شاید لحظه اول فکر کنین این عکس چه ربطی به این تاپیک داره.
امروز 5 فوریه 2012 هست، روز تولد 27 سالگی رونالدو. تولدت مبارک:11:
Printable View
شاید لحظه اول فکر کنین این عکس چه ربطی به این تاپیک داره.
امروز 5 فوریه 2012 هست، روز تولد 27 سالگی رونالدو. تولدت مبارک:11:
نايب رئيس رئال:
مورينيو تا پايان 2013 با مادريد قرارداد دارد
نايب رئيس باشگاه رئال مادريد اسپانيا به خبرنگاران گفت: با توجه به اشرافي که بر شرايط باشگاه دارم، گمان نميکنم مورينيو در فکر رفتن باشد.
به نقل از مارکا اسپانیا، امیلیو بوتراگنیو نایب رئیس باشگاه و مشاور مالی فلورنتینو پرس در رئال مادرید تصریح کرد: خوزه مورینیو تا پایان سال ۲۰۱۳ با ما قرارداد قطعی دارد و حتی در سال ۲۰۱۴ نیز این باشگاه رئال مادرید است که طبق موارد مطرح شده در بندهای پایانی قرارداد در خصوص آینده وی تصمیم خواهد گرفت. مورینیو در بسیاری از پروژههای مالی باشگاه با ما سهیم شده و از زندگی در مادرید لذت میبرد.
بوتراگنیو ادامه داد: فشار زیادی در لالیگا روی دوش مورینیو بوده و شاید پس از تجربه لیگ برتر انگلیس و کالچو ایتالیا تحمل چنین جوی در اسپانیا برایش سخت بوده است. رئال مادرید برای حفظ مورینیو تمام تلاشش را کرده و میکند، او مربی بزرگی است و برنامههای طولانی مدتش برای ما بسیار با ارزش هستند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارانکا: به پيروزي ارزشمندي دست يافتيم
دستيار مورينيو پس از پيروزي رئال مادريد مقابل ختافه گفت: بازي پهپه را نديدم، در نتيجه نميتوانم دربارهاش صحبت کنم.
به نقل از مارکا اسپانیا، آیتور کارانکا که در طول بازی رئال مادرید و ختافه در کنار مورینیو شاهد بازی دو تیم بود تصریح کرد: بازی بسیار سختی بود و به پیروزی ارزشمندی دست پیدا کردیم، مهم کسب ۳ امتیاز این بازی بود و از این بابت بسیار خوشحالم.
کارانکا در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران درباره نحوه عملکرد پهپه، مدافع پرتغالی تیم فوتبال رئال مادرید اسپانیا اظهار داشت: متاسفانه بازی او را ندیدم و نمیتوانم دربارهاش حرف بزنم، او بازیکن بدی نیست اما من در این بازی او را زیر نظر نداشتم و نمیشود بازی کسی را که ندیدهای تحلیل کنی.
راموس: گل زدن من هم چيز عجيبي نيست
مدافع متعصب تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا گفت: ختافه هميشه براي ما دردسر ساز است و اين بار هم بازي سختي را تجربه کرديم.
به نقل از آس اسپانیا، سرخیو راموس زننده تک گل پیروزی بخش تیم فوتبال رئال مادرید مقابل ختافه در دربی خفیف پایتخت تصریح کرد: برای شکست دادن ختافه همیشه مشکل داریم، یک تیم با انگیزه و بسیار پرتلاش که پیروزی مقابل ما برایش از قهرمانی در لالیگا با ارزشتر است. خیلی استرس داشتیم اما گل زده من، تیم را وارد فضای قابل تحملتری کرد و کنترل اوضاع را در دست گرفتیم.
راموس در واکنش به سوال خبرنگاری مبنی بر کمکاری مهاجمین ادامه داد: مهاجمین کار خودشان را کردند و هیچ کمکاری وجود نداشت، همه با تمام قدرت بازی کردند، شاید در جهان فوتبال یک مدافع وظیفه گل زدن نداشته باشد اما گلزدن وظیفه یک مدافع مادریدی است و گل زدن من هم چیز عجیبی نیست.
در جدول رئال مادرید با ۵۵ امتیاز در صدر است و بارسلونا با ۴۸ امتیاز در رتبه دوم ایستاده است.
من هم برد رو تبريك ميگم خوشحالم كه فاصله رو تو اين بازي دشوار حفظ كرديم
كلكسيون مصدومان بارسا هم تكميل شد
فعلا:11:
خوب من هم به نوبه خودم این برد رو تبریک میگم و امیدوارم بارسایی ها صحنه های مشکوکی که به ضرر ما بود رو دیده باشن تا دیگه نگن داورها میخوان رئال قهرمان بشه.به امید بازی های پر گل تر از تیم.ضمنا تولد رونالدو رو هم تبریک به تمامی دوستداران:10:
آلونسو: برخورد توپ به دست پهپه غيرعمدي بود
رئالي ها در حالي شب گذشته مقابل ختافه به پيروزي خفيف 1-0 رسيدند که بازيکنان ميزبان معتقد بودند په په روي يک موقعيت با دست مانع از ورود توپ به دروازه شده است.
ژابی آلونسو، هافبک رئال مادرید، از هم تیمی پرتغالی اش، په په دفاع کرد.
رئالی ها در حالی شب گذشته مقابل ختافه به پیروزی خفیف 1-0 رسیدند که بازیکنان میزبان معتقد بودند په په روی یک موقعیت با دست مانع از ورود توپ به دروازه شده است.
اما آلونسو خیلی سریع به این اتفاق واکنش نشان داد و گفت:" آن اتفاق خیلی سریع رخ داد. او نمی توانست فورا واکنش نشان بدهد و توپ به دستش خورد."
آلونسو سپس در مورد نتیجه بازی گفت:" هر دیدار مهم است و ما از این سه امتیاز راضی هستیم زیرا برنامه ما آرام آرام پیش می رود.
ما در انتظار یک دیدار دشوار بودیم، مقابل رقیب همشهری در یک هوای سرد و وزش باد. اما ما بر این مسائل غلبه کردیم و نمایشی حرفه ای داشتیم.
هنوز بازی های زیادی باقی مانده اما ما امروز مقابل رقیب سرسختی بازی کردیم و بسیار راضی هستیم."
رئال در حال حاضر با 7 امتیاز اختلاف نسبت به بارسا در صدر جدول رده بندی قرار دارد.
یه سری از دوستان فرمودن که تیم رئال پر شده از بازیکنان پرتغالی که چون مربیش پرتغالیه. باید خدمت این عزیزان عرض کنم که چه فرقی می کنه که بازیکن مال کدوم کشور باشه! باید دید که رئال به اون هدفی که می خواسته رسیده یا نه. یعنی قبول ندارید که رئال در حال حاضر یکی از بهترین ترکیب های حتی تاریخشو داره! رئال امسال در اوج قدرتو آمادگی به سر میبره.
حالا چه فرقی می کنه که نصف بازیکناش پرتغالی باشن! اصلا همشون آنگولایی باشن. اهمیتی داره? مهم این قدرت فعلی رئاله که داریمش. بی جهت تیمو به حاشیه نکشونید.
به نظر من کنترائو هم بیشتر ازینا میرزه.فوق العاده بوده واسه رئال. حتی فکرشو هم نمی کردم که اینقدر راحت بیاد جای خودشو توی تیم پیدا کته و جای ستاره ی بزرگی چون مارسلو رو بگیره. انصافا بازیش زیبا و حساب شدست.
چارلتون: شخصيت مورينيو براي من جذاب است
اسطوره فوتبال بريتانيا و جهان گفت: رئال مادريد از زماني که با مورينيو شکل گرفته، احيا شده و خيلي خوب بازي ميکند.
به نقل از آس اسپانیا، سر بابی چارلتون درباره شایعه بازگشت مورینیو به لیگ برتر انگلیس گفت: همه دنیا منتظر حرفهای مورینیو هستند، او هر چه که میگوید تیتر میشود، به نظر من مورینیو آدم موفقی است و موفقیت آدمها فقط در جامهایی که بالای سر میبرند خلاصه نمیشود. شخصیت مورینیو برای من فوقالعاده جذاب است.
وی افزود: رئال مادرید از زمانی که با مورینیو شکل گرفته، احیا شده و خیلی خوب بازی کرده است اما در کل این بارسلونا بوده که خوب کار کرده و نتیجه گرفته است، از دید من بارسلونا یگانه تیم جنگنده لالیگا است.
چارلتون ادامه داد: در فینال لیگ قهرمانان اروپا، وقتی بارسلونا و منچستریونایتد مقابل یکدیگر صفآرایی کردند متوجه شدم که این تیم به واقع فراتر از فوتبال است و بارسلونا هم فراتر از یک باشگاه. بازی زیبای بارسلونا در آن شب هرگز از خاطرم نمیرود.
بابی چارلتون در بخشی از سخنان جنجالی خود به پیروزیها و موفقیت بارسلونا اشاره کرد و گفت: شکی در بازی زیبای بارسلونا ندارم، آنها فهمیدهاند که اگر مالک توپ و میان باشند و تمرین کنند تا از موقعیتهای خود خوب استفاده نمایند بدون تردید برنده میشوند، این همان اصل بسیار سادهای است که متاسفانه در خیلی از تیمهای بزرگ دنیا وجود ندارد و رعایت نمیشود اما دلیل دیگری هم برای موفقیتهای بارسلونا وجود دارد، سه سال است که این تیم در اوج است و خوب میدانید که این رقابتها را نایک مدیریت میکند، بازیکنان خوب بارسلونا کمکم از این تیم جدا میشوند و مقامات این باشگاه به خوبی میدانند که بالاخره آن روز میرسد، همان روزی که بزرگان بارسلونا یا در حال بازنشستگی هستند و یا به فکر انتقال به تیمهای دیگر افتادهاند.
چارلتون درباره دخهآ نیز گفت: دروازهبان تیم ما خیلی خوب تمرین میکند، او آینده روشنی در منچستریونایتد دارد و نباید اجازه داد تا حملات رسانهای روی او اثر بگذارد.
احتمال بازگشت زلاتان به لاليگا
مهاجم سوئدي تيم فوتبال ميلان که با پيراهن بارسلونا حضور در لاليگا را تجربه کرده اين بار ممکن است با پيراهن رقيب يعني رئال مادريد بار ديگر به فوتبال اسپانيا بازگردد.
مدیربرنامه های "زلاتان ایبراهیموویچ" اعلام کرد باشگاه رئال مادرید برای جذب این بازیکن ابراز علاقه کرده است. این ملی پوش سوئدی که یک تجربه بد با بارسلونا را در اسپانیا پشت سر گذاشته است فصل گذشته نقش موثری در قهرمانی میلان در رقابتهای سری آ داشت و پیش از این نیز اعلام کرده می خواهد در میلان از فوتبال خود خداحافظی کند.
با این حال "مینو رایولا" مدیر برنامه های زلاتان از احتمال بازگشت او به لالیگا خبر می دهد. رایولا در گفتگو با روزنامه گاتزتادلواسپورت گفت:" هر روز پیشنهادهایی برای انتقال زلاتان دریافت می کنم. هنوز هیچ چیز قطعی نیست اما حضور در رئال برای او می تواند یک چالش بزرگ باشد."
ایبراهیموویچ در این فصل تا به حال در 18 بازی برای میلان 15 گل به ثمر رسانده است و رایولا اخیرا اعلام کرد سیلویو برلوسکونی رئیس باشگاه ارزش او را 150 میلیون یورو اعلام کرده است.
این عکس هم در نوع خودش جالبه، کاکا و مارسلو قبل از اینکه کریس ضربه پنالتی رو بزنه خوشحالی بعد از گلشون رو شروع کردن. چون از گل شدنش مطمئن هستن.
خبرگزاری فارس: کاپیتان پیشین تیم فوتبال رئال مادرید و ستاره درخشان شالکه آلمان تاکید کرد که در نظر مورینیو بنزما هنوز هم جلوتر از هیگواین است. به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از الپایس اسپانیا، مارکو رویس خبرنگار با سابقه فوتبال اسپانیا در گپی اختصاصی با کاپیتان همشیگی فوتبال اسپانیا و رئال مادرید از وی درباره آخرین تحولات فوتبال اسپانیا و آلمان پرسیده است که آن را از نظر میگذرانید:
*آیا پس از گذشت این زمان نظرت درباره فوتبال آلمان تغییر کرده است؟
از ابتدا نیز فوتبال آلمان در نظر من فوتبالی با کلاس جهانی بود و هرگز آن را در سطحی پایین تر از سایر سبکها نمیدانستم اما اعتراف میکنم که ذهنیتی اشتباه درباره جو حاکم بر بوندسلیگا داشتم که اکنون اصلاح شده است، فوتبال آلمان فوقالعاده پرهیجان است و سطح بازی تیمها بسیار بالا است.
*آیا شایعات مربوط به نقل و انتقالات تابستانی در رئال مادرید را تایید میکنی؟
مسلما هر بازیکن یا مربی تلاش دارد در سطح رسانهها بهترین شرایط را برای خودش ایجاد کند، این شایعات تا پیش از فصل تابستان بارها تایید و تکذیب خواهند شد اما شنیدهام که رئال مادرید به فروش هیگواین ترغیب شده و من هم عقیده دارم که از نظر مورینیو، بازیکنی مثل کریم بنزما جلوتر از هیگواین است. اگر رئال مادرید بتواند یورنته یا آخرو را به خدمت بگیرد کار بزرگی کرده است.
*آیا مورینیو از رئال مادرید خواهد رفت؟
جواب دادن به این سوال از سوی من که جتی در جو این روزهای تیم هم نیستم کار درستی نیست اما اطمینان دارم که مورینیو در صورت موفقیت در این فصل نه تنها در رئال مادرید خواهد ماند بلکه قرارداد طولانی مدت هم امضا خواهد کرد. او مربی بزرگی است و کارش را خوب بلد است.
*ارزیابی تو درباره لیگ قهرمانان اروپا چیست؟
بازیها به مرحله بسیار حساسی رسیدهاند و شخصا دوست دارم این بازیهای دیدنی را تماشا کنم، رئال مادرید شانس صعود به مرحله بعدی را دارد و این تیم را در جمع چهار تیم بزرگ اروپا میبینم، پیشبینی کار سختی است و تصور میکنم هر کدام از بازیهای این مرحله ارزش یک فینال زودرس را دارد.
رئال مادرید همیشه بهترین تیم دنیا بوده و هست
اصلاً بحث فوتبال خارجی رو در ایران نمی کنم چون شرایط یکسان نیست ، برای مثال یه مورد ذکر می کنم ( که همتونم هم منظورمو متوجه می شید ) که مردم گوششون به حرفای گزارشگر های شبکه هامون بستس ، یادمه یکی از گزارشگرا که برای اولین بار گفت کاتالان فرداش بچه ی 6 ساله ی همسایمون می گفت تو چه می دونی غرور کاتالانی چیه ؟ :31:
دوستان گل من 17 سالمه ، حدود 11 ساله به صورت جدی فوتبال رو نگاه می کنم و فوق العاده بهش علاقه مندم
من که بچم ، اما شما همتون رقابت های قبلی فوتبال رو یادتونه ، برای مثال قبل از اینکه تیم بارسلنا بیاد سر زبونا رقابت بین رئال مادرید و میلان بود و یا قبلش که اصلاً رقیبی نداشت ( 2002 2003 2004 2005 داشت حکومت می کرد :31: ) و یا قبلش تیم هایی که با هوش اومده بودند بالا ، لیورپول ، آژاکس ، پورتو ، پی اس وی آینهوون و ...
صحبت اصلیم اینه که اگه دقت کنید رئال مادرید همیشه یه طرفه قضیه هستش ، همه می خوان این تیم رو ببرن ، همه می خوان رئال رو شکست بدن ، همین امر داره ثابت می کنه رئال برترین تیم دنیاست ، صحبت قرن قبل که اصلاً نیست ( با وجود آقای دی استفانو مگه حرفی می مونه ؟ :31: تازه ، جایزه ی بهترین تیم قرن که تو فکر کنم 23 دسامبر 2000 اومد سانتیاگو هنوز تو موزه ی سانتیاگو ه :31: )
بحث الان دنیای فوتبال 2006 به بعده که تیم بارسلونا تونست به هدفش ( که از سال 1991 وارد عمل شد ) برسه
بارسلونا تو ده ی 90 قرنه پیش با آوردن مربی های مختلف هلندی می خواست سبک هلندی رو تقلید کنه و موفق هم شد
از سال 2009 تا الان هم رو اوج قرار داره
هدف اصلیم از زدن این پست از این جا شروع می شه : به نظرم بارسلونا خیلی خیلی خیلی زور بزنه می تونه فقط 3 سال با یه سبک {حذف شد} دووم بیاره
تو آخرین ال کلاسیکو دیدیم ، بازی بسیار زیبایی بود ، آنالیزور زنده ی بازی حدود 5 دقیقه قبل از گل اول گفت : مورینیو باز هم سبک غیر فوتبالیشو به نمایش گذاشت ، همون طور که می بینید رونالدو رو آورد سمت راست و دو سمت رو کشیده عقب و کاملاً مثل لاک پشت تیم رو تو لاکش فرو برده
گل رئال نشون دهنده ی تدبیر مورینیو بود ، کشیدن جناح چپ به عقب و بردن رونالدو به راست باعث شد آلوز بیاد جلو و فضا باز بشه ، پیکه نتونست فضا رو پر کنه و در نهایت گل زیبای رونالدو ( پاس زیباتره اوزیل :31: )
بارسلونا گل دومشو بیشتر رو بی روحیه بودنش پذیرفت ( اما کلئون خیلی خوب کار کرد و بنزما بهتر از اون :31: )
جالب اینجاست که آنالیزور بعد از گل دوم رئال خفه شد !!! چون هممون دیدیم ( من بهش می گم تکنیک ضد فوتبالی ، چون داره بو فوتبال ضرر می زنه ) که بارسلونا چیجوری توپ رو خفه کرد و سرعت بازی رو گرفت ، به نظرم این بیشتر لاک پشت صفت کارانه باشه تا ضد تاکتیک رئالیا ، شایدم این نظر من باشه ، من فوتبال زیبا رو دوست دارم ، فوتبال سرعتی و تکنیکی و با قدرت و نه صرفاً برد
مورینیو دیگه فهمیده چیجوری می تونه بارسلونا رو شکست بده
بحثم راجع به بازیه رئال زیاده اما فعلاً همین جا تمومش می کنم
گل اول بارسلونا زیبا بود ، حرفی توش نیست ( مثلاً گل ویا با رئال هم جز زیباترین گل ها بود ، ما رئالی ها هم قبول داریم )
ام یه شکایتی دارم ، آقای محترم ، گزارشگر عزیز ، آخه یعنی چی این جملات : مسی با اون جثه ی کوچیکش همه ی مافعین رئال رو پشت سر گذاشت ، آخه پشت سر نذاشت :31: شوخی کردم ، حرف اصلیم اینه که کوچیک بودنه قد مسی یه امتیازه براش ، چرا دارید بازیکنای رئال رو خوار نشون می دین ؟؟؟ فقط به خاطر اینکه 80% مردم ایران طرفدار تیم بارسلونا هستند ؟؟؟ این کاملاً به نظر من توهینیه به اون 20% عزیز ( کمپانی اپل با اون عظمتش مشتری مداره ، برای حتی یک مشتری ارزش قائل می شه ، ما که 20% هستیم :31: ) و یا این جمله : دوستان او ( په په ) ، می گن اون در بیرون زمین بازی یک انسانه ، راجع به این حرفی نزنم بهتره :31:
گل اول زیبا بود ( اما مدافعین تیم رئال مادرید بیشتر اوقات در مقابل مسی خوب کار نمی کنند ، نمی دونم چرا همش می خوان بزننش تا توپشو بگیرن ، یه نکته ی عجیب ( البته از نظر من ) ، لاسانا دیارا بهترین کسیه که مسی رو مهار می کنه )
{حذف شد}
ببخشید زیاد حرف زدم ، من تازه این تاپیک رو پیدا کردم ، امیدوارم دوستان زیادی پیدا کنم ( همه هم با مرامن :31: از رئالی بودنشون معلومه دیگه :31: )
دوست دارم نظرامونو اینجا بگیم و بازی رو از دیدگاه خودمون تحلیل کنیم
با تشکر از همه ی عزیزان
تبریک تولد نیمار برای کریس رونالدو
سایت گل- نیمار، مهاجم سانتوس، با تبریک روز تولد کریس رونالدو، او را یک پدیده واقعی و لگوی خودش معرفی کرد.
این ستاره برزیلی که روز گذشته تولد 20 سالگی اش را جشن گرفت، از اینکه با ستاره پرتغالی رئال در یک روز به دنیا آمده، به خود افتخار می کند.
او در صفحه توئیترش نوشت:" دوست دارم به کریس رونالدو، که الگوی من و یک پدیده واقعی است، تولدش را تبریک می گویم. این برای من یک افتخار است که با او در یک روز به دنیا آمده ام."
نیمار تولدش را با گلزنی در دیدار مقابل پالمیراس جشن گرفت هرچند تیمش در نهایت 2-1 مغلوب حریف شد.
بابی چارلتون: علی رغم حضور مورینیو در رئال، بارسا بهترین تیم دنیاست
سایت گل- بابی چارلتون، اسطوره فوتبال انگلیس، ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، را به دلیل دستاوردهایی که تاکنون داشته، مورد ستایش قرار داد.
مورینیو با پورتو، چلسی و اینتر در 10 سال اخیر به موفقیت های زیادی دست پیدا کرده و چارلتون معتقد است این موفقیت ها جنجال سازی های این مربی را قابل پذیرش می کند.
او در گفتگو با نشریه آ. اس گفت:" وقتی مورینیو شروع به صحبت می کند، همه دنیا حرف های او را می شنود. این نتیجه منطقی موفقیت های او به عنوان یک مربی است. او موفقیت های بسیار زیادی به دست آورده و این دستمزد گزاف و جنجال سازی هایش را توجیه می کند.
با این وجود، ما نباید فراموش کنیم که اگرچه او تاکنون در لالیگا با رئال خوب کار کرده اما همین خیلی قانع کننده نیست."
چارلتون همچنین معتقد است علی رغم حضور مورینیو در رئال، بارسلونا همچنان بهترین تیم اروپاست.
" ممکن است رئال امتیازات بیشتری از بارسا داشته باشد اما اگر تیمی می خواهد بهترین باشد، باید بارسا را پشت سر بگذارد. بارسا تیم یگانه ای است. آنها در سطح بسیار بالایی بازی می کنند و هافبک ها و مهاجمان بسیار خوبی دارند.
آنها سیستم خوبی دارند و بازیکنانی دارند که در این سیستم پرورش پیدا کرده اند. همه باشگاه های دنیا می توانند از آنها یاد بگیرند."
هونتلار: از دوران حضور در رئال و میلان پشیمان نیستم
سایت گل- کلاوس یان هونتلار، مهاجم شالکه، اعلام کرد به خاطر دورانی که در رئال و میلان سپری کرده، پشیمان نیست.
این ملی پوش هلندی در ژانویه 2009 از آژاکس به رئال پیوست و 6 ماه بعد راهی میلان شد اما در هیچ یک از دو تیم نتوانست به ترکیب اصلی راه پیدا کند و سرانجام در تابستان 2010 راهی گلزن کرشن شد.
او در گفتگو با سایت فیفا گفت:" رئال مادرید یک باشگاه فوق العاده است. من واقعا سبک هجومی بازی آنها را دوست دارم و فکر می کنم آنها فوتبال خوبی بازی می کردند. از آنها متشکرم.
فوتبال ایتالیا اندکی متفاوت بود اما آنجا هم نکات مثبتی داشت. همان طور که می گویند هیچ گلی بدون خار نمی شود."
او سپس در مورد پیوستنش به شالکه صحبت کرد و اعلام کرد پیوستن به این باشگاه تصمیم اشتباهی نبوده است.
" پیوستن به شالکه را نمی توان یک گام رو به عقب دانست. این باشگاه همیشه در بالاترین سطح فوتبال آلمان قرار داشته و بعد از حضور در میلان، پیوستن به شالکه یک مسیر صحیح بوده است. به ویژه اینکه من در این باشگاه می توانم در پست مورد علاقه ام بازی کنم."
هونتلار در رقابت های این فصل از آمادگی بسیار خوبی برخوردار بوده و در 29 بازی رسمی، 27 بار گلزنی کرده است.
همونطور که دوستان هم اشاره کردند دیروز تولد ۲۷ سالگی CR7 بوده.کیک تولدش که گیر ما نیومد :31: اما گفتم حداقل عکسش رو که میتونیم ببینیم.
جشن تولد جمع و جور کریس رونالدو؛ تولدی برای شروع
سایت گل- کریس رونالدو، ستاره پرتغالی رئال، روز گذشته 27 ساله شد و جشن تولد کوچکی در کنار هم تیمی هایش برپا کرد.
به گزارش گل و به نقل از مرجع خبری رئال، این ستاره پرتغالی عکسی از کیک تولدش در توئیتر منتشر کرد و در کنار آن نوشت:" تولدی برای شروع."
احتمالا رونالدو این جشن تولد را آغاز روزهای خوبش در سال 2012 می داند.
او در حال حاضر در بهترین دورانش از زمان حضور در اسپانیا قرار دارد. او همراه با رئال با 7 امتیاز برتری نسبت به بارسا در صدر جدول قرار دارد. ضمن اینکه در جدول گلزنان نیز بار دیگر صدرنشین است.
اگر او بتواند با رئال قهرمان لالیگا شود، پنجمین قهرمانی لیگ در دوران فوتبالش را تجربه می کند. یک قهرمانی با اسپورتینگ لیسبون ، سه قهرمانی با یونایتد .
همچنین او دیگر مقابل بارسا یک ناکام نیست. رونالدو در چهار ال کلاسیکوی اخیر ، سه گل زده و در بازی قبلش هم یکی از بهترین ها بود .
او در جدول توپ طلا نیز بالاتر از بقیه است هرچند رقیب سرسختی مانند فن پرسی دارد که تنها دو گل با رونالدو فاصله دارد.
در مورد قسمتی که بولد کردم فقط اینو میتونم بگم که باید از کسی که باعث شد اون تفکر قبلی رونالدو در مورد عدم موفقیت مقابل بارسا پاک بشه و تفکر جدیدی که رونالدو جلوی بارسا هم میتونه درخشش داشته باشه رو جایگزین کرد تشکر ویژه کرد.حالا به نظر من برای رونالدو اون غولی که از تیم بارسا ساخته بود از بین رفته.
جشن تولد جمع و جور کریس رونالدو؛ تولدی برای شروع
او در حال حاضر در بهترین دورانش از زمان حضور در لالیگا قرار دارد.
سایت گل- کریس رونالدو، ستاره پرتغالی رئال، روز گذشته 27 ساله شد و جشن تولد کوچکی در کنار هم تیمی هایش برپا کرد.
به گزارش گل و به نقل از مرجع خبری رئال، این ستاره پرتغالی عکسی از کیک تولدش در توئیتر منتشر کرد و در کنار آن نوشت:" تولدی برای شروع."
احتمالا رونالدو این جشن تولد را آغاز روزهای خوبش در سال 2012 می داند.
او در حال حاضر در بهترین دورانش از زمان حضور در اسپانیا قرار دارد. او همراه با رئال با 7 امتیاز برتری نسبت به بارسا در صدر جدول قرار دارد. ضمن اینکه در جدول گلزنان نیز بار دیگر صدرنشین است.
اگر او بتواند با رئال قهرمان لالیگا شود، پنجمین قهرمانی لیگ در دوران فوتبالش را تجربه می کند. یک قهرمانی با اسپورتینگ لیسبون ، سه قهرمانی با یونایتد .
همچنین او دیگر مقابل بارسا یک ناکام نیست. رونالدو در چهار ال کلاسیکوی اخیر ، سه گل زده و در بازی قبلش هم یکی از بهترین ها بود .
او در جدول توپ طلا نیز بالاتر از بقیه است هرچند رقیب سرسختی مانند فن پرسی دارد که تنها دو گل با رونالدو فاصله دارد.
خب سرم شلوغه اینم با چند ساعت تاخیر:11:
ایشالله کریس تا عمر داره زنده باشه:31:
:40:Happy Birthday Cristiano:40:
:40: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :40:
.................................................. ............
کریستیانو ، خوشحال تر از همیشه تولدش را جشن گرفت
کریستیانو رونالدو ، جشن تولد 27 سالگی را در بهترین دورانش از زمان حضور در اسپانیا جشن گرفت : صدرنشین لالیگا برای اولین بار ، صدرنشین جدول ال پی چی چی و کفش طلا و هفت امتیاز بالاتر از بارسلونا . کریستیانو در راه رسیدن به اولین لالیگای خود است . این پنجمین قهرمانی لیگ دوران فوتبالش است . یکی با اسپورتینگ لیسبون ، سه تا با یونایتد . از سویی دیگر برابر بارسلونا یک بازیکن ناکام نیست . در چهار الکلاسیکوی اخیر ، سه گل زده و در بازی قبلش هم یکی از بهترین ها بود .
:40: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :40:
کریستیانو برابر ختافه برای اولین بار در زمانی که مقابل آبی پوشان قرار می گرفت گل نزد . اما 24 گل لالیگایی او باعث می شود که بتواند به کفش طلا امیدوار باشد چرا که فاصله زیادی با رقبایی نظیر فان پرسی دارد .
منبع:مرجع اخبار رئال
رئال به دنبال انتقام از لوانته و راسینگ
برنامه رئال مادرید در لالیگا در ماه فوریه زیاد سخت نیست . در واقع در دو بازی بعدی لالیگایی ، تیم باید در برنابئو بازی کند . در مقابل تیمهایی نظیر لوانته و راسینگ که البته در دور رفت نشان دادند نمی توان به بازی برابر آنها مطمئن بود .
در واقع چهار ماه و نیم پیش بود که رئال با شکست در سیوتات والنسیا و تساوی 0-0 در ال ساردینه رو دچار یک بحران کوتاه شد . در آن دو هفته رئال مادرید پنج امتیاز را از دست داد .
اما پس از آن دو بازی ، تیم مورینیو حسابی عوض شد ، به طوری که به پانزده برد پیاپی رسید که بهترین رکورد بردهای پیاپی تاریخش بود .
مورینیو بالاخره برابر لوانته کل نفراتش را در اختیار خواهد داشت:18:خوزه مورینیو ، این هفته می تواند صاحب کل تیمش شود . در واقع در والدبباس فقط دو بازیکن مصدوم هستند که آنها هم در آستانه ریکاوری هستند . اولی آنخل دی ماریاست که از جمعه گذشته با گروه تمرین کرد اما نتوانست به لیست برسد و اگر اتفاق غیرمترقبه ای رخ ندهد به بازی یکشنبه با لوانته خواهد رسید .
بازیکن آرژانتینی بیش از یک ماه است که نتوانسته به علت مصدومیت بازی کند و حالا به نظر می رسد که مشکلش حل شده است . سامی خدیرا هم که برابر مالاگا مصدوم شد ، پس از یک ماه تقریبا مشکلش حل شده است .
منبع:مرجع اخبار رئال:11:
...........................
خب نمردیم و یه بار کل تیم یه جا و در یه زمان سالم اند:31:
ولی خداییش بارسا چقده مصدوم داره.
NEXT MATCH
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]یکشنبه ، بیست و سوم بهمن ماهساعت 24استادیوم: سانتیاگو برنابئو
در استادیوم هایی که بارسا ناکام مانده ، رئال پیروز شده است
برتری رئال مادرید بر بارسلونا در لالیگای این فصل ، طبیعتا دلایل خاص خود را داشته است . در واقع پس از بررسی آمار ها به راحتی می توان درک کرد که چرا تیم گواردیولا از حریف عقب افتاده است .
فاصله دو تیم در لالیگای این فصل مشخص است . در استادیوم هایی که بارسلونا در آن به مشکل خورده ، رئال برده است . رئال مادرید در استادیومهایی که بارسلونا 3 امتیاز گرفته بود ، به دوازده امتیاز دست یافت . به طور مثال رئال در زمین ختافه 0-1 برد در حالی که بارسلونا در کولیسئوم شکست خورده بود . مثل سن سباستین (0-1) ، کورنیا ال پرات (0-4) و مستایا (2-3) که رئال در آنها برنده شد و بارسلونا در آنها تن به تساوی داد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]گواردیولا همچنین در سن مامس هم ناکام بود ، استادیومی که رئال مادرید فعلا برای بازی با آن وقت دارد . بارسا دو امتیاز خانگی را هم به سویا داد . حریفی که رئال مادرید توانست آن را در خانه اش 2-6 شکست دهد .
محتوای مخفی: ..
فهرست گلزنان لیگ های اروپایی
چارلتون: رئال با مورینیو احیا شدهنقل قول:
به گزارش خبرگزاری رئال مادرید در پایان رقابتهای این هفته نگاهی به فهرست گلزنان لیگ های اروپایی می اندازیم
به نقل از خبرگزاری فرانسه ، فهرست گلزنان برتر به شرح زیر است :
* سری آ ایتالیا : آنتونیو دی ناتاله از اودنیزه با ۱۶ گل
* بوندسلیگا آلمان : ماریو گومز از بایرن مونیخ با ۱۷ گل
* لیگ برتر انگلیس: روبین فان پرسی از آرسنال با ۲۲ گل
* لیگا اسپانیا : کریستیانو رونالدو از رئال مادرید با ۲۴ گل
* لیگ یک فرانسه : اولیویه ژیرو از مون پلیه با ۱۵ گل
خوشحالی رئالی ها پس از پیروزی برابر ختافهنقل قول:
به گزارش خبرگزاری رئال مادرید اسطوره فوتبال بریتانیا و جهان گفت: رئال مادرید از زمانی که با مورینیو شکل گرفته، احیا شده و خیلی خوب بازی میکند.
به نقل از آس اسپانیا، سر بابی چارلتون درباره شایعه بازگشت مورینیو به لیگ برتر انگلیس گفت: همه دنیا منتظر حرفهای مورینیو هستند، او هر چه که میگوید تیتر میشود، به نظر من مورینیو آدم موفقی است و موفقیت آدمها فقط در جامهایی که بالای سر میبرند خلاصه نمیشود. شخصیت مورینیو برای من فوقالعاده جذاب است.
وی افزود: رئال مادرید از زمانی که با مورینیو شکل گرفته، احیا شده و خیلی خوب بازی کرده است اما در کل این بارسلونا بوده که خوب کار کرده و نتیجه گرفته است، از دید من بارسلونا یگانه تیم جنگنده لالیگا است.
چارلتون ادامه داد: در فینال لیگ قهرمانان اروپا، وقتی بارسلونا و منچستریونایتد مقابل یکدیگر صفآرایی کردند متوجه شدم که این تیم به واقع فراتر از فوتبال است و بارسلونا هم فراتر از یک باشگاه. بازی زیبای بارسلونا در آن شب هرگز از خاطرم نمیرود.
بابی چارلتون در بخشی از سخنان جنجالی خود به پیروزیها و موفقیت بارسلونا اشاره کرد و گفت: شکی در بازی زیبای بارسلونا ندارم، آنها فهمیدهاند که اگر مالک توپ و میان باشند و تمرین کنند تا از موقعیتهای خود خوب استفاده نمایند بدون تردید برنده میشوند، این همان اصل بسیار سادهای است که متاسفانه در خیلی از تیمهای بزرگ دنیا وجود ندارد و رعایت نمیشود اما دلیل دیگری هم برای موفقیتهای بارسلونا وجود دارد، سه سال است که این تیم در اوج است و خوب میدانید که این رقابتها را نایک مدیریت میکند، بازیکنان خوب بارسلونا کمکم از این تیم جدا میشوند و مقامات این باشگاه به خوبی میدانند که بالاخره آن روز میرسد، همان روزی که بزرگان بارسلونا یا در حال بازنشستگی هستند و یا به فکر انتقال به تیمهای دیگر افتادهاند.
چارلتون درباره دخهآ نیز گفت: دروازهبان تیم ما خیلی خوب تمرین میکند، او آینده روشنی در منچستریونایتد دارد و نباید اجازه داد تا حملات رسانهای روی او اثر بگذارد.
wow لبخند کاکا و راموسو اوزیلو نگا. به این می گن روحیه. حال کردم. امیدوارم همیشه همینطور باروحیه باشنو تک تک بازیاشونو با آرامش ببرن. شاهینم جالب می خنده. داره بهش خوش می گذره ها:31:نقل قول:
به گزارش خبرگزاری رئال مادرید رئالی ها پس از پیروزی برابر ختافه ابراز خوشحالی کردند
نوری شاهین، اوزیل،سرخیو راموس، ایگواین، کاکا، لاسانا دیارا و کریم بنزما در پایان دیدار تیمشان مقابل ختافه که با تک گل راموس با برتری رئال به پایان رسید، این پیروزی ارزشمند را در اتوبوسی که آنها را به شهرک ورزشی والدبباس بازمی گرداند جشن گرفتند
آنها دراتوبوس عکسی را به یادگاری گرفتند و تعدادی از آنها این عکس را در صفحه توئیترشان قرار دادند. شادی و نشاط باردیگر به اردوی کهکشانی ها بازگشته است
پس چرا مثل زامبی افتادن تو این عکسه؟:31:
...............
NEXT MATCH
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]یکشنبه ، بیست و سوم بهمن ماهساعت 24استادیوم: سانتیاگو برنابئو
...........
نگاهی به گلزن ترین مدافعان تاریخ رئال مادرید
به بهانه 36 گلی که راموس به عنوان یک مدافع در رئال زده ، نگاهی به مدافعان گلزن تاریخ رئال که بالاتر از او هستند می اندازیم .
سانچیس : اولین بازیش را با گل برتری به اتمام رساند : 40 گل
محتوای مخفی: ...
روبرتو کارلوس ، موشک سریع : 66 گل:18:
هیرو ، دو گل تا ال پی چی چی ، 127 گل:18:
پیری ، مهاجمی که مدافع آخر شد : 127 گل
مطمئنم مورينيو در رئال مي ماند
خوسه کايخون، مهاجم جوان رئال، مطمئن است که که ژوزه مورينيو در اين باشگاه خواهد ماند.
آقای خاص به تازگی اعلام کرد دوست دارد بار دیگر در لیگ برتر مربیگری کند و بعد از اینکه هواداران رئال سرمربی پرتغالی را در دیدار مقابل بیلبائو هو کردند، شایعات در مورد جدایی او از این باشگاه قوت گرفت.
با این وجود، کایخون مطمئن است که مورینیو در برنابئو خواهد ماند.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من معتقدم مورینیو در پایان فصل رئال را ترک نخواهد کرد زیرا او از بودن در اینجا خوشحال است.
او مشتاق است که اینجا کار کند و می خواهد با رئال به موفقت برسد. او آرام است و مصمم است تا افتخارات زیادی به دست بیاورد.
او اطمینان و اعتماد زیادی به باشگاه آورده. او شفاف و روراست است و از همه ویژگی های خوبی که یک بازیکن برای ارتباط با مربی نیاز دارد، برخوردار است."
او همچنین در مورد رقابت قهرمانی لالیگا گفت:" ما در هر دیدار برای قهرمانی می جنگیم و نمی توانیم امتیاز از دست بدهیم.
ما هر دو جام لالیگا و چمپیونزلیگ را می خواهیم. قهرمانی در کوپا دل ری دیگر ممکن نیست اما ما در بهترین باشگاه دنیا بازی می کنیم و می خواهیم در همه رقابت ها قهرمان شویم.
دلم آشوب میشه وقتی میبینم کارلوس تو تیم نیست:41: من بخاطر کارلوس بود که طرفدار رئال شدم یادش بخیر :19:نقل قول:
نگاهی به گلزن ترین مدافعان تاریخ رئال مادرید
اینو از بچگی یاد گرفتم به خاطر یک بازیکن طرفدار یه تیم نباشم:11:نقل قول:
درسته شاید این یه شعار باشه ولی واقعیته:11:
منبع:بابا اینو دیگه از خودم گفتم
.........................آوانتادور:نام مدلی از محصولات لامبورگینی که هدیه تولد کریس رونالدو میباشد.
منبع ذگر نکرده کی اینو بش داده ولی من میدونم:27::31:
بیا واسه من لامبورگینی پلاستیکی هم نمیگیرن:41:...:31:
البته 206 خودم ده تا لامورگینی و فراری رو حریفه:27:
احتمالش هست که این یه جور تاکتیک باشه ؟!نقل قول:
تو لحظه پنالتی زدن 2 نفر پشت سر رونالدو دست هاشونو رو باز میکنن ! به هر حال رو تمرکز گلر تاثیر داره !!!
بالوتلي: عاشق مورينيو هستم
مهاجم سيتي اشاره کرد: مورينيو مربي بزرگي است و در تمام تيمها خود را به خوبي نشان داده است.
بالوتلي در صحبت های خود به ستايش از ژوزه مورينيو سرمربي رئال مادريد پرداخت و گفت: علاقه زيادي به مورينيو دارم يا بهتر است که بگويم عاشق او هستم. او مربي بزرگي است و در تمام تيمها خود را به خوبي نشان داده است. البته بايد اين را بگويم که با روبرتو مانچيني سرمربي کنوني منچسترسيتي رابطه خوبي دارم و هيچ مشکلي با او ندارم. اميدوارم که امسال بتوانيم با هدايت او قهرمان ليگ برتر شويم و به سلطه شياطين سرخ پايان دهيم.
در جدول رده بندي ليگ برتر انگليس منچسترسيتي با 57 امتياز صدرنشين است و منچستريونايتد و تاتنهام به ترتيب با 55 و 50 در ردههاي دوم و سوم هستند.
سایت شبکه 3 زده ساعت 2 یعنی الان, بازی مادرید با ساراگوسا رو پخش می کنه. من تا 2 شب بیدار موندم اونوقت الان داره یه برنامه ی چرتو پرت پخش می کنه. واقعا یه مشت .. توی این صدا و سیما کار می کنن. رو یه حرفشون نمی شه حساب وا کرد.
کار مهم زیدان؛احیای رونالدو با نصایح سه گانه
ستاره اهل مادیرا ، پس از بحرانی که پس از الکلاسیکوی اواسط دسامبر داشت ، کم کم توانست که به یک بازیکن کلیدی و قابل اعتنا در تیم مبدل شود.هر کسی در دو ماه اخیر شرایط رئال مادرید را مد نظر گرفته باشد ، می فهمد که کریستیانو رونالدو از نظر رفتارش درون زمین ، تغییرات قابل توجهی داشته است .
به گزارش مرجع خبری رئال مادرید ، ستاره اهل مادیرا ، پس از بحرانی که پس از الکلاسیکوی اواسط دسامبر داشت ، کم کم توانست که به یک بازیکن کلیدی و قابل اعتنا در تیم مبدل شود . در آن بازی ، بازیکن پرتغالی مملو از استرس بود که این خشمش پس از گلی که به گرانادا زد و خوشحالی نکرد ، کاملا مشخص بود . کریستیانو رونالدو دوران مشکلی را پشت سر می گذاشت و از سویی بخشی از برنابئو از این که او مقابل دروازه نمی تواند در حد انتظارات باشد ، ناراحت بودند و او را هو میکردندحالا مشخص شده است که مسئولان رئال مادرید پس از این اتفاقات ، تمهیدات ویژه ای برای احیای ستاره تیمشان اندیشیده بودند . هدف این بود که اعتماد به نفس به این بازیکن برگردد و بتواند دوباره حمایت مادریدیسموها را بدست بیاورد .
زین الدین زیدان ، بهترین حامی او در این شرایط بود . اسطوره فرانسوی ، به یاد فصل اول حضور خودش در رئال مادرید که مشکل بود ، توانست که به رونالدو توصیه هایی داشته باشد که بهتر شود . بدین تریب زیزو سه بار با رونالدو توصیه کرده و از او خواسته که در بازیها نشانه خشم و نارضایتی نداشته باشد . همچنین از این بازیکن درخواست کرده که بیشتر در خدمت تیم باشد و در حرکات تدافعی حضور داشته باشد . این کاری است که بازیکن پرتغالی پس از صحبت با زیدان بیشتر انجام داد . در واقع از بعد از بازیهای کوپا با بارسلونا ، رونالدو بازیکن دیگری شده و حسابی در خدمت تیم است.
تیم برتر سال گذشته بدین شرح بود : کاسیاس ، آلوس ، پیکه ، سرخیو راموس ، نمانیا ویدیچ ، ژابی آلونسو ، چابی ارناندس ، آندرس اینیستا ، لئو مسی ، کریستیانو رونالدو و وین رونی
ایکر کاسیاس ، سرخیو راموس ، ژابی آلونسو و کریستیانو رونالدو ، بازیکنان رئال مادرید ، امروز در والدبباس ، تندیس های عنوان بهترین تیم سال 2011 فیفا که توسط بیش از پنجاه هزار نفر از اتحادیه بازیکنان اهدا شده بود را دریافت کردند .
سرخیو راموس در صفحه توئیترش عکسی در کنار رونالدو در کنار این تندیس ها را در رختکن والدبباس منتشر کرد . راموس نوشته است :" امروز جایزه حضور در تیم برتر سال گذشته را دریافت کردیم . عکسی از خود در کنار یکی از بزرگان دنیای فوتبال را برایتان می گذارم.
:46:
" ایکر کاسیاس ، کاپیتان رئال مادرید در صفحه فیس بوکش ، عکسی از چهار تندیس حضور در تیم سال فیفا را منتشر کرده است . کاپیتان رئال نوشته است :" این ها چهار جایزه ام برای حضور در تیم برتر سال فیفا هستند . . 2008, 2009, 2010 and 2011 می خواهم آنها را با شما سهیم باشم .":10:
منبع:سایت گل
asکونتادور :" من دوپینگ نکردم "
"در دوچرخه سواری می مانم ، این اتفاق قدرتم را بیشتر کرد "
صف طولانی در دمای منفی بیست درجه در مسکو برای خرید بلیط های بازی با رئالMARCAبله ، این مورینیوست
مربی رئال مادرید ، اینتر و پورتو یک بازیکن متوسط در چهار تیم متوسط بود
در دسته دوم بازی می کرد
در جام حذفی یک هت تریک کرد
در نوزده سالگی راه پدرش را پیش گرفت و مربی شد و گزارش حریفان را به او می دادند
بازگشت دي ماريا و خديرا به تمرينات رئال
دي ماريا در آخرين تمرين رئال در سال 2011 دچار مصدوميت شد و از آن زمان نتوانسته براي تيمش به ميدان برود.
آنخل دی ماریا و سامی خدیرا، دو بازیکن اصلی رئال، که به دلیل مصدومیت از ترکیب این تیم دور بودند، بار دیگر به تمرینات تیم شان برگشتند و می توانند رئال را در دیدار این هفته مقابل لوانته همراهی کنند.
دی ماریا در آخرین تمرین رئال در سال 2011 دچار مصدومیت شد و از آن زمان نتوانسته برای تیمش به میدان برود.
انتظار می رفت این ستاره آرژانتینی در دیدار مقابل بارسا در کوپا دل ری به میادین برگردد اما پیش از آن دیدار دچار مصدومیتی دوباره شد.
اما امروز سایت اختصاصی باشگاه رئال تایید کرد که دی ماریا بار دیگر به تمرینات برگشته و می تواند تیمش را در دیدار این هفته همراهی کند.
خدیرا نیز در دیدار مقابل مالاگا که اوایل سال جدید برگزار شد، آسیب دید اما اکنون به تمرینات برگشته و در آستانه بازگشت به میادین قرار دارد.
خبرگزاری فارس: به تازگی عکسی منتشر شده که نشان میدهد سرمربی رئال مادرید که معمولا به مترجمی و نداشتن ارتباط با دنیای فوتبال متهم میشود با شورت ورزشی هم عکس دارد. به گزارش خبرگزاری فارس، روزنامه مارکا چاپ مادرید با انتشار تصویری از دوران بازیگری مورینیو در یک تیم دسته دومی پرتغال ثابت کرد که آقای خاص فقط یک مترجم در باشگاه بارسلونا نبوده و سابقه فوتبال بازی کردن هم دارد. ویتوربا دهستوبال نام اولین تیمی است که مورینیو در آن بازی کرده است. جالب این جا است که مورینیو در این همه سال نسبت به حمله رسانهها هیچ واکنشی نشان نداده و از بازیکن بودن خود نیز هیچ حرفی به میان نیاورده و همواره و با افتخار از مترجم بودنش حرف زده است. به این ترتیب سرمربی تیمهایی چون رئال مادرید، چلسی، پورتو و اینترمیلان بازیکن بوده و با شورت ورزشی هم عکس داشته است. مورینیو در ویتوربا دهستوبال حتی سابقه هتتریک داشته و معمولا به بازیسازی معروف بوده است. این گزارش حاکی است مورینیو در چهار تیم بازی کرده و هرگز علاقهای به انتشار تصاویر و آمار زمان بازیگری خود ندارد.
راه اندازی سیستم وایرلس در کل برنابئو
برنابئو ، با شبکه وایرلسی که می تواند کل استادیوم را پوشش دهد ، تجهیز شده است . بدین ترتیب از کل استادیوم و از طریق موبایل ها یا دیگر دستگاه های ارتباطی می توان به اینترنت وصل شد و به اطلاعات مختلف دسترسی پیدا کرد . بدین ترتیب این ، منبع درآمد جدیدی خواهد بود .
تکنوکام در این پروژه نقش دارد که بدین ترتیب برنابئو تبدیل به الگویی از نظر ارتباطی در استادیوم های جهان خواهد شد. این پروژه هشت ماه کار برده و 1.7 میلیون یورو آب خورده است .
فقط این رو بگم این خبر رو خودم یاد استادیم آزادی افتادم:27:منبع:مرجع اخبار رئال.......................................
...............................................
منبع : ورزش threeآلونسو: دوستدارم در هر دو جام قهرمانشويم
ستاره اسپانيايي ترجيح مي دهد تا از ميان اهداف تيمش ،يکي را انتخاب نکند.
ژابی آلونسو ،ستاره باشگاه رئال مادرید یکی از چهره های مراسم معارفه بنیادخیریه زنان برای آفریقا بود.دراین مراسم، فلورنتینو پرس،رئیس باشگاه مادریدی هم به عنوان نماینده این باشگاه شرکت داشت.
درپایان این مراسم، ژابی آلونسو در گفت وگو با رسانه ها اعلام کرد که به عنوان یکی از سفرای این بنیاد به فعالیت خواهد پرداخت و درمورد مسائل فوتبالی صحبت کرد.
او در پاسخ به سوالی درمورد فاصله 7 امتیازی رئال در صدر جدول رقابتهای لالیگا گفت:« در رقابتهای لالیگا، ما راه خودمان را می رویم، بدون وابستگی به فاصله امتیازی ای که با بارسا داریم. این فاصله 7 امتیازی، شیوه بازی ما را تغییر نخواهد داد. ما عقده ای نداریم و به خاطر این هفت امتیاز، سبک بازی مان را تغییر نخواهیم داد ومثل همیشه بازی می کنیم.»
محتوای مخفی: ادامه مطلب
لامبورگینی اونتادور LP 700-4، کادوی تولد رونالدو
هدیه تولد ستاره پرتغالی حدود 340 هزار یورو قیمت دارد
سایت گل- کریستیانو رونالدو برای جشن تولد 27 سالگی اش هدیه ویژه ای داشت: یک لامبورگینی اونتادور LP 700-4 . که موتور V12، 6.5 لیتری و با پتانسیل700 CV داردوسرعت صفر تا صد را در 2.9 ثانیه طی می کندقیمت این لامبورگینی درحدود 340هزار یورو است.
مورینیو ، صاحب بهترین رکورد تاریخ رئال در درصد بردهای خارج از خانه
خوزه مورینیو آمار فوق العاده ای در یک سال و نیم حضور در رئال داشته است . تیمش در نوزده بازی اخیر در لالیگا به هجده برد رسیده ، هر شش بازی چمپیبونزلیگ خود را برده و میانگین گل تیمش هم در راه شکست رکورد توشاک است .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اما آماری هستند که مورینیو را تبدیل به یکی از بهترین مربیان تاریخ رئال می کنند . یکی از این آمار ، درصد بردهای خارج از خانه تیم مورینیو در لالیگاست که بهترین در تاریخ رئال است .
محتوای مخفی: ادامه مطلب
اوزیل و دی ماریا ، صدرنشین جدول پاس گل لالیگا
اوزیل و دی ماریا همچنان می خواهند اثبات کنند که رئال مادرید در خریدشان اشتباه نکرده است . بازیکن آلمانی پس از پاس گلش برابر ختافه به یک قدمی پاس گلهای بازیکن آرژانتینی در لالیگا رسید . دی ماریا سیزده پاس گل داده و اوزیل یازده تا .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کریستیانو بی تردید از داشتن هم تیمی هایی نظیر اوزیل و دی ماریا که به او پاس گل می دهند خوشحال است
. بخشی از گلهایش در لالیگا به خاطر هنر این دو بازیکن بوده است . اوزیل فصل گذشته تا پایان فصل بیست و شش پاس گل داد تا کریستیانو با زدن چهل گل ، کفش طلا را ببرد .
asاتلتیک و بارسلونا می خواهد در این استادیوم بازی کنند اما ...
رئال مادرید ، برنابئو را نمی دهد
مشکل امنیت وجود دارد
یورنته ، مستایا را به عنوان جایگزین پیشنهاد داد
رئال مادرید یادش نرفته که در سال 2004 ناچارا در مونتویخ بازی کرد چرا که بارسا ، نیوکمپ را نداد
اتلتیکو به دنبال بوراک ییبماز ، مهاجم ترکیه ای
مجلس باسک ، خواستار حضور تیم ملی اسپانیا در یوسکادی
آخرین باری که تیم ملی اسپانیا در سن مامس بازی کرد در سال 1967 برابر ترکیه بودMARCAفن برای پرسی
آقای گل لیگ انگلیس ، مورد توجه رئال مادرید قرار دارد
مهاجم هلندی ، بیست و دو گل برای آرسنال زده است
تا 2013 قرارداد دارد و در حال بررسی تمدید قرارداد با توپچی هاست
مورینیو از مدتها پیش او را تحت نظر دارد
بارسا هم او را می خواهد
ژابی آلونسو :" لالیگا و چمپیونزلیگ را می خواهم "
مهمترین روی جلد خدیرا
بازیکن رئال مادرید با نامزدش که مدل است ، روی جلد "جی کیو " رفت
کاپلو استعفا داد :" اجازه فضولی در کارم را نمی دهم "منبع:مرجع اخبار رئال
رئال مادريد ثروتمندترين باشگاه فوتبال جهان
باشگاه فوتبال رئال مادريد اسپانيا براي سومين سال پياپي در صدر فهرست پر درآمدترين باشگاه هاي فوتبال جهان قرار گرفت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شرکت حسابرسی دلویت (Deloitte) که یک موسسه در زمینه مشاوره امور مالی است در مطالعات سالانه خود درآمد رئال مادرید در 12 ماه گذشته را 479.5 میلیون یورو اعلام کرد که نسبت به سال قبل از آن 9 درصد رشد را نشان می دهد.
36 درصد از درآمدهای رئال مادرید مربوط به فعالیت های اقتصادی مثل تبلیغات و قراردادهای حمایت مالی، 26 درصد مربوط به درآمد حاصل از برگزاری مسابقات مثل فروش بلیت و 38 درصد متعلق به فروش حق پخش تلویزیونی است.
در این فهرست باشگاه بارسلونا رقیب سر سخت رئال مادرید با 451 میلیون یورو درآمد در رتبه دوم قرار دارد. درآمد این باشگاه نیز نسبت به سال گذشته 13 درصد رشد را نشان می دهد که در صورت قهرمانی مجدد آن در لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا بیشتر هم خواهد شد.
باشگاه بارسلونا به عنوان مدافع عنوان قهرمانی اسپانیا و اروپا در هر فصل حدود 30 میلیون یورو از طریق قرارداد حمایت مالی خود با بنیاد قطر به دست می آورد و پس از شکست 3 بر 1 منچستریونایتد در فینال مسابقات فصل گذشته لیگ قهرمانان در ورزشگاه ویمبلدون، 51 میلیون یورو نیز به دلیل شرکت در این مسابقات کسب کرد.
این تیم ماه دسامبر در مسابقات جام باشگاه های جهان نیز به قهرمانی رسید که از طریق آن 3.5 میلیون یورو دریافت خواهد کرد اما این مبلغ جزء درآمدهای سال آینده مالی حساب می شود.
''دن جونز'' از شرکای تجاری ورزشی شرکت دلویت در این باره گفت: این امر فاصله بین دو باشگاه اسپانیایی را به حداقل خواهد رساند. گرچه عملکرد تیم ها به خصوص در لیگ قهرمانان اروپا است که جایگاه پردرآمدترین باشگاه ها در سال آینده را مشخص می کند. دو باشگاه به رقم 500 میلیون یورو سود سالانه نزدیک هستند و احتمالا در چند سال آینده از مرز این عدد خواهند گذشت. سود هر کدام از این باشگاه در مقایسه با پنج سال گذشته تقریبا 200 میلیون یورو افزایش یافته که دستاورد قابل توجهی است.
اما باشگاه منچستریونایتد مدافع عنوان قهرمانی انگلیس برای دومین بار در جایگاه سوم پردرآمدترین باشگاه های جهان قرار گرفته است. این باشگاه در یک سال گذشته 367 میلیون یورو درآمد داشته که بالاترین رقم در بین چهار باشگاه انگلیسی صدر جدول است.
بایرن مونیخ با 321.4 میلیون یورو چهارم است و باشگاه های آرسنال، چلسی، آث میلان، اینترمیلان، لیورپول و شالکه در مکان های بعدی قرار دارند.
..........ورزش 3
مورینیو در زمان بازیگری:من یک فوتبالیست درجه دو بودم
مورینیو برای هفت فصل بین سالهای 1980 تا 1987 پا به توپ شده بود . در آن دوره ، مربی فعلی رئال مادرید در تیمهای ریو آوه ، بلننسس ، سسیمبرا و تجارت و صنعت بازی می کرد
سایت گل - پیش از آن که آقای خاص بشود ، پیش از آن کهن دارای یکی از بهترین کارنامه ها بشود ، ژوزه مورینیو ، بختش را با بازی در تیمهای متوسط فوتبال پرتغال آزمایش کرده بود . در آن موقع هیچ کس پیش بینی نمی کرد که این مرد سه دهه بعد ، از یک بازیکن ناشناخته تبدیل به اولین مربی می شود که می تواند قهرمان لیگهای پرتغال ، انگلیس ، ایتالیا و اسپانیا شود . این گزارش جالبی است که در روزنامه مارکا به چاپ رسید و حتی علاقه مندان مورینیو را غافلگیر کرد.
به گزارش گل به نقل از مرجع خبری رئال ، مورینیو برای هفت فصل بین سالهای 1980 تا 1987 پا به توپ شده بود . در آن دوره ، مربی فعلی رئال مادرید در تیمهای ریو آوه ، بلننسس ، سسیمبرا و تجارت و صنعت بازی می کرد . مورینیو در مجموع در همه این تیمها نود و چهار بازی انجام داد ... هر چند که خودش بعدها گفت :" من آدم باهوشی هستم . فهمیدم که نمی توانم از این بالاتر بروم . سطح من همان دسته دوم بود ."
پیش بینی مربی پرتغالی تقریبا درست بود تا در نهایت او یک تصمیم مهم بگیرد و به عرصه مربیگری روی بیاورد . زمانی که تصمیم گرفت فوتبال بازی کردن را ادامه ندهد ، به تحصیلاتش در دانگشاه تربیت بدنی تسریع بخشید و از آن جا به سمت نیمکت کشیده شد .
پسر فلیکس مورینیو ، دروازه بان با تجربه بلنسس و ویتوریای ستوبال بود و همیشه سری در این عرصه داشت . وقتی پدرش دستکش هایش را آویزان کرد و مربی ریو آوه شد ، آقای خاص بخشی از تیمهای پایه این باشگاه شد ( بین فصل های 80-81 تا 81-82) و حتی چند باری به واسطه پدرش در لیست تیم اصلی قرار گرفت . ریو آوه در آن سال به دسته اول رسید و به گفته لوئیز فریتوس لوبو ، خوزه چند باری به پدرش برای دادن گزارش حریفان کمک کرد تا از همان زمان موضعش به عنوان این که دوست دارد مربی باشد را مشخص کند .
گام بعدی او به عنوان یک بازیکن ، حضورش در بلنسس بود . تیم تاریخی لیسبون که در آن سال به دسته دوم سقوط کرده بود و یک سال در این تیم بود . مورینیو در پست هافبک هجومی بازی می کرد و در کنار بازی ، تحصیل می کرد . دوران فوتبالش را در سسیمبرا ادامه داد ، تیمی از شهری با همین نام که مورینیو دو فصل را در آن گذراند (83-84 تا 84-85) که در مجموع 35 بازی انجام داد . در نهایت مورینیو راهی تیم تجارت و صنعت شد ، تیمی متوسط در ستوبال که دو فصل در آن جا بود و سپس کفش هایش را آویزا کرد .
این اتفاق مربوط به سال 1987 بود که فوتبال یک بازیکن متوسط را از دست داد تا صاحب یک مربی بزرگ شود .
اوزیل بهترین بازیکن ماه ژانویه
32نفر از هواداران رئال مادرید،3نفر برگزیده ماه ژانویه را انتخاب کردند که در پایان اوزیل با کسب بیشترین امتیاز،عنوان بهترین بازیکن ماه را به خود اختصاص داد.رونالدو و راموس نیز به ترتیب در رده های بعدی بهترین های این ماه قرار گرفتند.نگاهی داریم به عملکرد این بازیکنان در طول بازی های این ماه"مالاگا(رفت کوپا)،گرانادا،مالاگا(برگشت کوپا)،مایورکا،بارسا(رفت کوپا)،اتلتیک بیلبائو،بارسا(برگشت کوپا)،ساراگوسا"
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اوزیل:
رونالدو:
راموس:
.................
این عکسی که دوستمون گذاشته بدل مورینیو هستش
از نزدیک در جریانش بودم
اصلا اون موقع خوزه نرفت لندن:20: