنه
یه چیز تا 150 ت
فقط پیداشه ها
من یدونه کریتیو داشتم ولی موقع خواب اذیت میکنهنقل قول:
سونی ، کریتیو و جی وی سی ( البته آخری رو مطمئن نیستم اصل باشه ) تو پایتخت پیدا میشه .... بزرگ ترین ایرادی که اینا دارند اینه که به شدت نشتی صدا دارند و یه کم روی گوش بد قیافه اند
آره نمایندگیش همون جاست اینم وب سایت خود شرکت B & Oنقل قول:
من به شدت عاشق طراحی این برند ام .... از نظر من که بیشتر از تجهیزات حرفه ای صوتی شبیه به آثار بی نظیر طراحی صنعتی هستند.کد:http://beostores.bang-olufsen.com/tehran-shariatiavenue/welcome
سلام دوستان
خدایی 2 ساعته دارم میگردم هر چی بیشتر میگردم بیشتر گیج میشم
تو رنج 100 تا 150 هدفون چی میتونم بگیرم برا موزیک میخوام و اینکه بیشتر تو خونه استفاده میکنم با pc
کیفیت پخشش برام مهم و ترجیحا اگه میشه بی سیم باشه
این Creative Wireless CB8100 هدفون خوبی هست اخه تو این رنج تنها هدفون بی سیمی بود که دیدم
و این چند تا مدل هم گیجم کرد کلا ..
Philips On-Ear SHL9560
JVC HA-S600
AKG K518LE
AKG K514
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید :n16:
این منظورتونه؟نقل قول:
XBA-1 یا XBS-1؟
XBS-1 رو که سرچ می کنم ربطی به هدفون نداره!
اشتباه گفتم منظورم همین بود:
مبایعت نمودیم! بسیار دلچسب و خوش صداست. با توجه به ریویوها انتظار باس کمتری داشتم ولی کاملا به جا و به اندازست.نقل قول:
و برخلاف کلیپش صدای کابل توش نمیاد که خودش خیلی خوبه!
کلا به همه توصیه می شه.
دلیل ارزونیشونم احتمالا اینه که سری XBA آپدیت شده و سونی داره قبلیا رو با قیمت پایین تر می ده. البته تا جایی که من خوندم نفاوت فقط ظاهریه.
دوستان هدست بیتس مدل استدیو رو پیشنهاد میدید یا مدل پرو ؟
این دو اصلا چه فرقی با هم دارن ؟
هیچ کدوم.نقل قول:
فرقشون اینه که برای مدل استودیو 299$ و برای مدل پرو داری 399$ پول بابت فشن بودنشون میدی.نقل قول:
سلام بچه ها
من تو بین دوتا ایرفون دست دو موندم
یکی کلیپش x10i
حدودای 270
و دیگری شور 530
حدودای 400
شفافیت صدا و باس بالا مد نظرمه چون الکترونیک و ترنس متال و پاپ گوش میدم
پیشاپیش از راهنمائیتون ممنونم
اگر هرکدوم رو پیشنهاد دادین دلایلش رو هم بگین . هرچه سریعتر ممنون میشم
سلام داداش اینجائیکه :)نقل قول:
کجا خریدی؟نقل قول:
داداش شیراز که ایرفون گیرنمیاد
تهران هدفون مارک چیا گیر میاد و چه قیمتایی؟
سلام بر دوستان
اگه یکی لف کنه و به من یه مشورت بده ممنون میشم . من بین خرید یکی از این سه مدل به شک افتادم کسی میدونه کدومش بهتره ؟
Jabra Rhythm
Creative EP-630
Creative EP-630 i
سلام
دوستان با توجه به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایا تفاوت کمی بین ie8i و Klipsch S4i وجود داره و آیا ie8i ارزش خرید با قیمت حدود 300 دلار رو داره ؟
نقل قول:
دوستان میشه یکم سریعتر راهنمایی بفرمایید ..
مچکر:n01:
واقعا هیچکدوم بدرد نمیخورن ؟!نقل قول:
پس چی پیشنهاد میدید که BASS بالایی داشته باشه و صدا هم بیرون نده ؟!!
متشکر:n12:
:| واقعا چرا اینجا انقد خلوته؟؟؟
اینجور مقایسه ها معمولا توسط افراد حرفه ای صورت نمیگیرهنقل قول:
s4 و ie8 اصلا تو کلاس هم نیستن که بخوان مقایسه بشن
درسته که s4 نسبت به قیمتش صدای خیلی خوبی داره
ولی نه دیگه اینکه بخواین s4 رو با بهترین iem سنهایزر مقایسه کنید
طبق حرفه ای ترین بررسی که من دیدم
نمره ی صدای s4 =6/7 و ie8=9 بود(نمرات از 10 )
موفق باشید
سلام دوست عزیزنقل قول:
بهتره از مدلهای بی سیم استفاده نکنید چون در یک رنج قیمت کیفیت پایینتری نسبت به مدلهای سیم دار دارند.
میتونید hd201 از سنهایزر رو با همین حدود تهیه کنید
یا k44 از akg
الویتتون با اولی باشه
موفق باشید.
سلامنقل قول:
مقداری که میخواین هزینه کنید رو ذکر کنید
و همچنین دستگاهی که باهاش موسیقی گوش میدین
موفق باشید.
سلام.
من یک هدست معمولی میخوام برای کامپیوتر.
کیفیت صداش اصلا مهم نیست که حالا چیز عالی ای باشه، فقط میخوام از نظر فیزیکی محکم باشه، سیم هاش قطع نشه و اون اسمش رو حالا نمیدونم، ابری گوشی هاش از هم وا نره و باز نشه. سایزش هم متوسط باشه.
قیمت هم حول و حوش پنجاه تومن.
ممنون.
تهران، مجتمع پایتخت.نقل قول:
این مدل باید اونجا هم باشه، از فروشگاه های ایران رهجو بپرسین.
والا اینحا سنهایزر از بقیشون بیشتره، AKG و Jays و سونی و اینا هم هستن.
نقل قول:
کسی نیست یه نظر بده؟؟
نقل قول:
چند؟
به نظرت در مقایسه با اس 5 کلیپش چطوره؟
کلیپش چی پیدا نمیشه؟
مثلا اس 4 دو ؟
160.نقل قول:
مقایسه نمی تونم بکنم خیلی چون آخرین باری که اونو در حال سلامت استفاده کردم یه ماه پیش بود! ولی احساس می کنم این تو فرکانس های بالا بهتر عمل می کنه، و باس کمتری هم داره.
کلیپش کلا دیگه وارد نمی شه،
تشکر لطف کردیدنقل قول:
بین ie80 و Shure SE530 برای سبک پاپ ترنس و ( کلا بیس زیاد :n02:) برای پلیر j3 کدوم انتخاب بهتری هست
اگر ممکنه یک مقایسه ی کوتاهی هم داشته باشید و اینکه آیا به آمپلی فایر هم احتیاج میشه یا خیر :n16:
سلام دوست عزیزنقل قول:
اگر بخوایم رو راست باشیم
به نظر من شور یه کم قیمتش دلاریش کلا بالا خورده(نسبت به صداش)
در هر صورت
توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونی ریویوی هر دو رو پیدا کنی
که میبینی اختلاف صداشون چیزی حدود 0/2 هستش که نا چیزه
موفق باشید.
هزینه تا 200 مشکلی ندارهنقل قول:
دستگاهم استفاده مشخصی نداره ، یه بار برای TV یه بار برای PC ، ولی اولویتش موبایلمه ( سنسیشن دارم )
یه هدفونی میخوام که خروجی واقعا توپی داشته باشه و صدا هم به بیرون درز نده
میگم اینقد که همه دارن جواب منو میدن من گیج میشم خو !!! یکی یکی بگین خو !!!! :n19::n19:نقل قول:
من خودم JABRA رو تست کردم بیس خوبی داشت و نویز کمی از بیرون توش وارد میشد . ولی دلیل اینکه دود دل شدم از خریدش این بود که از اول رفه بودم برا خرید CREATIVE ولی نتونستم طرفای جمهوری پیداش کنم و این ایرفون رو تست کردم و بدم نیومد. حالا میخوام ببینم که کیفیت این از CREATIVE بهتره یا نه ؟
بازم ممنون که وقت میذارین و جواب منو میدین
سلام دوست عزیزنقل قول:
ببینین از برند enzatec یا creative میتونید چیزی تهیه کنید یا خیر
ضمن اینکه با توجه به بالا رفتن شدید قیمت ها انتظار زیادی نداشته باشید.
موفق باشید.
هدفون سونی xb500 بیس خیلی خوبی دارهنقل قول:
و به درد دوستانی میخوره که علاقه مند به صدای هدفونهای beats هستند
با موبایل هم جواب میده
قیمت قبلیش هم حدود 150 بود
احتمالا هنوز گیر میاد
موفق باشید
ie80 در مجموع انتخاب بهتری خواهد بودنقل قول:
ضمن اینکه از خدمات نامداران هم میتونید استفاده کنید
با پیچ تنظیم بیس مقدار بیس قابل کنترل خواهد بود
نیازی به امپ نیست
j3 خروجی قویی داره.
موفق باشید.
پاک شود .
متشکرم.
عزيز هر كدوم مزيتهايي نسبت به اون يكي داره.من خودم IE8 دارم و به شما پيشنهاد نميكنم.نقل قول:
خودم ازش خيلي راضيم ولي،متاسفانه تقلبيش در بازار جهاني اينقدر زياده كه از شك ديوونه ميشيد.
البته ميشه "تقريبا" اصل بودن رو هنگام خريد تشخيص داد ولي به نظرم به ريسكش نمي ارزه.shure 530 قيمتش كمي از IE8 بيشتره و باس قويتري داره و noise isolatinG خيلي بهتري نسبت به IE8 داره.
IE8 در صداهاي زير خيلي بهتر عمل ميكنه...در اصل،روانيت ميكنه :)
البته shure530 هم تقلبي داره، ولي ١ به ٥٠.
در كل،پيشنهاد من به شما shure 530 هست..
موفق باشيد.
Mehrdad Sh.
درسته،هدفونه خوبي هم هست ولي عزيز قيمتش بيشتر از اين حرفاست ..نقل قول:
و خواهشن،هدفونهاي بيتس رو به هيچوجه با برندهايي مثل سوني و سنهايزر و shure و akg مقايسه نكنيد كه بيتس "هيچ" حرفي براي گفتن نداره.تست شده.
موفق باشيد.
Mehrdad Sh.