سلام من بازی را او اوایل نصب کردم و بازی کردم
اما حالا که ویندوز عوض کردم نصب کردم ولی بازی بالا نمیاد
هر دو کرک ریلودد و رازور را هم امتحان کردم
بازی تو پرکسس تکس منیجر هست اما بالا نمیاد
Printable View
سلام من بازی را او اوایل نصب کردم و بازی کردم
اما حالا که ویندوز عوض کردم نصب کردم ولی بازی بالا نمیاد
هر دو کرک ریلودد و رازور را هم امتحان کردم
بازی تو پرکسس تکس منیجر هست اما بالا نمیاد
من درایور گرافیکم stop working میده بعد میزنه ریکاورش کرد ! از بازی می پره بیرون
آخرین درایور رو ریختم
مشکل از چی می تونه باشه ؟
دوستان اين پچ 2 بازي كه گروه OUTLAWS دو روز پيش ريليز كرده رو كسي امتحان كرده؟ نغييري در اجراي بازي ميده؟
سلام من تازه این بازیو خریدم ولی وقتی نصب کردم رو آیکون باری کلیک میکنم باری ران (بالا نمیاد) نمیشه
چیکار میتونم بکنم؟
ممنون
به احتمال زیاد برنامه هایی که برای اجرای بازیو باید بریزی نریختینقل قول:
چه برنامه هایی منظورتونه ؟نقل قول:
net. و اخرین درایور کارت گرافیک و DirectX و بقیه ی Run Time ها مثل ++Cنقل قول:
از من همه نصب و آپدیته دارم فیفا12 بتنم اسسین mw3 و ... را بازی میکنمنقل قول:
خدمت همه دوستان
جدیدترین پچ این بازی با تغییرات بی شمار:
تغییرات بخش تک نفره و داستانی بازی:
Single Player Changes
Added missing blood effect on kill shot
Fixed a crash that could happen during level load in SP
Fixed issue with game crashing during intro cut scene of Campaign mission “Thunder Run”
Fixed a crash that could happen when shutting down levels
Fixed crash on last mission that could occur after the player is killed by the first enemy in the train
When a user got killed, after respawning, he heard sounds that remained as if bullets still were passing around him
Fixed glitch in melee showing your equipped gun instead of the knife
Fixed issues with texture streaming. Prioritizing of textures close to the user has become better, resulting in more detailed textures
Improved mesh streaming conditions to avoid situations with risk of corruptions and crashes
Fix blend into vehicle problem when entering a vehicle in the Campaign
Fixed issue where disconnecting a controller during the Gamer Profile sign out animation would cause the game to soft lock
Removed the hint “Shoot out the lights.” during SP mission Nightshift
Fixed issue with last mission not listed in REPLAY MISSIONS list
Fixed issue on the SP mission Night Shift where three of the marines that repel down from the Osprey at the start of the level have PLR models instead of the right marine models
Has been made harder to fail missions due to zero tolerance friendly fire
Fixed MG nest objective on Operation Guillotine
Fix for music climax on mission “Fear No Evil”
Fixed issues that occurred if user were backtracking after fight at elevator on SP mission “Comrades”
Adding a back button to SP campaign select difficulty screen
Removed slomo from jump into train on SP mission “The Great Destroyer”
Fixed glitches in subway Quick Time Events in mission “The Great Destroyer”
Increased quality of the loading screen images
Fixed glitch that made it possible to reach Solomon train QTE with the wrong weapon equipped in mission “Semper Fidelis”
Fixed final sound fade out on SP mission “Thunder Run”
Removed sound fade on convoy ride in mission “Operation Guillotine”
Fixed squad mates coming through wall after intro on SP mission “Operation Guillotine”
SP mission, “The Great Destroyer”: moved Campaign Cleared achievement until after the Dima outro
Fixed soldiers inside of terrain at start of level in “OPERATION GUILLOTINE”
SP mission, “The Great Destroyer”: Fixed streaming issue which could lead to out of memory when streaming in Subway ride
Improved music and music fade on tank encounter in mission “Operation Guillotine”
Sound on Operation Guillotine: Fixed trading floor crash camera shake and rumble
Fade later when driving in to tunnel on “OPERATION GUILLOTINE”
Hide cross hair during Solomon intro & climb out scene on “Operation Swordbreaker”
Fixes on “OPERATION SWORDBREAKER”: Skip VO urging the player to move forward if the player has already moved. Fixed VO playing from the wrong world position
Fixed crosshair being back on staging area in “OPERATION SWORD BREAKER”
Fixes on “THUNDER RUN”: Less delay after MICLIC scene. Friendly tanks start driving up to you sooner and are more likely to teleport into position. Enemies now spawn in front of you & to the right, instead of behind the approaching friendly tanks
Fixed Squad mates goes through the ground in front of the house before throwing in grenades in “OPERATION GUILLOTINE”
Fixed issue with player not being able to cross the plank as soon as its down on ground on mission “Operation Swordbreaker”
Fixed sliding into cut scene on roof top on mission “Operation Swordbreaker”
Tweaked difficulty levels in Single Player
Fixed a hang in terrain streaming, causing the user to get stuck on black screen under special circumstances in Singleplayer
Fixes in Night Shift: New save point after wave 2 in mall. Fixed bug where wave 3 was considered done way before all enemies were killed, causing a possible difficulty spike
Added tutorial for firing Stinger on “ROCK AND A HARD PLACE” copied from “OPERATION GUILLOTINE”
Delayed “The Professional” achievement/trophy to not pop up in the middle of the scene
Fixed issue on The Great Destroyer where you could equip a gun before entering the train
دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرکتم همونه که قبلا بازی می کردی ؟نقل قول:
سلام
من بازی رو نصب کردم + همه برنامه های جانبی
بعد اینکه اجراش می کنم تو همون صفحه اول که عکس چنتا تانکه می مونه. ولی عکسه متحرکه یعنی یه سری نور اینور اونور میشه
حالا نمیدونم مشکل از چیه؟
نسخه Reloaded و 4 دی وی دی...حجم کرک هم 32,138
Win 7
4870 Hd
Q9400
2*2G
این جور مشکلات معمولا از سه جا ناشی میشه:نقل قول:
1-ممکنه شما یکی از نمر افزارهای جانبی مخصوصا ++ visual c و nvidia phsyx رو نصب نکرده باشه از نصب صحیح این دو برنامه مطمئن شو....
2-آپدیت نبودن گرافیک هم میتونه عاملش باشه اون رو هم حتما به روزش کن...
3-ممکنه بازی ناقص باشه!!
البته یه احتمال فوق العاده ضعیف هم هست که یا کرکت مشکل داشته باشه یا اینکه موقع نصب آنتی ویروست بهش گیر داده باشه برای اطمینان کرک سالم رو هم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود و حتما آنتی ویروست رو هم خاموش کن.
دیگه خودت پیدا کن پرتقال فروش را:31:
نه برنامه هارو نصب کرده بودم مهدی جان
(کلا جدیدا یه 300 تایی بازی گرفتم بخاطر همین قبلش هر چی برنامه هست نصب کردم.)
حالا مشکل حل شد ، دوباره Reinstall کردم درست شد.
مشکل هم بخاطر این بود که من یه دیسک با حجم 4 گیگ هم آپدیت داشتم قبل اینکه بازی رو اجرا کنم این آپدیت رو کپی کرده بودم بخاطر همین گیر میکرد ، سری دوم کپی نکردم درست شد.
حالا سوال اینه چرا گیر میکرد!
این آپدیت و پچ رو چطور میشه کپی کرد؟
Battlefield3 Update3
پوشه Patch شامل:
Win32
cas.cat
cas_01.cas
initfs_Win32
layout.toc
پوشه Xpack1 شامل
Levels
Xp1Chunks
کلا نسبت به نسخه اصلی این xp هارو اضافه داره برای چیه؟
اقا من این بازی رو رو سیستمم دارم چند وقته اما هر وقت میخوام اجراش کنم یه صفحه سیاه میاد و میره دیگه هیچی نمیشه
اره همون کرک هستنقل قول:
دوستان سلام
یه سئوال داشتم. چرا صدای بازی اینقدر بی کیفیت هست. حالت استریو خیلی بدی داره. با اینکه توی تنظیمات استریو را خاموش کردم باز هم صدا مقداری استریو هست . همچین از نظر ویدئو هم خیلی کند هست. مثلا باتلفیلد 2 اصلا اینجور نبود. صحنه ها خیلی واقعی و سریع بود. اینجا ادم با اسلحه شلیک میکنه مثل صحنه اهسته میمونه. به خاطر گرافیک هست یا تنظیم خاصی باید انجام داد.
یه چیز دیگه حالت ویدئو روی چه رزولیشن ی بهتر جواب میده. شاید از اون باشه
فکر کنم تنضیمات بازیو باید بیاری پایین سیستمت نمی کشهنقل قول:
کارت گرافیکتو اپدیت کردی ؟
کلا پوشه_ی update در هنگام نصب توی فولدر اصلی بازی نصب میشه و تا اونجا که من میدونم جزء یکی از پوشه های اصلی بازیه و نیازی به نصب یا کپی نداره!!نقل قول:
مگه تو در محل نصب بازی این پوشه رو نداری؟؟
انتی ویروست به بازی یا کرک گیر نمیده ؟نقل قول:
اره کارت گرافیک رو آپدیت کردم.نقل قول:
کارت گرافیک من اینه
NVIDIA GeForce 8600 GT
512 مگابایت هم هست
اینکه تنظیمات بازی رو بیارم پایین یعنی چی؟
یه قسمت داره که روی حالت
low , medium , high . ultra
تنظیم میشه. همه اونا رو هم تست کردم باز هم درست نشد. بدتر میشد که بهتر نمیشد. اصلا با این حالت گرافیکی نمیشه بازی کرد. وقتی میخوای شلیک کنی اصلا تسلط روی هدف نداری.
نقل قول:
'گرافيكت واسه اين بازي خيلي ضعيفه.
اگه این کارا رو کردی همه رو هم روی Low گذاشتی دیگه گرافیکت نمی کشهنقل قول:
نه هیچ وقت تا حالا پاک نکردهنقل قول:
با کارت گرافیک 8600 به هیچ عنوان نمیشه بازی کرد.
حتی روی حالت Very Very Low هم افت فریم زیادی داره.
یه بار بگیر پاکش کن دوباره بریز
سلام
من بازي battlefield 3 نسخه realoded رو با حجم 13.5 گيگ دانلود كرم ولي بعد از اينكه كرك بازي رو داخل فولدر بازي كپي ميكنم و ميخوام بازي رو اجرا كنم ويندوز ارور ميده كه اين فايل ناشناخته است و نميدونه با كدوم نرم افزار بايد اجرا بشه !!!
با چند تا كرك ديگه (كرك هاي realoded) هم امتحان كردم ولي نتيجه نگرفتم
ويندوز : windows 7 professional sp1 genuine x64
گرافيك : Ge Force GT430 2GB
رم سيستم : 8GB
سي پي يو : intel i3 3.1GHZ
آخرين آپديت گرافيك ( 2011/10/07)( 6.14.12.8558: driver version) رو نصب كردم
DirectX 11
باید اسم فولدر بتلفید 3 رو که اخرش tm داره پاک کنی . باید tm اش رو پاک کنی.نقل قول:
ای ول دمتتتتتتت گرمممممم اجرا شدنقل قول:
ولی mw3 یه چیز دیگس ;-)
منم با لپ تاب بازی کردم، بدون مشکل اجرا شد حتی تیک هم نزد، اما با سیستم خودم بازی گیر می کنه!نقل قول:
اینو خوب گفتی کال اف تکهنقل قول:
به نظر من کال اف اشغال بود حالم بهم خورد
سلام دوستان
من بازی را از سایت p30day دان کردم و کرک را هم ریختم و TM را هم از اسم پوشه حذف کردم ولی وقتی رو bf3.exe کلیک میکنم.بازی اصلا اجرا نمیشه ولی وقتی تو Task manager می رم می بینم که bf3.exe داخلش هست....
!!!!!!!!!!!!!!!!!
تو رو خدا کمک کنید...پوسم کنده شد تا دانش کردم....حالا اجرا نمیشه...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!۱۱
کرکتو عوض کننقل قول:
سلامنقل قول:
موقع اجرا یه مشکل دارم که عکسشو به صورت لینک گذاشتم..تو رو خدا کمک کنید........
دایرکت ایکس و درایور کارت گرافیکم هم آپدیت شده است...
اینم لینک عکس :
ممنون.
آقا کسی اینجا آنلاین میزنه؟(نسخه pc) (میخوام سی دی کی بخرم)
فکر کنم کارت گرافیکت DirectX 10 و ساپورت نمی کنهنقل قول:
دوستان این مشکل حل نشد؟
تو کفش موندم شدید!
کرک و عوض کننقل قول:
منم این مشکلا دارم اما یگه چندتا کرک هست؟نقل قول:
من فقط ریلودد را دیدم
من الان از کرک 32 mb دارم استفاده میکنم اگه کرک دیگه ای هست ممنون میشم لینکشو بدی:10:نقل قول: