سمند LX EF7 پایه گازسوز صفر کیلومتر خشک الان حدود 27 میلیون توماننقل قول:
سمند LX EF7 پایه گازسوز صفر کیلومتر خشک الان حدود 27 میلیون توماننقل قول:
دوستان 206 تیپ 2 مدل 84 ، چند می ارزه در حال حاضر؟
پژو 206 تیپ 2 مدل 84 قیمت حدود 17 میلیون توماننقل قول:
اگر تمیز و سالم درجه یک باشه
ممنونم که جواب دادید راستش ما دوتا 405glx بااونمشخصات که کفتم گرفتیم مشکل بنزینم نداریم خیلیم کم از ماشین استفاده میکنیم تو پارکینگه اکثر اوقات به نظرشما صدای موتور slx خیلی فرق داره با glx ونرمی شونم اینقد فرق داره جند درصد = تو گردنه و سر بالایی چطورن هر دو $$$$ من رو بزنم به پدرم عوضش کنه یانه ( باید باهاش سرو کله بزنم تا راضی بشه میگه ول کن حوصله عوض کردن ندارم )چون خودم الان پول ندارم ------ پس با این حال باید دوتومن بزارریم روشون تا دوتا شو بانقل قول:
slx عوض کنیم اره $ ------- ببخشید یه سوال دیگه 405 SLX TU5 صفر الان راحت تو بازار پیدا میشه من تو سنندجم منظورم بازار اینجاست --- سوال دیگمم اینه که رو سپر عقب به اندازه ی یه انگشت رنگ نقره ای رو سپر کمرنگ شده که معلومه فک کنم موقع تحویل از نمایندگی هواسشون نبوده بدنه رو خوب بگردن الن باید چیکار کنم ببرم نمایندگی سپرو عوض میکنن ارزش داره یا بیخیالش بشم
دوست عزیز الان slx فقط با موتور tu5 عرضه می شه. slx با موتور xu7 که قبلا ارائه می شد تقریبا هیچ فرقی با glx نداره. اما tu5 شتاب بیشتر ، مصرف کمتر و صدای نرم تری داره و البته خرج موتوریش بالا هستش چون موتور 206 روشه. الان تو بازار هیچ خودرویی که پر طرفدار باشه خوب پیدا نمیشه. باید بگردید.نقل قول:
در مورد سپر هم همون موقع تحویل باید دقت می کردید. الان هیچ کاری نمی تونید بکنید. یا باید سپر رو کامل رنگ کنید که قیمت ماشین افت می کنه و رنگ هم بعد یه مدت میریزه. یا باید قلم گیری کنید که اونموقع هم مثل اولش نمی شه و جاش می مونه. بهتره خیلی حساس نباشید و بی خیالش شید.
نظر شخصی من اینه که اگه مشکل بنزین ندارید و خیلی هم اهل سرعت و شتاب نیستید همین ماشینو نگه دارید و به فکر عوض کردنش نباشید.
دوستان ما الان یه 206 تیپ2 مدل 81 داریم...تمــــــیز:n02:
یه ذره رنگ داره فقط...بیمه تخفیف10سال...
چند می ارزه به نظرتون؟
امروز چند جا رفتیم از 8تومن میگفتن تا 11.9 که قولنامه رو باهاش نوشتیم... ولی بعد چند ساعت هی اسمس میده که ضبطی که روشه رو هم بده...50تومن بده اون گلگیرش رو تمیز کنم!!!:n09: حالا نمیدونم کلا معامله رو به هم بزنم یـــــــا به همین یارو بفروشم!
و دیگه اینکه خیلی نمیتونیم بدون ماشین باشیم...نزدیک عید هم هست دیگه بدتر:n02:
میگم اینو رد کنم یه 5-6 تومن بزاریم روش یه 405 تا سمند lx بگیریم...حالا نمیدونم یکم بیشتر بزاریم روش یهو lx صفر بگیریم یا نه!!!
در ضمن 5نفریم و این 206 یکم تو مسافرت ها اذیت میکنه...میخوایم جادار باشه...سمند جادار تره یا 405؟
قیمتی که 206 رو فروختین مناسب بوده.نقل قول:
در مورد اون SMS که طرف زده. رادیو پخش رو میشه بهش بدی
اما اون هزینه هارو دیگه نه
چون طرف ماشین رو همینجوری که دیده از شما خریده ماشین فروخته شده و نباید
هزینه سایز کارای دیگه رو پرداخت کنید.
اگر ماشین صفر خریداری کنی که خیلی بهتره سمند LX هم گزینه خوبیه.
فضای کابین و سرنشین 405 و سمند مثل هم هستن و فرقی ندارن مناسب برای خانواده شما
حالا اینجا مهمه که ملاک های شما برای انتخاب خودرو چی هست
والا من که میگم این ضبط رو هم ندم به یارو....باند هم داره آخه:دی...هم باند و هم ضبط سونی از این سری xplode هستش!!نقل قول:
الان که سایت ایران خودرو رو دیدم مثل اینکه فروش نقدی LX رو برداشتن:n27:
والا ملاکمون راحتی و نرمی + ایمنی ماشینه...سمند از این نظر بهتره درسته؟
سلام
من یه 206 مدل 88 سفید-12 ماه بیمه-92000 کارکرد-تیپ 2-دوتا گلگیر جلو رنگ و بدون ضربه
میخواستم بفروشم الان حدودا قیمتش چنده؟
ممنون
رنگ جیگرینقل قول:
دست یه مکانیک حرفه ای بوده
پزو 206 تیپ 2 مدل 88 با دوتا گلگیر رنگ شده قیمت 23 میلیون توماننقل قول:
با ماک های شما همخوانی داره دوست مننقل قول:
انتخاب کنید.
اگر سمند LX نیست 405 ثبت نام کنید اونم با ملاک های شما همخوانی داره البته اگر عجله ندارین.
حتما میخواین ثبت نام کنید؟ از بازار نمیتونید بخرید که راح ت تر باشید؟ اما قیمت ها ناجور بالاست
مثلا سمند LX با موتور XU7 معمولی صفرش حدود 24 میلیون تومان شده
سمند LX EF7 بنزینی صفرش حدود 26 میلیون تومان
بازار خب گرون تره....برای همین میگم از همین ایرانخودرو به صورت فروش نقدی بگیرم...تا چند روز داشت ولی مثل اینکه برش داشتن....الان کلا هیچ ماشینی فروش نقدی ندارن...فقط پیش فروش!:eh:نقل قول:
عجله ندارم ولی خب میترسم گرون تر بشه و اینم نشه خرید:n02:
راستی به نظرتون ممکنه به خاطر دهه فجر فروش فوق العاده بزارن ؟ منظورم فروش نقدیه البته!؟
نقل قول:
بله امکانش هست
چند روزی باید صبر کنید تا شرایط رو اعلام کنن
الان همه منتظر اعلام شرایط دهه فجر هستن
شما آماده باش و از نمایندگی ها مرتب سوال کن
چون تقاضا خیلی خیلی زیاده و امکان دارو ظرفیت ها زود تکمیل بشن
الن قیمت ماشین من چنده بیمه بدنه وشخص ثالث 20 روز دیگه تموم می شه وتخفیف هم دارن ماشینم هم بدون رنگه وسالم ولاستیک یزد206 یه ماهه خریدم مدلش هم1388آخراست و600تا بنزین400تومانی چند میارزه وقیمت 405 تک سوز چنده صفرش؟
سلام
یه ۲۰۶ مدل ۸۰ رنگ یشمی یک سال بیمه داره و ۸ سال تخفیف بیمه
کلا دست یه شخص بوده و فنی سالم هست فقط ۲ تا گلگیر جلو رنگ شده
قیمت رو میگه ۹ تومن
جطوره؟
با تشکر
زانتیا چه مدلی میشه گرفت تو رنج 40 اینا و یا 207 اتومات چه مدلیش رو میشه گرفت؟
مرسي
پژو 206 تیپ 2 مدل 88 قیمت 23 میلیون توماننقل قول:
پژو 405 صفر کیلومتر بنزینی قیمت 24 میلیون تومان
206 مدل 80 با این تفاسیر قیمتش همینهنقل قول:
نقل قول:
پزو 207 اتوماتیک مدل 89
زانتیا مدل 88
آقا محمد خیلی ممنون که این همه با حوصله و زیبا جواب میدید...نقل قول:
تو اون پست ماشین خارجی ویرایش نتونستم کنم ....(بعد پست کردن دیدم مبحث این تاپیک دیگه نمیشه!)
زانتیا مدل 88 تر و تمیز و سفید رنگ 40 تومن؟
راستی به نظرتون بعد از دهه فجر اگه شرایطی اعلام کنن و ماشینایی رو بفروشن ، قیمت این 207 یا زانتیا کم میشه یا میره بالا؟ چون اینا که تولیدی دیگه ندارن ...!
دوست مننقل قول:
قیمت هایی که میدم با نوسان هست شاید کسی زانتیا در حد صفر داشته باشه مدل 88 که رو 45 میلیون به بالا قیمت بده کاریش نمیشه کرد
فعلا شرایط برای دهه فجر اعلام نشده
اگر هم اعلام بشه تاثیری تو قیمت های بازار نمیزاره فقط شرط خرید راحت تر رو برای مردم از شرکت رو مهیا میکنه
موافقم اگه شرايطي هم براي دهه فجر ميخواستن اعلام كنن مثل سنوات قبل خيلي قبل از اين موعد اعلام ميشد، تازه اگه الان اعلام كنن فقط چند روزي بازار تحت تاثيرش خواهد بود و بعدش دوباره با شتاب بيشتري بالا ميره،نقل قول:
الان هم همه منتظر اين شرايط كذايي هستند، ميشه تقريبا اطمينان داشت اگه چيزي اعلام نشه دور سوم مصيبت ماشين شروع ميشه و چندين برابر شدن قيمت رو دوباره در هفته آينده ميبينيم متاسفانه
سلام..
وقت بخیر .
میشود راهنمایی بفرمائید :
1- اگر درب موتور ماشین رنگ شدگی داشته باشد چقدر از قیمت ماشین گسر میشود ؟ اگر تعویض شده باشد چطور ؟
2- اگر درب صندوق رنگ شدگی داشته باشد چه مقدار از قیمت ماشین کسر می شود ؟ اگر تعویض شده باشد چطور ؟
خواهشمند است در صورت امکان به صورت درصدی از قیمت ماشین میزان کسر قیمت را بیان نمائید .
:n13: :n13: :n13: :n13: :n13: :n13: :n13:
بستگی داره ماشین چی باشهنقل قول:
هر خودرو فرق میکنه مثلا پراید با 206 فرق میکنه
ماشین های خارجی هم همینطور.
ممنون .لطفا بر اساس در صدی از قیمت خودرو بگید .اینجوری تفاوتش برطرف میشه ؟برا ماشین های ایرانی مد نظرم هست ؟ مثل پرای ،206،206 sd، سمند،ریو،نقل قول:
این موارد رنگ شدگی و تعویض درب صندوق و درب موتور جای بحث دارهنقل قول:
مثلا اگر درب موتور رو تعویض کنید 2 حالت داره:
حالت اول اینکه درب موتور رو به صورت خام ( بدون رنگ ) بخرید و بدین صافکار رنگ کنه
حالت دوم اینکه درب موتور با رنگ فابریک پیدا کنید که البته قیمتش خیلی بالاتر هست.
در حالت اول برای انواع 206 تا 1 میلیون تومان در مدل های بالا کسر میشه
در حالت دوم در صورتی که صافکار بتونه کارش رو بخ هوبی انجام بده کسی متوجه نمیشه و هیچ مبلغی کسر نمیشه.
برای درب صندوق هم همینطوره
برای خودروی سمند هم به همین میزان کسر میشه
اما برای خودرویی مثل ریو حدودا 800 تا 900 هزار تومان و برای پراید مثلا 500 تا 700 هزار تومان
بستگی به نظر کارشناس داره
آقا زانتیا سفید مدل 88 قیمت میدادن 55-52 !!!!نقل قول:
دوماه قبل همین رو دور و بر 40 میگفتن!!!! عجب بازار خر تو خری شده!
زانتیا 84 نوک مدادی ، 110 تا کارکرد ... در و گلگیر رنگ ، فنی سالم ، قیمت میداد 34-35 ؟؟؟خوبه؟؟
مگان چپی وارداتی قرمز رنگ، تمام رنگ ... قیمت 26 !!! ( ارزش نداره مگه نه؟)
دوست مننقل قول:
به نظر من شما در کل از مگان و زانتیا و ماشین های تصادفی و چپی بیا بیرون
و برو به سمته خودروهایی مثل پزو پارس ELX یا پارس LX با موتور TU5
یا 206 تیپ 6
با این روند افزایش قیمت تو رنج زیر 60 70 میلیون تومان دیگه واقعا نمیشه ماشین خوبی پیدا کرد .
آشغال بیرنگ به ز بنز چپینقل قول:
اینو اویزه گوشت کن مشتری اول و آخرش خودتی، اگه فقط واسه کلاس بخوای یه حرف دیگهاس واسه ملت چه فرقی داره چپی یا نچپی:n06:
مشکل اینه که واسه خودم ، ماشین دیگه ای دارم ... فقط میخوام بخرم و نگهش دارم همینطوری! از بانک که خیلی بهتره! چپی اینا که عمرا بخرم ....نقل قول:
پرشیا زانتیا موتور 89 اینا چند میشه گرفت؟
آخه این دلالای عوضی که مفت نمیدن ، خیلی هم گرون میدن !! خدا کار هیچ کسی رو به این دلالا نندازه! همشون عین همن ! ماشین مردم و مفت ور میدارن کلی هم به ریشش میخندن!
اگر 40 میلیون تومان دارین چرا مدل 89 ؟نقل قول:
صفر کیلومترش رو بخرید حدود 37 میلیون تومان باید باشه.
پارس با موتور tu5 هم طرفدار زیاد داره و کمیاب هم هست مدل 91 اگر پیدا کنی حدود 33 میلیون تومان هست
اصلا یه فکری دارم ... آقا محمد به نظر شما من صبر کنم تو دهه فجر دوتا ماشین ثبت نام کنم ، چه طوره؟ به نظرم خیلی هم بد نیست ... چون من پولشو لازم ندارم .... حتی میتونم بزارم واسه سرمایه گذاری بعد یک سال واسم بدن ولی اونوقت 3 تا ماشین بگیرم مثلا پژویی چیزی ، که تا یک سال هم مابقی رو جور میکنم.... چطوره؟ یا به نظرتون کار دیگه ای بکنم بهتره؟نقل قول:
یک ساله از اینایی هستن که مثلا نصفش رو اول میگیرن بعد باقیش رو مثلا بعد یک سال رو میگم ....(اونوقت جور میشه باقیش...)
مرسی
فعلا که خبری از فروش نقدی نیست. ایران خودرو هم گویا اعلام کرده تا آخر سال فروش نقدی نداره.نقل قول:
در ضمن دوست من یه توصیه خودرو سرمایه نیست یه جنس مصرفی هست. اگه ماشین داری توصیه من به شما اینه که ماشین جدید نگیری.
منم با دوستمون موافقمنقل قول:
ما خبر از آینده خودرو و قیمت های خودرو نداریم
شما نوسانات این 3 ماه اخیر رو ببینید
اصلا رو هیچی نمیشه نظر قطعی داد
شما پولت رو اگر میخوای باهاش کار کنی اونم تو کار ماشین
باید همین الان بزنی به کار خرید و فروش
اینجوری سود بیشتری میکنی.
یه مثال برات بزنم:
یکی از دوستان من یه سوناتا 2010 داشت که حدود یک ماه مونده بود رو دستش و فروش نمیرفت چون قیمت
ماشین تو یه بازه ای از زمان پایین اومد و اگر میفروخت ضرر میکرد خلاصه ماشین رو فروخت.
آقا بازار پراید داغ شد همه پول سوناتا رو داد پراید هاچ بک 111 و پراید 131 خرید.
و شروع کرد به خرید و فروش مداوم این پراید ها و بازار هم رو به افزایش قیمت گذاشت از طرفی هم سایپا
ماشین نداشت تحویل بده بازار داغ شد. اگرچه نسبت به یک ماشین خارجی در یک مرحله سود کلان نمیکرد
اما همون سود اندک بهتر بود براش چون دائم پولش در گردش بود
یه روز پراید بعد شد تندر 90 یه روز پارس خلاصه همینطور با سرعت معامله میکرد و سودش خوب بود.
حالا شما هم اگر میخوای این مقدار پولت تو بازار خودرو باشه اینجوری باید در گردش بندازی اما باید مراقبم باشی.
بازار شده ریسک سود و ضرر شده 50/ 50 مثل سابق نیست که بشه رو سودش حساب باز کرد
نوسان؟نقل قول:
والله تا جایی که من دیدم خودرو همش افزایشی بوده.
به دوست من کاملا درست گفتینقل قول:
اما اگر دائم تو بازار خودرو باشید گاهی اوقات یه کاهشی هم بوده اما پادار نبوده
و بلافاصله روند افزایشی ادامه پیدا کرده
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازار خودرو رو دوماه پیش خاطر تون بیارید متوجه نوسان میشید، قبل و بعد از محرم ( که مراسمات عزاداری بود و زمستون و برف و بارون و از مسافرت خبری نبود ) قیمت بالاتر از این مقطع بود، تندر 90 فول رو با التماس 23.5 میفروختن بنگاه دارا، مردم هم که این بدتر بود وضعشون، الان ببین گرون شده چه بازاری یافته این ماشین
دوستان سمند LX سفید EF7 دوگانه کارخانه با رینگ فولادی 90 تمیز 19تومن می ارزه؟
میخوام زودتر یه ماشین بگیرم میترسم گرون شه دوباره:eh:
قیمتش خوبهنقل قول:
قبل از خرید از نمایندگی استعلام ماشین رو بگیرید
که جزء تعمیراتی ها نباشه