سسک فابرگاس، آماده بازگشت در دیدار با سویا
ستاره سابق آرسنال بعد از سپری کردن روزهای سخت مصدومیت آماده است تا بار دیگر در ترکیب تیمش قراربگیرد و به بازی شنبه شب بارسا مقابل سویا خواهد رسید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل- طبق گزارش منتشره در روزنامه اسپورت کاتالونیا،سسک فابرگاس ستاره کاتالان باشگاه بارسا آماده است تا بعد از پشت سر گذاشتن روزهای سخت مصدومیت در دیدارهفته آینده بارسا مقابل سویا برای آبی اناری پوشان به میدان برود
ستاره سابق باشگاه آرسنال در جریان جلسه تمرینی تیمش پیش از دیدار با اسپورتینگ خیخون در روز دوم اکتبر مصدوم شد وبعد از آن بود که برای بازیابی تمرینات خاصی را دنبال می کرد.
اکنون شنیده می شود که سسک در روز دوشنبه یا سه شنبه به جلسات تمرینی بارسا باز می گردد و نامش در لیست بازیکنان آماده بارسا برای دیدار بعدی شان در رقابتهای لالیگا قرار خواهد گرفت
این درحالی است که بارسا روز چهار شنبه در دور سوم رقابتهای گروهی لیگ قهرمانان اروپا،درخانه میزبان ویکتوریا پلژن خواهند بود ولی بعید به نظر می رسد که سسک در این دیدار برای تیم کاتالان به میدان برود و بازگشت او دردیدار شنبه آینده بارسا مقابل سویا خواهد بود
بارسلونا درحال حاضر با کسب 4 امتیاز از دو بازی مرحله گروهی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا در صدر جدول گروه اچ این رقابتها قرار دارد
وب سایت رسمی سیتی: وقتی ما سیلوا را داریم، چه نیازی به مسی داریم؟
وب سایت باشگاه منچسترسیتی در آستانه دیدار حساس این تیم مقابل ویارئال، جملات برجسته رسانه های انگلیسی را بازتاب داده
l
سایت گل- اگر امروز، به وب سایت رسمی باشگاه منچسترسیتی مراجعه کرده باشید،با این سوال روبرو می شوید:« با دراختیار داشتن داوید سیلوا، دیگر چه کسی مسی را می خواهد؟ »
این باشگاه انگلیسی در گزارشی به مرور اخبار رسانه ها، پیش از دیدار این تیم مقابل ویارئال در دور سوم رقابتهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا پرداخته و این گزارشها را بازتاب داده.
در همین صفحه می توانید بخشی از صحبتهای روبرتو مانچینی را هم مطالعه کنید که گفت:« سیلوا با 25 سال سن عملکرد فوق العاده ای در سیتی و تیم ملی اسپانیا دارد.»
سران باشگاه سیتی هم با مربی شان هم عقیده اند و ستاره جوان اسپانیایی را به خاطر کیفیت بالایش در حد و اندازه های لیونل مسی می دانند و معتقدند که حضور سیلوا به آنها کمک خواهد کرد که در سطح بارسلونا باشند.حتی در وب سایت این باشگاه پارا فراتر از اینها هم گذاشته ودر جمله ای به این نکته اشاره کرده که خیلی از ستاره سیتی معتقدند که لیونل مسی در آینده به حد و اندازه های داوید سیلوا خواهد رسید.
سیلوا رقابتهای این فصل لیگ برتر را فوق العاده شروع کرد. او بازیکن ثابت تیم روبرتو مانچینی بود و در 7 بازی در رقابتهای لیگ برتر در ترکیب ثابت تیمش قرار گرفت و دو گل به ثمر رساند و 5 پاس گل داد. سیلوا یکی از عوامل موثر در تطبیق پذیری خوب آگوئرو در سیتی و یک زوج آرمانی برای او بود.
سیلوا در رقابتهای این فصل لیگ قهرمانان اروپا هنوز موفق به گلزنی نشده ولی پاسهایی طلایی را به هم تیمی هایش رسانده. او در هر بازی پاسهای زیادی به هم تیمی هایش می دهد و همین باعث شده تا هواداران این تیم به این جمله باور داشته باشند که :« وقتی سیلوا را داریم، چه کسی به دنبال مسی است؟»
آبیدال: سیتی به دنبال من است؛اگر با بارسا برسرتمدید قرارداد به توافق نرسم، درها به رویم باز است
ستاره فرانسوی هنوز در انتظار تمدید قرارداد با سیتی است و درصحبتهایی اعلام کرده که سران سیتی، پاری سن ژرمن و میلان هم به دنبال جذب او هستند
سایت گل- اریک آبیدال ستاره فرانسوی باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که سران باشگاه سیتی به دقت او را زیر ذره بین دارند و درنظر دارند تا برای خریداری او دست به کار شوند
قرارداد کنونی آبیدال با بارسلونا در تابستان آینده به اتمام می رسد و مذاکرات برای تمدید قرارداد او هنوز نهایی نشده است
این ستاره فرانسوی اکنون در صحبتهایی اعلام کرده که سران باشگاه های پاری سن ژرمن و میلان هم به دنبال جذب او هستند
آبیدال در صحبتهایی به آر.ام.سی گفت:« تیمهایی هستند که تمایلشان را برای خریداری من ابراز کردند که از این جمله می توان به پاری سن ژرمن، میلان و منچسترسیتی اشاره کرد ولی هنوز پیشنهادی رسمی را ارائه نکرده اند و من نمی توانم جزئیات بیشتری بگویم.»
این مدافع فرانسوی ادامه داد:« من احترام فراوانی برای بارسلونا قائلم ولی اگر به توافق نرسیم، درها همیشه باز هستند.»
این ستاره 32 ساله در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که دست کم برای دو سال دیگر می تواند در دنیای فوتبال بدرخشد و درانتظار حضور دررقابتهای یورو2012 و جام جهانی 2014 هم هست:« فکر می کنم که تا دست کم دو سال دیگر این پاها را در خدمت خواهم داشت. اهداف ملی متعددی دارم. ما به رقابتهای یورو2012 راه یافته ایم که خیلی خوب است ولی من نیم نگاهی هم به مسابقات جام جهانی 2014 دارم.»
ژاوی بهترین شروع فصل از نظر گلزنی را برای خود ساخت
سلطان بازیسازی بارسا بهترین شروع فصل های خود از نظر گلزنی در ابتدای فصل را برای خود بدست آورد. او تا به حال سه گل در لیگ به ثمر رسانده است.
ژاوی تا به حال در 390 بازی خود برای تیم در لیگ، 41 گل به ثمر رسانده است؛ بهترین فصل او، فصل 2007/08 تحت هدایت فرانک رایکارد بود که او در آن زمان موفق شده بود 7 گل به ثمر برساند. ژاوی با ورود پپ گواردیولا به عنوان مربی به تیم، شش گل در فصلی که همراه با کسب شش جام بود به ثمر رساند. در 2 فصل بعد از این فصل، در هر فصل 3 گل به ثمر رسانده بود و در این فصل تاکنون 3 گل به ثمر رسانده و بهترین شروع خود را در یک فصل داشته است.
فرصت طلب، زیرک و پیشگام
ژاوی در این فصل گل های خود را به روش های مختلفی به ثمر رسانده است؛ فرصت طلبی او پس از پاس الکسیس سانچز در آنوئتا، ضربه چیپ دیدنی او در بازی 8-0 مقابل اوساسونا در نیوکمپ و ضربه سر او در شنبه گذشته پس از سانتر زیبای پدرو.
سه گل در دو فصل اخیر
به این ترتیب ژاوی تعداد گلهای خود در یک ماه گذشته را با تعداد گلهای خود در دو فصل اخیر برابر کرد. او فصل گذشته در پیروزی 5-1 مقابل اسپانیول، برد 3-1 در سن مامس، و پیروزی 5-0 مقابل رئال مادرید در نیوکمپ موفق به گلزنی شده بود. او در فصل 2009/10 نیز مقابل وایادولید (3-1)، ویارئال (4-1) و در خانه در برابر ختافه (2-1) گل زنی کرده بود.
او در هیچ فصلی حتی در دو فصل گذشته، موفق به گلزنی در هفت بازی اول نشده بود.
مترجم: علی شکرانه / FCBarcelona.ir
سسک برای تمرینات سبک به تیم ملحق شد.
تیم اول امروز صبح با هدف آماده شدن برای بازی چهارشنبه در لیگ قهرمانان به تمرینات بازگشت. سسک فابرگاس برای اولین بار بعد از آسیب دیدگی اش، در قسمتی از تمرینات به دیگر بازیکنان پیوست.
بازیکنان پس از برد در برابر ریسینگ یک روز استراحت داشتند و امروز صبح در زمین سیوتات اسپورتیوا خوان گمپر به تمرین پرداختند تا برای بازی چهارشنبه مقابل ویکتوریا پلزن آماده شوند.
از ترکیب 18 نفره، 17 بازیکن بعلاوه فابرگاس ، با توپ لیگ قهرمانان، در زمین شماره 2 سیوتات اسپورتیوا خوان گمپر تمرین کردند؛ فابرگاس برای اولین بار پس از مصدومیت در تمرین روز یکم اکتبر، در تمرینات تیم ظاهر شد.
الکسیس سانچز نیز برنامه درمانی خود را پشت سر می گذارد و جدا از بازیکنان تیم تمرین کرد.
8 بازیکن از بارسا ب
در تمرینات امروز 8 بازیکن هم از بارسا ب حضور داشتند. این بازیکنان عبارتند از: خاویر اسپینوزا، اوریول راسل، گوستاوو لدز، مارک بارترا، سرگی گومز، کارلوس کارمونا، مارتی ریورولا و کارلس پلاناس.
مترجم: مهشید ورزیده / FCBarcelona.ir
هفت جلسه تمرین و سه بازی در هشت روز
در تنها هشت روز تیم اول اف سی بارسلونا هفت جلسه تمرین و سه بازی (ویکتوریا، سویا، گرانادا) خواهد داشت.
به نظر می رسد با وجود جلسات تمرین که به سه بازی بین سه شنبه این هفته و هفته آینده منتهی خواهد شد، اف سی بارسلونا هفته پرمشغله ای را پیش رو دارد. در اینجا اطلاعاتی درباره برنامه پیش رو ارائه خواهد شد، هرچند زمان در معرض تغییر است.
سه شنبه، 18 اکتبر: در چارچوب لیگ قهرمانان، جلسه تمرین در نیوکمپ (17:30) قبل از بازی مقابل ویکتوریا. لئو مسی و پپ گواردیولا در کنفرانس مطبوعاتی شرکت خواهند کرد.
چهارشنبه، 19 اکتبر: آخرین جلسه تمرین (12:00) پیش از سومین بازی مرحله گروهی لیگ قهرمانان (20:45)، باز هم در نیوکمپ.
جمعه، 21 اکتبر: تمرین بیشتر (11:00) در سیوتات اسپورتیوا. یکی از دو تمرین نهایی برای بازی مقابل سویا.
شنبه، 22 اکتبر: جلسه تمرین (12:30) و بازی (22:00) در نیو کمپ. تیم حریف سویا خواهد بود.
یکشنبه، 23 اکتبر: در ادامه بازی مقابل سویا، جلسه ریکاوری پس از بازی و ایجاد تمرکز برای بازی روز سه شنبه با گرانادا.
دوشنبه، 24 اکتبر: آخرین جلسه تمرین پیش از سفر به آندالوسیا. پپ گواردیولا کنفرانس خبری برگزار خواهد کرد.
سه شنبه، 25 اکتبر: سفر به گرانادا برای برگزاری مسابقه (20:00) در چارچوب هفته دهم لیگ.
مترجم: حسین رزاق نژاد / FCBarcelona.ir
آبیدال به برخی از توافقات برای تمدید قرارداد دست یافت
ملی پوش فرانسوی بارسا گفت که نماینده او در روز پنجشنبه با باشگاه جلسه دارد و قصد دارد تا دو سال دیگر هم در بارسا بماند.
آخرین باری که اریک آبیدال در کنفرانس خبری شرکت کرد، بسیار صادقانه در مورد وضعیت قرار داد خود صحبت کرد. او این نکته را روشن کرد که می خواهد قبل از تمدید قرارداد با بارسا، به سطح آمادگی بالای خود یعنی سطحی که قبل از عمل جراحی تومور خود داشت، برسد. آبیدال روز دوشنبه مقابل خبرنگاران گفت: «من کاملا سالم هستم و برای اثبات برخورداری از سلامتی کامل، تمام تلاشم را در زمین چمن انجام خواهم داد».
جلسه روز پنجشنبه
آبیدال توضیح داد که نماینده اش در روز پنجشنبه برای بحث در مورد تمدید قرارداد او با باشگاه نشستی خواهد داشت. او در ادامه گفت: «در حال حاضر هیچ توافقی بین من و باشگاه وجود ندارد، اما مشکل پول نیست، بلکه در مورد تعداد فصلهاست». وی همچنین گفت که قصد دارد که دو سال آینده را نیز در بارسا سپری کند. او تمایل خود را برای ادامه دفاع از پیراهن بارسا ابراز کرد و همچنین گفت: «من مطمئن هستم که با باشگاه به توافق می رسم». همانطور که آبیدال اغلب در گذشته بارها گفته است: «نظر من این است که در اینجا به بازی خود ادامه دهم زیرا بارسا بهترین باشگاه در جهان است».
نگرش ها نسبت به آسیب دیدگی
آبیدال قبل از بازی های ملی و در خانه گیخون مصدوم بود. او بدون در نظر گرفتن مصدومیت به اردوی فرانسه رفت، اما بازی اول را به این دلیل که «مصدوم بود» از دست داد. وی برای بازی دوم به میدان رفت، زیرا معتقد بود: «من هیچ مشکلی ندارم». آبیدال اصرار داشت که: «ما مصدوم هستیم، زمانیکه احساس درد می کنیم. ما فکر میکردیم بهترین کار چند روز استراحت، و پس از آن شرکت در تمرینات است. زیرا اگر شما تنها به تمرین توجه کنید، ممکن است مصدومیت تا انتهای فصل طول بکشد... فصل طولانی است و همه ی ما باید در بهترین وضعیت باشیم».
ضربه سر و شوت مقابل ریسینگ
در بازی مقابل ریسینگ سانتاندر، اریک آبیدال تقریبا یک نیمه گل را با یک حرکت چرخشی ثبت کرد. در حالیکه که یکی از نمایشگر های داخل اتاق کنفرانس صحنه ای از این حرکت را پخش می کرد، او گفت: «اگر من از پس آن بر می آمدم، اینک همه چیز تمام شده بود».
اما حالا بازی مقابل ریسینگ سانتاندر گذشته است و تیم در حال آماده شدن برای بازی مقابل اف سی ویکتوریا در لیگ قهرمانان اروپا است. آبیدال می داند که هیچ بازی آسانی در لیگ قهرمانان اروپا وجود ندارد و بازی های رفت و برگشت مهم هستند: «چرا که 6 امتیاز در خطر است و اگر امتیازی را از دست ندهیم، در آخر به شانزده امتیاز خواهیم رسید».
روماریو: مسی باید من، پله و مارادونا را پشت سر بگذارد تا بهترین فوتبالیست تاریخ شود
ستاره اسبق تیم ملی برزیل معتقد است مسی برای رسیدن به عنوان بهترین بازیکن تاریخ فوتبال هنوز راه زیادی در پیش دارد
سایت گل – روماریو مهاجم اسبق بارسلونا معتقد است لیو مسی ستاره تیم ملی آرژانتین هنوز راه زیادی برای کسب عنوان بهترین بازیکن تاریخ فوتبال پیش رو دارد.
قهرمان جام جهانی 1994 اخیرا اعلام کرده بود خودش به همراه پله و دیه گو آرماندو مارادونا بهترین بازیکنان تاریخ فوتبالجهان هستند.
مسی ماه گذشته اعلام کرد نمی داند او بهتر است یا پله چرا که هیچگاه بازی این ستاره برزیلی را ندیده است. پس از این اظهارات پله اعلام کرد فیلم بازی هایش را برای مسی ارسال خواهد کرد.
روماریو نیز اعلام کرد مسی با دیدن این فیلم ها چیزهای زیادی خواهد آموخت. او می گوید:" اگر مسی این فیلم ها را ببیند احتمالا چیزهای زیادی یاد خواهد گرفت."
"شما نمی توانید به سادگی او را با پله مقایسه کنید. وقتی مسی حتی یک جام جهانی را هم فتح نکرده نمی توانید او را با پله مقایسه کنید."
"مسی شرایط اینکه روزی بهترین بازیکن تاریخ فوتبال جهان شود را دارد اما اول باید روماریو، مارادونا و سرانجام پله را پشت سر بگذارد."
روماریو بین سال های 1993 تا 1995 در بارسلونا حضور داشت و به همراه این تیم یک عنوان قهرمانی در لالیگا را کسب کرد.
مسی : هیچ وقت ازکارهای رونالدو تقلید نمی کنم ؛خودم را بااو مقایسه نمی کنم
ستاره آرژانتینی در کنفرانس خبری پیش از بازی 4شنبه شب تیمش شرکت کرد
سایت گل- لیونل مسی، ستاره آرژانتینی بارسلونا سه شنبه شب در کنفرانس خبری تیمش در آستانه دیدار با ویکتوریا پلژن شرکت کرد
این ستاره آرژانتینی در مورد خطاهای پنالتی ای که روی او مرتکب می شوند و داور این خطاها را سوت نمی زند صحبت کرد و گفت:« همیشه بازیها و برخوردها آنقدر سریع هستند که دیدن آن کار آسانی نیست. گاهی وقتها یک پنالتی گرفته می شود چون خیلی واضح و مشهود است . نباید بیش از این به پنالتی ها بها داد.هرچه داوران ارامش بیشتری داشته باشند اوضاع بهتر است. کار داوری اصلا کار آسانی نیست و به همین خاطر بهتر ست که بیش از این دراین باره صحبت نشد.»
ستاره آرژانتینی بارسا نگران پیشی گرفتن از رکورد سسار، برترین گلزن تاریخ باشگاه بارسلونا نیست:« دراین فصل هدفم این نیست که به 39 گل سسار برسم. هرچه بیشتر گل بزنم برای تیم بهتر است ولی اصلا به فکر پیشی گرفتن از رکورد سسار نیستم. هرچند که اگر این طور بشود، خب بهتر است. هر سال می گویند که من در بهترین روزهای فوتبالی ام هستم. الان شرایطم خیلی خوب است و انگیزه های زیادی دارم تا امور را خوب پیش ببرم و با تیم به امتیازات بیشتری برسیم.»
مسی در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که گاهی وقتها برای اذیت کردن کریستیانو رونالدو ،هواداران تیمهای حریف نام مسی را فریاد می زنند. او دراین باره گفت:« هر کسی نظر خودش را دارد. من خوشحال می شوم که همه جا از من استقبال می شوند، به ویژه در جایی که خانه من نیست؛ چرا که آنها مردمان و هموطنان من نیستند. ولی طبیعی است که در خارج از خانه از تو استقبال زیادی نمی شود. مقایسه من و رونالدو کار خبرنگاران است. از نظر من، من هیچ چالشی با کریس ندارم. تنها چیزی که می خواهم کمک کردن به تیمم است تا اوضاع خوب پیش برود. من هیچ وقت نگاه نمی کنم که کریس چه کاری انجام می دهد تا از او تقلید کنم و هرگز سعی نمی کنم که خودم را با او مقایسه کنم.»
مسی درمورد شرایط بویان هم به شدت متعجب است:« من با بویان صحبت نکرده ام و صحبتهای او را از طریق اخبار دنبال کردم ولی واقعا تعجب کردم که با او نسبت فامیلی دارم.»
مسی درمورد ویدئویی که پله برایش ارسال کرده گفت:« از اینکه پله ویدئوی بازیهایش را برایم ارسال کرده بسیار خوشحال شدم و این ویدئو را تماشا خواهم کرد. مطمئنا او کارهای خیلی بزرگی انجام داده.»
او در پایان درمورد شرایط آلبی سلسته هم صحبت کرد و گفت:« تیم ملی آرژانتین شرایط تطبیق پذیری با مربی جدیدش را طی می کند.»
مسی: «ما پیش از این هم تاریخ ساز بوده ایم، ولی این برای ما کافی نیست».
لئومسی تنها نگران موفقیت های تیمی است نه تعریف و تمجیدهای شخصی. او همچنین به این نکته اشاره می کند که تشنه ادامه تاریخ سازی خود در بارسا ست.
این آرژانتینی به فوتبال در شرایط فردی فکر نمی کند و قطعا این موضوع را احساس نمی کند که در رقابت با بازیکنانی مثل کریستیانو رونالدو است. «این مسائل برای روزنامه نگاران جذاب است. من هیچ چالشی در مقابل او احساس نمی کنم و تنها به بُرد و فعالیت های تیمی خود فکر می کنم».
به شکستن رکورد سزار فکر نمی کنم
مسی در حال حاضر بعد از پیشی گرفتن از کابالا، برای تبدیل شدن به برترین گلزن تاریخ بارسا، تنها به 39 گل برای پشت سر گذاشتن سزار احتیاج دارد، اما او ادعا می کند که به این موضوع فکر نمی کند: «پیشی گرفتن از سزار هدف من نیست، بلکه هدف من زدن گل های بیشتر و کسب امتیازات بیشتر و به دست آوردن عناوین بهتر برای تیم است. این چیزی است که من به آن علاقه دارم، چرا که با انجام دادن این کار می توان تاریخ ساز شد. پیش از این هم تاریخ ساز بوده ایم، ولی این برای ما کافی نیست».
پنالتی های مشکوک
با وجود اینکه 4 خطای سخت روی مسی درمحوطه جریمه انجام شده است، بارسا هنوز در این فصل به پنالتی نرسیده است، اما این موضوع مسی را زیاد نگران نکرده است. : «تشخیص چنین صحنه های سریع برای داوران دشوار است؛ ما نباید توجه بیش از حد به اشتباهات داوری داشته باشیم. هر چه بیشتر در این مورد صحبت می کنیم، داوران بیشتر تحت فشار قرار می گیرند؛ ما باید آنها را تنها بگذاریم».
لاماسیای جدید و پسر عموی بویان
لاماسیای جدید در روز پنجشنبه افتتاح می شود و این بازیکن آرژانتینی در مورد خاطراتش در تیم جوانان صحبت می کند: «من هیچوقت در در این ساختمان زندگی نکرده ام، ولی هر روز در آن غذا می خوردم و از آنجا خاطرات زیادی دارم؛ این مسئله به میزان بسیار زیادی به هماهنگی من با فضای باشگاه کمک کرد. من ساختمان جدید را دیده ام و به نظرم شگفت انگیز و منحصر به فرد است». مسی در ادامه درباره اتفاقی که در این هفته رخ داد و اینکه او جد مشترکی با بویان دارد افزود: «من با شنیدن داستان شما شگفت زده شدم و در این باره با بویان هیچ صحبتی نکرده ام».
مترجم: ابوالفضل رستگار / FCBarcelona.ir
گواردیولا: «این دو بازی می تواند ما را به مرحله بعدی برساند».
مربی بارسا هر دو بازی آینده مقابل اف سی ویکتوریا را در حداکثر تقدم خود قرار داده است، زیرا با برد در این دوبازی می توانند به جمع 16 تیم پایانی صعود کنند. گواردیولا به هیچ وجه این تیم را دست کم نخواهد گرفت.
پپ گواردیولا چند دقیقه پس از گوش دادن به مصاحبه مسی، برای کنفرانس مطبوعاتی در اتاق کنفرانس ریکارد مکسنچز حاضر شد. او در خصوص بازی لیگ قهرمانان روز چهارشنبه، اعلام کرد که او می داند مردم اطلاعات کمی در مورد اف سی ویکتوریا دارند، زیرا این تیم اولین بار است که در این رقابت ها شرکت می کند، اما هر کس این تیم را دست کم بگیرد معنی آن این است که چیزی از فوتبال نمی داند. مربی اف سی بارسلونا می داند که این بازی ها چقدر می توانند دشوار باشند و «ما همیشه باید این بازی ها را جدی بگیریم، این چیزی از احترام ما کم نمی کند». این چهارمین فصل مربی گری اوست و او می داند «ما همیشه در مقابل تیم های کوچک، نسبت به تیمهای بزرگ و معروف با مشکلات زیادی روبه رو هستیم».
دو بازی پشت سر هم در مقابل اف سی ویکتوریا
ورزشگاه نیوکمپ پس از بازی خانگی بارسا مقابل میلان، میزبان دور سوم رقابتهای لیگ قهرمانان است. بارسا در چهارمین بازی خود و خارج از خانه، با ویکتوریا پلزن چک روبه رو خواهد شد. کاتالان ها در حال حاضر با 4 امتیاز، مشترکا با تیم ایتالیایی در صدر گروه قرار دارند و گورادیولا اظهار کرد که «هدف اصلی این است که ما در دو بازی آینده به پیروزی برسیم و از صعود خود به دور بعدی مطمئن شویم... اولین بازی با تیم ناشناس ویکتوریا در نیوکمپ، برای شناخت جنبه های مختلف آن تیم سودمند است و این معنی را می دهد که ما در بازی برگشت با هیچ گونه شوکی مواجه نخواهیم شد».
آمادگی مسی
پپ گواردیولا در مورد لئو مسی نیز صحبت کرد و با اشاره به این امر که مسی مسئول پیشرفت های شگفت انگیز خود است، گفت: «شیوه یادگیری هر کس با دیگران متفاوت است؛ مسی روش یادگیری خود را پیدا کرده است و با این روش از امتحان ها سربلند بیرون می آید... این اطمینان حاصل شده است که بهترین بازیکنان از بهترین موقعیت ها استفاده می کنند؛ لئو هر کار فوق العاده دیگری انجام دهد به نبوغ خود او باز می گردد».
کیفیت در لاماسیا جدید
نیوماسیا عصر روز پنجشنبه راس ساعت 8، در سیوتات اسپورتیوا افتتاح می شود. گواردیولا ، که در ساختمان های قدیمی لاماسیا پرورش یافته، گفته است که: «تسهیلات جدیدی برای بهبود کیفیت ساخته شده است. باشگاه ماسیای فوق العاده ای ساخته است».
مترجم: سولماز مجیدزاده / FCBarcelona.ir
آخرین جلسه تمرین پیش از بازی امشب
تیم اول اف سی بارسلونا امروز ظهر آخرین جلسه تمرین خود را برای بازی امشب مقابل ویکتوریا پلزن برگزار کرد. تیم پیش تا زمان شروع بازی در هتل مجستیک مستقر خواهد شد.
19 بازیکن فراخوانده شده برای بازی امشب عبارتند از: وادس، پینتو، آلوز، پویول، ژاوی، ویا، مسی، تیاگو، ماسکرانو، کیتا، سرجیو بوسکتس، پدرو، مکسول، آدریانو، آبیدال، فونتاس، جاناتان دوس سانتوز و آیزاک کانسا. این بازیکنان امروز زیر نظر گواردیولا که همه ی بازیکنان را در نیو کمپ در اختیار داشت به تمرین پرداختند. این آخرین جلسه تمرین پیش از مقابله با ویکتوریا بود، که برای ارائه آخرین اطلاعات درباره بازی، شرح وظایف بازیکنان و آخرین آماز مرحله گروهی لیگ قهرمانان از آن استفاده شد.
پس از پایان تمرین بازیکنان به هتل مجستیک بازگشتند، جایی که شب را در آن خواهند گذراند، و جاییکه عصرانه را در آن خواهند خورد و استراحت کوتاهی تا زمان برگزاری مسابقه خواهند داشت. یوفا اعلام کرده است که بازیکنان باید راس ساعت 19:30 در رختکن حاضر باشند، تا بازی در ساعت 20:45 (22:30 به وقت ایران) آغاز شود.
قیمت واقعی انتقال الکسیس سانچس به بارسا فاش شد
نماینده باشگاه اودینزه تاکید کرد باشگاه بارسا مبلغی غیرواقعی برای انتقال این ملی پوش شیلیایی اعلام کرده است
سایت گل- کیکه پینا، نماینده اسپانیایی باشگاه اودینزه، اعلام کرد باشگاه بارسا برای خرید الکسیس سانچس، 43 میلیون یورو به این باشگاه ایتالیایی پرداخته است.
این در حالی است که سایت اختصاصی باشگاه بارسا در زمان انجام این انتقال اعلام کرد برای خرید این بازیکن 26 میلیون یورو پرداخت کرده و 11.5 میلیون یورو دیگر براساس عملکرد این بازیکن به باشگاه اودینزه پرداخت خواهد کرد.
اما پینا تاکید کرد که قیمت انتقال این بازیکن مبلغی نیست که توسط باشگاه اسپانیایی اعلام شده است.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" الکسیس برای آنها 43 میلیون یورو هزینه برداشت. این مبلغ با مبلغی که باشگاه بارسلونا در سایتش اعلام کرد، برابر نیست. آنها اعلام کردند هزینه انتقال او 26 میلیون یورو بوده و 11.5 میلیون یورو نیز براساس درخشش او پرداخت خواهد شد."
این ملی پوش شیلیایی قراردادی 5 ساله با بارسا امضا کرد و تا سال 2016 در این باشگاه خواهد ماند.
او در حال حاضر به دلیل مصدومیت از ناحیه همسترینگ نمی تواند تیمش را همراهی کند.
ویا بهترین رکورد خود را به ثبت رساند.
هر بازی که از لیگ قهرمانان برگزار می شود، ممکن است ویا در آن گلزنی کند! ویا این فصل لیگ قهرمانان تاکنون سه گل به ثمر رسانده و بهترین گلزن تیم در این فصل بوده است. در زیر آمار و ارقام بیشتری در مورد بازی ویکتوریا قرار دارد.
► داوید ویا در 65 بازی که در پیراهن بارسا بازی کرده 30 گل به ثمر رسانده است که عبارتند از: 21 گل در لیگ، 7 گل در لیگ قهرمانان، 1 گل در جام اسپانیا و 1 گل در سوپر کاپ اسپانیا.
► ویا بیشتر از دیگر بازیکنان در رقابت های اروپایی این فصل گلزنی کرده است: ضربه آزاد مقابل میلان بعد از خطای صورت گرفته در بازی مقابل باته و شوت پس از دفع دروازه بان ویکتوریا.
► مسی و پدرو هر دو با دوگل، بعد از ویا بیشترین گل را برای بارسا به ثمر رسانده اند.
► سیدو دومبیا، مهاجم زسکا مسکو، با به ثمر رساندن 4 گل در این رقابت ها در حال حاضر برترین گلزن است. اما ویا تنها بازیکنی است که در هر یک از این سه بازی گلزنی کرده است.
► اریک آبیدال با 12 تکل بیشترین عملکرد را برای بارسا داشته است.
► ژاوی با میانگین 11.234 کیلومتر در هر بازی بیشترین مسافت را دویده و همچنین بازیکنی است که 158 پاس صحیح را به ثبت رسانده است.
► ژاوی در روز چهارشنبه نهمین بازی پیاپی خود را انجام داد و آخرین بار در بازی مقابل ویارئال، در ابتدای بازی نیمکت نشین بود.
► دنی آلوز نیز نهمین بازی خود را پشت سر گذاشته است. او بازی در مقابل ویارئال را به دلیل محرومیت از دست داد. لئو مسی هشتمین بازی پیاپی خود رادر برابر تیم ویکتوریا انجام داد.
► ویکتور والدز پنجمین بازی خود را بدون مشکل در این فصل انجام داد و در حال حاضر 517 دقیقه بدون گل را پشت سر گذاشته و این تنها 60 دقیقه از رکورد فصل گذشته او کمتر است. او به دنبال شکست رکورد خود در بازی مقابل سویا است.
► تعداد تماشاچیان در چهارشنبه شب در نیو کمپ 74376 نفر بود که تعداد تماشاچیان در هفت بازی رسمی اخیر این فصل، بیش از 70000 تماشاچی بوده است.
مترجم: سولماز مجیدزاده / FCBarcelona.ir
گواردیولا در برابر سویا شکست ناپذیر بوده است
بارسلونا از زمانی که این مرد کاتالانی سرمربی گری این تیم را بر عهده گرفته است، هرگز در برابر حریف آندلوسیانی شکست نخورده است؛ آنها در تمامی بازیهای خود با این تیم به برتری دست یافته اند و تنها فصل گذشته در ورزشگاه سانچز پیزخوان در خانه سویا به نتیجه تساوی بسنده کردند.
با روبرو شدن گواردیولا با تیم سویا در هر زمان، پایان خوشی برای بارسا رقم خورده است. بارسا در 6 بازی مقابل سویا، در 5 بازی پیروز بوده و در یک بازی مساوی کرده است.
همان جا، همان زمان
بازی شنبه شب بارسا مقابل تیم سویا، تقریبا با بازی فصل پیش این دو تیم همزمان است و بار دیگر راس ساعت 22 برگزار خواهد شد؛ تنها تفاوت این بازی با بازی فصل گذشته این است که یک هفته زودتر برگزار می شود. بارسلونا روز سی ام اکتبر 2010 ، با پنچ گل از صد سویا گذشت که گلزنان این بازی مسی (2)، ویا (2) و دنی آلوز بودند.
پیروزیهای بزرگ
بازی فصل گذشته بارسا با سویا، تنها دیداری نبود که بارسا با تعداد زیادی گل به پیروزی رسیده است؛ بارسا در فصل 2008/09 در پیزخوان به برتری 3-0 رسید و در نیوکمپ با نتیجه 4-0 پیروز شد. بارسا فصل بعد از این فصل نیز، در خانه 4-0 پیروز شد و در بازی برگشت با وجود اینکه با نتیجه 3-0 پیش بود، در نهایت به پیروزی خفیف 3-2 رسید که با این پیروزی تا حد زیادی از قهرمانی خود مطمئن شد. گواردیولا فصل پیش در برابر یکی از بزرگترین تیمهای اسپانیا، چشمگیرترین پیروزی خود را با نتیجه 5-0 به دست آورد.
تنها یک مساوی
گواردیولا فقط یک بار، در اواخر فصل گذشته در اوایل سال 2011 در برابر این تیم امتیاز از دست داده است. ابتدا تیم مهمان با گلزنی بویان جلو افتاد، اما ناواس در نیمه دوم کار را به تساوی کشاند؛ بارسا با وجود تساوی در برابر سویا، همچنان در صدر جدول باقی ماند و در انتهای فصل قهرمان شد.
سویا شکست ناپذیر در این فصل
تیم مارسلینیو یکی از آماده ترین تیمهای این فصل لالیگاست؛ آنها در تمام بازیهای خانگی خود به پیروزی رسیده اند و تمام بازیهای خارج از خانه خود را با تساوی پشت سر گذاشته اند. آنها به همراه تیم بارسلونا و تیم لوانته، تنها تیمهای بدون شکست لیگ هستند و در حال حاضر در مقام چهارم جدول رده بندی قرار دارند.
مترجم: پریماه کریمی / FCBarcelona.ir
مارادونا و دفاع از مسی: دست از سر مسی بردارید؛اینقدر نگوئید مسی کاتالان است
اسطوره 50 ساله فوتبال آرژانتین معتقد است که انتقادات درمورد عملکرد مسی در تیم ملی کشورش بی پایه و اساس است
سایت گل- دیگو آرماندو مارادونا، مربی آرژانتینی الوصل در صحبتهایی این ادعا که لیونل مسی نهایت توانش را برای تیم ملی آرژانتین به کار نمی گیرد رد کرد
این درحالی است که مسی همواره به خاطر عملکردش در تیم ملی آرژانتین مورد انتقاد است و خیلی ها سطح بازی او در تیم ملی آرژانتین و باشگاه بارسلونا را باهم مقایسه می کنند و معقتدند که او در تیم کاتالان عملکرد به مراتب بهتری دارد
مارادونا در صحبتهایی اعلام کرده که به زودی مسی واقعی را در پیراهن تیم ملی آرژانتین خواهیم دید و به این نکته اشاره کرده که مسی 24 ساله همان توان و انرژی ای که در بارسلونا به کار می گیرد را به تیم ملی آرژانتین هم می آورد.
مارادونا در کنفرانسی خبری به خبرنگاران گفت:« فقط مسی را تنها بگذارید و دست از این صحبتها که مسی کاتالان است بکشید. مسی درتمام زمانها، حتی وقتی دوش می گیرد هم آرژانتینی است. پس دست از این حرفها بکشید.»
دن دیگو ادامه داد:« اگراو نمی تواند در تیم ملی آرژانتین به اندازه بارسلونا خوش بدرخشد؛ فقط باید صبر کنیم. او از تمام این صحبتهای مزخرف درباره خودش، از سوی افرادی که حتی یک بار هم فوتبال بازی نکرده اند، خسته شده. این صحبتها عادی است. مسی یک انسان است ولی هیچ شکی ندارم که درهر لحظه ای می تواند ما را واقعا خوشحال کند.»
این مربی 50 ساله در ادامه به این نکته اشاره کرد که تیمش به دلیل گران قیمت بودن تبس، فعلا قصد خرید او را ندارد:« ما خوشحال می شویم که تبس را دراختیار داشته باشیم. ولی وقتی ما برای خرید ریچارد پورتا که 1.3 میلیون یورو ارزش داشت به مشکل خوردیم، دیگر.... . من درمورد مسائل شخصی با کارلیتوس (تبس) صحبت کردم ولی خرید او غیرممکن است.»