سلام ...
تا حالا چیزی در مورد سیستم cooling لپ تاپ 6090 نوشته شده ؟
چطوره ؟ مثل بقیه اچ پی ها یه خورده گرمه ؟
Printable View
سلام ...
تا حالا چیزی در مورد سیستم cooling لپ تاپ 6090 نوشته شده ؟
چطوره ؟ مثل بقیه اچ پی ها یه خورده گرمه ؟
نه اتفاقا اصلا گرم نیست و کاملا خنکه یعنی طبیعیهنقل قول:
وقتی display خاموشه برای منم یه نوره سفید گوشه سمت راستشه که همون ارمه hp هستنقل قول:
قبليو كه كفتم براي منم صدا ميده اين نوري كه كفتي هم هستنقل قول:
یعنی من در شب همه ی چراغا رو خاموش کردم بعد یه نور خیلی خفیفی دیدم:27:نقل قول:
منم میدونستم نداره گفتی داره تعجب کردم خودم مشکلی ندارم برای hamidrezavictor عزیز می خواستم.نقل قول:
منم بش شک کردم ولس ماله همه همینه همه یه سنسورو می خونننقل قول:
کدومه این کارا کردی تا حالا شاید به یه موضوعه مشترک رسیدیم آخرین کارایه من:
1. نصبه وین Ultimate X64
2. آپدیته Bios
3. 8بار اور کلاک تا 3.1 گیگا
4. نصبه Seven Gadjets
دمتون گرم انگار چند نفری دارن پس مشکلی نیست:11:نقل قول:
emofaboy به منم خیلی در خرید لپ تاپ کمک کردنقل قول:
و راهنمایی های خوبی کرد
امیدوارم بازم بیاد اینجا
منم میشنوم یه صداهایی ! نترکه حالا ؟!نقل قول:
---------- Post added at 11:02 PM ---------- Previous post was at 10:58 PM ----------
1. نصبه وین Ultimate X64نقل قول:
2. آپدیته Bios
4. نصبه Seven Gadjets
پس اینجوری نمیشه فهمیدنقل قول:
تا اونجایی که یادمه با آپدیته قبلی مشکلی نداشم با این جدیده F1A این جوری شد شاید با آپدیته بعدی درستش کنن.
بخاطر ایناس یعنی ؟:1
. نصبه وین Ultimate X64
2. آپدیته Bios
4. نصبه Seven Gadjets
سوت آلتیمیت رو قبلا هم داشتما روز اول آلتیمیت نصب کردم !
این تست ها رو الان از هارده خودم گرفتم با برنامه های مختلف به نظرتون ارزش داره SSD بگیریم براش یا نه ولی به نظره خودم که بسه براش....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم همون روز سون ریختم گفتم شاید شما تازگی ها جدیدشو نصب کرده باشی یا آپدیت کرده باشی چون من دیروز Ultimate آپدیته 5 روزه پیشو نصب کردم برای پیدا کردنه حفره های بسته شده توی FireWall که تازه توی این آخری به گرماش دقت کردم.نقل قول:
خودم نظرم رو بایوسه...
خواهش می کنمنقل قول:
درسته استفاده از کودا بیشتره اما اگه یادتون باشه شما گفته بودید فتوشاپ :20:
اون نرم افزار هایی هم که فقط از کودا استفاده می کردند اکثرا نرم افزار مشابه دارند که از استریم هم پشتیبانی کنه
البته اینها رو نمی گم که بگم طرفدار ati هستم خیر من تعصبی روی هیچ کدوم ندارم پی سی هم دو گرافیک geforce gtx 460 بستم ولی این که به خاطر استریم و کودا بخواهید لپ تاپ عوض کنید کمی اشتباهه :46:
:11:
من دیروز لپ تاپمو گرفتم.DVD های ریکاوری رو هم ساختم.
حالا میخواهم ببینم اگه SEVEN ULTIMATE نصب کردم باید از DVD های ریکاوری, بعد نصب ویندوز استفاده کنم یا نه؟
اصلا کار این dvd ها چیه؟این dvd ها ویندوز ارجینال رو نصب میکنند؟
راستی میشه Ultimate را با شماره سریال پشت دستگاه جنیون کنم؟
سیستم شما اگه 16 اینچیه پس فقط یه هارد میخوره و اگه همونم بخوای SSD بذاری خیلی با محدودیت فضای هارد مواجه میشی. چون پرظرفتیت ترین هارد بازار ایران ADATA 256GB هست و حدود 800 قیمت داره.نقل قول:
سرعت هاردت بد نیست.
1-وقتی ویندوز آلتیمیت نصب کردی دیگه به اون ریکاوری ها نیاز نداری.نقل قول:
2-کار ریکاوریها اینه سیستمت رو به حال روز اول که خریدی دربیاره.
3-یک ویندوز هفت خوب مثلاً شرکت پرنیان نیاز به جنیو کردن و.... نداره. کاراییش بسیار خوبه و آپدیت هم میشه. اون سریال پشت پلتاپت هم مخصوص ویندوز اصلی سیستمته نه سایر ویندوزها.
کودا روی برنامه های گرافیکی مثلاً فوتوشاپ و 3d max و فلش و.... تأثیر خودش رو داره. مثلاً در فوتوشاپ میتونی بری به تنظیمات GPU و گرافیک nvidia رو بهش معرفی کنی. در حالیکه برنامه های گرافیکی از Ati پشتیبانی نمیکنن. من دو تا لپتاپ دارم که یکی گرافیکش Ati هست و یک لپتاپ دیگم nvidia. هر دو گرافیکهای واقعاً خوبی هستن.نقل قول:
نقل قول:
حسگر دمای مادربورد که خراب نمیشه. اولاً شما باید از یه برنامه ی حرفه ای مثل CPUID HW Monitor استفاده کنی نه اسپید فن که بیشتر برای دسکتاپ خوبه. دوماً لپتاپهای hp بنظر من از لحاظ طراحی داخلی چون ورودی و خروجی هوای خیلی کوچکی دارن بیشتر برای کشورهای خنک غربی طراحی شدن در شرایط ما گرمتر کار میکنن. البته پردازشگرهای i7 هم بخودی خود دمای کاری بالایی داره.
يك سوال از خدمت دوستان داشتم كه آيا در جعبه لپ تاپ اچ پي 6050سي دي يا دي وي دي براي درايورها يا ويندوز وجود دارد؟
چون من ديروز اين لپ تاپو گرفتم و هيچ دي وي دي به همراه نداشت .با تشكر
دورانی که هارد لپتاپها کم ظرفیت بود مثلاً 60GB و خطوط پرسرعت هم رواج نداشت میومدن درایورها و نسخه ی ریکاوری را روی CD & DVD همراه لپتاپ میذاشتن. ولی حالا که هاردها بسیار پرظرفیت شدن دیگه معنی نداره اینکار! روی خود هارد همه چی هست و آخرین درایورهای هر مدل لپتاپی را هم میتونی از خود سایت سازنده دانلود کنی.نقل قول:
دوستان سوال من جواب داده نشد...اگه بخوام لپ تاپ رو قبل از خرید یه تست کلی کنم برم سراغ چه چیزاییش؟
این سومین باره ک میپرسم ولی هنوز جواب ندادین... باتشکر
سلامنقل قول:
کودا روی برنامه های گرافیکی مثلاً فوتوشاپ و 3d max و فلش و.... تأثیر خودش رو داره. مثلاً در فوتوشاپ میتونی بری به تنظیمات GPU و گرافیک nvidia رو بهش معرفی کنی. در حالیکه برنامه های گرافیکی از Ati پشتیبانی نمیکنن. من دو تا لپتاپ دارم که یکی گرافیکش Ati هست و یک لپتاپ دیگم nvidia. هر دو گرافیکهای واقعاً خوبی هستن.
فتوشاپ از Cs 4 به بعد هم از کودا (انویدیا)و هم از استریم (ati) پشتیبانی می کنه:
کد:http://forum.beyond3d.com/archive/index.php/t-58195.html
دوستان من یه مشکل مسخره دارم وقتی باتری کم میشه الارم میده نمیفمم صداشو و وسط بازی یا کار HIBERNATE میشه.من قبلا سونی داشتم.نمیشه کاری کرد الارم مثل سونی بیاد وسط صفحه یا یه کاری کرد ادم متوجه بشه داره تموم میشه وسط بازی نپره :8:
آقا من میخوام برم یه 6090 بخرم ، شنیدم هارد 1 ترابایتیش مشکل داره ، سر جدتون دوستانی که دارند اگه این قضیه صحت داره بگید ، کلا اگه مشکل خاص دیگه ای هم داره بگید ، مرسی
سلام دوستان...
یه لطفی کنین یه عکس از صفحه ی امتیازات سخت افزار ویندوز سون6080 بذارین..ممنون میشم...
1-وقتی ویندوز آلتیمیت نصب کردی دیگه به اون ریکاوری ها نیاز نداری.
2-کار ریکاوریها اینه سیستمت رو به حال روز اول که خریدی دربیاره.
3-یک ویندوز هفت خوب مثلاً شرکت پرنیان نیاز به جنیو کردن و.... نداره. کاراییش بسیار خوبه و آپدیت هم میشه. اون سریال پشت پلتاپت هم مخصوص ویندوز اصلی سیستمته نه سایر ویندوزها.
یعنی DVD ها بیخودیه ؟
تنظیمات کارخانه بعد نصب التیمیت از بین نمیره؟
ببین عزیز. اگه نصب ویندوز رو بلدی اگه دانلود درایور و این چیزا رو بلدی بعد مدتی متوجه میشی ویندوز اصلیش بدرد بخور نیست ولی اگه توی این چیزا مشکل داری بهتره همون ویندوز اصلش رو نگهداری. هر چیزی رو نمیشه به هر کاربری توصیه کرد. بستگی داره به خود کاربرش. ضمناً چیزی به اسم تنظیم کارخونه که اهمیت داشته باشه اصلاً وجود نداره. لپتاپ کامپیوتریه مثل یه سیستم رومیزی.نقل قول:
آقا من الان تمام درایور های 6177 و ویندوز 7 آپدیت این ماه (Integrated August) رو دارم
(ضمنا DVDهای ریکاوری هم دارم)
لپ تاپم رو 2روزیه خریدم، کاربر آموتور هم نیستم
حالا بنظر شما ویندوز 7 رو به جای ویندوز اورجینال نصب کنم؟
یه سوال دیگه اینکه من وقتی لپ تاپم رو خریده بودم پارتیشن بندی شده بود، با هرچی نرم افزار (,EASEUS,Paragon Acronis) بود نتونستم پارتیشن ها رو Resize کنم. با عوض کردن ویندوز این مشکل حل میشه؟ یا باید نرم افزار خاصی رو استفاده کرد؟
نه کلا سری 6000 hp اول که می خریش نباید پارتیشن بندی شده باشه یا فروشنده یه دوری توش زده یا بهت انداختن:18:نقل قول:
من تو شهرستانم و این لپ تاپ رو از تهران سفارش دادم و خودم گفتم پارتیشن بندیش کنن حالا پارتیشن ها اون سایزی که من میخوام نیستن و برا همین می خوام ریسایزشون کنمنقل قول:
نقل قول:ببین عزیز. 1-جسارتاً کاربرهای حرفه ای دسکتاپ هم توی خیلی جزئیات کار با لپتاپ اولش مشکل دارن چه برسه به کاربرهای عادی و دیگه آماتورها رو خدا بخیر کنه! پس آماتور نبودن بمعنی مشکل نداشتن نیست. 2-شما که ریکاوری رو داری. پس با خیال راحت یه ویندوز هفت SP1 بذار و تمام پارتیشنها رو حذف کن و از سر نو پارتیشن بندی و ویندوز سرحال نصب کن. کاری که دیگران هم قبل شما کردن! 3-لابد فروشنده جلوتر برای شما پارتیشن بندی کرده که بعداً بمشکل نخوری. البته پارتیشن بندی هر کسی بدرد یک نفر دیگه نمیخوره پس بهتره هر کسی طبق نیاز و کار خودش پارتیشن بندی کنه. 4-بهترین و قدرتمندترین برنامه ی پارتیشن بندی در ویندوز هفت Paragon Hard Disk Manager™ 2009 Professional Edition هستش. حتی نسخه ی 2010 اون و یا سایر برنامه های مشابه از قبیل آکرونیس و.... به گرد پای اون نمیرسه.نقل قول:
ممنون از توضیحاتتوننقل قول:
درایور سیستمی HP و ریکاوری رو هم پاک کنم
نقل قول:
90 درصو ويا (100 درصد) لپ تاپ هاي جديد hp هنگام خريد فقط دو درايو c و d (داريو ريكاوري d هست)
دارن
شك بهتون نميدم اما احتمالا استفاده شده و هنگام ريكاوري گرفتن هم نبايد هيچ پيغام خطايي بده(اگه صفر باشه)
هنگام روشن كردن براي اولين بار يه سري اطلاعات ميخواست تا وارد كنيد يا نه؟
نه نمی خواست چون گفته بودم پارتیشن بندی کنننقل قول:
آقای emf0b0y یه بار در این زمینه پست داده بودن اما الآن دیگه پستش نیستنقل قول:
شما تکتک دکمه های لپتاپ رو امتحان کن ببین فلکس نداشته باشه یا ببین خط و خشی یا فرو رفتگی چیزی. ببین ریفر نباشه حتی شنیدم این چسبی که باهاش نایلونی که لپتاپ داخلشه خیلی محکمه و وقتی بخوای بازش کنی کمی از پلاستیک کنده میشه:18:
تاجایی که موتونی سعی کن امتحانش کنی و سخت بگیر:5:
بحثه سریال نامبر که کامل منسوخ شده پس نمی گمنقل قول:
جای انگشت روی تاچ نباشه یعنی آک باشه
تمامه دکمه ها رو چک کن که سفت یا تو رفته نباشن
لولای مانیتور صدا نده
دو روز مهلته تست بگیر
دیگه تقریبا هیچی...
هیچ سریه شیشی CD باش نمیدن برنامه ها و درایور ها رو توی درایوه C پوشه SwSetup میریزننقل قول:
اونها رو یه جای امن کپی کن!
مشکله خاصی نیست فقط تا حالا برایه 2 نفر BadSector گزارش شدهنقل قول:
که گفتن اونم ماله اشتباهه خده کابر بوده
BadSector یه اصطلاحه یعنی وقنی یک یا چتد تا Sectore اول بسوزه دیگه کله هاردو نمیشناسه ولی اطلاعات هنوز وجود داره...
5 تا عکس تویه همین تاپیک موجوده یه سرچ بکن پیدا نکردی کوچیکتم برات میذارم.نقل قول:
در ضمن من نفهمیدم چرا ویندوز کرک شده بهتره؟؟
اگه ویندوز کرک شده نصب کنیم یه سری نرم افزاری خود hp برای مدیریت لپتاپ بازم میشه نصب کرد یا نه<
بــــــــــــــــــــــــ ـلهنقل قول:
دوست من اون مشكلي نداره
بخاطر ال اي دي كه پشت لپ تاپ براي نمايان كردن «آرم hp بكار برده شده اونجوريه.
---------- Post added at 11:06 PM ---------- Previous post was at 11:01 PM ----------
دوست عزيز بعد براي نصب درايور هاش(usb....finger print......web cam...) و ساير درايو هاش اصلا مشكلي نداشتي؟؟؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط Penryn
من از ريكاوري فقط براي همين نگرانم و گرنه تا حالا هزار دفعه ويندوزش رو عوض كرده بودم
ميگن درايور هاشم دانلود كني باز به مشكل ميخوري؟ها؟.
آره می شه نصب کردنقل قول:
ولی
از نظر من که اصلی خیلی بهتره چون خود hp تمام چیزای لازم رو روش نصب کردن
60-70 تومن پول ویندوز پات درومده که خودت بخوای home premium اورجینال بخری بالای 150 تومنه
و اینکه من در سایت microsoft تفاوت های home premium و ultimat e رو داشتم می دیدم چند تفاوت جزیی داره مثلا bit locker که به نظر من یه امتیاز تجاریه برا منم کاربرد نداره
اینم لینک مقایسه نسخه های مختلف ویندوز 7
کد:http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/products/compare
راستی قبل از این که بخوایم در مورد چیزهای دیگه صحبت کنیم هر کی می تونه با برنامه Hard Disk Sentinel هارد رو چک کنه ببینه می تونه Bad Sector پیدا کنه یا نه....
برای من تا بد سکتور رو Reallocated کرده که برده تو Spare Area .....
البته این به این معنی نیست که این مشکل الزاما سخت افزاری هست و غیر قابل رفع....
بسیاری از بد سکتور ها به دلیل نصب بعضی از نرم افزار ها درست می شه و تاثیری تو Performance کلی هارد نداره....
چند تا مطلب مفيد درمرود باتري
خود hp اين نكات رو پيشنهاد كردن
فقط شرمنده اگه دست و پا شكسته انگليسي بلدين متوجه ميشين
چك كردن سيستم هنگام خريد:
1-سريال لپ تاپ با كارتون و با كارت گارانتي همخواني داشته باشد
2-حتما پيچ هاي لپ تاپ و بدنه چك شود تا از تعميرو ضربه خوردن و... اطمينان حاصل شود
3-قسمت هاي كيبورد، موس پد، اسپيكر،دوربين،بلوتوث،ميكر وفن؛درصورت امكان WIFI و ...تست شوند
4-نمايشگر سيستم در زاويه اي كم نور چك شود تا از سلامت پيكسل هاي آن اطمينان حاصل شود
5-شارژر و باتري از لحاظ سلامت تست شوند
6-در صورت امكان پورت هاي USB و كارتخوان و FINGER PRINT و DVD ROM.. تست شوند
7- ..........پس از اطمينان از خريد خود لذت ببريد
دوست عزیز اینا رو از کجا آوردید؟؟نقل قول: